MOOTA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOOTA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.049.812

Publication

24/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 14.02.2014 14042-0568-011
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 31.01.2013 13029-0320-011
27/09/2012
ÿþC Mod Word 11,1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik , vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

i



" iaieioai*

Ondernemingsar : 0881.049.812

Benaming

(voluit) : MooTa

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Weg 8 - 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 7 september 2012, blijkt

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen en met ingang vanaf 01/10/2012 mevrouw De Bock

Heidi te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap. Haar

mandaat is van onbepaalde duur.

-De coi peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT', rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957,779., met zetel te Antwerpen-Merksein, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Callaert Filip

Zaakvoerder

GRIFFIE RICHTBANK

VAN KOO9HANDEL

18 SEP. 2012

DENDERMONDE

c,riitie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2012
ÿþMod21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

i na neerlegging ter griffie van de akte

IIRIM1111

V beh aa Bel Staa

GHtF Flrw F?ECHTbANK VAN KOOPHANDEL

2 8 NE 2012

DENDERMONDE ~ie

Ondernemingsnr : 0881049812

Benaming

(voluit) : Architectenbureau ARFICA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Weg 8 - 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Wijziging benaming - wijziging doel - wijziging statuten - ontslagen en benoemingen

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Leo BRUYNINCX niet standplaats te Dendermonde op 21 maart 2012, dragende de melding:

Geregistreerd vier bladen geen verz. te Dendermonde] op 22 maart 2012. Reg. 5 boek 121 blad 53 vak 13. Ontvangen : vijf en twintig Euro (25,00 ¬ ).

Getekend E.A. Inspecteur a.i. A. De Becker

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Arfica" met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Hoge Weg 8 ondermeer volgende besluiten heeft genomen :

1. Wijziging van de maatschappelijke benaming in "MooTa" met omvorming naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; aanpassing van artikel 1 van de statuten,

2. Wijziging doel

- Managementactiviteiten, het tussenkomen in het dagelijkse bestuur, het vertegenwoordigen van personen en bedrijven, het verlenen van administratieve prestaties en alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van management;"

- Studie-, Organisatie- en adviesbureau

- Het verschaffen van informatie en advies aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, informatie en communicatietechnologieën

- Studie- en ontwerpbureau inzake stabiliteit en bijzondere technieken (welke niet onder het gereglementeerd beroep van architect vallen)

- Diensten op vlak van grafisch ontwerp, analyse, lay-out, drukvoorbereiding, projectcoördinatie, projectbeheer en alle ondersteunende middelen

- Binnenhuisinrichting met uitzondering van de geregistreerde activiteiten

- Ontwerpen en productie van meubels en interieurontwerpen in het algemeen

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden

- Lesgeven, voordrachten geven, workshops geven en organiseren

- Het uitschrijven van boeken

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uitvoeren van kunstopdrachten zowel schilder- als tekenkunst, en in de ruime zin iedere vorm van kunst

- Het geven van of meewerken aan dans- en toneelvoorstellingen, sprotmanifestaties

- Het uitbaten van een bed & breakfast

Kleinhandel in cadeauartikelen, kookgerei en gelijksoortige producten

- en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het aldus omschreven doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, van deelneming, van fusie, van inschrijving of op elke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of een doel dat in nauw verband met het hare staat. De vennootschap mag, in algemene zin alle industriële, commerciële, landbouw-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die kunnen bijdragen tot het uitbreiden of het verwezenlijken van haar activiteit in het kader van het maatschappelijk doel.

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Door deze doelswijziging wordt de huidige burgerlijke vennootschap omgevormd naar een handelsvennootschap."

d) Aanpassing van artikel 3 van de statuten.

3. Wijziging van de statuten als volgt

Artikel 11  Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 14  Externe vertegenwoordigingsmacht

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte;

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij elk afzonderlijk het bestuur voeren,

Voor betalingen en verbintenissen boven de tienduizend euro (10.000,00 E) zullen zij evenwel gezamenlijk moeten optreden.

Ook wordt de vennootschap slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd door de twee zaakvoerders, samen optredend voor de volgende verrichtingen:

a) aankoop en verkoop van onroerende goederen voor en van de vennootschap,

b) hypotheekvestiging van deze goederen of het verlenen van mandaten daartoe,

c) het in huur geven van deze goederen voor meer dan negen jaar of handelshuur

d) het in leasing nemen of geven van deze onroerende goederen

~, ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er drie zaakvoerders of meer, dan vormen zij een collegevan zaakvoerders. Zij stellen aan het hoofd daarvan een voorzitter aan en handelen verder zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders of het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die met het doel van de vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) mag/mogen aan één of meer personen, vennoten of niet, bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen geven,

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of, gezien de omstandigheden, hiervan niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

4. Ontslagen en benoemingen

a) Ontslag statutaire zaakvoerder,

De heer Filip Callaert neemt ontslag als statutaire zaakvoerder

b) Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

De heer Filip Callaert wordt benoemd voor onbepaalde duur als gewone zaakvoerder. Zijn mandaat is

onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Leo Bruyninx (get.)

Tegelijk met deze worden nedergelegd volgende stukken :

-expeditie akte 21 maart 2012 met verslag zaakvoerder

- staat van aktief en passief

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 15.02.2012 12041-0479-011
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 14.12.2010 10636-0417-010
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 18.12.2009 09892-0065-010
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 24.12.2008 08867-0309-009
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 28.01.2008 08024-0070-009

Coordonnées
MOOTA

Adresse
HOGE WEG 8 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande