MOERBEKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOERBEKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.892.379

Publication

27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

" .I ,`P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GVÁ~iEKDÓ RECHTBANK

1 5 110V. 2013

DENDfflittIONDE

i

A

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr: 5 /l. g2.. le)-3

Benaming

(voluit) : MOERBEKO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Baaikenstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting ingevolge partiële splitsing

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol VANDEN BROECKE, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde op 31 oktober 2013, te registreren, blijkt dat is samengekomen: de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MOERBEKO", met maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke-Waas, Beukendreef 20, RPR Gent 0426.820.784, dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van stemmen, onder meer volgende beslissingen werden genomen:

De algemene vergadering neemt kennis van volgende verslagen:

2. ln het kader van de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap "MOERBEKO" ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MOERBEKO"

*het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de genoemde bedrijfsrevisor/commissaris, te weten de genoemde vennootschap "Figurad Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, in datum van 2 oktober 2013, met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap "MOERBEKO" ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MOERBEKO".

Het besluit van gemeld verslag van de commissaris luidt als volgt:

"Ondergetekende, Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v. BVBA Figurad Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, werd aangesteld op 30 augustus 2013 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742, 745 en 746, verwijzend naar het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuiteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "MOERBEKO" is gebleken dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij oprichting;

2. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "MOERBEKO" aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4, de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 juli 2013 weergegeven netto-boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekeninghoudend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in "going concem"-optiek.

5. de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding honderdtweeëntachtigduizend zeshonderdzeventien eur één eurocent (182.617,01 EUR) bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 1,000 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/1.000ste van het maatschappelijk kapitaal.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de nettoboekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, NV "MOERBEKO", toe te kennen 1.000 aandelen.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "faimess opinion",

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA "MOERBEKO" onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de NV "MOERBEKO" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Gent (Sint-Denijs-Westrem) op 2 oktober 2013"

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de oprichters in datum van 3 oktober 2013, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bed rijfsrevisor/commissaris.

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan alle aandeelhouders, deze die het aangaat vertegenwoordigd zoals gemeld, verklaren kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift ervan ontvangen te hebben.

De vergadering stelt vast dat op voormelde verslagen/documenten geen enkele opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

Een origineel van gemelde verslagen zal overeenkomstig artikel 75 Wetboek van Vennootschappen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en een ander zal in het vennootschapsdossier worden bewaard.

TWAALFDE AGENDAPUNT - BESLISSING

A. toelichting splitsingsvoorwaarden

A.1. Boekhoudkundige toerekening: Alle verrichtingen, rechten, plichten en verbintenissen vanaf één augustus tweeduizend en dertien (01/08/2013) ontstaan in hoofde van en uitgevoerd dcor de vennootschap "WAASLANDS VEE" met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, zoals omschreven in voormeld splitsingsvoorstel en verslag van de bedrijfsrevisor inzake van inbreng in natura navermeld, worden vanaf één augustus tweeduizend en dertien (01/08/2013), overeenkomstig hetgeen ter zake is bepaald in het splitsingsvoorstel, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschappen "MOERBEKO".

Alle verrichtingen, rechten, plichten en verbintenissen met betrekking tot de afgesplitste activa en passiva gaan over op de nieuwe op te richten vennootschap "MOERBEKO" te rekenen vanaf één augustus tweeduizend en dertien (01/08/2013).

A.2. Toekenning van de nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

Als tegenprestatie voor de overdracht van een gedeelte van het vermogen van de vennootschap "WAASLANDS VEE" ontvangen de bestaande aandeelhouders van de vennootschap "WAASLANDS VEE" nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO", elk in verhouding tot hun huidig aandeel in de vennootschap "WAASLANDS VEE".

Als dus danig worden aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap "WAASLANDS VEE" als vergoeding voor deze afsplitsing duizend (1.000) aandelen op naam uitgereikt van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO", zijnde een ruilverhouding van één (1) bestaand aandeel van de partieel te splitsen vennootschap "WAASLANDS VEE" tegen één aandeel van de op te richten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO",

Er wordt geen opleg in geld gegeven worden.

De uitreiking van de aandelen van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO" zal gebeuren op de zetel van de vennootschap tegen de behoorlijke inschrijving in het aandelenregister van beide vennootschappen, te weten de partieel te splitsen vennootschap "WAASLANDS VEE" en de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO".

Dien ten gevolge zullen de aandelen van deze nieuw op te richten vennootschappen toekomen als volgt:

- aan de heer Jan DEOLET, voornoemd: vijfhonderd (500) aandelen

- aan mevrouw Greta Van Voeren, voornoemd: vijfhonderd (500) aandelen

A.3. Winstdeelname: De aandelen van de nieuw op te richten venncotschap geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief de welke voortvloeit uit de handelingen welke de vennootschap "WAASLANDS VEE" heeft verricht met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, welke op boekhoudkundig vlak zullen geacht worden vanaf één augustus tweeduizend en dertien voor rekening van de op te richten vennootschap te zijn uitgevoerd, zoals voormeld.

A.B. Beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen

A.8.1. Overgedragen vermogensbestanddelen

Aan de nog op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap "WAASLANDS VEE", die verband houden met de bedrijfstak "vlees" en "vleeswaren" onder andere kalfs-, runds- en lamsvlees en dergelijke toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 31 juli 2013 waarvan kopij werd gevoegd bij het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

splitsingsvoorstel. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap "WAASLANDS VEE" die heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de nog op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO", inzoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

De verplichtingen inzake de sociale zekerheid voor werknemers, de arbeidsovereenkomsten, anciënniteiten en dergelijke worden overgenomen door de nog op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO" inzoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele ais ten nadele, zullen ten bate of ten laste komen van de nog op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO" inzoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop betrekking hebben.

Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd, is de substantiële waardering of waardering aan nettoboekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

A.8.2. niet-toegekende activa

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de vennootschap "WAASLANDS VEE" ingeval de in het splitsingsvoorstel beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO" toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de vennootschap "WAASLANDS VEE" toekomen aan de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO".

De op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO" zal derhalve alle activa bekomen waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO" ter gehele aflossing van de vennootschap "WAASLANDS VEE",

A.8.3. Onroerende goederen zich bevindende in het door de nieuw op te richten vennootschap "MOERBEKO" overgenomen vermogen

De voorzitter verklaart dat er zich in het partieel af te splitsen vermogen van de vennootschap "WAASLANDS VEE" geen onroerende goederen of rechten bevinden.

A.8.4. Artikel 684 Wetboek Vennootschappen

De ondergetekende notaris geeft verschijners kennis van artikel 684 Wetboek Vennootschappen inhoudende de mogelijkheid voor de schuldeisers om zekerheid te eisen voor vorderingen die ontstaan zijn vóór de bekendmaking van de splitsing in het Belgisch Staatsblad en welke vorderingen nog niet zijn vervallen.

13. goedkeuring van de splitsing zonder vereffening.

- Binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten en overeenkomstig de voorwaarden opgenomen in het splitsingsvoorstel en zoals hiervoor weergegeven, beslissing tot en goedkeuring van de partiële splitsing van onderhavige vennootschap "WAASLANDS VEE", door oprichting van een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "MOERBEKO", waarvan de maatschappelijke zetel za! gevestigd worden te 9240 Zele, Baaikenstraat 29.

DERTIENDE AGENDAPUNT- BESLISSING

Oprichting van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "MOERBEKO" 13.1 FINANCIEEL PLAN

13.2 VASTSTELLING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Iº% De vergadering stelt vast dat de ingevolge de partiële splitsing overgedragen vermogensbestanddelen, overeenkomstig het verslag van de bedrijfsrevisor, waarvan het besluit hiervoren staat weergegeven, de totale netto-inbrengwaarde van voormelde afgesplitste vermogensbestanddelen van de vennootschap "WAASLANDS VEE" de som van honderd tweeëntachtigduizend zeshonderd zeventien euro één cent (¬ 182.617,01) bedraagt, waarbij volgende bestand delen van het eigen vermogen worden overgedragen overeenkomstig het splitsingsvoorstel en verslag van de bedrijfsrevisor:

- kapitaal: zevenentwintigduizend eenenzestig euro tachtig cent (¬ 27.061,80)

- wettelijke reserve: tweeduizend zevenhonderd en zes euro achttien cent (¬ 2.706,18)

- belastingvrije reserves; tweeëntwintigduizend zevenhonderd tweeëntachtig euro zesenzestig cent (¬ 22.782,66)

- beschikbare Reserves zeventigduizend driehonderd zevenenzestig euro één en vijftig cent (¬ 70.367,51)

- resultaat voor de periode negenenvijftigduizend zeshonderd achtennegentig euro zesentachtig cent (¬ 59.698,86)

Iº% De vergadering beslist om naar aanleiding van de oprichting van de besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO", een som van zevenenveertigduizend negenhonderd achtendertig euro twintig cent (¬ 47,938,20) te onttrekken aan de beschikbare reserves, die waren gevormd in hoofde van partieel gesplitste vennootschap en die overeenkomstig de splitsingsbalans worden overgedragen, en deze som te incorporeren in het kapitaal van de nieuw op te richten besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO".

Ingevolge deze onttrekking aan de beschikbare reserve en incorporatie in het kapitaal, bedraagt het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), welk kapitaal volledig is

c "

Y +

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

geplaatst en wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend

één/duizendste (1/1000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het volledig is onderschreven en volgestort.

13.3 OPRICHTING  VASTSTELLING STATUTEN

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO" op te richten en haar statuten vast te stellen en goed te keuren:

13.3,1. De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERBEKO" luiden als

volgt:

TITEL EEN NAAM  RECHTSVORM ZETEL DOEL  DUUR

ARTIKEL 1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

opgericht onder de naam: "MOERBEKO"

ARTIKEL 2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9240 Zele, Baaikenstraat 29.

ARTIKEL 3 -- DOEL

De nieuw op te richten vennootschap zal tot doel hebben, en dit zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden:

- de groot- en kleinhandel van alle soorten voeding waaronder onder andere vlees en eetbare slachtafvallen bestemd voor de menselijke consumptie.

- het slachten, zowel voor eigen rekening als voor derden, van aile levende dieren bestemd voor de menselijke consumptie.

- het versnijden, het bewerken en het verwerken evenals het verpakken van alle soorten vlees en eetbare slachtafvaller bestemd voor de menselijke consumptie, dit alles zowel voor eigen rekening als voor derden.

- verhandelen van levende dieren en van dierenhuiden

- landbouw, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in loonverband.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

De vennootschap kan verder tot doel hebben het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en het in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (E 75.000,00), en wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/duizendste (1/1000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 12 BENOEMING ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. ARTIKEL 13 INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de

t4

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lastheb-ober ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennoot-'schap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen

ARTIKEL 14 EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

ARTIKEL 15 BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 16 VERGOEDING ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

ARTIKEL 18 ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 23  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 25  VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ARTIKEL 27 VERDELING BIJ VEREFFENING

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun

respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans

een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

ARTIKEL 29 GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen, en andere bijkomende wetten terzake.

Bovendien zal elke statutaire clausule die gebeurlijk in strijd zou zijn met de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen, voor niet-geschreven worden gehouden,

ARTIKEL 30 KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het

buitenland hebben, doen woonstkeuze in de zetel van de vennootschap waar hen alle dagvaardingen,

betekeningen en bijeenroepingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

13.3.2. Overgangsbepalingen, vaststelling eerste boekjaar, benoeming zaakvoerders en commissaris. De vergadering beslist hetgeen volgt:

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van 31 oktober 2013 en zal worden

afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien,

B. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

Worden benoemd voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerders:

1. De Heer DEOLET Jan-Cyriel, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Beukendreef 20

2. De Heer DEOLET Kristof, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Klein Sinaaistraat 2A,

`Voor-

1 wbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd.

C. AANDUIDING COMMISSARIS

Wordt benoemd tot commissaris:

de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Figurad Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126,

vertegenwoordigd dcor de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor en dit voor een periode van drie jaar vanaf

heden.

VOOR BEREEDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol VANDEN BROECKE

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal de dato 31/10/2013

- het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura bij de cprichting.

- het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de oprichters, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MOERBEKO

Adresse
BAAIKENSTRAAT 29 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande