MIET SMET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIET SMET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.668.534

Publication

24/07/2013
ÿþ mod 11.1



tl 3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

*13ll532

Ondememingsnr : S 3C . 6 6 S. S ~y

Benaming (voluit) : MIET SMET

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sportlaan 5/001

9160 Lokeren

Onderwerp akte OPRICHTING - BENOEMINGEN

t Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op 5j juli 2013, "Geregistreerd 6 blad / verzending te Beveren op 11/07/2013. Boek 459 Blad 28 Vak Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00) getekend de inspecteur bij een fiscaal bestuur Van de Perre E', dat mevrouw SMET Maria Bertha Petrus, geboren te Sint-Niklaas op vijf april/ negentienhonderd drieënveertig, wonende te 9160 Lokeren, Durmelaan 38, een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam "MIET SMET" waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden;

ZETEL: 9160 Lokeren, Sportlaan 5/001

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de oprichting, - DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

1) Het vertegenwoordigen van allerhande organisaties,

2) Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven en organisaties door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en/of beheerder met; inbegrip van deze van vereffenaar;

3) Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en onder meer het verwerven,; vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het; doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals alle onroerende; transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van: onroerende leasing.

4) Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden, met inbegrip van het te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle; commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks int verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking; hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze; noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle/ verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band bestaat en mag alle leningen, van: gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming,; financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richtent vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Verder mag zij middelen verstrekken en/of zich borg stellen voor andere vennootschappen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. " - KAPITAAL

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 JULI 2013

DEN IleF-MONDE

~

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ ' 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL - INSCHRIJVING

Mevrouw Maria Smet voornoemd heeft op alle honderd (100) aandelen ingeschreven tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00,-¬ ) per aandeel,

Op voormelde honderd aandelen heeft de oprichtster een storting gedaan ten bedrage van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) zodat alle aandelen voor twee/derde deel volgestort zijn geworden.

De stortingen in geld werden overeenkomstig de wet, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam der vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis, wat blijkt uit een attest de dato 04/07/2013, welk stuk door mij notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden volgens het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd worden uitgeoefend.

Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden,

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot.

-ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering van de vennootschap zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand december van ieder jaar om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Indien dit een betaalde feestdag is, wordt de algemene vergadering verplaatst naar de eerstvolgende werkdag.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar,

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen, Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Wanneer een aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruikers.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Eike vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telekopie en elk ander elektronisch middel volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

De besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarin de wet een bijzondere meerderheid oplegt.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders; zij moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen tenminste éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na de postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij brief, fax of e-mail toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de petso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11.1

Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in het artikel 271 conform het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen. Daartoe zal de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van het besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten,

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem warden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen.

- BOEKJAAR;

Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op. datum van de oprichting, zijnde 5 juli 2013 en eindigt op 30 juni 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

- BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Van de nettowinst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Over de aanwending van het saldo zal telkenjare beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste

boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

-VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door het besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. Bij ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, onder de opschortende voorwaarde van machtiging van de rechtbank van Koophandel.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate worden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

- BENOEMINGEN

a) wordt als zaakvoerder benoemd: mevrouw SMET Maria Bertha Petrus, geboren te Sint-Niklaas op 5 april 1943, wonend te 9160 Lokeren, Durmelaan 38, die deze benoeming aanvaardt.

b) Zij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

c) Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

- COMMISSARIS

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één

of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

f

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MIET SMET

Adresse
SPORTLAAN 5, BUS 001 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande