MINNEFOOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINNEFOOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.581.529

Publication

14/03/2014
ÿþ~ -

Voor-

behouden' aan het Belgisch

Staatsblad

~

I-

1 II

Luik B - Vervolg

i l ti <lao

W1

MM POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de - kte

GRIFFIE RECHTBANK

T c \ ^ - " û

0 3 MANU. 2011I

DENDERMONDE

Griffie

Ortdernemingsnr : S

Benaming (voluit): MINNEFOOD

(verkort):

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"

Zetel : 9280 Lebbeke, Hof-ter-Burstbaan 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Caroline De Herdt, Notaris te Lebbeke op 24 februari 2014 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Minnel=ood" met zetel te:' 9280 Lebbeke, Hof-ter-Burstbaan 14 werd opgericht met volgende kenmerken

OPRICHTER:

1, De heer DE WOLF Jorgen Denis Aline, geboren te Dendermonde op 14 mei 1972, .nationaal" nummer 720514 175-79, echtgenoot van mevrouw VAN der SMISSEN Sabine Isabelle, wonende i: 9280 Lebbeke, Opwijksestraat 184.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor, notaris Vander Donckt te Dendermonde op 2 september 1999, gewijzigd bij akte verleden voor:: notaris Van den Bossche te Buggenhout, vervangende zijn ambtgenoot meester De Clippel te;. Dendermonde, op 22 oktober 2003, met toevoeging van een beperkte gemeenschap; tot op heden;; niet verddr conventioneel gewijzigd, zoals hij verklaart.

BENAMING: "MinneFoodn

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1"

ZETEL: 9280 Lebbeke, Hof-ter-Burstbaan 14

DOEL:

i" De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in:: België ais in het buitenland:

- als commerciële tussenpersoon op te treden bij de levering van goederen en/of diensten en dit,i zowel in België als in het buitenland, De gegeven opdrachten kunnen betrekking hebben op één enkele verrichting, maar kunnen ook op een reeks transacties slaan.

Zij kunnen een tijdelijk of bestendig karakter hebben en worden uitgevoerd voor één enkele of,;_ verschillende opdrachtgevers.

voor haar rekening en/of voor rekening van derden zowel in groothandel als in kleinhandel, België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke handelingen' te verstrekken die betrekking hebben op de aankoop en verkoop, de import en export, de productie,;; de plaatsing, de stockage, het vervoer, de bewerking en verwerking, het onderhoud en de;; herstellingen van alle materialen, uitrustingsstukken, machines of gereedschappen die verband.: houden met de voedings- en drankensector.

- alle voorgaande opsommingen zijn verklaren en geenszins beperkend. De vennootschap maggi tevens aile handelingen stellen die in genoemde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen:: worden.

- alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard, die;; kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of vergemakkelijking van haar;; maatschappelijke doel.

1.

- rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of een fusie aangaan met alle ondernemingen of:: vennootschappen, die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of die deze in de hand kan werken.

OgedésltatetleiblararahdlbiBBereneid&ten lR&trztoNàguarerehtiadeligledidaradel staten éeteretEleotatiajdjdtet atadelmer«oM n)

bda dele eibeer maatera ieienarade steteteeleifflemmedbien

llUmm Sa rareheattElt ngrg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de uitbating van restaurants,taverne, traiteurlcateringdienst, feestzalen, hotels, eet- en

drankgelegenheden, met inbegrip van het inrichten en verzorgen van eet- en feestmalen binnen- en

buitenshuis, en aanverwante activiteiten.

- groot- en kleinhandel in voedingswaren, wijnen, likeuren en sterke dranken.

- bereiden van maaltijden in grootkeuken voor woon- en zorgcentrum

- bedeling van maaltijden aan huis

- traiteurdiensten

- catering

- recepties

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland: aile handels- en nijverheidsdaden

stellen, alle financiële transacties uitvoeren en alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren,

dit alles zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen

of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doet

nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan bijgevolg aile roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals

eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten

aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, verhuren, alle kredieten aangaan, roerende

en onroerende leasing, en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in

de meest ruime zin aile rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren;

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, die elk éénlhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De Comparanten verklaren dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, volledig werd geplaatst, doch slechts werd volstort als volgt:

De storting of overschrijving in geld van het kapitaal werd door verschijner voor twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro gedaan op een bijzondere rekening die geopend werd op naam vín de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis te Lebbeke onder nummer 8E13 0017 2063 8439 blijkens attest afgeleverd op 21 februari 2014.

Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Na attest van de notaris dat de oprichtingsakte werd verleden, kan de vennootschap vrij over die rekening beschikken.

BESTUUR/MACHTEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bij de oprichting worden er geen statutaire zaakvoerders benoemd.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met lnachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor aile verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschdp en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en ais verweerder. Hij mag aile akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennootschap worden ieder jaar gehouden op de eerste maandag van

juni om 10 uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering verschoven naar de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

BOÉKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap loopt van de eerste januari van een jaar en eindigt eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2015.

WINSTVERDELING:

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is blet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in de wet op de handelsvennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die doof vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, Vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappenrecht.

ONTBINDING -VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden dé in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd in de zin van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar(s) treedt! treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn/hun benoeming.

Zo deze weigert over. te gaan tot bevestiging, wijst deze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Godoo", met zetel te Lebbeke, Opwijksestraat 184. Ondernemingsnummer 0837-737-233, hier vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, mevrouw VAN der SMISSEN Sabine Isabelle, wonende te 9280 Lebbeke, Opwijksestraat 184 en die tevens ais vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder in de BVBA MinneFood wordt aangesteld, die verklaart dat zijzelf krachtens een beslissing van de algemene vergadering voor deze genomen, als vaste vertegenwoordiger bij de huidige opgerichte vennootschap zal optreden.

Zij verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling aangaande deze opdracht.

Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de AV anders beslist.

4

Luik B - Vervolg



Volmacht

Bijzonder volmacht wordt door de comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan

- de heer Praet Danny, wonende te Wetteren, Dendermondsesteenweg 36; met mogelijkheid van

indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank, het

Ondernemingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele andere

" administraties, hiertoe aile pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0547.581.529

Benaming

(voluit) : Minnefood

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hof Ter Burstbaan 14, 9280 Lebbeke

(volledig adres]

Ond - rwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap Godoo BVBA, van 4 mei, 2015, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap:

"De bijzondere algemene vergadering benoemt, vanaf heden, voor onbepaalde duur, de heer Jorgen De Wolf, wonende te 9280 Lebbeke, Opwijksestraat 184 en geboren op 14 mei 1972, als vaste vertegenwoordigder van Godoo BVBA, met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Opwijkstestraat 184 en met ondernemingsnummer 0837.737.233, bij de vennootschap Minnefood BVBA, met ondememingsnummer' 0547.581.529. Hiermee neemt het mandaat als vaste vertegenwoordiger van Godoo BVBA in Seniorie Minneveld BVBA van mevrouw Sabine Van der Smissen een einde."

De beslissing wordt met unanimiteit genomen."

Goda° BVBA, met vaste vertegenwoordiger Jorgen De Wolf

Zaakvoerder

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

RIFFIE RECHTBANK VAN

AOui>HANDEL GENT

2 8 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16512-0588-013

Coordonnées
MINNEFOOD

Adresse
HOF TER BURSTLAAN 14 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande