MORTIER CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : MORTIER CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.167.019

Publication

16/07/2012
ÿþL%6fle~~

Word 11.1

]n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 ~ ~M~~~~~

~ ~w~. ~-- ~ ~M~~~~~

~ ~w~. ~--

~J K8~~~~~~ \

DENDERMONDE

~~~~ K8~~~~~~~~Griffie-

,

GRIFFIE RECH1 BANK VAN KOOPHANDEL

~ ~

behi aai Bel Staa

-'-'----'--'-'- ----' ' '----

~ ~J^^~'. ~~6~~' 04'3- -~,

Benaming

(voluit) : MORTIER CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : VVoÓenansbaonvneg68-Q2GOGen;komnp

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting.

Uit een onderhandse akte dd. 01.07.2012 tussen :

Koen Mortier, Wetterensteenweg 69, 9260 Serskamp

en

Kam1Mnrtier, ApnstaihuizenS7/82 9000 Gent

blijkt dat zij een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden

Artikel 1

De vennootschap is opgericht onder de naam : Mortier Consult

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Artikel 3

De vennootschap is gevestigd te 9260 Serskamp , Wetterensteenweg 69.

De zetel kan zonder statutenwijzigingverplaatstvvurdennaareenderxvekadresinBelgQû bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering , mits bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad .

De vennootschap kan, zowelin Bel lëalslnhetbuiten|and,bostuurs-onuitbatngszete|u, agentschappen en bijhuizen en bureaus inrichten waar en wanneer zij zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

--

... _ ..... '...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam anhnadanigheW van de instrumenterende nutario hetzij van de perso(o)n( n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

"

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam als in naam van derden of in samenwerking met derden :

Beheer en onderhoud in en rond van gebouwen, zowel residentieel ais industrieel.

Het coördineren van alle mogelijke werkzaamheden; bouwwerken , herstellingswerken; schoonmaak, groenonderhoud , opmaken van plaatsbeschrijvingen, opmaken van staat van bevinding zowel residentieel als industrieel.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële financiële ,roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen , dle van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland .

Beheer van roerend en onroerend patrimonium.

De vennootschap heeft verder tot doel :

1. Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in medewerking met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

b) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

c) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur.

d) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

e) Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiingen, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

f) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

g) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het kort optreden ais tussenpersoon in de handel,

h) Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Om dit doel te bereiken mag de vennootschap alle aankopen verrichten van grondstoffen en huipmaterialen en diensten van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekeping

Bijlagenbnj fiet Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Artikel,_5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 6000 euro . Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld , waartoe de vennoten zich als volgt verbinden :

Mortier Koen 5500 euro

Mortier Karel 500 euro

Artikel S

. De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies

Mortier Koen 95%

Mortier Karel 5%

Artikel 7

In geen geval en om geen enkele reden , zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken .

Artikel

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders , natuurlijke personen, al dan niet vennoten. zij! warden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden

Artikel 9

Iedere zaakvoeder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap , met uitzondering van die handelingen waarvoor allen de algemene vergadering bevoegd is .De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt .

Artikel 10

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen , met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn toegestaan .

Artikel 11

De vennoten zijn hoofdelijk en volgens inbreng, zie artikel 5 , aansprakelijk voor alle verbintenissen.

Artikel 12

ledere vennoot heeft het recht op onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap

Artikel 13

Een algemene vergadering van de vennoten ,jaarvergadering genoemd , wordt ieder jaar bijeengeroepen op 9juni om 10 uur.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap .

Op de laatste blz, van kaik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perSo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iijiagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ltaor-

,ehouc(en aan het Belgisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14

De algemene vergadering Is bevoegd om :

" Behandeling en goedkeuring van de jaarrekening

" Het verlenen van kwijting aan de zaakvoeders

" De bestemming van de beschikbare winst

" De bezoldiging van de zaakvoeders

" Het ontslag en benoeming van de zaakvoeders

" De wijziging van de statuten

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap

Artikel 15

Het boekjaar gaat telkens In op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar .

Het lee boekjaar loop van datum van oprichting tot 31 december van dat jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten , en maken de zaakvoeders de inventaris

op.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, Intl de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken , maakt de zuiver winst uit , De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

Artikel 16

Zijn er geen vereffenaars benoemd , dan zijn de zaakvoeders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn , van rechtswege vereffenaar. Zij zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artiklen 186,187 en 188 van het wetboek der vennootschappen.

Artikel 17

Wordt als zaakvoeder benoemd voor onbepaalde duur , de heer Mortier Koen, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Voor-

,oehouçen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MORTIER CONSULT

Adresse
WETTERENSTEENWEG 69 9260 SERSKAMP

Code postal : 9260
Localité : Serskamp
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande