MONKEY LOGISTICS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONKEY LOGISTICS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.748.427

Publication

13/02/2014
ÿþMod Worcl 11i.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"1

I ti/ANK

VAN KOOPHANDEL

11111t!,11!M11111111

-h FEB. 2.0%

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 515 " R--t. Li 3-

Benaming

(voluit) MONKEY LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID ;

Zetel 9170 SINT-GILLIS-WAAS, Margrietstraat 80 bus C

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Cédric Verlinden te Puurs op 31 januari 2014, blijkt dat:

1) De heer TASSENT Raphaël Albert Cesarine, geboren te Hamme op 20 november 1965, met rijksregisternummer 65.11.20-117.46, echtgescheiden, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Margrietstraat 80 bus C.

2) De heer NEYS Joeri Joos Loek, geboren te Leuven op 26 oktober 1976, met rijksregisternummer 76,10.26-289.15, ongehuwd, wonende te 3611 Hasselt, Schansstraat 37.

3) Mevrouw VAN HiSSENHOVEN Stephanie Martine Thierry, geboren te Wilrijk op 3 oktober 1979, met rijksregisternummer 79.10.03-118.66, ongehuwd, wonende te 2850 Boom, Gamsterstraat 13,

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht als volgt: Naam: MONKEY LOGISTICS

Vorm COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 9170 SINT-GILLIS-WAAS, Margrietstraat 80 bus C

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitoefenen van bestuursmandaten;

- Het verstrekken van logistieke diensten en adviezen en het plannen, organiseren, beheren en opvolgen van de stroom van middelen tussen de plaats van vertrek en de plaats van verbruik. Dit omvat ondermeer de integratie Van de informatiestromen, material handling, productie, verpakking, voorraadbeheer, transport, opslag, beveiliging en het uitvoeren, modelleren analyseren en optimaliseren van de stromen en bijhorende administratieve processen.

Warehouse management en het organiseren, plannen, coördineren van de bewegingen en de opslag van materialen binnen een magazijn en de bijbehorende transacties, inclusief uitpakken, (her)verpakken van goederen, (beperkte) veredeling, verzending, ontvangen, opbergen, tussenopslag en picken. Advieren omtrent het gebruik van automatische identificatie en data capture technologie, en het automatiseren van de bewegingen in het magazijn.

- Het design, de planning, uitvoering, controle en bewaking van supply chain activiteiten. Het opbouwen van een infrastructuur, synchroniseren van de wereldwijde logistieke iiraag en aanbod. Het .beheer van de goederenstroom: het verkeer en de opslag van grondstoffen, work-in-process inventaris, en afgewerkte goederen van punt van oorsprong tot plaats van verbruik.

Facility management en dienstverlening die betrekking heeft op de coördinatie van de infrastructuur en mensen en betrekking heeft op de organisatie van kantoorgebouwen, arena's, scholen, congrescentra, Winkelcentra, ziekenhuizen, hotels, ... Dit behelst onder meer het opvolgen van interne communicatie, business continuity in noodsituaties, zorg voor het milieu en duurzaamheid, veiligheidscoördinatie, risk management, de menselijke factoren, operaties en onderhoud, projectmanagement, kwaliteit, vastgoed en beheer van onroerend goed en technologie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Quality management en laboratorium management en het adviseren aangaande en opvolgen van ISO of anders gecertificeerde processen.

Het verstrekken van diensten en organiseren van aankoopprocessen: het verzamelen en evalueren van leveranciers, het negotiëren van overeenkomsten betreffende de aankoop van materialen die nodig of nuttig zijn voor de productie, dienstenbedrijven, handel, bouw, nijverheid,

- Het verstrekken van advies in de gebieden management, financiën, douane, human resources, sales, public relations en aanverwante technische vakgebieden. Het verstrekken van opleiding binnen deze gebieden.

- Het verwerven van participaties in gelijk welke bestaande of op te richten vennootschap of onderneming, in België en in het buitenland, met een doel dat identiek, gelijkwaardig, verwant of complementair is met dat van de vennootschap, of dat nuttig is voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De participatie kan genomen worden bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of gelijk welke andere vorm;

- De vennootschap mag zowel in België ais in het buitenland alle industriële, handels-, roerende-, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is beperkend.

De vennootschap mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastre-'ven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kre-,dieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR: De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk. Het wordt gesplitst in 120 aandelen,

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E).

Het kapitaal wordt volledig onderschreven in geldspeciën als volgt:

Op veertig (40) aandelen wordt ingetekend door de heer TASSENT Raphaël, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E) een som geld ad tweeduizend zeventig euro (2.070,00 E) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor minstens één derde volstort is.

Op veertig (40) aandelen wordt ingetenkend door de her NEYS Joeri, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E) een som geld ad tweeduizend zeventig euro (2.070,00 E) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor minstens één derde volstort is.

Op veertig (40) aandelen wordt ingetekend door mevrouw VAN FIISSENHOVEN Stephanie, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) een som geld ad tweeduizend zeventig euro (2.070,00 E) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waerop door haar in geld is ingeschreven, voor minstens één derde volstort is.

DE VENNOTEN

Kunnen vennoten van de vennootschap worden, op voorwaarde dat zij als vennoot worden aanvaard door

de raad van bestuur:

Personen die zich sterk maken zolang zij aandelen van de vennootschap houden bestuurder van de

vennootschap te zijn en aanvaarden dat van zodra zij geen bestuurder van de vennootschap meer zijn, uitreden

uit de vennootschap en hun aandelen in het vast gedeelte van het kapitaal overdragen aan de andere

aandeelhouders,

TOETREDING

De toetreding van een nieuwe vennoot moet worden aanvaard door de raad van bestuur.

De raad van bestuur oordeelt soeverein over de toetreding van een nieuwe vennoot en dient haar besluit

niet te motiveren.

De inschrijving van een vennoot wordt vastgesteld door de ondertekening van het register der aandelen.

De inschrijving impliceert de toetreding tot de statuten van de vennootschap, de huishoudelijke reglementen

en de beslissingen die werden genomen overeenkomstig de statuten en de reglementen, "

Het huishoudelijk reglement bepaalt de wijze van berekening van de toetredingspremie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERLIES VAN DE HOEDANIGHEID VAN VENNOOT

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun

uittreding;

- uitsluiting;

overlijden;

- ontbinding met vereffening (voor rechtspersonen);

- onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen.

- Het niet meer voldoen aan de voorwaarden om nog langer vennoot te zijn:

Indien een vennoot ophoudt deel uit te maken van de vennàbtschap dient hij of dienen zijn rechtsopvolg ers in eerste instantie een voorkooprecht aan te bieden aan de bestaande vennoten zoals geregeld in het huishoudelijk reglement Pas na toepassing van de procedure van voorkoop en inzoverre het voorkooprecht niet werd uitgeoefend door de andere vennoten kan de betrokken vennoot zich beroepen op de artikelen 12 en volgende van deze statuten. '

DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

De vennoten mogen hun aandelen niet verpanden dan met de toestemming van alle aandeelhouders. De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt de uitoefening der aan deze aandelen verbonden rechten opgeschort tot één der mede-eigenaars ten overstaan van de vennootschap als eigenaar ervan is aangeduid.

Dezelfde regel is van toepassing bij splitsing van het eigendomsrecht van een effect in blote eigen-dom en vruchtgebruik, om welke reden ook.

UITTREDING

Wanneer een vennoot wenst uit te treden, dient hij aan de vennootschap een vooropzeg te geven zoals geregeld in het huishoudelijk reglement en rekening houdend met het hierboven gemelde voorkooprecht.

De vennoot die uittreedt heeft recht op een vergoeding voor de aandelen waarvan hij eigenaar is volgens de bepalingen van artikel 14 van de statuten.

In het huishoudelijk reglement worden de verdere modaliteiten van uittreding vastgelegd.

De uittreding wordt vastgesteld door de aantekening ervan in het register der aandelen, in de marge bij de naam van de uittredende vennoot, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreding van één of meer vennoten mag nooit tot gevolg hebben dat het onder artikel 5 bepaalde minimumkapitaal wordt aangetast of dat het aantal overblijvende vennoten daalt onder het door de wet opgelegde minimum.

Weigert het bestuur de uittreding vast te stellen, dan wordt de opzegging ontvangen door de griffier van het vredegerecht van de zetel van de vennootschap zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

UITSLUITING

Iedere vennoot kan door de algemene vergadering  beslissend met 2/3de van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, onder aftrek van de rechten van de betrokken vennoot - om een gegronde reden worden uitgesloten,

Iedere vennoot kan tevens worden uitgesloten in de volgende gevallen

- indien hij zijn diensten verleent of door zijn rechtstreekse of onrechtstreekse activiteiten deelneemt aan of aanleiding geeft tot verrichtingen die tegen de belangen van de vennootschap indruisen;

- indien, tegenstrijdig met artikel 6, de vennoot zijn aandeel verpandt;

- in alle gevallen die als zwaarwichtige reden tot ontslag aangemerkt staan in het huishoudelijk reglement.

De vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan het orgaan dat de uitsluiting moet uitspreken, binnen één maand nadat een aangetekende brief, met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting, is verstuurd door de voorzitter van de raad van bestuur. Indien blj daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot worden gehoord. Elk besluit tot uitsluiting wordt met redenen omkleed. Het door de raad van bestuur genomen besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal.

Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het register der aandelen, Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen de vijftien dagen, bij een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden,

In al die gevallen mag de vennoot over wiens aandeel het gaat niet aan de beraadslaging of stemming deelnemen. -

RAAD VAN BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door twee of meerdere bestuurders, indien er twee bestuurders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere bestuurders zijn vormen zij een coijege.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn die verstrijkt met de afsluiting van de jaarvergadering.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

BEVOEGDHEID

De raad van bestuur van de vennootschap is bevoegd om aile handelingen te verrichten in naam van de vennootschap en tot verwezenlijking van haar doel, behalve die welke door de wet of door onderhavige statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering,

DELEGATIE VAN MACHTEN

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur mag bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van haar keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad .van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt. Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens, wat het dagelijks bestuur betreft, rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerden tot dit bestuur, die samen of afzonderlijk optreden volgens het benoemingsbesluit waarin zij werden aangesteld.

VERGADERINGEN EN BIJEENROEPING

De algemene vergadering wordt samengeroepen door het orgaan dat belast is met het bestuur van de vennootschap, bij aangetekend schrijven verstuurd tenminste vijftien werkdagen voor de vergadering, met vermelding van de agenda.

De gewone algemene venadering wordt gehouden op de voorlaatste dinsdag van de maand juni, om 19.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

7:à Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag op

-go hetzelfde uur gehouden,

e De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering samen te roepen indien hierom wordt verzocht door twee vennoten.

Hun verzoek daartoe wordt bij aangetekend schrijven verzonden aan de zetel van de vennootschap en vermeldt de agendapunten waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te beslissen.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden binnen de drie weken na het verzoek daartoe.

e

In de oproepingen kan de raad van bestuur agendapunten toevoegen aan deze voorgesteld door de

vennoten.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. SLOT- I\.1 OVERGANGSBEPALINGEN

ABENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

c::

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders vast te stellen op drie, voor een

periode van zes jaar en tot die functie te benoemen en dit te rekenen vanaf de neerlegging van de

c:: oprichtigsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel:

1/ De heer TASSENT Raphaël, voormeld;

2/ De heer NEYS Joeri, voormeld;

eª% t 3/ mevrouw VAN HISSENHO VEN Stephanie, voormeld.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

B.BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen.

C.BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Flet eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december

" tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

eel De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de voorlaatste dinsdag van juni om negentien uur en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

E. OVERNAME VERBINTENISSEN,

-go De comparanten erkennen dat, tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel, de door hen gestelde handelingen of de handelingen die vanaf 1 januari 2014 zijn gesteld door de raad van bestuur handelingen zijn namens een vennootschap in oprichting.

et De comparanten voornoemd verklaren dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank

eel van koophandel de raad van bestuur in vergadering zal samenkomen om namens de vennootschap over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichters, door één van hen of door één of meerdere bestuurders zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

F. VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Volmacht wordt verleend aan BVBA De Prol Consulting, vertegenwoordigd door de heer De Prol Rudy, met zetel te Oude Houtlei 118-120, 9000 Gent, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen

alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren)

met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling,

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERUNDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Cédric Verlinden,

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/11/2014
ÿþi

~ 1

bel

Bar

e 1II

Sta

i..~, ~.: " .-... .

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GmFFIE RECHTSANK VAN

3 1 OKT. 2014

AFDELING fflieRMONDE

I 11111

Ondememingsnr : 0545.748.427

Benaming

(voluit) : Monkey Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm : Cotlperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Margrietstraat 80 C - 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 24 september 2014 blijkt dat de vergadering kennis neemt van het ontslag van de Heer Raf Tassent, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Margrietstraat 80/C  NN. 65.11.20-117.46 met ingang van 01/10/2014 als bestuurder van de vennootschap.

De vergadering benoemt met ingang van 0111012014 tot bestuurder en de aanwezige leden van de raad van bestuur nemen kennis van de aanstelling van de vaste vertegenwoordiger door de volgende rechtspersoon bestuurder:

R.A.N.K. VOF

Margrietstraat 80/C

9170 Sint-Gilis-Waas

RPR Dendermonde nummer: BE-0561.856.068

Vaste Vertegenwoordiger: Raf Tassent

Het mandaat is bezoldigd.

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Vervolgens beslissen de bestuurders van de vennootschap R.A.N.K. VOF voormeld aan te stellen tot gedelegeerd bestuurder

Getekend, Raf Tassent vaste vertegenwoordiger R.A.N.K. VOF, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening.

22/05/2015
ÿþi

Motl Word il -1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE FtEl.:l-i lt~Aï\af VAN

KOOPHANi7El. GENT

12 MEI 2015

AFDELINGffliBRMONDE

lliii1111

*15073415*

Ondemerningsnr. : 0545.748.427 Benaming

(voluit) : Monkey Logistics (verkort) :

Voor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Margrietstraat 80 C - 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 20/04/2015 gehouden op de zetel van de vennootschap blijkt dat de vergadering benoemt met ingang van f,104/2015 tot bestuurder en de aanwezige leden van de raad van bestuur nemen kennis van de aanstelling van de vaste vertegenwoordiger door de volgende rechtspersoon bestuurder:

eetee VOF

Bakkerstraat 43

9160 Lokeren

RPR Dendermonde - BTW nummer 0628.557.822

Vaste Vertegenwoordiger, Toni Van Remortel (NN. 79.05.27-279.23)

liet mandaat is bezoldigd.

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Getekend, Raf Tassent vaste vertegenwoordiger R.A.N.K. VOF, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

---------------------

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

4 JUNI 2015

AFDELIN&EiffkbERMONDE

Ondememingsnr : 0545.748.427

Benaming

(voluit) : Monkey Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Margrietstraat 80 C - 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 30/04/2015 gehouden op de zetel van de vennootschap

blijkt dat de vergadering kennis neemt van het ontslag met ingang van 01/05/2015 als bestuurder van Mevrouw Stéphanie Van Hissenhoven wonende te 2850 Boom, Gamsteretraat 13 (NN. 79.10.03-118.66) Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Getekend, Raf Tassent vaste vertegenwoordiger R.A.N.K. VOF, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 04.08.2015 15395-0574-010
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 26.08.2016 16488-0534-010

Coordonnées
MONKEY LOGISTICS

Adresse
MARGRIETSTRAAT 80, BUS C 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande