MODELS ON MISSION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MODELS ON MISSION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.955.756

Publication

24/04/2014
ÿþ Moi 21

. _

J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie -

na neerlegging ter griffie van de akte

1111W1M1131101

ri 1 MR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0527.955.756

Benaming

(voluit) : MODELS ON MISSION

Rechtsvorm BVBA

Zetel: Plankenstraat 25- 1701 Dilbeek

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de bijzondere algemene vergadering van van 31 januari 2014 werd beslist om de heer Laurent François te ontslaan als zaakvoerder. Er wordt kwijting verleend aan de heer Laurent François voor de wijze waarop hij zijn mandaat heeft uitgeoefend van 24/4/2013 tot 31/01/2014. De heer Laurent Francois heeft geen enkele bezoldiging ontvangen gedurende zijn mandaat. Mevrouw Ana Lucia Seabra wordt met ingang van 01 februari 2014 benoemd tot zaakvoerder. Mevrouw Ana Lucia Seabra aanvaardt haar mandaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

14/06/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden : recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

A N

1 090105*

ERUSSEL

Q5 JUN 2013

G riffie

Ondernemingsnr : 0527.955.756

" Benaming

(voluit) : MODELS ON MISSION

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Plankenstraat 25 - 1701 Dilbeek

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering d.d. 26/04/2013 werd beslist dat met ingang van 01/05/2013 de heer Seabra Peixe Joâo Pedro benoemd wordt tot zaakvoerder,

Mevrouw Marleen De Wilde werd aangesteld als lasthebber voor de publicatie hiervan,

Marleen De Wilde

lasthebber

26/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302535*

Neergelegd

24-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0527955756

Benaming (voluit): MODELS ON MISSION

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1701 Dilbeek, Plankenstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte houdende oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  MODELS ON MISSION , met zetel te 1701 Dilbeek, Plankenstraat 25, verleden voor Meester An-Katrien VAN LAER, notaris met standplaats te Herne op datum van 22 april 2013, blijkt via uittreksel hetgeen volgt :

Oprichters

1. De heer SEABRA PEIXE, João Pedro, van Portugese nationaliteit, geboren te Villa Franca de Xira (Portugal) op 21 januari 1976, echtgenoot van mevrouw Nathalie Segers, wonende en gedomicilieerd te 7850 Edingen, Boomgaardenstraat 12 bus A/6.

2. Mevrouw DAMAS SEABRA, Adelina, van Belgische nationaliteit, geboren te Aveiras de Cima-Azambuja (Portugal) op 20 september 1956, echtgenote van de heer Poelaert Marc Ghislain Leopold, wonende en gedomicilieerd te 7830 Silly, Rue du Marais 3. Identiteitskaart nummer 5916502328-35.

Naam De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam MODELS ON MISSION.

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1701 Dilbeek, Plankenstraat 25.

Doel De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

* Schoonheidverzorging

* Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

* Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie * Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten

* Zoeken van acteurs voor film, televisie en theater

* Organisatie van congressen en beurzen

* Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

* De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verkocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

* De vennootschap stelt zich tot doel roerende en onroerende goederen of rechten onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren, te valoriseren en te cederen. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

* Onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen; de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden; participaties verwerven en beheren in andere vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse; ter vervulling van haar maatschappelijk doel, alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen; de vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren * De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

* Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Maatschappelijk kapitaal Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde; elke aandeel een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, al dan niet benoemd in de statuten. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering, welke ook de duurtijd van hun mandaat, de vergoeding en hun bevoegdheid bepaalt.

Behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering, heeft elke zaakvoerder elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap op te treden en alle handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend. Vertegenwoordiging De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte.

Toezicht Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Algemene vergadering De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

Ieder aandeel vertegenwoordigt één stem, en de algemene vergadering beraadslaagt geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal is; zij beslist bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Boekjaar Het maatschappelijke jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Ontbinding-vereffening Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, met de meest uitgebreide machten.

Luik B - Vervolg

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte

bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat

zij bezitten.

Overgangsbepalingen

Artikel één: eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingakte ter Griffie

van de Rechtbank van Koophandel en loopt tot en met eenendertig december tweeduizend veertien

Artikel twee: eerste algemene vergadering.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in juni tweeduizend vijftien.

Artikel drie: commissaris.

Zich baserend op schattingen te goeder trouw gemaakt, hebben verschijners besloten geen

commissaris te benoemen.

Artikel vier: artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De verbintenissen die comparanten aangaan voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting vanaf heden tot de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, zijn onderworpen aan

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Artikel vijf: diverse verklaring

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf één april

tweeduizend dertien worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Benoeming niet-statutair zaakoverder

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene

vergadering: de heer François Laurent Jean Marie Cécil, geboren te Ukkel op 22 augustus 1980,

ongehuwd, wonende te 1701 Dilbeek, Plankenstraat 25.

Volmacht

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber, Accountant & Belasting consulent BVBA

Leen De Wilde te 9240 Zele, Gentsesteenweg 236, aan wie de macht wordt verleend om het nodige

te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en voor

de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 10.09.2015 15582-0458-015

Coordonnées
MODELS ON MISSION

Adresse
SLUIZEKEN 34 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande