MORTSELA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MORTSELA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.551.475

Publication

03/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 6 5113 ÇSI y3-5

Benaming

(voluit) : MORTSELA

(verkort) :

i

II 1!1.111ijil











NEERGELEGD

2 3 QEC. 2013

p.EC.ilTBA ',ql'i. Yttl\

K ffVl'fit.-4.alfl' .t,l C C.1

Ifij`fagen bij hët éTgiscfi StaatibTad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Schelderode (Merelbeke), Meierij 20

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 20 december 2013, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door :

1) De Meer CEULEMANS Philip Emiel Christiane, geboren te Lier op 24 april 1971, nationaal nummer 71.04.24 417-91, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, echtgenoot van mevrouw VAN BEVERSLUYS Heidrun, nagenoemd, wonende te 9820 Schelderode (Merelbeke), Meierij 20.

2) Mevrouw VAN BEVERSLUYS Heidrun Lena Diana, geboren te Antwerpen op 22 april 1962, nationaal nummer 62.04.22 414-62, hier vermeld met haar uitdrukkelijke instemming, nummer echtgenote van de heer CEULEMANS Philip, voornoemd, wonende te 9820 Schelderode (Merelbeke), Meierij 20.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, stelsel naar verklaring ongewijzigd tot op heden.

* De vennootschap draagt de naam "MORTSELA".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

* De zetel is gevestigd te 9820 Schelderode (Merelbeke), Meierij 20.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van ' een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

* De vennootschap heeft tot doet:

Het leveren van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, daartoe behorend adviesverlening inzake beheer, administratie en organisatie in de ruime zin van het woord. Het beheren, organiseren en adviseren van bedrijven, ondernemingen, vennootschappen, bedrijfsafdelingen en bedrijfstakken op het gebied van bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, public relations, communicatie, marketing, publiciteit, planning, organisatie, human resources, efficiëntie en toezicht en in het algemeen het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Het besturen van vennootschappen, het waarnemen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, manager, directeur of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen. Het organiseren van opleidingen, concours, seminaries, incentives en soortgelijke initiatieven.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

* De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

* Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EIJR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/1001 van het kapitaal vertegenwoordigen.

1) de heer Philip CEULEMANS, schrijft in op vijftig (50) aandelen, door storting van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR).

2) mevrouw Heidrun VAN BEVERSLUYS, schrijft in op vijftig (50) aandelen, door storting van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandelen zijn aldus volledig volstort.

Als vergoeding voor de inbreng, worden de honderd (100) aandelen, volstort zoals voormeld,

toegekend als volgt

1) aan de heer Philip CEULEMANS: : vijftig (50) aandelen;

2) aan mevrouw Heidrun VAN BEVERSLUYS: vijftig (50) aandelen.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaalvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De Heer Philip CEULEMANS, en mevrouw Heidrun VAN BEVERSLUYS, worden beiden aangesteld als statutaire zaakvoerders van de vennootschap.

De duurtijd van het mandaat van een statutair zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

* De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur (20h),

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van juni 2015.

Overname verbintenissen

Ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i

toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

De comparanten erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de . oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde haar aansprakelijkheid te beperken.

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan de naamloze vennootschap "BOEKAN", met kantoor gevestigd te 8680 Koekelare, Brouwerijstraat 14, ondernemingsnummer 0421.202.704, RPF Veurne, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of genomen zullen worden

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte.

Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2015
ÿþt Mod Wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Meierij 20, 9820 SCHELDERODE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het Verslag van de Zaakvoerders d.d. 30/12/2014, blijkt dat de zetel van de vennootschap per 01/09/2095 verplaatst wordt naar de Kasteelstraat 24 te 9860 MOORTSELE

HEIDRUN VAN BEVERSLUYS

Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I`TE !ra;E zi G D

2 6 JAN. 7015

RECHTLANK VAN

i:.00Witir ET, TE GENT

11111#1111114111111111,11

Ondernemingsnr : 0543.551.475

Benaming

(voluit) : MORTSELA

(verkort) :





11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.07.2015 15401-0261-011

Coordonnées
MORTSELA

Adresse
KASTEELSTRAAT 24 9860 MOORTSELE

Code postal : 9860
Localité : Moortsele
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande