MUZIEKCENTRUM KINKY STAR

Association sans but lucratif


Dénomination : MUZIEKCENTRUM KINKY STAR
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 457.897.804

Publication

04/07/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

, 25 JUNI 2014

FiECHTSAnk Çie'AN

KOOPHANDEleE 3ENT1

011101111111

II

11

II

Ondememingsnr : 0457 897 804

eenaming

(mui): Muziekcentrum KinICy Star vzw

(verkort) /

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk (vzw)

Zetel: Minnemeers 4 9000 Gent België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder(s)

Statutenwijziging

Op de algemene vergadering van 03/12/2013 besliste de algemene vergadering het ontslag van volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren:

Jeroen Baert, geboren te Gent op 09/09/1978 en wonende te 9040 Sint Amandsberg, gentbruggestraat 141. Jonas Nachtergaele, geboren te Gent op 15/08/1978 en wonende te 9000 Gent, Meuiesteedsesteenweg 7 A. Pascal Tuteleers, geboren te Gent op 12/01/1970 en wonende te 9890 Asper-Gavere, Veldstraat 49. Wim Heymans, geboren te Gent op 26/06/1977 en wonende te 9000 Gent, Oollamstraat 19.

Op de algemene vergadering van 03/12/2013 besliste de algemene vergadering de benoeming van volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren. Zij oefenen hun bevoegdheden als college uit.

Johannes Kesteloot, geboren te Gent op 30/04/1993 en wonende te 9000 Gent, Drongensesteenweg 237. Benoemd voor onbepaalde duur

Jolien Clam, geboren te Brugge op 18X)1/1989 en wonende te 8690 Afveringem, Burgmolenstraat 40. Benoemd voor onbepaalde duur

Leen Moeris, geboren te Gent op 203311990 en wonende te 9000 Gent, Voskenslaan 292. Benoemd voor onbepaalde duur

Sven Van Rie, geboren te Gent op 02/07/1988 en wonende te 9000 Gent, Hamerstraat 2. Benoemd voor onbepaalde duur

Op de algemene vergadering van 01/01/2010 besliste de algemene vergadering de benoeming van volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren. Zij oefenen hun bevoegdheden als collage uit.

Op de laatste biz. vantkli__< 13 vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegemtoordigen Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

"

an het

Belgisch Staatsblad

111.k

Wim Glapdorp, geboren te Veurne op 29/05/1969 en wonende te 8670 Koksijde, Tulpendreef 4 B. Benoemd voor onbepaalde duur

Op de algemene vergadering van 03/12/2014 besliste de algemene vergadering volgende statutenwijziging

met de vereiste meerderheid goed te keuren. Hieronder volgt een gecoördineerde versie van de

statuten dia de vorige integraal vervangen.

Art. 1 wordt vervangen door:

De vereniging wordt "Jeugd- en muziekcentrum Kinky Star" genoemd.

De eerste zin van Art. 2 wordt vervangen door:

Haar maatschappelijke zetei is gevestigd te 9000 Gent, Vlasmarkt 9.

De eerste paragraaf van Art. 3 wordt als volgt omschreven:

De vereniging heeft tot doel:

Muziekcentrum Kinky Star richt zich in het bijzonder op jonge entof debuterende artiesten? amateurs zowel ais professionelen ? om hen de kans te geven zich te ontplooien en vervolmaken op een niet-bindende, niet-commerciële wijze. De vereniging biedt een platform en speelkansen voor niet commerciële artiesten en muziekgenres. De vereniging streelt steeds de grootst mogelijke onalhankelijkheid van de artiest na en promoot de DIY-cultuur (Do It Yourself). De vereniging biedt tevens een educatief platform aan jonge muziekmakers en ?liefhebbers in de breedste zin van het woord, door middel van lessen, workshops, vraag en antwoord en aile andere mogelijke wijzen waarop aan' educatieve begeleiding en feedback kan gedaan worden. De vereniging profileert zich als een locatie waar ontmoeting tussen jongeren en muziek centraal staat, waar zowel de muziekmakers ais de muzieksmakers in directe interactie kunnen treden. Daarnaast biedt de vereniging de ruimte voor vrijwilligersinitiatief, waardoor het steeds de nadruk legt op het werven, betrekken, opleiden, motiveren en begeleiden van jonge vrijwilligers. Muziekcentrum Kinky Star bouwt eveneens bruggen en samenwerkingen uit met andere muziekorganisaties (stedelijk en nationaal, tussen het amateur- en het professionele circuit en tussen het jeugdhuis- en het clubcircuit).

Bij de overgangsbepalingen wordt de voorlaatste paragraaf volledig verwijdert.

De 1 zin van de laatste paragraaf wordt als volgt gewijzigd:

"De raad van bestuur stelt mevr. Satina Mary, Scheeplosserstraat 100, 9000 Gent, aan ais volledig gemachtigde

en coördinatrice, zoals uiteengezet in de overeenkomst die hiertoe opgesteld werd."

De laatste 2 zinnen van deze paragraaf worden verwijdert.

 reg:De Lm cxt. etsck

Op 31/01t2014 te Gent

Getekend,

Jolien Clam

Bestuurder

Sven Van Rie

Bestuurder

Wim Clapdorp

Bestuurder

Op de laatste blz van .tmlia vennelcien Ep" Icie Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(em bevoegd cie vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenumordigen Vero Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/10/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

,\

,i~rüorz;

Vereniging zonder winstoogmerk

e a: " k »7k+ d400 Gent

;:'r uo : wijziging statuten

De algemene vergadering heeft, beraadslagend en beslissend overeenkomstig de statuten, het volgende beslist:

Art. 1 wordt vervangen door

De vereniging wordt 'Muziekcentrum Kinky Star' genoemd.

De eerste zin van Art. 2 wordt vervangen door.

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Minnemeers 4.

De eerste paragraaf van Art. 3 wordt als volgt uitgebreid:

De vereniging heeft tot doel:

Het componeren, arrangeren en uitgeven van muziekstukken en teksten en het bieden van een platform en speelplek voor niet-commerciële artiesten en genres. Het publiekelijk promoten van deze muziekstukken, artiesten en genres in de breedst mogelijke betekenis, rekening houdend met de huidige en toekomstige beschikbare technologie, in binnen- en buitenland. De vereniging richt zich in het bijzonder op jonge en/of debuterende artiesten  amateurs zowel als professionelen  om hen de kans te geven zich te ontplooien en vervolmaken op een niet-bindende, niet-commerciële wijze. De vereniging streeft steeds de grootst mogelijke onafhankelijkheid voor de artiest na en promoot de DlY-cultuur (Do It Yourself). De vereniging biedt tevens een educatief platform aan muziekmakers  en liefhebbers in de breedste zin van het woord, door middel van lessen, workshops, vraag en antwoord en alle andere mogelijke wijzen waarop aan educatieve begeleiding en feedback kan gedaan worden.

Artikel 5 wordt als volgt uitgebreid:

Werknemers van de vereniging hebben steeds het recht om effectief lid te worden, op voorwaarde dat de toetreding goedgekeurd wordt door tenminste twee derden van de aanwezigen op de algemene vergadering. Bij ontslag, pensionering, of het op een andere manier verlaten van de vereniging als werknemer wordt het effectief lidmaatschap automatisch ingetrokken, tenzij uitdrukkelijk gevraagd wordt om lid te kunnen blijven, en dit door tenminste twee derde van de aanwezigen van de algemene vergadering goedgekeurd wordt.

De eerste paragraaf van Art. 7 wordt vervangen door:

De effectieve leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door schriftelijk, hetzij per brief gericht aan de maatschappelijke zetel ter attentie van de raad van bestuur, hetzij per email gericht aan alle leden van de raad van bestuur, hun ontslag te geven.

Artikel 10 wordt vervangen door:

De algemene vergadering wordt samengesteld uit alle effectieve leden. Zij wordt voorgezeten door een lid van de raad van bestuur die bij aanvang van de vergadering aangesteld wordt als voorzitter.

Art. 12 worden vervangen door.

De effectieve leden worden samen uitgenodigd op de algemene vergadering door een lid van het bestuur of een door het bestuur aangestelde gemachtigde. De uitnodigingen worden gedaan per schrijven, hetzij per brief hetzij per mail, dat tenminste 14 dagen voor de vergadering dient verstuurd te worden. Het schrijven maakt melding van de voorlopige agenda, waaraan de effectieve leden desgewenst agendapunten kunnen toevoegen. De definitieve agenda wordt ten laatste acht dagen voor de algemene vergadering bekend gemaakt, hetzij per brief hetzij per email.

De laatste zin van artikel 14 wordt vervangen door.

In geval van staking van stemmen is de stem van het lid van de raad van bestuur die bij aanvang van de vergadering als voorzitter werd aangeduid doorslaggevend.

Art. 18 wordt vervangen door.

Op de laatste blz. van B'jeune:den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vr.n de persco)::(en} bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenvioordigen Verso : naam en handtekening.

u

1113354"

I

FET

Cnde :-!ernir.gsnr : 0457.897.804

: Kinky Star vzw

NEERGELEGD

2 9 -09- 2011

RECHje AN KOOPHA EL ~ GENT

1

tfocr- bsrosdsri

es?

he

~

~a'g:sc:1

MOD 2.2

LIÉrA - Vervolg

De duur van het mandaat is vastgesteld op drie jaar. Het mandaat wordt na afloop stilzwijgend verlengd met telkens een jaar, tenzij protest van ten minste één lid van de raad van bestuur of één lid van de algemene vergadering. Dit protest dient ten minste drie maanden voor afloop van het mandaat of drie maanden voor afloop van de jaarlijkse verlenging via aangetekend schrijven, verzonden naar het adres van de maatschappelijke zetel en gericht aan de raad van bestuur, bekend gemaakt te worden. In dit geval wordt bij het openvallen van een mandaat een voorlopige bestuurder benoemd om het mandaat van diegene die hij vervangt te beëindigen. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Art. 19 wordt vervangen door

Alle leden van de raad van bestuur zijn gelijkwaardig in functie. Er wordt geen voorzitter, penningmeester of secretaris aangeduid. Het staat de leden echter vrij om tijdens bestuursvergaderingen een tijdelijk voorzitter aan te stellen om de vergadering te leiden. Het staat de leden eveneens vrij om andere personen dan bestuursleden uit te nodigen tot de vergaderingen om notulen te nemen en/of verduidelijking te geven over de dagelijkse werking van de vereniging. Deze personen hebben echter geen stemrecht of enig ander recht dat uit een bestuursmandaat voortvloeit.

Art. 26: "elke tweede maart" wordt vervangen door.

Ten laatste elke tweede mei

Overgangsbepalingen:

De algemene vergadering heeft, beraadslagend en beslissend overeenkomstig de statuten, het volgende beslist:

De algemene vergadering bevestigt het ontslag van:

Erik Kempeneers, Gelukstraat 44, 9000 Gent,

Patrick Cox, Bisdomkaai 17, 9000 Gent,

op datum van 31 december 2009.

h44

De algemene vergadering aanvaardt vanaf 1 september als nieuwe bestuursleden:

e Wim Clapdorp, Tulpendreef 4B, 8670 Koksijde, voorlopig bestuurder sinds 1 januari 2010,

Jonas Nachtergaele, Meulesteedsesteenweg 7a, 9000 Gent, voorlopig bestuurder sinds 1 januari 2010,

c Wim Heymans, Ooilamstraat 19, 9000 Gent,

Pascal Tuteleers, Veldstraat 49, 9890 Asper-Gavere

e

De raad van bestuur is met ingang van heden als volgt samengesteld:

Jeroen Baert, Gentbruggestraat 141, 9040 Sint-Amandsberg

Wim Clapdorp, Tulpendreef 4B, 8670 Koksijde

sC

sC Wim Heymans, Ooilamstraat 19, 9000 Gent

Pascal Tuteleers, Veldstraat 49, 9890 Asper-Gavere

Jonas Nachtergaele, Meulesteedsesteenweg 7a, 9000 Gent

;N Het mandaat van dhr. Luc Waegeman, Koolkapperstraat 45, 9000 Gent, als volledig gemachtigde wordt

:o verlengd met drie jaar vanaf heden. De gemachtigde heeft de bevoegdheid om de vereniging in en buiten

rechte te vertegenwoordigen en mag optreden als artistiek leider, zoals uiteengezet in de overeenkomst die

" r+ hiertoe opgesteld werd. Er gelden geen beperkingen betreffende zijn opdracht.

etDe raad van bestuur stelt tevens mevr. Mieke Waterschoot, Sleepstraat 187, 9000 Gent, aan als gedeeltelijk gemachtigde en zakelijk leider, zoals uiteengezet in de overeenkomst die hiertoe opgesteld werd. Zij heeft de

toestemming om alle administratie op het gebied van vrijwilligers, kunstenaars en werknemers te beheren en te et

:, handtekenen. Zij heeft de toestemming om alle financiële rekeningen te beheren, alle bankverrichtingen te doen

z en rekeningen te openen of af te sluiten. Zij heeft de toestemming om begrotingen en afrekeningen op te maken

en te verzenden voor subsidiedossiers en andere. Zij is gemachtigd om uitnodigingen en agendapunten voor de algemene en bestuursvergaderingen te verzenden. Zij kan optreden als plaatsvervangend gemachtigde dhr. Luc Waegeman indien deze niet beschikbaar is. Al deze machtigingen dienen echter tenminste in mondeling overleg met dhr. Waegeman te gebeuren.

Gedaan te Gent in zoveel exemplaren als er partijen zijn, op 1 september 2011

Wim Clapdorp, Bestuurder

eel

Tegelijk hierbij neergelegd: gecodrdineer e s a uten

Op de iaatsste blz. ven _'_i~i r R +;errieIbevi : : aam en hoeden:ghe'd ven de ins^.rurnenilere^de iroter's, hetzI. van de persco;n:ent

bevoegd de vereniging, stichting af oraenisrfe ten earzler van derden te vertege-r'oardigen

verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MUZIEKCENTRUM KINKY STAR

Adresse
MINNEMEERS 4 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande