MODIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MODIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.685.590

Publication

29/05/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

A190 PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



op de laatste mi"; van rie a vëirnelderï ;" R~çtn " Naani'nn hoedanigheid van di: ire.trtir¬ ientcrensfc: nntans hetzij van de perdot3'rEfenl

bevoegd de rechtspersoon tcm aanz:;;n van dorden te vertsgentvoorcirgpn

Vartço ; Naam Fan hancitekening.

NEERGELEGD

I IlIl IlII III IIU 11111 1I'II 111111 II liii

=iaossa~a*

RECHTBANK VAN

KOOPREINDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0845.685.590

Benaming (volult) : Modius

(verkort)

" Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei ; Tramstraat 7, 9860 Moortsele, België

tvolIe fIg (adres)

. Onderwerplen) akte :Aanduiding vaste vertegenwoordiger

Tekst

Beslissing van de statutaire zaakvoerder dd. 9 mei 2012:

Dhr. Dick Gcirnaert wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger voor Modius BVBA voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat bij MetaforNV.

Geirnaert Dick

Zaakvoerder

15/05/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

111111111111111inn11111gi iu

*12089758*





N EERGEt.,E GD

- 3 -05_ ri ,f., i

RECHTE

KOOPHANDELT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O W1 5 6e ry

Benaming (voluit) : Modius

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Tramstraat 7

9860 Moortsele

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een BVBA "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 30 april 2012, ter registratie neergelegd, dat:

1. de heer GEIRNAERT Dick Firmin Odette, geboren te Gent op 2 april 1969, wonende te 9860 Moortsele,

Tramstraat 7

en zijn echtgenote,

2. mevrouw CAEKEBEKE Kristien, geboren te Sint-Amandsberg op 22 juni 1970, wonende te 9860 Moortsele, Tramstraat 7

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam: "Modius".

ZETEL: 9860 Moortsele, Tramstraat 7

DOEL: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of

tussenpersonen

1. Participaties te nemen, onder welke vorm ook, in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het beheer van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de. aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten of onroerende goederen, het productief maken en het, beheren van alle roerende en onroerende goederen.

2. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële; tussenkomst of op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen.

3. De vennootschap mag mandaten en functies uitoefenen, onder meer het bestuur waarnemen, het', toezicht en de controle uitoefenen over andere vennootschappen, zoals deze waarin zij enige deelneming of participaties bezit. Ze beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van vennootschappen te stimuleren, te plannen en te coördineren.

4. Zij mag in België of in het buitenland aankopen, verkopen, importeren, exporteren en produceren, voor, eigen rekening of voor rekening van derden, van basismaterialen en halfafgewerkte en/of afgewerkte, metaalproducten en aanverwante producten en materialen.

5. Zij mag eveneens optreden als studiebureau en/of adviesbureau, verschaffen van diensten en het ter beschikking stellen van personeel in de metaalverwerkende en aanverwante nijverheden, voor alle werkzaamheden en handelsverrichtingen die in de breedste zin rechtstreeks of onrechtstreeks daarbij aansluiten.

6. Zij mag in België of in het buitenland aankopen, verkopen, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van alle roerende en onroerende goederen,'. outillering en uitrusting;

7 Zij mag zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht en opstal,:, verwerven, bezitten of toestaan. De vennootschap mag voorschotten of leningen toestaan aan. vennootschappen waarin zij een deelneming of participatie bezit of aan haar vennoten en bestuurders, evenals aan derden, dit laatste binnen het kader van het maatschappelijk doel. Ze mag zich borg'; stellen of aval verlenen voor andere natuurlijke en rechtspersonen.

8. Zij mag een onroerend vermogen in binnen- en buitenland aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren; zij mag alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende; goederen en onroerende zakelijke rechten doen zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de', huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, zij mag onroerende goederen aankopen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten.

Het maatschappelijk doel strekt zich uit tot alle werkzaamheden en handelsverrichtingen die in de breedste zin rechtstreeks of onrechtstreeks daarbij aansluiten.

Echter wat het vermogensbeheer betreft, mag de vennootschap dit alleen voor zichzelf waarmaken, zij mag aan geen vermogensbeheer voor derden doen.

De vennootschap kan, binnen het kader van haar doel, alle roerende, onroerende, industriële, commerciële en burgerlijke daden stellen.

DUUR: Onbepaald

KAPITAAL: één miljoen zevenhonderdvijftig duizend euro (¬ 1.750.000,-), vertegenwoordigd door 1.750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/1.7505te van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volledig geplaatst en volstort:

- gedeeltelijk door inbreng in speciën ad ¬ 125.000,-. Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC,

- gedeeltelijk door inbreng in natura van aandelen ad ¬ 1.625.000,- .

Verslag bedrijfsrevisor.

Voormelde inbreng is nader beschreven in het verslag opgemaakt op 21 april 2012 door bedrijfsrevisor

"Jacques Steyaert" te Sint-Denijs-Westrem

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap "MODIUS" BVBA, bestaat uil de inbreng van 750 aandelen van de NV "GEVIN " voor een waarde van 1.625.000,00 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura.

De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.625 aandelen van de vennootschap BVBA "MODIUS" , zonder vermelding van een nominale waarde en die elk 1 / 1.75e van het kapitaal vertegenwoordigen. Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 21 apr11 2012.

BVBA "JACQUES STEYAERT' vertegenwoordigd door Jacques STEYAERT Bedrijfsrevisor Poolse lMnglaan 98 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerd ers, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder, de heer Dick Geimaert, voornoemd.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BOEKJAAR: van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

JAARVERGADERING: eerste dag van de maand juni om negentien uur, zelfs indien die dag een wettelijke feestdag is of zou worden, Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar wordt afgestoten op 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in mei 2014.

SLOTBEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

.

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

a, het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één, er wordt naast de statutaire zaakvoerder geen andere zaakvoerder benoemd

b. ingeval van overlijden of vacature van de functie van statutaire zaakvoerder, wordt benoemd tot vervangende niet statutaire zaakvoerder: mevrouw Kristien Caekebeke, voornoemd

c. het mandaat van de zaakvoerder zal voorlopig niet vergoed worden.

d. er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling werd verleend aan het boekhoudkantoor DERELA te Eke (Nazareth) evenals haar aangestelden, om in naam van de zaakvoerder en van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondernemingsloket van zijn keuze, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stéphane Vander Eecken

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte, verslag bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de oprichter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MODIUS

Adresse
TRAMSTRAAT 7 9860 MOORTSELE

Code postal : 9860
Localité : Moortsele
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande