N C CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : N C CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.607.692

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 28.04.2014 14106-0046-012
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.02.2013, NGL 30.04.2013 13109-0333-010
09/04/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bstI 111111

13 113*

Ondernemingsnr : 0899.607.692

URIFFii= FiECH7BÁNK~ VAN KOOPFIANDEL

2 8 MAART 2013

DEN~i~~ONDE

Benaming (voluit) : N C CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rietstraat 17 ;

9400 NINOVE - APPELTERRE

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy BRACKE, geassocieerd: notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met; zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op vijfentwintig maart tweeduizend dertien, neergelegd ter publicatie, vóér registratie, dat een buitengewone algemene; vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N C CONSULT", met zetel te 9400 Ninove  Appelterre, Rietstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0899.607.692 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0899.607.692, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden i genomen:

1) Er wordt besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van zesduizend vierhonderd euro (E 6.400,00) door inbreng in speciën door:

a) De heer Tom De Schamphelaire, voornoemd, ten belope van een bedrag van drieduizend, tweehonderd euro (E 3.200,00), volledig volstort.

b) De heer Stephen Geldhof, voornoemd, ten belope van een bedrag van drieduizend tweehonderd euro (E 3.200,00), volledig volstort.

Deze kapitaalverhoging zal gepaard gaan met de creatie van vierenzestig (64) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf huidig boekjaar.

Een bedrag van achttienduizend achthonderd euro (E 18.800,00), omvattende het bedrag van zesduizend vierhonderd euro (E 6.400,00) voor de kapitaalverhoging en twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) voor de volstorting van de aandelen van de vennootschap, werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE04 0688 9703 7031, geopend ten name van de vennootschap bij Belfius Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 22 maart 2013, dat mij is overhandigd om in het dossier van de vennootschap bewaard te blijven.

Het kapitaal wordt dienvolgens gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op vijfentwintig duizend euro (E 25.000,00) en is ingevolge bijkomende storting van twaalfduizend vierhonderd euro (E I2.400,00) volledig volstort.

Zijn hier vervolgens tussengekomen, de heer Tom De Schamphelaire en de heer Stephen Geldhof, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statutén en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N C CONSULT".

. .i

1+i_, " u F r~~r, ~ ~~~ "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voornoemde personen verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven ' ' ert gestort als volgt:

De heer Tom De Schamphelaire schrijft in op tweeëndertig (32) nieuwe aandelen of drieduizend tweehonderd euro (E 3.200,00), volledig volstort.

Tevens volstort voornoemde heer De SchampheIaire de overige drieënnegentig (93) aandelen in zijn bezit die, tot op heden, waren volstort ten belope van drieduizend honderd euro (E 3.100,00). Hij brengt met het oog hierop zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) in, waardoor alle honderd vijfentwintig (125) aandelen in zijn bezit volledig volstort zijn en hij ten opzichte van de vennootschap tot geen bijkomende storting gehouden is.

- De heer Stephen Geldhof schrijft in op tweeëndertig (32) nieuwe aandelen of drieduizend tweehonderd euro (E 3.200,00), volledig volstort.

Tevens volstort voornoemde heer Geldhof de overige drieënnegentig (93) aandelen in zijn bezit die, tot op heden, waren volstort ten belope van drieduizend honderd euro (£ 3.100,00). Hij breng met het oog hierop zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) in, waardoor alle honderd vijfentwintig (125) aandelen in zijn bezit volledig volstort zijn en hij ten opzichte van de vennootschap tot geen bijkomende storting gehouden is.

Voornoemde personen verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop door hen aldus werd ingeschreven, volledig volstort werd door voormelde stortingen in geld die gedaan werden op voormelde rekening zodat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N C CONSULT" uit dien hoofde van heden af over een bedrag van vijfentwintig duizend euro (E 25.000,00) beschikt.

De vergadering beslist de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintig duizend euro (E 25.000,00); het is verdeeld in tweehonderd v jftig (250) aandelen, zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/tweehonderdvijftigste (1/250ste) ieder . "

2) De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 24 maart 2013 met staat van actief en passief per 2$ februari 2013.

De aandeelhouders bevestigen en erkennen reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

3) Er wordt besloten tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Artikel 4 van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het organiseren en verlenen van logistieke diensten en adviezen zowel op nationaal als op

internationaal vlak;

Goederenbehandeling;

Pick en pack van goederen;

Het verlenen van administratieve diensten, omvattende onder andere de artikelcreatie,

prijscalculatie, facturatie, aangifte intrastat, opvolging goederenstroom.

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de

verkoop, de makelarij, de commissie, het vervoer en de import- en export van alle roerende

goederen.

Het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle roerende goederen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds als louter exemplatief worden beschouwd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als

tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook

aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als

commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks

of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

. i. 1,'I~

Voor-oud en

aan

het

Bel gisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge









ti. mod 11.1



4 Voor-béhouden en hef" Belgisch Staatsblad De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoer-der(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs."

4) De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9400 Ninove  Appelterre, Rietstraat 17, naar 9400 Ninove, Nederwijk-Oost 284.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 3 van de statuten in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is gevestigd te Ninove, met als eerste adres: 9400 Ninove, Nederwijk Oost 284.

Hij kan bij beslissing van de zaakvoerder(s) naar iedere plaats in Vlaanderen en het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad overgebracht worden. Iedere verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland, agentschappen, bijkantoren en opslagplaatsen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s)."

5) De vergadering beslist de naam van de vennootschap te veranderen in "TSG".

Bijgevolg wordt de eerste alinea van artikel 1 van de statuten in zijn geheel geschrapt en

vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht onder de naam "TSG".

6) De vergadering beslist de tekst van de statuten te actualiseren aan de geldende regeling inzake ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Bijgevolg wordt titel H van de statuten, omvattende de artikelen 28 en 29 van de statuten in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"H.- ONTBINDING  VEREFFENING.

Artikel 28.- Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29.- Ontbinding  Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 29bis.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit,"

7) De vergadering beslist voornoemde heer Daniël Cloetens, wonende te 8670 Koksijde,

r+if' ! i I rie ~ , , .,i~`,I"~~I~;." n

l' F ri; ~- i, ~ , ~









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge















mod 1 t.1

Voorbehouden en hei' Belgisch Staatsblad

Vissersstraat 45, te ontslaan uit zijn functie van zaakvoerder. Dit ontslag zal terugwerken tot

23 maart 2013.

Zij verleent hem kwijting voor de handelingen die hij heeft gesteld tot op die datum.

8) De vergadering beslist de heer Stephen Geldhof, voornoemd, te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Het mandaat van deze zaakvoerder zal bezoldigd zijn.

Tevens bevestigt de vergadering, voor zoveel als nodig, de benoeming van de heer Tom De Schamphelaire, voornoemd, als zaakvoerder van de vennootschap. Deze benoeming vond ' plaats op de bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2013, en werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 maart daarna, onder nummer 13047380.

Het mandaat van deze zaakvoerder zal tevens bezoldigd zijn.

9) De vergadering beslist de zaakvoerders te machtigen tot uitvoering van de conclusies

aangaande de voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene

vergadering, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en gecoördineerde

statuten.

D. Bracke, geassocieerd notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge















Pr°.Ii . H 41' m,

25/03/2013
ÿþVoor- behoudi aan he Belgisc Staatsbl

Mod Word 11.1

" ~~'1 i c 1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : 0899.607.692

Benaming

(voluit) : NC Consult

{verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rietstraat 17 te 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder

Tekst : Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 28 februari 2013 werd volgende beslissing

genomen aanstelling van de heer De 5champhelaire Tom, wonende te Droeskouterstraat 21 te 9450

Haaltert, nationaal nummer : 83.09.09-021.60, als zaakvoerder met ingang van 01 maart 2013 en dit met de meest uitgebreide machten. De heer De schamphelaire Tam aanvaardt zijn mandaat.

De zaakvoerder

De Schamphelaire Tom

Bijl`àgen bij iiét Sélgisct- Sïáffisülgá =-25/03f20t3 _ -Aíiiiëxës ttu Niurri'teur`beíge

APHKVNKOOANBL

1 MAART 2013

DENDERMONDE

Unifie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2012
ÿþr Mod Word 11.1

11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0899.607.692

Benaming

(voluit) : N C Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rietstraat 17 te 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder

Tekst : Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 15 december 2011 werd de volgende beslissing genomen : - ontslag van mevrouw De Dobbeleer Katrien, wonende te Rietstraat 17 te 9400 Ninove, nationaal nummer : 67,02.06.332-36 ais zaakvoerder om persoonlijke redenen. Algehele ontlasting wordt haar verleend voor haar uitgeoefend mandaat als zaakvoerder, en dit met ingang van 16 december 2011.

De zaakvoerder

Cioetens Daniel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GFdIFFiE t ~Et,t-t i t~AIVK

VAN KOOPHANDEL

0 8 OKT, 2012

DENDE F'!q,InNoE,

G7ifFie

11.1111111,1.011

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 30.05.2012 12136-0058-012
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 29.04.2011 11097-0119-011
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 30.05.2010 10135-0554-011

Coordonnées
N C CONSULT

Adresse
RIETSTRAAT 17 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande