MW INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MW INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.630.264

Publication

29/10/2014
ÿþ;

Mod Wonl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-CRIFFIE-RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

twqmolko

AFDELING DENDERMONDE

Urne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0877.630.264 Benaming

(voluit) : « MW IN VEST » (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Elisabethlaan, 153 te 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING MET INVEREFFENINGSTELLING EN ONMIDDELLIJKE - SLUITING VAN DE VEREFFENING - UITVOERINGSBEVOEGDHEDEN

Uit een akte verleden op 29 september 2014 door Meester Carole GU1LLEMYN, Geassocieerd Notaris te Brussel ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MW iNvEsr, met maatschappe-lijke zetel te B-9400 Ninove, Elisabethlaan, 153, ingeschreven in het Rechtspersonen Register van Dendermonde, onder BTW-ondernemingsnummer BE (0)877,630.264/RPFi Dendermonde, volgende beslissingen heeft genomen:.

Titel A.

Vervroegde ontbinding Invereffeningstelling en onmiddelijke sluiting van de vereffening.

1. Voorafgaandelijke verslagen.

a)het verslag door de zaakvoerder opgesteld, dat het voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap toelicht met in bijlage een staat van activa en passive van de vennootschap per 19 september 2014, hetzij niet ouder dan drie maanden;

b)van het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor aangeduid door de zaakvoerder van onderhavige vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap` met beperkte aansprakelijkheid "Renaud de Barman Reviseur d'entreprises  Bedrijfsrevisor".

De conclusie$ van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen:

"4 Besluit

In het kader van het voorstel tot ontbinding van de BVBA MW 1NVEST werden wij, conform artikel 181 § 1' van het Wetboek van Vennootschappen, verzocht verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat van, activa en passive afgesloten op 19 september 2014 zoals hij door de Zaakvoerder en onder haar, verantwoordelijkheid werd opgesteld.

Onze controlewerkzaamheden werden uitgevoerd volgens de toepasbare professionele normen van het 1.B.R.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van d& controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van hetl.B.R., hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden" terugbetaald o de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijze dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 475.066,03 SUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de; algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

De financiële staat die werd afgesloten op 19 september 2014 met een balanstotaal van 3.535160,29 EUR' en met een eigen vermogen van 3.374.108,29 EUR, werd opgesteld rekening houdend met de voorgenomen:. ontbindingswaarcieringsregels van de vennootschap.

We certifiëren dat deze staat een getrouw, volledig en juist beeld geeft van de toestand van de onderneming per 19 september 2014.

Te Wezembeek-Oppem op 27 september 2014 (getekend),

"Renaud de Borman, Réviseur d'entreprises-Bedrijfsrevisor" burgerlijke BVBA

Vertegenwoordigd door de heer Renaud de Borman,

Bedrijfsrevisor".

2. Goedkeuring van de afrekeningen afgesloten per 19 september 2014

Nadat deze staat werd nagezien, keurt de vergadering die goed en verzoekt ondergetekende notaris vast te'

stellen dat daaruit blijkt:

20 OKT. 2014

,, ..

Op de laatste blz. van Luik B verrni*Iden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

a)Er geen passive- is luidens de staat van activa en passive per 19 september 2014;

b)Dat zij kwijting verleent aan de statutaire zaakvoerder voor de uitvoering van zijn mandaat gedurende het

maatschappelijk boekjaar dat is begonnen op 01 januari 2014.

3. Vervroegde ontbinding met invereffeningstelling en onmiddelijke sluiting van de vereffening

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden, met uitwerking vanaf heden,

overeenkomstig de artikelen 181 en 184, van het Wetboek van Vennootschappen,

4.Benoeming van vereffenaar

De vergadering beslist uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen gezien onderhavige vervroegde

ontbinding gebeurt met toepassing van en conform artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen,

5. Verdeling

De vergadering heeft vastgesteld dat de vennootschap geen passiva meer heeft. Ze beslist dat het

resterend actief door de enkel vennoot zelf teruggenomen wordt.

6. Sluiting

Ten gevolge van de genomen beslissingen, verzoekt de vergadering ondertekende notaris, authentiek vast , '" te stellen dat het geheel van de ln het kader van een vereffening te stellen handelingen gesteld werden, waardoor de vereffening van onderhavige vennootschap aldus definitief gesloten is en de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, met ingang van heden.

Archieven

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van onderhavige vennootschap gedurende ten minste " vijf jaren bewaard zullen worden, vanaf heden, te Sint-Gillis (B-1060 Brussel), Lombardijestraat, 21/1.

Titel B.

Uitvoeringsmachten

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de heer WELTERS Michel, voornoemd, de Heer de BORMAN Renaud, voornoemd, alleen handelend en met substitutiebevoegdheid, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in, te verzekeren en aan de instrumenterende notaris om de nodige bekendmakingen te doen.,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(get) Carole Ouillemyn, geassocieerd notaris.

Samen neergelegd : uitgift van de akte, het verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

r>1 Voorbehouden

aan het ,-0 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 18.04.2013 13090-0325-011
09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 08.05.2012 12108-0135-012
01/02/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II IflhIHIOHIHI fl111 I II 1I

*11017244*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL



2 0. 01. 2011



1,DENDgerYONDE



Ondernemingsnr : 0877.630.264

Benaming

(voluit) : MW INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 9400 Ninove, Elisabethlaan 153

Onderwerp akte : VERSLAGEN - DOELSWIJZIGING  WIJZIGING BOEKJAAR EEN DATUM JAARVERGADERING  MACHTEN

Uit een akte verleden op 28 december 2010 door Meester Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris te Brussel, ter registratrie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MW INVEST", met zetel van de vennootschap te 9400 Ninove, Elisabethlaan, 153, volgende beslissingen heeft genomen :

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden en aan artikel 3 der statuten vervangen als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel : het verstrekken van advies en verlenen van diensten in de meest brede zin aan personen, bedrijven, ondernemingen en verenigingen, voornamelijk inzake juridische, sociale, bedrijfseconomische, financiële en fiscale aangelegenheden.

De vennootschap mag deelnemen in ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in het binnen- als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband staat met het hare.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, ongeacht of zij in deze vennootschappen deelneemt.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die geheel of gedeeltelijk in rechtstreeks of onrecht-+streeks verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan verhuren of onderverhuren, zakelijke rechten of de volle eigendom van elk onroerend goed verwerven om er, hetzij, haar maatschappelijke zetel te vestigen, een vestigingseenheid te openen ofwel om er haar zaakvoerder en zijn familie te huisvesten zowel als hoofdverblijfplaats of als tweede verblijfplaats.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer en rentmeesterschap van de zakelijke rechten dan wel in volle eigendom, van een onroerend vermogen, al dan niet met een rechtstreeks verband tot haar andere activiteiten, meer bepaald door middel van aankoop, verkoop, verhuring, te huur stelling of oprichting, alles in de ruimst mogelijke zin te begrijpen.

De vennootschap kan iedere verbintenis aangaan ten titel van borg, aval of om het even welke andere waarborg voor rekening van haar zaakvoering."

De vergadering beslist de afsluitingsdatum van het boekjaar aan te passen om haar vanaf nu te laten vallen op 30 september van elk jaar, zodat huidig boekjaar zal eindigen op 30 september 2011. Het boekjaar zal dan aanvangen telkens op 1 oktober en dit voor het eerst op 1 oktober 2011.

De vergadering beslist ingevolge het voorgaande eveneens de datum waarop de gewone algemene vergadering gehouden wordt aan te passen. De gewone algemene vergadering zal vanaf nu gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om 19u00 en dit voor het eerst op de laatste vrijdag van de maand maart 2012 om 19u00.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

(getekend)Carole Guillemyn, Geassocieerd Notaris. Samen neergelegd : uitgifte, verslag van de zaakvoerder, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 07.07.2010 10271-0575-012
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 31.08.2009 09667-0030-011
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 01.08.2008 08501-0168-011
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 30.07.2007 07476-0143-011

Coordonnées
MW INVEST

Adresse
ELISEBETHLAAN 153 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande