MIXERS AT YOUR SERVICE, AFGEKORT : M@S

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MIXERS AT YOUR SERVICE, AFGEKORT : M@S
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.502.392

Publication

22/04/2015
ÿþmod 11.1

Zulk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor-behoude

aan he"

Belgiso Staatsbt.

1111/111111.111,1,111111f1111111

Gent

Afdeling Oudenaarde

~ O APR. 2015 Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

fge 2 g. So 2. .3,2-

Ondememingsnr

'i Benaming (voluit) : Mixers at your Service

(verkort) : M@S

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : vandendriesschestraat 25 9620 Zottegem

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kristof Beriengé te Zottegem op 8 april 2015 dat

;; 1) De Heer MESDAGH Frank Gerard Gilbert geboren te Zottegem op 21 juli 1970, echtgenoot van Mevrouw; l; DE BACKER Anja, wonende te 9620 Zottegem, Wijnhuizestraat 118.

1~

2) De naamloze vennootschap COMPAGNIE DES CIMENTS BELGES, met maatschappelijke zetel te 75301 ;; Doornik (Gaurain-Ramecroix), Grand Route 260.

BTW BE0419.445.816 RPR Doornik

;; een naamloze vennootschap met de naam « Mixers at your Service », afgekort «M@S» opgericht hebben. ;

'; Zetel ;; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Zottegem, Vandendriesschestraat 25

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Alle vervoer van goederen, zowel nationaal als internationaal, en het opslaan van goederen voor derden, dit! alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag dit alles zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of in coördinatie met onderaannemers ;1 verrichten.

;. De vennootschap mag alle beheersopdrachten waarnemen en mandaten en functies uitoefenen in andere; vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf: of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, met inbegrip van de vertegenwoordiging,1 zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

;; De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, onroerende, roerende of andere; verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met één of ander, deel van haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is alle roerende en onroerende; goederen aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, alle brevetten, fabrieksmerken of licenties nemen,; verwerven, verlenen, aankopen of verkopen, alle beleggingen in roerende waarden verrichten, aandelen;

I; verwerven door deelneming, inbreng, inschrijving, fusie of op om het even welke andere wijze, in alle bestaande; of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zo in België of in het buitenland.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op; ;; de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

;; Duur De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal  aandelen  volstorting

;; Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (@; 61.500,00).

;; Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend honderdvijftig (6.150) aandelen, zonder nominale waarde, die; ;; elk één/zesduizend honderdvijftigste (116.150$6) van het kapitaal vertegenwoordigen en die worden verdeeld als; ;; volgt: vijfduizend drieënveertig (5.043) aandelen van categorie A en duizend honderdenzeven (1.107) aandelen;

Il 1

van categorie B.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A." mod 11.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad





Het is vertegenwoordigd door zesduizend honderdvijftig (6.150) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/zesduizend honderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt volledig in geld ingeschreven door:

- de Heer MESDAGH Frank ten belope van vijftigduizend vierhonderddertig euro (¬ 50.430,00) waarvoor

hem vijfduizend drieënveertig (5.043) aandelen van categorie A worden toegekend.

de naamloze vennootschap COMPAGNIE IDES CIMENTS BELGES ten belope van elfduizend zeventig euro (¬ 11.070,00) waarvoor haar duizend honderdenzeven (1.107) aandelen van categorie B worden toegekend,

totaal: eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), hetzij de totaliteit van het kapitaal,

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volledig volgestort is.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Bankattest

De instrumenterende geassocieerde notaris bevestigt dat de inbrengen in geld voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer 13E04 0017 5336 5431 bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS te Brussel, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 2 april 2015 afgeleverd bankattest dat aan de geassocieerde notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouder en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, in alle gevallen samengesteld uit minstens drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. De raad van bestuur wordt samengesteld uit ten minste twee bestuurders op voordracht van de aandeelhouders van categorie A en ten minste één bestuurder op voordracht van de aandeelhouders van categorie B.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer van zijn leden die zijn voorgedragen door de aandeelhouders van categorie A, die de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden,

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,





Ontbinding en vereffening



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de bestuurders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscollege, Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Bij pluraliteit vormen de vereffenaars een college,

Een ontbinding en vereffening in één akte is mogelijk onder de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens eventuele beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bevestiging van een aandeelhoudersovereenkomst

De comparanten bevestigen ten aanzien van elkaar dat zij bij onderhandse akte van 19 november 2014 met als titel Princiepsakkoord een aandeelhoudersovereenkomst met betrekking tot de hier opgerichte vennootschap hebben afgesloten. Deze aandeelhoudersovereenkomst, zoals ze van tijd tot tijd kan worden aangevuld, gewijzigd of vervangen, zal mede de onderlinge verhoudingen tussen de aandeelhouders en de vennootschap regelen onder voorbehoud van de dwingende wettelijke en statutaire bepalingen. Dit geldt onder meer maar niet uitsluitend voor de afspraken inzake dividenduitkering en vereffening.

Benoeming van de eerste bestuurders

Overeenkomstig artikel 518, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste

bestuurders benoemd en dit voor een duur van zes jaar:

- op voordracht van de aandeelhouders categorie A:

1) de Heer MESDAGH Frank, voornoemd;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRINFA, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Wijnhuizestraat 118, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0606.957.209, daartoe vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw DE BACKER Anja, geboren te Vilvoorde op 14 december 1973, (NN. 73.12.14-164.63 / ID 590-7257025-93), wonende te 9620 Zottegem, Wijnhuizestraat 118;

- op voordracht van de aandeelhouders categorie B:

1) de naamloze vennootschap Compagnie Des Ciments Belges, met maatschappelijke zetel te 7530 Doornik (Gaurain-Ramecroix), Grand Route 260.

BTW BE0419.445.816 RPR Doornik, voornoemd, daartoe vast vertegenwoordigd door de Heer POSTIER Eddy, voornoemd,

De vergadering beslist dat de bestuursmandaten onbezoldigd zullen worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Benoeming van de gedelegeerd bestuurders

Alle nieuw benoemde bestuurders zijn alhier vertegenwoordigd of persoonlijk aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

In toepassing van artikel 16 van de statuten beslissen de bestuurders unaniem de Heer MESDAGH Frank, voornoemd, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRINFA, voornoemd, met als vast vertegenwoordiger haar zaakvoerder, Mevrouw De BackerAnja, als gedelegeerd bestuurder met het dagelijks bestuur van de vennootschap te belasten en dit voor de volle duur van hun bestuursmandaat.

De vergadering beslist dat het mandaat als gedelegeerd bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRINFA, voornoemd, bezoldigd zal zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Benoeming van een commissaris

De oprichters beslissen tot commissaris te benoemen, voor een termijn van drie jaar, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG Bedrijfsrevisoren (B00001), met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0419.122.548. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering van de aandeelhouders die gehouden wordt om te beraadslagen over de rekeningen van het boekjaar 2017. De oprichters nemer er akte van dat KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA de heer Olivier Declercq (IBR Nr, A02076), bedrijfsrevisor, als vaste vertegenwoordiger aanduidt en dat de vergoeding van de Lç .111Ceisseris wort t_Y.egesjieid-op vijtdujz nd eu ..e.5.(}00),Y.og (iel bQpner..eitei9end..Qp 31dweçglnber 2015,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

s

l

~

mod 11.1

Deze vergoeding wordt elk jaar aangepast in functie van de evolutie van de gezondheidsindex. Alle rechtstreekse bij derden specifiek gecontracteerde kosten die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA's diensten, zijn niet begrepen in de honoraria en zullen bijkomend worden gefactureerd, met inbegrip van de veranderlijke bijdragen op de omzet (bijdrage per mandaat inbegrepen) die KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA aan het Instituut van de Bedrijfsrevisoren verschuldigd is.

Overname verbintenissen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen die zij in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden aangaan in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt, In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Kristof Berlengé, notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

V

04/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

Ondernemingsnr : BE0628.502.392

I!

:; Benaming (voluit) : Mixers at your Service

;;

il (verkort) : M@S

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

;: Zetel : vandendriesschestraat 25

9620 Zottegem

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in geld - Kapitaalverhoging door inbreng in li natura

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlenge te Zottegem op 30; april 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Mixers at vour Serviceli

ii met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Vandendrïesschestraat 25 is gehouden. ,'

Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen :

1. Kapitaalverhoging door inbreng in geld !,

1,1. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenhonderdachtendedigduizendil

ii vijfhonderd euro (¬ 738.500,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van eenenzestigduizend vijfhonderd'

,; euro (¬ 61.500,00) tot achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00). i:

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zalji ; gepaard gaan met de uitgifte van drieënzeventigduizend achthonderdvijftig (73.850) kapitaalaandelen var-;I

categorie A van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen ; van categorie A, en die in de winsten zullen delen vanaf de oprichting.

il Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs vanj i; tien euro (¬ 10,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop,,

:; van honderd procent (100%). ;;

1.2. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

;: Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

;: 1.3. Vaststelling van de kapitaalverhoging i.

;: De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverho-:: ll ging van zevenhonderdachtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 738.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd:; :i en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00),;;

vertegenwoordigd door achtduizend (8.000) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

2. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

2.1. Voorafgaande verslagen

i; De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur en van het; verslag van de opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder vorm van coilperatieve;; ii vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer;: ;i DECLERCQ Olivier, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen doorja

de zaakvoerder aangesteld. j:

il De conclusies van voormeld verslag van de commissaris worden hierna letterlijk weergegeven: ;i

,; "6 Besluit ;:

De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap Mixers at your Service NV door vennootschap;; i Compagnie des Ciments Belge SA bestaat uit een wagenpark van 63 betonmixers, waarvan er 13 voertuigen in,:

eigendom zijn en 50 voertuigen gehuurd, die bestuurd worden door 65 werknemers  chauffeurs alsook 4i;

aanhangwagens in eigendom voor een bedrag van 175.610 EUR. :j

Op grond van de uitgevoerde werkzaamheden, verklaren wij dat: :;

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der';

il Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk !s; ji voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te gevene,

aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; ii

i;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ICI

~,..t1ÎiC BI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

im Gent





Griffie Afdeling Oudenaarie

2 s M E i 2Di5

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 17.561 aandelen van de vennootschap Compagnie des Ciments Belge SA, zonder vermelding van nominale waarde

Deze aandelen:

" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Mixers at your Service;

" zullen deelnemen in de resultaten van Mixers at your Service vanaf de oprichting.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap Mixers af your Service NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Brussel, 27 apr112015

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

vertegenwoordigd door

Olivier Declercq

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de commissaris en het verslag van de raad van bestuur zullen tegelijk niet de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2.2. Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderdvijfenzeventigduizend zeshonderdentien euro (¬ 175.610,00) te verhogen om het van achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00) op negenhonderdvijfenzeventigduizend zeshonderdentien euro (¬ 975.610,00) te brengen door inbreng van inbreng van een bedrijfstak, waarvan de afzonderlijke bestanddelen zijn weergegeven in de bijlagen die integraal deel uitmaken van het voormeld verslag van de commissaris. Overeenkomstig artikel 759 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen wordt beslist deze inbreng van een bedrijfstak niet te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg heeft deze inbreng niet de gevolgen bedoeld in artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van zeventienduizend vijfhonderdeenenzestig (17.561) aandelen van categorie B, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen van categorie B zijn en die vanaf de oprichting in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

2.3. Verwezenlijking van de inbreng.

2.4. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is.

3. Wijziging en coördinatie van de statuten

1. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen.

2. De vergadering verleent aan Paul Berlengé en Kristof Berlengé, geassocieerde notarissen te Zottegem, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

iegelijk neergelegd :

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- coördinatie van de statuten

mad 11.1

4 " or-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MIXERS AT YOUR SERVICE, AFGEKORT : M@S

Adresse
VANDENDRIESSCHESTRAAT 25 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande