MUYLAERT W. & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUYLAERT W. & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.722.407

Publication

03/11/2014
ÿþ1:"

M°d Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- sumo

behoude

aan het

Selgisct'

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0436722407

Benaming

(voluit) : MUYLAERT W. & C°

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan, 265

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING en AANSTELLING VEREFFENAAR - NEERLEGGING VERSLAGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op dertig september tweeduizend veertien ; "Geregistreerd 3 bladen, geen renvooien ; op het Eerste Registratiekantoor te Dendermonde op 08.10.2014 ; Boek 137 Blad 21 Vak 11 ; Ontvangen : vijftig euro (50,00 EUR) ; (getekend) M. Kindermans", dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MUYLAERT W. & C°", met vennootschapszetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Jagershoek, 26, RPR 0436722407.

Waren aanwezig : de enige aandeelhouder, eigenaar van aile driehonderd (300) aandelen, die tevens de enige niet-statutaire zaakvoerder is, en er werd beslist met eenparigheid van stemmen, wat volgt

Eerste resolutie : Vervroegde ontbinding - verslagen

De vergadering beslist om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MUYLAERT W. & C°. vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Te dien einde werden neergelegd

a. Het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder, de dato twintig september tweeduizend veertien, met aangehecht een tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten per een-endertig juli tweeduizend veertien, waarin o.m, naar verluid van de artikels 181 § 1, 191 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen verantwoording en/of toelichting wordt ver-strekt aan de algemene vergadering,

b. Het Bijzonder Verslag van het Bedrijfsrevisorenkantoor de Burgerlijke CVBA VCR Bedrijfsrevisoren, te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld, 6 C3, vertegenwoordigd door de heer André GEEROMS, Bedrijfsrevisor, gedagtekend op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, welke conform artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te dien einde werd aangesteld.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, lulden letterlijk als volgt :

"5. BESLUIT

"In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van MUYLAERT W. & C° BVBA een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 juli 2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 926.781,09 EUR en een netto actief van 887.070,66 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voort-vloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder voorbehoud van:

"- eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

"- wij maken tevens een voorbehoud met betrekking tot de aanwezige voorraad omdat wij niet in de mogelijkheid waren om testtellingen uit te voeren.

"- een vastgestelde overwaardering van de handelsvorderingen van vermoedelijk minimaal 27.000 EUR.

"22 september 2014

"De Bedrijfsrevisor

"(getekend)

"VRC Bedrijfsrevisoren

"BV o.v.v.e. CVBA

"Vertegenwoordigd_door_Andrë Geerorrts ....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRlFFIFP RECH-TBANK VAN KOOPHANDEL GENT

23 OKT, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tweede resolutie : Aanstelling vereffenaar

De vergadering beslist om aan te stellen als vereffenaar : de heer DUPONT Hendrik Frans Marie, geboren te Erembodegem op vierentwintig februari negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan, 263,

Machten

De vergadering beslist aan de vereffenaar, bijgestaan als voormeld, de meest uitgebreide bevoegdheid, voorzien in de artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, te verlenen.

De vereffenaar mag eveneens de in art, 187 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde handelingen stellen, zonder de toestemming van de algemene vergadering, en in het bijzonder overgaan tot afgifte van vermogensgoederen, zo onroerende- als roerende.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de bceken van de vennootschap houden,

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving ; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere bekendmakingen,

De vereffenaar mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid bijzondere machten aan één of meerdere personen van zijn keuze opdragen.

De vereffenaar is eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening bekend te maken.

Wat betreft de verantwoordelijkheid met betrekking tot de vereffening, bevestigt de vergadering met eenparigheid van de stemmen  gezien hetgeen vermeld in de besluiten van de Bedrijfsrevisor  dat de aandeelhouders en de zaakvoerder alle verantwoordelijkheid op zich nemen, zonder enige beperking of uitzondering.

Bezoldiging

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Tussenkomst

De vereffenaar, voornoemd, is hier tussengekomen en heeft deze aanstelling uitdrukkelijk aanvaard. Derde resolutie : Bevestiging benoeming

De algemene vergadering verleent bijzondere machtiging aan het orgaan van de ven-nootschap om in toepassing van het artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel, te vragen : de homologatie en goedkeuring van de benoeming van de vereffenaar, met ingang van heden.

Vierde resolutie : Bijzondere machten

1/ Coordinatie - Afkondiging

De vergadering verleent machtiging aan Notaris Alexandre PEÉRS, om over te gaan tot de afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2/ Administratieve afhandeling

Er wordt een bijzondere volmacht gegeven aan de BVBA FIDUCIAIRE BEECKMAN -- VERNAILLEN, Accountants en Belastingconsulenten, te 9400 Ninove-Okegem, Leo-poldstraat, 1, vertegenwoordigd door VERNAILLEN Sofie en/of haar aangestelden  met recht van indeplaatsstelling - om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonen-register en desgevallend bij elke administratie en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, de wijziging of de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen, alsook voor de inschrijving, wijziging of doorhaling als B.T.W.-plichtige, alsook voor de aanvraag van welke registratie- en/of erkenningsnummer ook.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Vijfde resolutie - Bewaring maatschappelijke bescheiden

Verder verklaart de algemene vergadering dat de boeken en geschriften zullen bewaard worden gedurende vijf jaar te 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan

GOEDKEURING AANSTELLING VEREFFENAAR - Art, 184 Wetboek van Vennootschappen

Bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Gent, Afdeling Dendermonde de dato 07 oktober 2014, werd de aanstelling van de vereffenaar bevestigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, AFGELEVERD OM INGELAST TE WORDEN IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Aangehecht stukken : Uitgifte - Verslag zaakvoerders met tussentijdse balans - Bijzonder Verslag bedrijfsrevisor- Kopie vonnis Rechtbank van Koophandel Gent, Afd. Dendermonde.

Alexandre PEÊRS,

,k.

> r"

Voor-r- }ehouden V aan het

Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2014
ÿþ Md Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11111111111M11 j(1,11111111111

GRIFFIE

KDtR7PHÁND~L

13 SAK 2614

DENDgaNIONDE

Ondernemingsnr : 0436722407

Benaming

(voluit) : TAUYLAERT W. & C°

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan, 265

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALSVERHOGING  WIJZIGING STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEÊRS, te Aalst-Erembodegem, op negentien december tweeduizend dertien ; "Geboekt te AALST I ; -3 JAN 2014 ; drie bladen, geen verzending ; Boek 943 Blad 93 Vak 9 ; Ontvangen : vijftig euro (50,00 EUR) ; (getekend) De Ontvanger e.î., Ilse Beernaert", dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MUYLAERT W. & C°", met vennootschapszetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan, 265, RPR 0436722407.

Waren aanwezig entof vertegenwoordigd : de enige aandeelhouder, eigenaar van alle 300 aandelen, en die tevens de enige niet-statutaire zaakvoerder is, en er werd beslist met eenparigheid van stemmen wat volgt : EERSTE RESOLUTIE : Eerste kapitaalsverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van vierhonderd en vijf duizend euro (405.000,00 EUR) om het te brengen van vierenzeventig duizend vijf-honderd euro (74.500,00 EUR), op vierhonderd negenenzeventig duizend vijfhonderd euro (479.500,00 EUR) door inbreng in geldspeciën door de' enige aandeelhouder en zonder creatie van nieuwe aandelen.

Onderschrijving - Volstorting

Op deze kapitaalsverhoging wordt ingeschreven door de enige aandeelhouder, die ter voldoening dezer een storting hebben gedaan in geldspeciën van in het totaal vierhonderd en vijfduizend euro (405.000,00 EUR). Toelichting -- aanhechting notulen

De vergadering neemt nota van- en keurt goed de notulen de Bijzondere Algemene Vergadering van zestien december tweeduizend dertien, waaruit blijkt dat onderhavige onderschrijving en volstorting van deze kapitaalsverhoging door de enige aandeelhouder gebeurt met fondsen die hij krachtens de beslissing van;

, gemelde Bijzondere Algemene Vergadering heeft verkregen uit hoofde van de uitkering en uitbetaling van dividenden ten bedrage van bruto vierhonderd vijftig duizend euro (450.400,00 EUR), onder aftrok van tien ten, honderd (10%) roerende voorheffing, en dit in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen92, en welk voormeld netto bedrag van deze kapitaalsverhoging werd gestort door de enige aandeelhouder op onderhavige bankrekening "BVBA MUYLAERT W. & C°  kapitaalsverhoging".

Een afschrift van de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van zestien december tweeduizend dertien zal aan huidige akte gehecht blijven am ermee geregistreerd te worden.

Bankattest

Het volledig volgestorte bedrag van deze kapitaalsverhoging werd voorafgaandelijk door de enige twee aandeelhouders op de bijzondere bankrekening op naam van "BVBA MUYLAERT W. & C°  kapitaalsverhoging", geopend bij de BNP PARIBAS FORTIS Bank, Agentschap Aalst-Erembodegem onder rekening nummer BE97 0017 1491 6449.

Zoals blijkt uit het bijzonder bankattest te dien einde afgeleverd en hetwelke aan de akte werd gehecht om ermee geregistreerd te worden.

TWEEDE RESOLUTIE : Vaststelling realisatie kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat deze kapitaalsverhoging werd gerealiseerd en dat het geplaatst kapitaal derhalve actueel bedraagt : vierhonderd negenenzeventig duizend vijf-honderd euro (479.500,00 EUR),; vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het één/driehonderdste (1/300e) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

DERDE RESOLUTIE : Wijziging statuten

De vergadering beslist om het artikel vijf (5) der statuten te vervangen door volgende tekst, teneinde het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen :

Artikel vijf : Kapitaal

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht met een geplaatst kapitaal van drie miljoen Belgische frank (3.000.000 BEF), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, met een nominale waarde van elk tienduizend Belgische frank elk (10.000 BEF).

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van Notaris Christian PEERS, te Aalst-Erembodegem, op twaalf december tweeduizend en zes, werd de" nominale waarde der aandelen afgeschaft, het kapitaal vervolgens omgezet in euro en tot slot verhoogd om het te brengen op vierenzeventig duizend vijfhonderd euro (74.500,00 EUR),

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op negentien december tweeduizend dertien, werd het kapi-taal verhoogd met een bedrag van vierhonderd en vijfduizend euro (405.000,00 EUR) om het te brengen op vierhonderd negenenzeventig duizend vijfhonderd euro (479.500,00 EUR) door inbreng in geldspeciën en zonder creatie van nieuwe aandelen, en dit in het kader van de toe-passing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen92.

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt derhalve thans vierhonderd negenenzeventig duizend vijfhonderd euro (479.500,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aan-delen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het één/driehonderdste (1/300e) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

VIERDE RESOLUTIE : Bijzondere machten

11 Ccórdinatie - Afkondiging

De vergadering verleent machtiging aan Notaris Alexandre PEERS, om over te gaan tot de coördinatie der statuten en tot afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijla-ge tot het Belgisch Staatsblad. 2/ Administratieve afhandeling

Er wordt een bijzondere volmacht gegeven aan de BVBA FIDUCIAIRE BEECKMAN  VERNAILLEN, Accountants en Belastingconsulenten, te 9400 Ninove-Okegem, Leopold-straat, 1, vertegenwoordigd door VERNAILLEN Sofie en/of haar aangestelden -- met recht van indeplaatsstelling - om de nodige formaliteiten te , vervullen bij het rechtspersonenregis-ter en desgevallend bij elke Administratie en/of instelling ook, alsook om bij een onderne-mingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehechte stukken : Uitgifte ; Bankattest ; Verslag zaakvoerder ; Coordinatie der statuten.

Alexandre PEERS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Y Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris] hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

02/08/2013 : DE057434
12/06/2012 : DE057434
05/07/2011 : DE057434
28/06/2010 : DE057434
26/05/2009 : DE057434
12/06/2008 : DE057434
23/07/2007 : DE057434
22/12/2006 : DE057434
03/07/2006 : DE057434
20/06/2005 : AA057434
02/12/2004 : AA057434
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 31.07.2015 15377-0588-013
27/08/2003 : AA057434
18/11/2002 : AA057434
12/08/2000 : AA057434

Coordonnées
MUYLAERT W. & CO

Adresse
BRUSSELBAAN 265 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande