MEYNS-CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEYNS-CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.755.117

Publication

03/04/2014
ÿþMal Wart 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va~tle akte

j GRIFFIE RECHTB

Griffie

Ondernemingsnr: 0862.755.117

Benaming

(voluit) : Meyns-Consult , in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruibekesteenweg 3 - 9120 Beveren

(volledig adres) Sluiting van de vereffening - ontslag - kwijting

Onderwerp akte



Uit het verslag van de algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 18 februari 2014 blijken het volgende:

1. De rechtbank van Dendermonde verleent in haar zitting van 10.02.2014 het verdelingsplan, zoals voorgelegd door de vereffenaar goed.

2. De aandeelhouders beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening af te sluiten. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan en dat het mandaat van mevrouw Katrien Meyns, als vereffenaar, wordt beëindigd,

3. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende de bij wet verplichte termijn ten huize van mevrouw Katrien Meyns, heden, Kruibekesteenweg 3 - 9120 Beveren,

4. De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan mevrouw Katrien; Meyns, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouder(s),

5. De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen, kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening;

van het mandaat tijdens de vereffening,

Katrien Meyns,

vereffenaar

Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,,.-.a" -q.1~.

2 MANU 201/i

DENDERMONDE

il i 1111111111.i ii i I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0862.755.117

Benaming (voluit) : Meyns-Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruibekesteenweg 3

9120 Beveren

Onderwerp akte :ONTBINDING

il Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op

7 november 2013, geregistreerd drie blad geen verzending te Beveren op 12 november! ! 2013 boek 459 blad 100 vak 20 ontvangen vijftig euro De Ontvanger (getekend) Guido,

Vercruyssen Fiscaal Deskundige.

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEYNS-CONSULT", met zetel te 9120; Beveren-Waas, Kruibekesteenweg 3, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement; Dendermonde, rechtspersonenregister nummer 0862.755.117, opgericht onder de! benaming "M-CONSULT" ingevolge akte verleden voor notaris Paul Lammens destijds te! Melsele op zestien december tweeduizend en drie, gepubliceerd in de Bijrapen tot het! Belgisch Staatsblad van zesentwintig januari tweeduizend en vier onder nummer 2004!! 01-26/0013180, waarvan de statuten slechts eenmaal werden gewijzigd met name bij! akte verleden voor notaris Paul Lammens destijds te Melsele op negen januari! tweeduizend en vier houdende wijziging van de benaming naar de huidige,; gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig januari tweeduizend en vier onder nummer 2004-01-26/0013181.

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen! volgende beslissingen heeft genomen: Eerste beslissing: Lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder en het verslag! van de bederevisor.

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op tien! oktober tweeduizend dertien, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist! overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen,; waarbij de staat van activa en passiva de dato dertig september tweeduizend dertien! werd gevoegd.

Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door de burgerlijke vennootschap! s onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! !!"'Verschelden - Walkiers & Co, Bedrjfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Koen! van Eupen, bedrijfsrevisor, op zeventien oktober tweeduizend dertien een verslag! opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato dertig september tweeduizend! dertien.

De besluiten van dit verslag van de heer Koen van Eupen, voornoemd, luiden letterlijk:

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

le.-1-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

091,

:f~Ku° HANDEL

2 3 MART 20%

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

[ G

mod 111

"...Ondergetekende, Verschelden - Walkiers & Co, Bederevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schalienstraat 3 /RPR 0453.925.0591, vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedr~fsrevisor, aangesteld op I oktober 2013 door de zaakvoerder van de BVBA MEYNS-CONSULT, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Kruibekesteenweg 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0862755117, gekend op de Rechtbank te Dendermonde, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W Venn., de zaakvoerder van de BVBA MEYNS-CONSULT, onder haar verantwoordelijkheid een boekhoudkundige staat per 30 september 2013 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 145.303,37 en een nettoactief van E 138.348,69.

De boekhoudkundige staat per 30 september 2013 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bederevisoren, blikt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, 8rw sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de ontbindingsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vôôr de buitengewone algemene vergadering. Deze laattj/digheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, 41 W Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend...".

Tweede beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering - gelet op het voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden.

Derde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering ontslag te verlenen, en te bevestigen, aan de zaakvoerder zijnde mevrouw MEYNS Katrien, voornoemd.

Haar wordt bovendien kwijting verleend voor het door haar gevoerde beleid.

Vierde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering tevens als vereffenaar aan te stellen, mevrouw MEYNS Katrien, voornoemd, alhier aanwezig en aanvaardend, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de rechtbank van koophandel. Vijfde beslissing: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaar.

De algemene vergadering kent met eenparigheid van stemmen aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Cfw(-!1 beiouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de heer Hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrjving, beslaglegging, verzet of andere beletselen. Hij kan alle onroerende goederen vervreemden en geldig kwijting geven, daartoe alle akten ondertekenen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Zesde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering mevrouw JANSSENS

Beatrice Anna Walter, geboren te Beveren op achttien juni

negentienhonderdnegenenzestig, wonend te 9120 Beveren (Melsele), Spoorweglaan 147, aan te stellen als lasthebber ad hoc, belast met de ondertekening van het verzoekschrift tot homologatie van de aanstelling van mevrouw MEYNS Katrien, voornoemd, als vereffenaar van de vennootschap.

Zevende beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan BVBA GEMA (RPR Antwerpen 0413.751.520) met zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Gildestraat I, met macht ieder afzonderlijk te handelen om voor en namens de vennootschap alle verrichtingen te doen teneinde de administratieve formaliteiten te verrichten in het ondernemingsloket, bij de administratie van de directe belastingen, de B.T.W.-administratie, de sociale kas en bij elke andere administratieve dienst, alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en bijzonder verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. vare Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor bé ouden aan het Belgisch Staatsblad

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.02.2014, NGL 05.03.2014 14057-0519-009
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.04.2013, NGL 15.07.2013 13297-0476-010
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 04.07.2012 12249-0591-010
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 21.06.2011 11179-0312-010
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 01.07.2010 10241-0510-010
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 24.06.2009 09271-0181-010
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 09.07.2008 08367-0246-011
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.05.2007, NGL 25.06.2007 07267-0161-010
13/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.06.2006, NGL 05.07.2006 06396-0131-008
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.06.2005, NGL 12.07.2005 05456-0058-006

Coordonnées
MEYNS-CONSULT

Adresse
KRUIBEKESTEENWEG 3 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande