MUSIC STREET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUSIC STREET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.797.901

Publication

15/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311980*

Neergelegd

13-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Pijpenbeek 54

Ondernemingsnummer :

0633797901

Benaming (voluit) : Music Street

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

IN HET JAAR TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN.

Blijkens akte,verleden voor notaris HansVereeken te Halle op 7 juli 2015 ,ter registratie neergelegd

heeft de heer Van den Bussche Mathias Etienne N, geboren te Aalst op 21 juni 1993, ongehuwd,

wonend te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Tomberg,15.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MUSIC STREET ,met zetel te Aalst-

Nieuwerkerken, Pijpenbeek 54, opgericht voor onbepaalde duur.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO,

vertegenwoordigd door tweehonderd deelbewijzen. Het is volledig onderschreven door de oprichter en door hem volstort in speciën tot beloop van twaalf duizend vierhonderd euro; op elk aandeel werd twee/derden ,hetzij tweeënzestig euro volstort en blijft eenendertig euro te volstorten. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in

oprichting bij de ING BANK zoals blijkt uit het bankattest.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden zowel in België

als in het buitenland :

De uitbating van een handelszaak in de aan- en verkoop en de in- en uitvoer van:

- Akoestische en elektrische muziekinstrumenten, computers, hardware, en software, lichtinstallaties, geluidsinstallaties en alle daarbij horende accessoires

- Het vervaardigen, onderhouden en herstellen van alle muziekinstrumenten, onderdelen, toebehoren en benodigdheden

- Geluids- en hifiapparatuur, onderdelen en benodigdheden, evenals het vervaardigen, onderhouden en herstellen ervan

- De vennootschap mag eveneens de huur, de verhuur, productie, distributie en de vertegenwoordiging van alle voornoemde activiteiten verrichten

- Muziekpartituren

- Boeken, magazines, publicaties, tijdschriften, weekbladen

- Audiovisueel materiaal zoals grammofoonplaten, foto, film, video, CD, DVD en alle mogelijk toekomstige dragers voor deze

- Organisatie van muziekopleidingen, concerten, shows en evenementen, muziekbeurzen, demonstraties alsook het eventueel verwerven van auteursrechten als gevolg van deze activiteiten

- Het coördineren van alle commerciële en niet-commerciële activiteiten voor derden, alsmede het uitvoeren en laten uitvoeren ervan

- De opmaak en productie van drukwerken en publicaties en het plaatsen van reclame in de brede zin.

- De vennootschap mag alle industriële, handels, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel van de vennootschap aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

- De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven,

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Music Street te 9320 Nieuwerkerken, Pijpenbeek 54. Oprichting. Benoemingen

9320 Aalst

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

zoals eigendomsoverdrachten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te bereiken.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle plaatsen in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het best schijnen.

- Zij kan onder andere door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst, investeren in alle bestaande of te stichten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant zou zijn of die voor haar een bron van afzetgebied zou kunnen zijn.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van de eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Zij kan bestuursopdrachten vervullen bij andere vennootschappen, en kan als vereffenaar aangesteld worden.

Zij mag alle handels financiële en nijverheidshandelingen verrichten,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

BESTUUR.Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Mathias Van Den Bussche, oprichter, voornoemd;

Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd; de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste zaterdag van de maand mei te negentien uur ook al is die dag een wettelijke feestdag , en voor het eerst in tweeduizend zeventien .

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder ,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt .De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.Onder voorbehoud van de wettelijke verplichting tot aanleggen van een wettelijke reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks, met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

VEREFFENING. Bij de ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt met bepaling van hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de hen toekomende vergoeding. De vereffenaars hebben, tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt, de meest uitgebreide bevoegdheden, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal verdeeld worden onder de vennoten volgens het aantal van hun respectievelijke deelbewijzen en in verhouding tot hun volstorting.

DIENSTJAAR. Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien ;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien. De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op duizend vijftig euro, btw excl.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte

Coordonnées
MUSIC STREET

Adresse
PIJPENBEEK 54 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande