MPE-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MPE-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.118.081

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0060-012
31/10/2014
ÿþ ModWordll.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111



Ondernerningsnr : 0873.118.081 Benaming

(voluit) : MPE-INVEST

(verkort)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

22 OKT, 2011i

AFDELING DENeigONDE

Rechtsvorrn BVBA

Zetel: SCHOONAARDEBAAN 84 - 9200 SCHOONAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte: ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De buitengewone algemene vergadering van 14/04/2014 heeft met eenparigheid van stemmen beslist het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Oude Brugstraat 8A bus 1 te 9200 Dendermonde en dit met ingang vanaf 14/04/2014.

zaakvoerder

'T Kindt Christian

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0250-012
06/11/2012
ÿþ Mod WoM 1i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11ll 111111111 1I lIll 1111 IlI 1 1 l GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

*12180792*



24 OKT 2012



DENDI;>,I~ONDE







Ondememingsnr : 0873.118.081.

Benaming

(voluit) : MPE-INVEST

(verKort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Schoonaardebaan 84 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING EN UITBREIDING DOEL - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden op twaalf oktober tweeduizend en twaalf voor ondergetekende, Notaris Johan Dedoncker, te Berlare, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «MPE-INVEST», gevestigd te 9200 Dendermonde, Schoonaardebaan, 84, met ondernemingsnummer 0873.118.081. volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste besluit :

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaak voerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf.

Alle vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten

per dertig september tweeduizend en twaalf te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht. Tweede besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden door schrapping van de bestaande tekst van artikel drie van de statuten en vervanging door volgende tekst :

De vennootschap heeft tot doe! :

1/ Vastgoedmaatschappij.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden :

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruitvoortvioeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rui-ling, de verkoop en, in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandel-bare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennoot-schappen en ondememmge , waann ze een participatie aanhoudt; het deelne-men aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondeme-mingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdhe-den, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het alge-meen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en indu-striële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden ven-nootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is

de uitoefening van haar maat-schappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Net doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de'.

statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

2. Holding.

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en ver-handelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderin-gen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratie-kantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechterlijk sta-tuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemin-gen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3, het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, als-mede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statu-ten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 in-zake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsonderne-mingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3. Management.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met :

 alle mogelijke advies en/of dienstenfuncties op het vlak van ... (te vervolledigen naargelang de specialisaties);

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) ge-bied(en);

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organi-satie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de verte-genwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Derde besluit :

De vergadering verleent volmacht aan ondergetekende notaris Johan Dedoncker om de statuten te coordineren,

Vierde-besluit:

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

Vijfde besluit : Volmacht,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"FIDUBO", met zetel te Berlare, Donklaan, 293 B, vertegenwoordigd door de zaakvoerder de heer Eric

Bonnarens, wonende te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 6, met macht van indeplaatsstelling, om de verklaring

van inschrijving, wijziging, af-stand of opheffing te tekenen en neer te leggen bij het ondememingsloket en bij

alle Federale Overheidsdiensten waar nodig en alles te doen voor het aanvragen en beko-men van alle nodige

vergunningen en erkenningen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Verslag zaakvoerder met staat van aktief en passief.

Bijlagen bij het B41gisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

re ei Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2012
ÿþ Moi Worg 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111.1111.112111,!1611111.111

be a

s

5t:

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

24 JAN 2012

DENDLUMoNDE





Ondememingsnr : 0873.118.081

Benaming

(voluit) : MPE-INVEST

(verkort) :





Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Schoonaardebaan 84 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging statuten

Uit een akte verleden op tweeëntwintig december tweeduizend en elf voor ondergetekende, Notaris Johan Dedoncker, te Berlare, geregistreerd te Lokeren twee bladen, geen verzendingen, op 23 december 2011, boek 625, blad 49, vak 02, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «MPE-INVEST», gevestigd te 9200 Dendermonde, Schoonaardebaan, 84, met ondernemingsnummer 0873.118.081. volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

Eerste besluit :

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfenveertigdui-zend euro (45.000,00 eur), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) op drieënzestigduizend: zeshonderd euro (63.600,00 ¬ ), door inbreng in speciën.

De vergadering beslist tengevolge van deze verhoging van het kapitaal geen nieuwe aandelen uit te geven.

Na deze verhoging van het kapitaal bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennoot-schap; drieënzestigduizend zeshonderd euro (63.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door hon-derdtwintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort.

Tweede besluit :

Nadat de voormelde aandeelhouders sub 1, 2 en 3, alhier aanwezig, verklaard hebben dat zij volledig op dei hoogte zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging, hebben zij individueel, uitdrukkelijk en onherroepelijk verklaard in te schrijven op deze kapitaalverhoging in verhouding tot hun aandelen in het bestaand kapitaal.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven door : a)de heer Christian T'Kindt, voornoemd, tot beloop van vijftienduizend euro (15.000,00 eur); b)de heer Paul Saeys, voornoemd, tot beloop van vijftienduizend euro (15.000,00 eur) c)de heer Eric Bonnarens, voornoemd, tot beloop van vijftienduizend euro (15.000,00 eur).

De inschrijvers verklaren dat bovenvermelde kapitaalverhoging volledig volstort is door een storting in geld, die zij gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer : 13E51 7370 3499 9562, op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen bij de KBC Bank.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op datum van tweeëntwintig december tweeduizend en elf.

Voormeld bankattest wordt aan ondergetekende notaris overhandigd dewelke bevestigt dat de inhoud overeenstemt met het bovenstaande.

Derde besluit :

Alle leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaes de kapitaalverho-ging te acteren. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op drieënzestigduizend zeshonderd euro (63.600,00 eur).

Vierde besluit:

De vergadering beslist om de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzestigduizend zeshonderd euro (63.600,00 eur).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vijfde besluit :

De vergadering verleent volmacht aan ondergetekende notaris Johan Dedoncker om de statuten te coordineren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zesde besluit

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

Zevende besluit: Volmacht.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"FIDUBO", met zetel te Bedare, Donklaan 293 B, vertegen-woordigd door de zaakvoerder de heer Eric

Bonnarens, wonende te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 6, met macht van indeplaatsstelling, om de verklaring

van inschrijving, wijziging, afstand of opheffing te tekenen en neer te leggen bij het ondernemingsloket en bij

alle Federale Overheidsdiensten waar nodig en alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige

vergunningen en erkenningen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Godrindatie statuten.

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 04.08.2011 11374-0308-013
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 29.06.2010 10224-0506-013
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 18.08.2009 09581-0028-012
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 23.07.2008 08439-0094-015
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 17.07.2007 07408-0087-013
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 23.07.2016 16359-0470-012

Coordonnées
MPE-INVEST

Adresse
OUDE BRUGSTRAAT 8A, BUS 1 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande