MIKAN AALST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIKAN AALST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.930.853

Publication

23/07/2014
ÿþ Mod Wortl 11.1

d 11,1 ":5j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

J 1 JOL! 2014

AFDEEteigENDERMONDE

1111111111 1H! III

" 1A192083*

11

Ondernemingsnr: SS S. $S-s

Benaming

(voluit) : MIKAN AALST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Zwembadlaan, 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 -- RPR Dendermonde 0812.317.491, op 09 juli 2014, neergelegd ter Registratiekantoor Dendermonde, dat er door: 1.De heer DERAEDT Andries, (N.N. 890424-277-27) geboren te Aalst op vierentwintig april negentienhonderd negenentachtig, ongehuwd, wonende te 9300 Aalst, Zonnestraat 35 bus 5.

2. De heer DEFLOOR Mikael Roger A. (N.N. 890721-169-52) geboren te Oostende, op éénentwintig juli negentienhonderd negenentachtig, ongehuwd, wonende te 9308 Aalst (Hofstade), Molenkouterstraat 2/A;

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam 11NLIKAN AALST" , waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Zwembadlaan, 2.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

Het uitbaten van een drank- en snackgelegenheid en alle uitbating van café en taverne. Alle inrichting, organisatie, uitbating van alle activiteiten van ontspanning of van culturele aard, zoals ondermeer dancing, feesten, voorstellingen, bals, tentoonstellingen, zaaluitbating, modeshows, projecties, vergaderingen, cinemavoorstellingen, vermakelijkheden, enzomeer, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

Alle handel, groot- en. kleinhandel, in- en uitvoer, vervoer, productie, verwerking, bewerking, huur en. verhuring, leasing van alle voorwerpen, toestellen, materialen, grondstoffen, voedingswaren, dranken, dit ter gelegenheid van de bovenvermelde activiteiten van uitbaten van een drank- en. snackgelegenheid en alle uitbating van café en taverne, zelfs afzonderlijk van alle andere activiteiten.

Het verzorgen en begeleiden van feesten, t.-dansants, ontspanningsnamiddagen en - avonden met disco-bar, en verlichtingsarrangementen en andere audiovisuele toestellen. De vennootschap heeft eveneens tot doel:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en. beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling

Op de laatste blz, van Luik B vermelden; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 1/18e van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gevormd door inbreng in geld en volstort tot beloop van 6.200 euro, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door de BNP Paribas Fortis- Agentschap Aalst Mijlbeek.

Overdracht of overgang_van de aandelen

§ 1. Behoudens hetgeen bepaald is in de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

Op de laatste bl . van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ioor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

I,

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de

overdrager of erflater.

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van

aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren

dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandeien die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat warden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om 19.00 u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ry

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat deVoorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van bun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

er

Voor- Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze Iaatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

behouden OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

aan het EERSTE BOEKJAAR

Belgisch Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en. eindigt op éënendertig december tweeduizend vijftien.

Staatsblad Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de tweede vrijdag van de maand juni 2016 om 19.00 u. Benoeming van een zaakvoerder - indien geen zaakvoerder in de statuten benoemd is - Bezoldiging .

De eerste algemene vergadering, waarop het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is, verklaarde als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen:

I. de heer Deraedt Andries, wonende te 9300 Aalst, Zonnestraat 35 bus 5;

2. de heer Defloor Mikael, wonende te 9308 Aalst (Hofstade), Molenkouterstraat 21A

De zaakvoerders oefent hun ambt bezoldigd uit, tot zolang een volgende algemene vergadering anders beslist.

Volmacht.

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan Boekhoudkantoor 7. Roosens met kantoor te- 9400 Ninove, Bosveld, 24, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket voor de inschrijving van de vennootschap bij de KBO en voor de inschrijving bij de BTW-administratie en tevens voor het bekomen van alle vergunningen en attesten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte oprichting dd 09.07.2014

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 RPR Dendermonde 0812.317.491.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2015
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

G

KOOPHANDEL GEN11

T

0 7 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

rt re

tkillneM1111

Ondernemingsnr : 0555930853

Benaming

(voluit) : MIKAN AALST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 AALST, Zwembadlaan, 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 01 april 2015 werd benoemd tot bijkomende zaakvoerder van de vennootschap: Mevrouw BUNESCU Maria (N.N. 590813-072-94), wonende te 9300 Aalst, Groenstraat 141 en dit te rekenen vanaf 01 april 2015 Deze zaakvoerder oefent haar ambt bezoldigd uit tot zolang een volgende algemene vergadering anders beslist.

Deraedt Andries, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeçlanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0577-012

Coordonnées
MIKAN AALST

Adresse
ZWEMBADLAAN 2 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande