MOBILCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOBILCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.044.627

Publication

12/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ERGELEGD

01 MI 2014

KOOPHAN~ ke VAN

uh11

111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderriemingsrir : 0842.044.627

Benaming

(voluit) : Mobilco

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Sint-Baafsplein 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de beslissing van het college van zaakvoerders dd. 1 mei 2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang van 1 mei 2014, wordt verplaatst naar

Coupure 64F

9000 Gent

Green Park Investment Partners BVBA

zaakvoerder

Hendeka BVBA

vaste vertegenwoordiger

Piet Van Waes

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/11/2012
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



NEERGELEGD

0 s NOV. 2012

RECHTBAGtifieN

KOOPHANDEL TE GENT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











*12186081*

Ondernemingsnr : 842.044.627

Benaming (voluit) Mobilco

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Baafsplein, 10

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 23 oktober 2012, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mobilco" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

,Gelet op de toetreding van een nieuwe vennoot via de kapitaalverhoging hierna en met het oog op de benoeming van het bestuursorgaan, de besluitvorming op het niveau van het bestuursorgaan en de overdracht van aandelen na deze toetreding, beslist de enige vennoot over te gaan tot de creatie van twee 'categorieën van aandelen, te weten aandelen categorie A, genoemd "'A-aandelen" en aandelen categorie B genoemd "B-aandelen".

De bestaande aandelen, genummerd van 1 tot en met 1.000 vormen voortaan de categorie A.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd zevenenzestig duizend tweehonderd euro (267.200 EUR), om het te brengen van achthonderd duizend euro (800.000 EUR), op één miljoen zevenenzestig duizend tweehonderd euro (1.067.200 EUR); mits creatie en uitgifte van driehonderd vierendertig (334) nieuwe aandelen categorie B (B-aandelen genoemd) zonder nominale waarde en die zullen deelnemen in de winst van het lopend boekjaar, pro rata temporis.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van achthonderd euro (800 EUR) per aandeel, verhoogd met een uitgiftepremie vastgesteld op tweehonderd negenenveertig euro achtenveertig cent (249,48 EUR) per aandeel. Deze nieuwe aandelen worden onmiddellijk onderschreven in geld en volledig volgestort bij de inschrijving. Bankattest.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van

driehonderd vijftig duizend vijfhonderd vijfentwintig euro (350.525 EUR) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 15 oktober 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Uitgiftepremie.

Het verschil tussen het bedrag van de inschrijving en het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij in het totaal drieëntachtig duizend driehonderd vijfentwintig euro (83.325 EUR) zal worden geboekt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

Deze rekening van uitgiftepremie blijft onbeschikbaar en vormt gelijk het kapitaal de waarborg van derden. Zij kan niet worden verminderd of afgeschaft dan bij een beslissing van de buitengewone algemene vergadering beslissend in de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van drieëntachtig duizend driehonderd vijfentwintig euro (83.325 EUR), om het te brengen op één miljoen honderd vijftig duizend vijfhonderd vijfentwintig euro (1.150.525,00 EUR), door incorporatie van de uitgiftepremie die hiervoor gevormd werd, zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist de bepalingen nopens de benoeming van de zaakvoerders te wijzigen zoals opgenomen in de nieuwe versie van artikel 20 (na hernummering 24) van de statuten waarbij voortaan rekening wordt gehouden met de evenredige vertegenwoordiging van de 'beide categorieën van vennoten.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de bepalingen inzake besluitvorming en 'beraadslaging op het niveau van het bestuursorgaan te wijzigen zoals opgenomen in de nieuwe versie van artikel 21 (na hernummering ;25) van de statuten hierna.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist de bijzondere beslissingsmeerderheden op het niveau van de algemene vergadering op te heffen.

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering aanvaardt het ontslag aangeboden door de statutaire zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Green Park Investment Partners", met zetel te 9000 Gent, Sint-Baafsplein, 10 (BTW BE 0836.646.576, rechtspersonenregister Gent) en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Van Waes Piet, hierna vernoemd, en beslist te voorzien in diens vervanging en te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: in hoedanigheid van A-zaakvoerders :

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Green Park Investment Partners", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hendeka", met zetel te 1000 Brussel, Patriottenstraat, 57, (BTW BE 0883.427.795, RPR Brussel) op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Van Waes Piet, wonende te, 1000 Brussel, Patriottenstraat, 57;

- De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nimora", met zetel te 9000 Gent, Onderbergen, 78, (BTW BE 0825.625.101 rechtspersonenregister Gent), met als vaste vertegenwoordiger de heer Froyman Jan, wonende te 9000 Gent, Onderbergen, 78.

in hoedanigheid van B-zaakvoerder :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nastat", met zetel te 8500 Kortrijk, Schepen Duyckstraat, 27 (BTW BE 0871.156.010, RPR Kortrijk), met als vaste vertegenwoordiger, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

c1

;heer De Staercke Hans, wonende te 8500 Kortrijk, Schepen Duyckstraat, 27.

NEGENDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Artikel 5 : "Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen honderd vijftig duizend vijfhonderd vijfentwintig euro (1.150.525,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend driehonderd vierendertig (1.334) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend driehonderd vierendertigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

Artikel 20 (na hernummering artikel 24) : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurder door een college van zaakvoerders dat steeds zal bestaan uit twee A-zaakvoerders en één B-zaakvoerder, waarbij de A-zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de A-vennoten en de B-zaakvoerder uit de kandidaten voorgedragen door de B-vennoten.

Voor wat betreft de voorstelling van de kandidaten wordt er binnen elke categorie van vennoten beslist met een gewone meerderheid van stemmen waarbij het aantal stemmen van de vennoten binnen een 'bepaalde categorie overeenstemt met het aantal aandelen van die categorie waarover hij beschikt.

Bij de uitoefening van voornoemd voordrachtrecht zullen de vennoten kandidaten voordragen die over de passende ervaring en bekwaamheid beschikken."

Artikel 21 (na hernummering artikel 25) : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen voor zover minstens één A-Zaakvoerder en één B-Zaakvoerder aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn. Wanneer dit quorum niet gehaald

wordt, wordt een tweede vergadering van het college van 'zaakvoerders bijeengeroepen, met inachtname van een ;oproepingstermijn van 8 (acht) kalenderdagen, waarna de geldig kan beraadslagen en beslissen over de opgenomen

agendapunten, met uitzondering van de lijst van beslissingen zoals hieronder bepaald. Deze dienen genomen te worden met goedkeuring van één B-zaakvoerder.

Behoudens de hierna bepaalde bijzondere meerderheden, zullen de besluiten van het college van zaakvoerders van de Vennootschap worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Volgende beslissingen dienen steeds genomen te worden met de goedkeuring door een B-Zaakvoerder:

(a) het besluit tot het aangaan van joint ventures,

consortia, partnerships en winst- of

inkomstendelingsovereenkomsten met derden;

(b) het besluit tot het overnemen of overdragen deelnemingen in een andere onderneming;

(c) het besluit tot overdracht van één of meerdere rechtshandelingen van activa, die gezamenlijk meer dan één/tiende van het netto-actief van de vennootschap uitmaken;

(d) de opening en sluiting van bijkantoren;

(e) het verstrekken van leningen aan zaakvoerders, vennoten, derden of verbonden vennootschappen (zoals gedefinieerd in artikel 9 van de statuten) van zaakvoerders en/of vennoten;

(f) het geven van waarborgen of onderpanden met betrekking

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vergadering

van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

mod 11.1

tot de activa van de vennootschap;

(g) het entameren van gerechtelijke of arbitrage procedures;

(h) het jaarlijks goedkeuren van het jaarbudget (inclusief" van de dochtervennootschappen);

(i) belangrijke investeringen die de vijfentwintig duizend, euro overschrijden. De goedkeuring is niet vereist ingeval, van dringende noodzakelijkheid en voor de investeringen die. reeds zijn opgenomen in het goedgekeurde jaarbudget;

(j) aanwerven van key-personeel;

(k) overeenkomsten gesloten met verbonden ondernemingen' (zoals gedefinieerd in artikel 9 van de statuten);

(1) het aangaan van kredieten en leningen

(m) uitoefening van de stemrechten (in welke hoedanigheid ook) in de dochtervennootschappen met betrekking tot de punten (a) tot en met (1) zoals hier opgesomd.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van het college van zaakvoerders. "

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 23 oktober '2012; gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge





04/01/2012
ÿþi.-~~" ;

. 811

Vc

behc

aar

Belt

Staal

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 DEC. 2011

RECHTRA \I: VAN

KOOPEiivíDEI. TE GENT



R " iaoozaas*

Ondernemingsnr : .01-111 . (D 2-q"

Benaming

(voluit) : MOBILCO

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9000 Gent, Sint-Baafsplein 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Lemey, te Gent, op 20 december 2011 blijkt dat er

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "MOBILCO" is opgericht met

zetel te 9000 Gent, Sint-Baafsplein 10, met volgende kenmerken:

OPRICHTERS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'GREEN PARK MOBILCO', met

maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint-Baafsplein 10.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Francis Lemey, op negen december tweeduizend

en elf, ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden.

Vennootschap met ondernemingsnummer 0641.722.745.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 25 van de statuten door haar zaakvoerder, te weten:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Hendeka,' met maatschappelijke zetel te 1000

Brussel, Patriottenstraat 57.

Vennootschap met ondernemingsnummer 0883.427.795.

Deze vennootschap wordt alhier vertegenwoordigd door de heer Piet Joseph Dianne Cornelius Van Waes,

wonende te 1000 Brussel, Patriottenstraat 57, optredend als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §

2 van het Wetboek van Vennootschappen.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van deelnemingen en participaties in eender welke

vorm in alle bestaande of op te richten binnenlandse of buitenlandse rechtspersonen en/of vennootschappen en

het te gelde maken van deze participaties;

- Het waarnemen van bestuurs- en managementopdrachten en allerhande functies en mandaten in andere vennootschappen, onder meer in deze waarin zij enige deelneming of participatie bezit of bezeten heeft alsmede het delegeren van die functies;

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, op alle wijzen, zo onder meer door inbreng in, of door deel te nemen aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur, administratie en de controle van alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, verenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, ongeacht hun maatschappelijk doel, die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen;

- Het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondememingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- Het toestaan van leningen, voorschotten en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen of allerhande zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, boekhoudkundige, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

- Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten;

- Het ontwikkelen, het beheren, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, intellectuele eigendomsrechten (registergoederen);

- De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan, afstaan, verkopen. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom, als in vruchtgebruik;

- Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, herstellen, beheren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

" De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties en aandelen in andere vennootschappen die onroerende goederen beheren, ongeacht de juridische vorm van de vennootschappen;

- Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, financiële of handelsverrichtingen, of bij onroerende transacties of projecten.

Deze opsomming is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de vennootschap Green Park Mobilco, voornoemd, ten belope van duizend (1.000) aandelen.

Totaal: duizend (1.000) aandelen.

BANKATTEST

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-9592582-53 bij de naamloze vennootschap Fortis Bank, te 1000 Brussel, Warandeberg 3, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 december 2011 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achthonderdduizend euro (¬ 800,000,00).

Het kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 11: JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op één mei van elk jaar om acht uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de oproepingen.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 20: BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Green Park Investment Partners, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint-Baafsplein 10. Vennootschap met ondememingsnummer 0836.646.576.

Voor deze vennootschap zal de heer Piet Joseph Dianne Comelius Van Waes, wonende te 1000 Brussel, Patriottenstraat 57, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze dokumenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25: WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 26: ONTBINDING

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27: ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT Artikel 33: ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel 34: ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 36: ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één december tweeduizend en elf tot op heden.

Deze bekrachtiging en overname geldt in het bijzonder voor volgende rechtshandelingen en/of overeenkomsten:

De ondertekening van de koopovereenkomst EFK Glass op dertien december tweeduizend en elf, waarbij de vennootschap in oprichting optreedt als koper.

De partijen erkennen door de ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Voor eensluidend uittreksel afgeleverd v5ôr registratie,

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte; bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.08.2015, NGL 24.09.2015 15595-0404-012

Coordonnées
MOBILCO

Adresse
COUPURE 64F 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande