MIDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.305.129

Publication

25/06/2014 : GE133684
17/07/2014
ÿþ"

mod 11.1

B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 8 JUL1 2014

$ KORezetteNT

Ondememingsnr : 0423.305.129

Benaming (voluit) : M1DEL

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nijverheidsweg 15

9820 Merelbeke

Onderwerp akte :WIJZIGING BENAMING - WIJZIGING DOEL KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

' Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH t& Horebeke op 30 juni 2014

Dat de enige vennoot, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen! handelende als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MIDEL", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke,! Nijverheidsweg 15, ondernemingsnummer 0423.305.129, rechtspersonenregister Gent! afdeling Gent.

;i De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

i! De enige vennoot beslist om de uitdrukkingsmunt van het kapitaal van de vennootschap te wijzigen door omzetting ervan in euro. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt bijgevolg ¬ 24,789,35 (vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig, cent).

TWEEDE BESLISSING

!! De enige vennoot beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en te vervangen door een fractiewaarde. Elk bestaand aandeel vertegenwoordigt bijgevolg ééril achthonderdentiende (1/810de) van het kapitaal.

DERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "FOXYM". VIERDE BESLISSING

De enige vennoot legt het verslag van de zaakvoerder voor, waarin de voorgesteld& wijziging en uitbreiding van het doel omstandig wordt verantwoord en van de aangehechtel staat van activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2014.

Hij erkent in het bezit te zijn van een kopie van dit verslag en de aangehechte staat van! !! activa en passiva en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van dit verslag en aangehechte staat, zal worden neergelegd bij de griffie! van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige akte.

VIJFDE BESLISSING

De enige vennoot beslist het maatschappelijk doel uit te breiden met volgende activiteiten:

A) De vennootschap zal kunnen optreden als consultant voor wat betreft de algemene leiding, of een gedeelte en/an zoals personeelszaken, verkoopsorganisatie, aankoop en ontwikkeling, marketing, enz., voor beginnende ondernemers, ondernemers in expansie: of ondernemers in moeilijkheden, zonder dat de vennootschap participeert in kapitaal. Deze opsomming is informatief en niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

mod11.1

.,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

B) De vennootschap zal eveneens dezelfde activiteiten kunnen uitvoeren als in A), maar dan wel met een mogelijke participatie in kapitaaL

C) De vennootschap zal indien zij dat wenst eveneens een gedeelte of het geheel der aandelen van opdrachtgevende onderneming kunnen overnemen.

Voor elke overdracht in verband met A, B en C zal een afzonderlijke overeenkomst worden opgemaakt met de belanghebbende met vermelding van de opdrachten, de kostprijs van de opdrachten, de kosten van verplaatsing en eventuele andere, alsook de begindatum en de einddatum van de opdracht,

D) De vennootschap zal alle activiteiten als vastgoed-immobiliënmakelaar kunnen uitoefenen, voor zover de zaakvoerder en/of een medewerker beschikt over een B.I.V.-nummer.

E) De vennootschap zal te allen tijde kunnen investeren in alle soorten vastgoed, zijnde commerciële en administratieve panden, showrooms, stockruimten, productiehallen, enz., en evenzeer In gebouwen voor privé-bewoning zoals huizen, appartementen, lofts, enz. Tot investeringsmogelijkheden behoren eveneens gronden, zoals industriegrond, projectgrond, grond voor privé-woningen en zelfs landbouwgrond en bossen.

De opsomming van deze investeringsmogelijkheden is louter informatief en niet beperkend. De aankoop van deze onroerende goederen heeft tot doel een inkomen te verwerven voor verhuring en door deze na termijn te verkopen.

ZESDE BESLISSING

De enige vennoot neemt kennis van de verslagen van de zaakvoerder-enige vennoot en van de bedrijfsrevisor, mevrouw Veerle Verdegem, optredend als zaakvoerder van BV ovv BVBA Veerle Verdegem en Co met zetel te 9000 Gent, Coupure 714. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van MIDEL BVBA, te houden voor Notaris Brigitte Vermeersch, notaris met standplaats te Horebeke, zal zich dienen uit te spreken over de kapitaalverhoging door inbreng in nature, integraal onderschreven door de enige aandeelhouder, de heer Luc De Vos voor een bedrag van ¬ 550.000,00 en bestaande uit een gedeelte van het openstaand saldo per 31 maart 2014 van zijn rekening courant in de boekhouding van voomoemde vennootschap.

De inbreng door de heer Luc De Vos wordt gewaardeerd op ¬ 550.000,00 en als enige vergoeding zal BVBA MIDEL 652 nominatieve aandelen ten zijner gunste creëren.

Door de inbreng in nature zal het maatschappelijk kapitaal van de BVBA MIDEL oplopen tot E' 574.789,35, vertegenwoordigd door 1.462 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, elk 1/1.462ste vertegenwoordigend van het maatschappelijk kapitaal.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

. De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden enige methode van waardering bedreseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 652 volledig volgestorte nominatieve aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MIDEL, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van ¬ 550.000,00. De nieuw uit te geven aandelen zullen worden toegekend aan de enige aandeelhouder, de heer Luc De Vos. Door de inbreng in nature zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 550.000,00 teneinde het te brengen van ¬ 24.789,35 tot ¬ 574.789,35.

Op de laatste blz. van Luik E3, vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te' doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion"

Onderhavig verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouder van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.".

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal,

ZEVENDE BESLISSING

De enige vennoot beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van ¬ 550.000,00, teneinde het kapitaal te brengen van ¬ 24.789,35 op ¬ 574,789,35, door het creëren van 652 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie

De enige vennoot beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van een gedeelte van het openstaand saldo per 31 maart 2014 van de rekening-courant op naam van de enige vennoot-zaakvoerder, de heer Luc DE VOS, in de boekhouding van BVBA MIDEL.

De 652 nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de enige vennoot-zaakvoerder, de heer Luc DE VOS, als tegenprestatie voor zijn inbreng.

ACHTSTE BESLISSING

De enige vennoot-zaakvoerder, de heer Luc DE VOS, verklaart inbreng te doen van een gedeelte van het openstaand saldo per 31 maart 2014 van de rekening-courant op naam van de enige vennoot-zaakvoerder, de heer Luc DE VOS, in de boekhouding van BVBA MIDEL.

Als tegenprestatie voor deze inbreng worden aan de heer enige vennoot-zaakvoerder, de heer Luc DE VOS, 652 nieuwe aandelen toegekend, die volledig volgestort zijn.

NEGENDE BESLISSING

De enige vennoot verzoekt de instrumenterende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging ten bedrage van ¬ 550.000,00 verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort, dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op ¬ 574.789,35 en vertegenwoordigd wordt door 1.462 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.462ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TIENDE BESLISSING

De enige vennoot beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van ¬ 625.210,65, om het brengen van ¬ 574.789,35 op ¬ 1.200.000,00, zonder de creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van een bedrag van ¬ 625.210,65, af te houden van de beschikbare reserves van de vennootschap

ELFDE BESLISSING

De enige vennoot verzoekt de instrumenterende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging ten bedrage van ¬ 625.210,65 verwezenlijkt is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op ¬ 1.200.000,00, vertegenwoordigd door 1.462 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.462ste van het kapitaal vertegenwoordigen

TWAALFDE BESLISSING

De enige vermoot beslist het aantal aandelen dat het kapitaal vertegenwoordigt, te verhogen van 1.462 aandelen naar 2.400 aandelen, zonder kapitaalverhoging. Deze 938 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zijn van dezelfde aard en genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Ingevolge deze beslissing wordt de fractiewaarde van elk bestaand aandeel naar evenredigheid teruggebracht van 11'l .462 naar 1/2.400ste van het kapitaal. Voortaan zal het kapitaal ten bedrage van E 1.200.000,00 bijgevolg vertegenwoordigd worden door 2.400 aandelen op naam (die aile toebehoren aan de heer Luc DE VOS), zonder nominale waarde, die elk 1/2,400ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" '' eioor-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

DERTIENDE BESLISSING

De enige vennoot beslist de statuten te wijzigen en aan te passen aan de hiervoor

genomen beslissingen en aan de gewijzigde vennootschapswetgeving.

Aangezien de statuten van de vennootschap niet meer gewijzigd of aangepast werden

sedert 28 december 1993, beslist de enige vennoot de statuten volledig te herschrijven,

zodat deze thans luiden ais volgt:

NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-

sprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "FOXYAlt.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Nijverheidsweg 15.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland

oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

" de fabricatie, import en export, aan- en verkoop in het binnenland van: winkelinrichtingen, van onderdelen en benodigdheden daartoe noodzakelijk; decoratiemateriaal, meubelen, siervootwerpen, verlichtingsmaterieel;

" de import en export, de aan- en verkoop van allerhande wand- en vloerbekledingen, van om het even welke stofferingen;

ª% de import en export, de aan- en verkoop van allerlei zaken en voorwerpen die nuttig kunnen aangewend worden bij het inrichten van woningen en commerciële verkoopspunten; van alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks met gezegde handelingen verband houdt.

Zij heeft tevens tot doel:

A) De vennootschap zal kunnen optreden als consultant voor wat betreft de algemene leiding, of een gedeelte ervan zoals personeelszaken, verkoopsorganisatie, aankoop en ontwikkeling, marketing, enz., voor beginnende ondernemers, ondernemers in expansie of ondernemers in moeilijkheden, zonder dat de vennootschap participeert in kapitaat Deze opsomming is informatief en niet beperkend,

B) De vennootschap zal eveneens dezelfde activiteiten kunnen uitvoeren als in A), maar dan wel met een mogelijke participatie in kapitaal.

C) De vennootschap zal indien zij dat wenst eveneens een gedeelte of het geheel der aandelen van opdrachtgevende onderneming kunnen overnemen.

Voor elke overdracht in verband met A, B en C zal een afzonderlijke overeenkomst worden opgemaakt met de belanghebbende met vermelding van de opdrachten, de kostprijs van de opdrachten, de kosten van verplaatsing en eventuele andere, alsook de begindatum en de einddatum van de opdracht.

D) De vennootschap zal aile activiteiten als vastgoed-immobiliënmakelaar kunnen uitoefenen, voor zover de zaakvoerder en/of een medewerker beschikt over een B.I.V.-nummer.

E) De vennootschap zal te allen tijde kunnen investeren in aile soorten vastgoed, zijnde commerciële en administratieve panden, showrooms, stockruimten, productiehallen, enz., en evenzeer in gebouwen voor privé-bewoning zoals huizen, appartementen, lofts, enz. Tot investeringsmogelijkheden behoren eveneens gronden, zoals industriegrond, projectgrond, grand voor privé-woningen en zelfs landbouwgrond en bossen.

De opsomming van deze investeringsmogelijkheden is louter informatief en niet beperkend. De aankoop van deze onroerende goederen heeft tot doel een inkomen te verwerven voor verhuring en door deze na termijn te verkopen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, inschrijving, versmelting of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'1.'oor-behouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttiçf zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking etvan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in haar uitgebreidste zin.

De maatschappij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen, die zij het best geschikt acht.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.200.000,00 (één miljoen tweehonderdduizend euro),

Het wordt vertegenwoordigd door 2.400 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één tweeduizendvierhonderdste (1/2.400) van het kapitaal vertegenwoordigen. ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni, om 14 u., in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

A. Deelneming in aanwezigheid van de vennoot of door een gevolmachtigde

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

B. Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, warden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 "ítoor-behouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen' om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Uitoefening van het stemrecht v66r de algemene vergadering

§1. Elke vennoot heeft het recht op afstand te stemmen v661- de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder(s) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

" de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel

" het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te oefenen

" de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit

" de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen

de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 14 dagen v66r de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke vennoot.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste drie werkdagen v66r de algemene vergadering bij aangetekend schrijven worden betekend aan de zaakvoerder of aan één van de zaakvoerders als er meerdere zijn.

§4. Er kan elektronisch gestemd worden tot de dag vddr de vergadering.

De hoedanigheid van een vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen v6ór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement, opgesteld door de zaakvoerder(s),

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd waargenomen, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Luc DE VOS voornoemd.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse ais buitenlandse, of samengevat elke uitgave die inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van de mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.............

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat aile waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk° betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING 1NGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Zaakvoerder

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voorbehouden

aan het

Belgisch StaatsbIad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

r rn0d11.1



'oor-behouden VEERTIENDE BESLISSING ,

aan het Belgisch Staatsblad De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

" expeditie van de akte

" verslag van de zaakvoerder + staat van activa en passive

" verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedriffsrevisor

" coördinatie van de statuten

























Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'd

14/06/2013 : GE133684
18/06/2012 : GE133684
11/07/2011 : GE133684
24/06/2010 : GE133684
25/06/2009 : GE133684
18/06/2008 : GE133684
11/06/2007 : GE133684
29/06/2006 : GE133684
29/06/2005 : GE133684
01/07/2004 : GE133684
03/07/2003 : GE133684
25/06/1999 : GE133684
01/01/1995 : GE133684
20/01/1994 : GE133684
24/03/1993 : GE133684
01/01/1993 : GE133684
01/01/1989 : GE133684
11/10/1988 : GE133684
01/01/1986 : GE133684

Coordonnées
MIDEL

Adresse
NIJVERHEIDSWEG 15 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande