MUNZUR

Divers


Dénomination : MUNZUR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 555.903.040

Publication

22/07/2014
ÿþRSod 21

!.,1_1 [n de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ©555. 3 (>3 , 4 o

Benaming

(voluit) : Munzur

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Emilius Seghersplein 2, 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte, gedateerd op zesentwintig juni van het jaar 2014, blijkt dat tussen volgende;

verschijners- oprichters:

enerzijds, mevrouw Murat Adalet, wonende te Drongensesteenweg 110 te 9000 Gent

: en anderzijds, mevrouw Murat Gulusan, wonende te Drongensesteenweg 110 te 9000 Gent een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma.

Naam: De naam van de vennootschap luidt: "Munzur"

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Emilius Seghersplein 2 Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

Hoofdelijk aansprakelijke vennoten: beide vennoten zijn aan te merken als hoofdelijk aansprakelijke vennoot.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd (200,00) Euro

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap loopt van de eerste januari tot en met de éénendertigste; december van elk kalenderjaar.

Algemene vergadering:

Bestemming van het resultaat: Het voor uitkering vatbare resultaat wordt ter beschikking gesteld van de: algemene vergadering, die er binnen de wettelijke grenzen een bestemming aan geeft. De algemene' vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de wegwerking van enig verlies. Het netto resultaat van: de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandeel in het kapitaal. De algemene' vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni op de maatschappelijke: zetel

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die niet verplichtend vennoten' der vennootschap moeten zijn.

Bij deze worden aangesteld als statutaire zaakvoerders,en dit voor onbepaalde duur: mevrouw Murat Gulusan en mevrouw Murat Adalet en dit voor onbepaalde duur

De statutaire zaakvoerder(s) hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheden om in naam van de vennootschap op te treden, daden te stellen of toe te laten met betrekking tot het doel en de werking van de vennootschap. Zij kunnen een deel van hun bevoegdheden bij bijzondere volmacht overdragen aan derden en zich laten vertegenwoordigen door mandatarissen van hun keuze.

Elke statutaire zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening die de vennootschap verbindt.

De niet  statutaire zaakvoerder heeft de bevoegdheid de vennootschap ten overstaan van derden te vertegenwoordigen mits inachtneming van de hieronder vermelde voorwaarden:

Voor handelingen en handtekeningen die een bedrag van 4.000 EUR te boven gaan, is de voorafgaande goedkeuring van de overige zaakvoerders (of eventueel algemene vergadering) vereist. Alle rechtshandeling met betrekking tot aan  of verkoop van onroerende goederen, de vestiging van zakelijke rechten, het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheden en het aangaan van leningen worden onderworpen aan de voorafgaande goedkeuring van de overige zaakvoerders (of eventueel algemene vergadering).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

10 J11I 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL Ifir .ft'teT

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 s

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Behoudens de statutair en niet statutair benoemde zaakvoerders, kan de algemene vergadering overgaan tot het aanstellen van één of meer bijkomende zaakvoerders, voor dewelke zij de duur en de modaliteiten van hun mandaat bepaalt.



Commissarissen: Er werden geen commissarissen aangesteld

Overige bepalingen:

(1) Alle handelingen, door de oprichters aangegaan ter oprichting van de vennootschap, en alle verrichtingen sinds 1 april 2014 door de oprichters aangegaan voor de vennootschap in oprichting, zullen aanzien worden als gedaan in naam en voor rekening van de vennootschap.

(2) Het eerste boekjaar vangt aan op 26.06.2014 en eindigt op de 31.12.2015.

Voor beredeneerd uittreksel uit de oprichtingsakte en de statuten,

Te Gent, de dato zoals ten hoofde vermeld,

(get)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Murat Adalet Murat Gulusan

Vennoot! Statutair zaakvoerder Vennoot/ Statutair zaakvoerder

Hierbij neergelegd:oprichtingsakte





















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MUNZUR

Adresse
Zetel : Emilius Seghersplein 2, 9000 Gent

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande