MNB INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : MNB INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 895.452.926

Publication

05/02/2014
ÿþF

i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de eghIFFIE RECHTBANK

VAN ISQOPHANrlpi

1

2 I JAN, 2014

DENDERMONDE

Griffie

0

Vo beho ean Belg Staat

Ondernemingsnr : 0895.452.926

Benaming

(voluit] : MNB INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : WILLEM VAN DOORNYCKSTRAAT 46  9120 HAASDONK (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d, 01/03/2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met 18.500,00 ¬ , om het te brengen op 100,00 E.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen.

De heer Diederik Matthijs

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: geregistreerd verslag BAV d,d. 01/03/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/10/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" iiiszsai

AN

VAN KOOP A DELK

14. 10. 2O1

E NDE

REND

Ondememingsnr : 0895.452.926

Benaming : MNB Invest

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willem van Doornyckstraat 46

9120 Beveren (Haasdonk)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Omzetting - Ontslag - Benoeming

Uit het proces-verbaal verleden voor notaris Maarten Duytschaever te Gent, vervangende zijn ambtgenoot, geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op achtentwintig september tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat:

In het jaar tweeduizend en elf.

;; Op achtentwintig september.

Te 9000 Gent, Kouter 27.

Voor mij, Maarten DUYTSCHAEVER, notaris te Gent, vervangende zijn ambtgenoot, Christophe BLINDEMAN,; geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid 'DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST,; GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, wettelijk belet, ratione personae.

Wordt de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MNB Invest", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Willem van Doomyckstraat; 46, ondernemingsnummer 0895.452.926, RPR Dendermonde.

ï Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jan BAEL te Gent, vervangende zijn ambtgenoot,;' ondergetekende notaris Blindenvan, wettelijk belet ratione personae, op 24 januari 2008, bekendgemaakt in de'; ÿBijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari daarna onder nummer 08024672.

BUREAU

; De vergadering is geopend om 10 uur, onder het voorzitterschap van de heer Matthijs Diederik, hierna!; genoemd.

Gezien het beperkt aantal vennoten wordt er niet overgegaan tot het samenstellen van een bureau. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de vergadering, de volgende vennoten, eigenaar van het hierna vermeld;; aantal aandelen:

1. De heer Matthijs, Diederik Lieven Dirk, geboren te Wetteren op 27 november 1973, echtgenoot van hierna genoemde mevrouw Blindeman Veronique, gedomicilieerd en verblijvende te 9120 Beveren, Willem Van Doomyckstraat 46. 999

Eigenaar van negenhonderdnegenennegentig aandelen.

2. Mevrouw Blindeman, Veronique Sotie, geboren te Oudenaarde op 5 november 1

1976, echtgenote van voornoemde heer Matthijs Diederik, gedomicilieerd en

verblijvende te 9120 Beveren, Willem Van Doomyckstraat 46

Eigenaar van één aandeel.

De voornoemde echtgenoten Matthijs-Blindenvan zijn gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor Jan Bael, te Gent, vervangende zijn ambtgenoot ondergetekende notaris Blindeman, wettelijk belet, ratione personae, op 11 juli 2005, niet gewijzigd tot op heden.

Samen: duizend aandelen. 1.000

VOLMACHT

Voornoemde vennoot sub 2 is hier vertegenwoordigd door voornoemde vennoot sub 1 ingevolge een;

onderhandse volmacht die aan deze akte gehecht zal blijven.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter deelt mee en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren wat volgt:

I. Deze vergadering heeft als agenda:

; 1. Voorlegging en lezing van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

o.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

rnod 2.1



het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig het artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2011.

het controleverslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig het artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Omzetting van de vennootschap in een gewone commanditaire vennootschap.

3. Aanneming van een nieuwe versie van statuten om ze !n overeenstemming te brengen met de nieuwe vennootschapsvorm.

4. Ontslag zaakvoerder en benoeming beherende vennoot.

5. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

II. Het maatschappelijk kapitaal is volledig vertegenwoordigd op de algemene vergadering. Er is één

zaakvoerder in de vennootschap, te weten, de heer Matthijs Diederik, voornoemde vennoot sub 1.

De vennootschap heeft geen commissaris benoemd.

lII. Gezien het maatschappelijk kapitaal volledig vertegenwoordigd is en de enige zaakvoerder aanwezig is, bestaat er geen reden om de bijeenroeping van de algemene vergadering te verantwoorden en kan zij geldig beraadslagen.

IV. Om aangenomen te worden, dienen de voorstellen, vermeld in de agenda, het minimum aantal stemmen te behalen voorzien bij de wet en de statuten.

V. Elk aandeel geeft recht op één stem.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die erkent geldig te zijn samengesteld en

bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda.

VOORLEGGING EN LEZING VAN DE VERSLAGEN

A. Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder, de dato 15 september 2011, opgesteld overeenkomstig het artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2011.

B. Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "KPMG Vies", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Hoekstraat 2, ondernemingsnummer 0468.571.069, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer VAN BOURGOGNIE Patrick, partner en bedrijfsrevisor, de dato 27 september 2011, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag betreft de voormelde staat van activa en passiva en vermeldt inzonderheid of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"Besluit

In uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen werd ondergetekende, KPMG Vias Burg. NV, met zetel te 1000 Brussel, Hoekstraat 2, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Bourgognie, bedrijfsrevisor, verzocht door het bestuursorgaan van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MNB Invest (0895.452.926  RPR Dendermonde), met zetel te 9120 Beveren (Haasdonk), Willem van Doomyckstraat 46, om in de hoedanigheid van bedrijfsrevisor verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2011, opgesteld door het bestuursorgaan naar aanleiding van de voorgenomen omzetting in een gewone commanditaire vennootschap.

Wij verklaren een controle te hebben uitgevoerd van de ons voorgelegde staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MNB Invest afgesloten op 30 juni 2011, welke een balanstotaal opgeeft van 640.635,01 en een eigen vermogen van 105.449,14 EUR, opgesteld in het kader van de voorgenomen verrichting tot omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MNB Invest in een gewone commanditaire vennootschap.

Onze werkzaamheden, uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief vastgesteld volgens de staat activa en passiva per 30 juni 2011 voor een bedrag van 105.449,14 EUR, is 86.849,14 EUR groter dan het maatschappelijk

kapitaal van 18.600,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Aangezien wij onze controlewerkzaamheden niet tijdig hebben kunnen beëindigen, waren wij niet in staat dit verslag ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering, voorzien op 28 september 2011, die moet beslissen over de ontbinding af te leveren. Gelieve op te merken dat dit geen gevolgen heeft gehad voor onze controlewerkzaamheden.

Onderhavig verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de omzetting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een gewone i commanditaire vennootschap en mag niet worden aangewend

voor andere doeleinden.

Opgemaakt te Aalst op 27 september 2011.

KPMG Vias

Vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behruden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\7

'nad 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Patrick Van Bourgognie

Partner-Bedrijfsrevisor"

BERAADSLAGING

Na onderzoek en beraadslaging neemt de vergadering de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT: ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de staat van activa en passiva en op de voormelde verslagen geen

opmerkingen worden gemaakt door de vennoten.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van de verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te

Dendermonde, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN GEWONE GECOMMANDITEERDE

VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap aan te nemen.

De activiteit blijft ongewijzigd, het eigen vermogen blijft hetzelfde, zo ook alle activa en passiva, de

afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de gewone commanditaire vennootschap zal

de boeken en de boekhouding, die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden

gehouden, voortzetten.

De gewone commanditaire vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0895.452.926 waaronder de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingeschreven is in het rechtspersonenregister te

Dendermonde.

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2011.

Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, worden geacht verricht te zijn voor de gewone commanditaire vennootschap.

In de gewone commanditaire vennootschap wordt voornoemde vennoot sub 1, zijnde de heer Matthijs Diederik,

gecommanditeerde vennoot en wordt voornoemde vennoot sub 2, zijnde mevrouw Blindeman Veronique, stille

vennoot.

DERDE BESLUIT: AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om om ze in

overeenstemming te brengen met de nieuwe vennootschapsvorm. (bij uittreksel):

"Artikel 1  Rechtsvorm naam identificatie

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: «MNB Invest».

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren-Waas, Willem van Doomyckstraat 46.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, voor zover de daartoe vereiste vergunningen en/of erkenningen

voorhanden zijn:

de aan- en verkoop, de import en export, de huur en verhuur en de distributie van alle informatica,

communicatie- en elektronisch materiaal in de ruimste zijn van het woord;

het verlenen van advies, opleidingen, bijstand, hulp en consultancy betreffende diverse vormen van

informatie- en communicatietechnologie;

- het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op Korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

" het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, beheer en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

alle activiteiten van management, met inbegrip van interim management, advies- en dienstverlening, ondermeer op het gebied van hard- en software, managementsystemen, technologie, organisatie, publiciteit, marketing, bedrijfsmanagement, economische, financiële, sociale, fiscale, handels- en bedrijfsorganisatorische aangelegenheden; het verlenen en geven van opleidingen, begeleidingen, cursussen, trainingen, conferenties, evenementen, seminaries, service en ondersteuning in onder meer informatica en telecommunicatie technologieën, computertaal en aanverwante takken en/of met betrekking tot vermelde activiteiten: het organiseren van zakenreizen, conferenties, seminaries, privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming; het produceren van opleidings- en Informatiepakketten, die gebruik maken van onder andere media-, audio-, video-, en computerapparatuur; in de breedste zin opleidingen, begeleidingen, cursussen, trainingen, conferenties, seminaries en evenementen inrichten, organiseren en/of beschikbaarstellen en dit in alle mogelijke domeinen en/of vormen;











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 2.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



het uitvoeren van alle activiteiten die behoren tot de private arbeidsbemiddeling, zijnde onder meer activiteiten uitoefenen op het gebied van werving, selectie, out-placement, executive search en headhunting voor vennootschappen, verenigingen, instellingen, ondernemingen en parilculieren en het adviseren en . begeleiden van werkzoekenden, ICT specialisten, adviseurs en commerciële profielen in hun zoektocht naar een passende betrekking;

alle vastgoedoperaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden,de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, aile activiteiten van makelaar in onroerende goederen. Het beheer van alle onroerende goederen, alsook het beheer van alle roerende goederen voor eigen rekening, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, het opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland;

de aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen;

de uitbating van een drankgelegenheid, verbruikssalon, snackbar, safe, eethuis, ijssalon, ontspanningslokaal, lunchroom, traiteurdienst, de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

dienstverlening op gebied van recreatie en cultuur;

groot- en kleinhandel in voedingswaren en dranken;

huur en verhuur van rollend materieel.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren. Alle voorgaande activiteiten kunnen door de vennootschap maar uitgeoefend worden voor zover alle vereiste vergunningen en/of erkenningen zijn bekomen.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde.

Artikel 7  Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen.

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun

inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben

op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van aile registers en maatschappelijke geschriften en

controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8  Bestuur

§ 1. Aantal  Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

§ 2. Duur van de opdracht  Ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene',

vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging van de statuten.

§ 3. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap

te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten

alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en

buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te

handelen in en buiten rechte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Artikel 10  Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 april om 10 uur, of indien die dag een zaterdag, zondag of een

wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in

de uitnodigingen.

§ 2. Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

§ 3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§ 4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid,

onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna

bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5. Wijziging statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten warden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Artikel 11  Boekjaar inventaris  jaarrekening  winstverdeling  reservering  verliezen

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

§ 3. Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 12  Ontbinding  vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsbrad - 26[10/2011 - Annexes du Moniteur belgë













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal." VIERDE BESLUIT: ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Ingevolge de omzetting naar een andere rechtsvorm, geeft de vergadering ontslag aan de heer Matthijs Diederik, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de omzetting, door de jaarvergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap, als kwijting zal gelden voor de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor de uitoefening van zijn mandaat van 1 januari 2011 tot op heden.

Vervolgens benoemt de vergadering tot zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap voor een onbepaalde duur: de heer Matthijs Diederik, voornoemd.

Hij aanvaardt zijn opdracht. Zijn mandaat is bezoldigd, tenzij later andersluidend besluit van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&D Fisc, met zetel te 9700 Oudenaarde, Louise Mariekaai 16, ondememingsnummer 421.971.972, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket en de BTW-administratie.

STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van stemmen.

KOSTEN

Het bedrag van de kosten, vergoedingen, uitgaven, lasten onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen, of wegens de kapitaalverhoging te hare laste worden gebracht, bedraagt E 1.000,00. SLOT

De agenda uitgeput zijnde, wordt de vergadering opgeheven om elf uur.

Recht op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht op geschriften bedraagt 85,00 euro en zal worden betaald op aangifte van de ondergetekende notaris. SLOTVERKLARING

De comparant erkent dat de notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notarissen opgelegd door artikel 9, § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat.

De comparant verklaart dat zich hier volgens hem geen manifeste tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavig proces-verbaal voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt. De comparant bevestigt tevens dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavig proces-verbaal en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt. LEZING EN TOELICHTING

De comparant erkent een ontwerp van dit proces-verbaal ontvangen te hebben minder dan 5 werkdagen voor het verlijden van dit proces-verbaal, doch verklaart dat hij deze voorafgaande mededeling van het ontwerp als voldoende tijdig aanziet en dit voorafgaand aan deze heeft nagelezen.

Dit proces-verbaal werd gedeeltelijk voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12, alinea's 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp van het proces-verbaal.

Dit proces-verbaal werd in zijn geheel door mij notaris toegelicht.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt en gesloten plaats en datum als boven.

Na partiële voorlezing en toelichting van voorafgaand proces-verbaal, ondertekent de voorzitter en de comparant, samen met mij, notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge













VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal inbegrepen een onderhandse volmacht;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mnd 2.1

Het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van' vennootschappen met staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2011;

Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen met staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2011.

Notaris Maarten Duytschaever

Op de laatste bSz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 22.06.2011 11184-0482-010
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.04.2010, NGL 01.07.2010 10261-0059-010

Coordonnées
MNB INVEST

Adresse
WILLEM VAN DOORNYCKSTRAAT 46 9120 HAASDONK

Code postal : 9120
Localité : Haasdonk
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande