MONECO

Société en commandite simple


Dénomination : MONECO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.356.249

Publication

28/08/2014
ÿþ Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITE

21-

BELGíSC

JR BELGE NEERGELEGD

)8- 2014 STAATSBLAD 3 0 JULI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPGIMEL TE GENT



voc behoi aan Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0849356249

Benaming

(voluit) : MonEco

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Lamoraal Van Egmontstraat 14 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2014:

EERSTE BESLUIT;

Na beraadslaging beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend driehonderd (18.300,00) EUR om het te brengen van tweehonderd vijftig (250,00) EUR op achttienduizend. vijfhonderd vijftig (18.550,00) EUR door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van achttienduizend driehonderd (18.300,00) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1118,550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, welke aandelen worden uitgegeven tegen de prijs van één (1,00) EUR per aandeel, hetzij tegen de globale prijs van achttienduizend driehonderd (18.300,00) EUR.

Alle aandelen zijn te volstorten door inbreng in geld,

Deze achttienduizend driehonderd (18.300,00) nieuw gecreëerde aandelen zijn van dezelfde aard en geven dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen. Zij zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf het huidig boekjaar.

Hierna wordt op de kapitaalverhoging ingeschreven door:

-de heer Gert Peersman die inschrijft op achttienduizend tweehonderd zesentwintig (18226,00) nieuw

gecreëerde aandelen.

-Mevrouw Nathalie Sierens dien inschrijft op vierenzeventig (74) nieuw gecreëerde aandelen.

Het bedrag van de kapitaalverhoging zal worden volstort overeenkomstig de behoeften van vennootschap.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat, na verwezenlijking van de inbreng door de voomoemde persoon, del kapitaalverhoging verwezenlijkt is en het kapitaal van de vennootschap gebracht is op achttienduizend' vijfhonderd vijftig (18.550,00) EUR, vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1/18,550ste) van het, kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT;

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te wijzigen teneinde dit artikel in overeenstemming te;

brengen met voormelde kapitaalverhoging. Bijgevolg zal het artikel 5 luiden als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Net kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig, (18.550,00) EURO en is verdeeld in achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, zonder nominale' waarde,"

VIERDE BESLUIT;

De vergadering beslist, na beraadslaging, om artikel 11, §2 en §3 van de statuten inzake de ontbinding en

vereffening te wijzigen enerzijds en anderzijds een §4 toe te voegen, teneinde dit artikel in overeenstemming te

brengen met de gewijzigde wetgeving in dit kader, zodat dit voortaan als volgt zal luiden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

"§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars,

De vereffenaars treden pas ln functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaars handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk door de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden,

§ 3, Verdeling van het vereffeningsresultaat

Vooraleer de vereffening wordt gesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hoger mate is gestort, tot beloop van het verschil.

§ 4. Ontbinding en vereffening in één akte

In afwijking van voorgaande paragrafen kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien

voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe,"

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist, na beraadslaging, een nieuw artikel aan de statuten toe te voegen inzake de

samenloop dat luidt als volgt:

"Artikel 12. Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkornsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht te verlenen aan de zaakvoerder om de statuten te coördineren in

overeenstemming met de genomen beslissingen.

Gert Peersman

Zaakvoerder

U,23- 'ree,t no4e0.2,h ~cx cs~e

~~'~

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

16/10/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11 D NEERGELEGD

-5 okx. 2012

RECHTSANK VAN

KOOPHAM TF. GENT

*12170675*





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Or dernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Lamoraal Van Egmontstraat 14 - 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte dd 25 september 2012 dat:

1.De heer Gert Peersman, geboren te Gent op 25 april 1973, en wonende te 9000 Gent, Lamoraal Van Egmontstraat 14;

2.Mevrouw Nathalie Sierens, geboren te Gent op 26 juli 1973, en wonende te 9000 Gent , Lamoraal Van Egmontstraat 14.

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de maatschappelijke benaming van 'MonEco', met zetel te 9000 Gent, Lamoraal Van Egmontstraat 14.

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

-Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of éénmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie;

-Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

-Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

-Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

-Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

-Het ter beschikking stellen van management;

-Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

-Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties;

-De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

-Het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie en dit zowel in België als in het buitenland;

-Het verkopen van boeken en andere publicaties;

-Het geven van lezingen, voordrachten en opleidingen;

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap kan tevens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van aile roerende goederen en waarden. De vennootschap mag, op welke

MonEco

le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

+wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag' leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Voorbehouden aan het Belgisch StaatGsblad p. 

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De heer Gert Peersman, voorgenoemd comparant, treedt op als gecommanditeerde vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk, en is aangewezen als niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd, Hij zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens afwijkende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaand op 25 september 2012.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat uitzonderlijk in op heden en wordt uitzonderlijk afgesloten op 31 december 2013.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 250,00 EURO, in te brengen als volgt:

- door de heer Gert Peersman: 249,00 EURO

- door mevrouw Nathalie Sierens; 1,00 EURO

Als vergoeding voor deze inbrengen heeft de heer Gert Peersman recht op 249 aandelen, en mevrouw

Nathalie Sierens recht op 1 aandeel,

De 250 aandelen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal, dat aldus volledig werd

ingeschreven.

De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het éénparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Overeenkomstig art 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de oprichter-werkend vennoot dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigd door haar aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die daaruit voortvloeien, en dit met ingang van 1 september 2012.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Diva met ondernemingsnummer 0477,918.010, evenals aan hun aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank Ondernemingen en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

Gert Peersman,

zaakvoerder

.__Q ci 0

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MONECO

Adresse
LAMORAAL VAN EGMONTSTRAAT 14 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande