MY QUEEN LUXURY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MY QUEEN LUXURY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.835.902

Publication

20/11/2013
ÿþModword11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

gg g

NEERGELEGD

O I HU. 2013

RECUL~~~AN

KOO PHA:N 1 E GENT

I1IIIfl III II I flhIII IUI II IIII flhII

" 13173875*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0526.835.902

Benaming (voluit) : MY QUEEN LUXURY

(verkort) :

Rechtsvorm ;, gewone commanditaire vennootschap

Zetel (volledig adres) : Stationsstraat 226 - 9880 Aalter

Onderwerp(en) akte : omvorming

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 4 november 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "MY QUEEN LUXURY" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat voortaan ieder aandeel een gelijke fractie of één duizendste, van het kapitaal zal vertegenwoordigen, zonder nominale waarde.

Tweede besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertigduizend euro om het te brengen van duizend euro (¬ 1,000,00) tot eenendertigduizend euro (¬ 31.000,00), door middel van een inbreng in natura door de enige vennoot, mevrouw Van Stevendaal Tania, voornoemd, van een deel van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering in rekening-courant die zij bezit op de onderhavige vennootschap, tot beloop van het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij tot beloop van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Gezien de ontbrekende wettelijke bepalingen terzake, en overeenkomstig de richtlijnen van het 'Instituut van de Bedrijfsrevisoren', verklaart de vergadering dat er geen verslag van de bedrijfsrevisor en van de raad van, bestuur nodig of werkende vennoot werd opgemaakt.

Derde besluit

Vervolgens heeft mevrouw Van Stevendaal Tania, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en heeft zij verklaard over te gaan tot inbreng in natura als voormeld.

Vierde besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva afgesloten per 31 augustus 2013.

De comparant erkent een afschrift van de beide verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld met een balanstotaal van 41.084,59 EUR en een netto-actief ten belope van 21.777,47 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap MY QUEEN LUXURY in een BVBA, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Ik dien evenwel een principieel voorbehoud te formuleren nopens de hoeveelheid en de waarde van de voorraad handelsgoederen opgenomen in de staat van actief en passief per 31 augustus 2013 (ad 8.600,00 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadcontrole uit te voeren vermits ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor de omzetting zal het maatschappelijk kapitaal verhoogd worden met 30.000, 00 EUR door incorporatie van een deel van de schuld lasten mevrouw Tania Van Stevendaal. Het maatschappelijk kapitaal zal bijgevolg verhoogd worden van 1.000, 00 EUR naar 31.000, 00 EUR.

Het netto-actief (ad 21.777,47 EUR) van de gewone commanditaire vennootschap per 31 augustus 2013 is lager dan het maatschappelijk kapitaal ten belope van 31.000,00 EL)R (nâ voormelde kapitaalverhoging). Er is een verschil van 9.222,53 EUR.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 31.000, 00 EUR, nâ het doorvoeren van de vooropgestelde kapitaalverhoging, is voldoende als minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals dit werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de gewone commanditaire vennootschap MY QUEEN LUXURY naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 21 oktober 2013

Vijfde besluit

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, (rekening houdend met voormelde kapitaalverhoging a rato van 30.000¬ ) zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0526.835.902 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 augustus 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Ondergetekende notaris Ghys heeft de comparante gewezen op de regels inzake behoudlverlies van maatschappelijk kapitaal, en vermindering van netto-actief, ten aanzien van het nieuwe kapitaal van de vennootschap. Daarom heeft de comparante verklaard dat zij dit wel begrepen hebben en dat de cijfers inmiddels zijn aangegroeid, na de eerste opstartperiode van de vennootschap.

Zesde besluit

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

STATUTEN.

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "MY QUEEN LUXURY",

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9880 Aalter, Stationsstraat 226, en kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden mits inachtneming van de taalwetgeving. Deze verplaatsing moet door hem bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

Het uitbaten van een kledingzaak in de meest ruime zin van het woord

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop in dameskledij, herenkledij, baby- en kinderkledij, onderkledij, lingerie en strand- en badkledij;

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop van textiel, sieraden, schoenen, handtassen, lederwaren, reisartikelen en kledingaccessoires zoals handschoenen, ceinturen, dassen, parfums, geschenkartikelen in de meest ruime zin van het woord;

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop van huishoudtextiel en beddengoed;

Het verlenen van adviezen en consulting van financiële, technische, commerciële, operationele en administratieve aard in de ruimste zin;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en opdrachten in vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies;

Het verlenen van administratieve prestaties;

Het geven van opleiding, training en coaching aan particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsvoering in haar ruimste betekenis;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

Kopen, renoveren, verkopen, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen en handelszaken. Verhuur en handel in onroerende goederen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie, inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings -- deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard.

Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

B. KAPITAAL EN NDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één en dertigduizend euro (t 31.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

G. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen, indien ze werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder,

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd voor de duurtijd van de vennootschap tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan slechts worden herroepen met eenparig goedvinden van de vennoten of om gewichtige redenen met een meerderheid zoals voorzien inzake wijziging van de statuten. Indien een vennootschap tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te duiden. Wanneer de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd, zal deze een vaste vertegenwoordiger aanduiden die exclusief zal optreden voor dit bestuursmandaat.

De vennootschap wordt in alle handelingen verbonden en vertegenwoordigd door de of een / elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend,

Indien een zaakvoerder onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld of langdurig onbeschikbaar is of fysiek of geestelijk in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, dan eindigt zijn/haar mandaat voor de duur van deze periode van onbekwaamverklaring, bewind of fysieklgeestelijk onmogelijkheid.

Indien een zaakvoerder overleden is, teruggetreden of zich in de vorige paragraaf beschreven situatie bevindt, kan de enige overblijvende zaakvoerder in alle handelingen afzonderlijk optredend de vennootschap vertegenwoordigen en verbinden.

De voorgaande alinea's kunnen slechts worden gewijzigd met eenparigheid van stemmen van de vennoten.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien aan het mandaat van de overblijvende zaakvoerder een einde komt door afzetting, ontslag, overlijden of een andere reden, dan zal de algemene vergadering in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder moeten voorzien, Iedere ambtsbeëindiging en benoeming van zaakvoerder moet bij middel van een verklaring door de in functiezijnde zaakvoerder neergelegd worden in het vennootschapsdossier ter griffie om te worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts met eenparigheid van stemmen of met een meerderheid zoals vereist voor een statutenwijziging maar dan slechts om gewichtige redenen worden ontslaan. Eenparigheid van stemmen veronderstelt de aanwezigheid en de stem van ieder van de vennoten, De beslissing om deze bepalingen te wijzigen dient eveneens met eenparigheid van stemmen te worden genomen.

Benoeming.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap

- Mevrouw VAN STEVENDAAL, Tafia, geboren te Sint-Niklaas op 1 juli 1967, wonende te Knokke-Heist, Van Bunnelaan 54/0021.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering mag de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hem verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsings- en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld. Het mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders besluit,

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

De zaakvoerders moeten al hun zorg besteden aan de belangen van de vennootschap. Het is hen uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks deel te nemen aan of belangen te hebben in ondernemingen die met de vennootschap concurreren, of het verwezenlijken van het vennootschapsdoel bemoeilijken. Het is hen eveneens verboden, behoudens speciale machtiging van de algemene vergadering, voor eigen rekening handelingen te verrichten die binnen het kader vallen van de maatschappelijke bedrijvigheid,

Wanneer een zaakvoerder, of een lid van een college van zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, dan dient er gehandeld te worden zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

D. TOEZICHT EN ALGEMENE VERGADERING.

Elk jaar, de eerste zaterdag van de maand augustus om achttien uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden,

Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist als alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De algemene vergadering kan bovendien buitengewoon of bijzonder en ten allen tijde worden samengeroepen door het bestuursorgaan en de commissarissen, indien die er zijn.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

leder aandeel geeft recht op één stem,

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, niet uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst,

~

Luik B - VPrvola

4 .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend warden door één enkel persoon die daartoe daar alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden,

E. INVENTARIS - JAARREKENING -WINSTVERDELING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgend jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

F. ONTB1 DING - VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en

de kosten van de vereffening te dekken,

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij

bezitten eIK aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffening rekening

door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Zevende besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Fions GUYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 4 november 2013, bevattende de statuten.

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van het bestuursorgaan houdende toelichting van het voorstel tot omzetting met bijhorende staat van

activa en passiva per 31 augustus 2013.

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2013
ÿþ i. iSlá i»} Mad Word Ili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblar

*13076282*

11

T

Ondernemingsnr : 052&835902

Benaming

(voluit) : MY QUEEN LUXURY

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 75, 9880 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algmene vergadering van 18 april 2013.

De buitengewone algemene vergadering aanvaardt, met éénparigheid van stemmen de overbrenging van de maatschappelijke zetel van Stationsstraat 75 te 9880 Aalter naar Stationsstraat 226 te 9880 Aalter met ingang vanaf heden.

Aalter, 18/04/2013

STEVENDAAL Tania

Zaakvoerder

NEERGELEGD

0 8 MEI an

RECiï Segi~cN

_KOur) ,IA._.~~.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/04/2013
ÿþMad Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Tit

NEERGELEGD

I

¬ ~ 6 Ar il. 2U13

RE rïfft VAN nnplr

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbia

*13064924* 111 AI

1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MY QUEEN LUXURY

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 75, 9880 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 6 april 2013 wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht tussen:

Mevrouw VAN STEVENDAAL Tania, geboren te Sint-Niklaas op 01/07/1967, nationaal nummer 670701

086 79, wonende te Knokke-Heist, Van Bunnenlaan 54/0021, beherende vennoot;

De heer DE TEMMERMAN Didier, geboren te Oudenaarde op 24/1111961, nationaal nummer 611124 219

31, wonende te Brugge, Kastanjeboomstraat 5, stille vennoot;

Bovenstaande personen maken onderhavige onderhandse akte op van de statuten voor een gewone commanditaire vennootschap, die zij verklaren als volgt op te richten:

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "MY QUEEN LUXURY".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Aalter, Stationsstraat 75. De zetel mag niet overgebracht

worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het

buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

- het uitbaten van een kledingzaak in de meest ruime zin van het woord;

- de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop in dameskledij, herenkledij, baby- en kinderkledij, onderkledij,

lingerie en strand- en badkledij;

- de groot en kleinhandel, de aan- en verkoop van textiel, sieraden, schoenen, handtassen, lederwaren,

reisartikelen en kledingaccessoires zoals handschoenen, ceinturen, dassen, parfums, geschenkartikelen in

de meest ruime zin van het woord;

- de groot- en kleinhandel, de aan-en verkoop van huishoudtextiel en beddengoed;

- het verlenen van adviezen en consulting van financiële, technische, commerciële, operationele en

administratieve aard in de ruimste zin;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en opdrachten in

vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies;

- het verlenen van administratieve prestaties;

- het geven van opleiding, training en coaching aan particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de

bedrijfsvoering in haar ruimste betekenis;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en

vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in

rechtspersonen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

onder om het even welke vorm;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen,

Op de laatste blz. van Luilc BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ta`L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

in 't kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen

van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- Kopen, renoveren, verkopen, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen en handelszaken.

- Verhuur en handel in onroerende goederen.

- De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

- De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doet of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

- Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere onderne-'mingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard.

- Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. ledere vennoot zal een einde mogen stellen aan

de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5 Kapitaal -- Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro en wordt vertegenwoordigd door duizend aandelen, elk

met een fractiewaarde van een/duizendste van het maatschappelijk kapitaal (of wordt vertegenwoordigd door

duizend aandelen met een nominale waarde van één euro elk). Het kapitaal wordt ingebracht als volgt

-- achthonderd (800,00) euro door de heer DE TEMMERMAN Didier

 tweehonderd (200,00) euro door mevrouw VAN STEVENDAAL Tania

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend

- aan de heer DE TEMMERMAN Didier: 800 aandelen

-- aan mevrouw VAN STEVENDAAL Tania: 200 aandelen

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

Mevrouw VAN STEVENDAAL Tania is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De heer DE TEMMERMAN Didier is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De macht van de stille vennoot bestaat in :

 de controle van de vennootschap;

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

- het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de

ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, mevrouw VAN STEVENDAAL Tania, die

verklaart dit mandaat te aanvaarden.Dit mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over

beslist.

Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder beschikt over alle macht om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee

derden van de andere vennoten. ,

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten àpzichte van derden eerst na de

vervuiling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek,

Artikel 9 Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle

andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen,

die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.,

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en zal afgesloten worden op 31 maart 2014,

leder jaar op 31 maart zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken

dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11 Winstverdeling

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst,

Artikel 12 Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten,

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 Jaarvergadering -- Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand augustus om 18 uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen ver& de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw VAN STEVENDAAL Tania of in haar afwezigheid door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel,

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 14 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening,

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij/Zij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

SLOTBEPALINGEN.

De oprichters bevestigen dat zij naar behoren werden ingelicht over de rechten, plichten en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en dat hen op een onpartijdige wijze raad werd verstrekt. Zij verklaren dus de overeenkomst voorwerp van deze akte, en de eraan verbonden rechten en plichten uitdrukkelijk te aanvaarden, zowel voor zichzelf als voor hun rechtsopvolgers.

"

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "A & T Consulting", met ondernemingsnummer 0889.974.802, met zetel te 9700 Oudenaarde, Mijttestraat 39, evenals,aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van elfe administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren, De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BOEKHOUDKANTOOR A & T Consulting BV BVBA

vertegenwoordigd door Dhr, Peyskens Jens

" 'Voor-ie` behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.08.2015, NGL 29.09.2015 15616-0072-012

Coordonnées
MY QUEEN LUXURY

Adresse
STATIONSSTRAAT 226 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande