MU-VA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MU-VA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.683.517

Publication

12/05/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEIERGE]LEGli

3 0 -04- 2015

REis;7OA," VK VAN

E.: ÇlrYPHAN DF;Trie GENT

Ondernemingsnr : 6s 6 64'

Benaming (voluit) : MU VA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoonstraat 12

9940 Evergem

Onderwerp akte :Oprichting

"

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint Amandsberg op twintig april twee:,

duizend vijftien, ter registratie aangeboden, dat

1.de heer ASILDAS Mustafa, geboren te Gent op één en twintig mei negentienhonderd negen en tachtig,;

ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Berouw 132 en

2.de heer SAL Vahit, geboren te Emirdag (Turkije) op tien september negentienhonderd negen en tachtig,;`

ongehuwd, wonende te 9940 Evergem, Schoonstraat 12,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met volgende kenmerken :

De naam van de vennootschap luidt'MU-VA". Zij bestaat onder de vorm van een Besloten Vennootschap3

met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9940 Evergem, Schoonstraat 12.

De vennootschap heeft tot doel :

Besproeien van gewassen

-Snoeien van bomen en heggen

-Snoeien van fruitbomen en wijnstokken

-Snoeien van taxussen

-Aanleggen en onderhouden van tuinen en parken

-Het uitvoeren van onderhoudswerken aan bestaande tuinen en landschappen, behelsende onder meer het

wieden van onkruid, het afrijden van gras, allerhande snoeiwerken, het vervangen van afgestorven planten en

bloemen, bemestingswerken, enz.

-Het uitbaten, beheren, huren, verhuren en onderverhuren, aankopen en verkopen alsook onderhouden en herstellen van divers materieel en uitrustingsgoederen, van alle roerende installaties, meubels en machines; dit. alles in de ruimste zin van het woord.

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen

De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan-en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel

in de meest ruime zijn van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

-Transport en logistieke diensten, stockage en opslag materiaal voor derden

-Het huren en verhuren van feestzalen en ruimten

-De uitbating van een car wash

-De aankoop, de verkoop, import, export van aile voertuigen en auto-onderdelen, nieuw of tweedehands,

onderhoud van voertuigen

-Uitbating van een garage met verkoop en aankoop van auto's, nieuw of tweedehands, carrosserie en

mechanische herstellingen

-Aankoop en verkoop van algemene voedingswaren, zowel verse ai niet verse, import export van aile.'

producten in verband met algemene voeding (rechtstreeks of onrechtstreeks), namelijk droge voeding,

snoepgoed, dranken, rookwaren, enz,

-Uitbating van een cafe, bar, pizzeria, snack, cafetaria, tea-room, restaurrant, enz., aile activiteiten die betrekking hebben met de horecasector, uitbating van een snack, inbegrepen grondstoffen zoals vlees of; aardappelen producten, ingevroren of niet, vacuümverpakt of niet, vlees en bereidingen, natuurlijke of; samengestelde voedingsmiddelen, bereide schotels of niet, de dranken, bestekken, alle toebehoren voor het dekken van de tafel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-Algemene bouwonderneming, zowel openbaar als private werken, renovatie, werkzaamheden van beton, metselwerk, plafonnering, bepleistering, fabriceren en plaatsen van ramen, schrijnwerk, bevloering, afbraakwerken, schilderwerk, bekabeling en installatie van telecommunicatienetwerken.

-Dienst van bewaking en veiligheid

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

-Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten;

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

BIJZONDERE BEPALING

De vennootschap kan in het algemeen zowel in het binnen- als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten evenals alle handelsverrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), verdeeld in duizend (9.000) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse bestuur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs ais hij vennoot is de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder,

Bij overlijden of aftreden van voornoemde zaakvoerder, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging van de zaakvoerder te voorzien,

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen/revisoren, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

Ieder jaar, de laatste zaterdag van de maand mei om elf uur moet een jaarvergadering gehouden worden. Het maatschappelijk boeklaar. begint op één januari en wordt afgesloten op één en dertig december van het zelfde jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

lehoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Voor 1eehoudén aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

tenzij de algemene vergadering één of meerder vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de

bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van

de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsbepalingen :

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan :

-de heer AS1LDAS Mustafa, voornoemd ;

-de heer SAL Vahit, voornoemd ;

-mevrouw SAL Leyla, geboren te Emirdag (Turkije) op één januari negentienhonderd vijf en tachtig,

echtgenote van de heer Sahin Veysel, wonend te 9940 Evergem, Schoonstraat 12 A,

benoemd tot zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap. Hun mandaat is bezoldigd, behoudens het

mandaat van mevrouw SAL Leyla, en behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De

bezoldiging zal toegekend worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de

vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert één maart tweeduizend vijftien.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het eerste boekjaar geacht een aanvang te hebben genomen op de

dag van de neerlegging van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal tot één en

dertig december twee duizend vijftien lopen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand mei twee duizend

zestien om elf uur.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe Kiuyskens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
MU-VA

Adresse
SCHOONSTRAAT 12 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande