MILIKRIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MILIKRIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.163.466

Publication

15/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I !11I III I1O III! 1 f lII I I1O 1I 111

*1104]610"





Ondernemingsnr : 3 . A G . t1 GG

Benaming

(voluit) : MILIKRIS

Rechtsvorm : Vennootscchap onder firma

Zetel : Cleylandt 16 te 9290 Berlare

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen:

1.de heer PIETERS KRIS, geboren te Aalst op 6 februari 1973, wonende te B-9290 Berlare, Cleylandt 16

en

2.mevrouw VERBEKEN ANN MICHELLE, geboren te Aalst op 28 januari 1973,wonende te B-9290 Berlare, Cleylandt 16

wordt bij deze akte vanaf heden een vennootschap onder firma opgericht waarvan zij de statuten hebben vastgesteld zoals hierna beschreven.

artikel 1 : naam

De vennootschap is genaamd n MILIKRIS "

artikel 2 : zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Berlare, Cleylandt 16. De plaats van de zetel kan gewijzigd worden door eenparige beslissing van de vennoten.

artikel 3 : doel

De vennootschap heeft tot doel:

-het aanleggen en het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een roerend en onroerend vermogen: -de aankoop, verkoop, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten

-de deelname onder weke vorm ook, aan de oprichting, de uitbereiding en de omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande. Het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, ondermeer bij wijze van inbreng, onderschrijven, aankoop of op welke wijze ook.

-Het nemen en beheren van belangen en participaties in binnen- en buitenlandse vennootschappen.

-Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager, vereffenaar of gemandateerde in binnen- en buitenlandse ondernemingen en vennootschappen.

- Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder verwerven, beheren vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. Het verstrekken van raad en advies in de meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-cra.r.4g-r3cc1n-Berz-

VAN KOOPFIANDEL

- 5. 04. 1011

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van deren, kopen, verkopen, huren, verhuren, beheren, oprichten, doen oprichten, verbouwen, vervreemden en verkavelen van gebouwde en/of onbebouwde onroerende goederen. Onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen aangegaan voor eigen rekening of voor derden en/of door derden.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële , financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

artikel 4 : duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

artikel 5 : vermogen van de vennootschap

Het vermogen van de vennootschap bedraagt honderd vijftien duizend euro (115.000,00) en wordt samengesteld als volgt:

a)inbreng van gerede gelden : door de heer Pieters Kris : 1.200,00 euro

door mevrouw Verbeken Ann Michelle : 400,00 euro

b)inbreng in natura:

Beschrijving van de inbreng in natura

De oprichter sub 1°, de heer Pieters Kris, verklaart in de vennootschap in te brengen: 3.000 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Algemene Bouwwerken Pieters met maatschappelijke zetel te Berlare, Biezenstraat 25, en met ondememingsnummer 0441.766.407 voor een bedrag van 155.850,00 euro.

Tevens omvat de inbreng in natura het afgesloten krediet ingevolge overeenkomst 866-0022548-94 van 06/11/2007 bij de naamloze vennootschap Centea, met zetel te Antwerpen, Mechelsesteenweg 180, ter financiering van deze aandelen. Het uitstaand bedrag per 28 maart 2011 bedraagt hiervan 18.850,00 euro.

Mevrouw Verbeken Ann Michelle, voornoemd, heeft verklaard, overeenkomstig artikel 1418 van het Burgerlijk Wetboek, op de hoogte te zijn van de hierboven beschreven inbreng en er volledig mee in te stemmen.

Vergoeding

De vergoeding zoals hierboven beschreven, welke ter beschikking is van de vennootschap, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten en wordt geschat op een netto-inbrengwaarde van honderd zevenendertig duizend euro(137.000,00).

Ter vergoeding van deze inbreng worden er aan de comparanten duizend honderd vierendertig aandelen (1.134) volgestorte aandelen met een nominale waarde van eik honderd euro toegekend. De inbreng in natura zal zodoende voor een bedrag van honderd dertienduizend vierhonderd euro (113.400,00) deelnemen aan de vorming van het kapitaal van de vennootschap bij oprichting.

Een bedrag van drieëntwintigduizend zeshonderd euro (23.600,00) wordt vergoed door toekenning van een vordering op de vennootschap door inschrijving op het credit van de rekening-courant van de inbrengers. De inbreng van drieëntwintigduizend zeshonderd euro wordt bijgevolg niet aangewend tot vorming van het maatschappelijk kapitaal bij oprichting.

De gerechtigheden of participaties worden verdeeld als volgt:

- de heer Pieters Kris, voornoemd 920 participaties

- mevrouw Verbeken Ann Michelle voornoemd : 230 participaties

artikel 6 : beheer

De vennoten beslissen om de heer Pieters Kris, voornoemd als statutair zaakvoerder aan te stellen. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het beheer volgens de gewone regels van de lastgeving.

artikel 7 : inventaris  jaarrekening  winst en verlies

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

artikel 8 : ontbinding en vereffening

Bij overlijden van een der vennoten kan de vennootschap worden verder gezet met de erfgenamen van de overleden vennoot. Bij overgang van participaties aan minderjarige erfgenamen zullen deze de hoedanigheid krijgen van stille vennoot en bijgevolg zal de vennootschap omgevormd worden in een commanditaire vennootschap.

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot het door hen ingebrachte aandeel.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld warden.

artikel 9 : overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf heden en zal eindigen op 31 december 2012.

Aldus opgemaakt te Berlare op 28 maart 2011 in drie exemplaren waarvan elk der partijen verklaart er één ontvangen te hebben en waarvan één bestemd is voor de neerlegging in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

Pieters Kris, Verbeken Ann Michelle,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de aîrste b i z, van Lu" % B vernielden Recto rNir;am en =cedaniggheid ven de inslrumenteiende notaris, tienij van de persotojnEenj bevoegd de rechtspersoon ter aanzen van derden te veitegenwoord¬ gen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
MILIKRIS

Adresse
CLEYLANDT 16 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande