NABRU INVEST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : NABRU INVEST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 557.924.303

Publication

12/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggino ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

AUG. 2014

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Weept

Ondememingsnr : c> . %a.%k -1z.1

Benaming

(voluit) NABRU INVEST

(verkort) '

Rechtsvorm: VENNOOTSCHAP ON DER FIRMA

Zetel: FALIESTRAAT 3 - 9620 ZOTTEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhanse akte opgesteld te Zottegem op 24 juni 2014 dat door

- Bruno Van den Bossche, geboren op 23 oktober 1978 te Gent, wonende te Faliestraat 3 te 9620 Zottegem

- Minnaert Nathalie, geboren op 13 juni 1979 te Zottegem, wonende te Faliestraat 3 te 9620 Zottegem

een vennootschap onder firme werd opgericht.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een Vennootschap Onder Fimria. Haar naam luidt  NABRU INVEST'«

Zij wordt gevestigd te 9620 Zottegem, Faliestraat 3 en begint op heden.

De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en is verdeeld in 100 aandelen met een nominale waarde van tien euro (10,00 EUR),

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt:

Inbreng in geld

De heer Bruno Van den Bossche heeft ingetekend op 50 aandelen, die hij volledig heeft volgestort of een totaal van vijfhonderd euro (500,00 EUR).

Mevrouw Nathalie Minnaert heeft ingetekend op 50 aandelen, die zij volledig heeft volgestort of een totaal van vijfhonderd euro (500,00 EUR).

De oprichters stellen de statuten vast als volgt

Artikel 1: Rechtsvorm - benaming

De vennootschap is opgericht als een Vennootschap Onder Firma, haar naam luidt 'NABRU INVEST'. Behoudens uitdrukkelijk afwijkende bepaling in deze statuten wordt de vennootschap beheerst door de bepalingen van artikel "IS tot en met 42 en artikel 201 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit met de gemeenschappelijke naam geschied is.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9620 Zottegem, Faliestraat 3

Op de laatste blz. van Lulk B verrnelden : Bo; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

0Alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot aile roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

ODe aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten;

ElHet stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschap en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

01-let verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

ElFlet afsluiten en het beheren van verzekeringen van aile aard in hoedanigheid van makelaar, vertegenwoordiger van verzekeringsmaatschappijen of bemiddelaar ten welke titel ook, met uitsluiting van aile verleningen van waarborg in hoedanigheid van verzekeraar in de eigenlijke zin van het woord;

Chat optreden als tussenpersoon inzake leningen, kredietopeningen en financieringen, met of zonder hypothecaire of andere waarborgen;

Chat optreden ais makelaar of tussenpersoon voor het aangaan van alle soorten spaarverrichtingen en beleggingen zowel in roerende als in onroerende goederen of waarden bij banken, spaarinstellingen of andere financiële instellingen, onverschillig hun statuut;

Ohet houden en uitbaten van een studie en consultatiebureau voor verzekerings-, spaar- en beleggingsaangelegenheden;

ODe productie en groot- en kleinhandel van alle soorten bieren, frisdranken, wijnen, water, gealcoholiseerde en niet gealcoholiseerde dranken en alimentatie producten van alle aard, de verwerking van en handel in alle onderproducten en benodigdheden van alle aard, en in alle industriële en commerciële vormen, evenals de studie, de realisatie, geheel of gedeeltelijk van de fabricage-installaties van de hierboven vermelde producten.

ODe import en export van aile soorten bieren, frisdranken, wijnen, water, gealcoholiseerde en niet gealcoholiseerde dranken en alimentatie producten van aile aard.

13Het uitbaten van drankgelegenheden, cafés, taverne, café-restaurants, ijssalon, koffiebar.

ODe verkoop, verhuur en huur, groot- en kleinhandel van brouwerijmateriaal en grondstoffen voor de bereiding van bier en andere dranken.

00ndersteuning en advies aan brouwerijen.

OConsultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemend(e) gebied(en);

01-iet geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van binnenlandse en buitenlandse bedrijven die op deze domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exernplatief en niet beperkend.

Het doel van dé vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van 'de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5: Kapitaal - aandelen

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR).

Het is verdeeld in 100 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste

van het kapitaal vertegenwoordigen

Artikel 6: Aard van de aandelen  reg ister van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen

gehouden. Elke vennoot of belanghebbende kan van dat register inzage nemen.

De inschrijving in het register geldt ais eigendomstitel.

Het register bevat:

1 .De nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, evenals het getal van de hem

toebehorende aandelen.

2.De gedane stortingen.

3.De overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de ovememer(of hun gevolmachtigden), in geval van overdracht onder de levenden; door de

zaakvoerder en de rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de

datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 7*, Overdracht aandelen

Geen enkele vennoot mag gedurende de duur van de vennootschap zijn aandelen afstaan, aan wie ook,

zonder uitdrukkelijke toestemming van zijn medevenno(o)t(en).

Bij overlijden van één van de vennoten hebben de overblijvende vennoten het voorrecht op diens aandelen.

De erfgenamen van een overleden vennoot hebben enkel recht op de tegenwaarde van de aandelen, zoals die blijkt uit de laatste jaarrekening opgesteld voor het overlijden, in afwijking van artikel 39, 3 van het Wetboek van Vennootschappen stelt een overlijden bijgevolg geen einde aan de vennootschap.

Voorgaande regeling bij overlijden vindt tevens toepassing bij fysische of morele onbekwaamhd van één der vennoten, waarbij deze in de onmogelijkheid gesteld wordt zich met de zaken van de vennootschap bezig te houden, gedurende meer dan 6 maanden,

Artikel 8: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de

algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder onbezoldigd

uitgeoefend.

Artikel 9: Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap.,

Artikel 10: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen, hetzij gezamenlijk optreden, zoals bepaald

door de algemene vergadering van vennoten.

Artikel 11: Toezicht

Iedere vennoot heeft onbeperkt recht van inzage in de boekhouding van de vennootschap.

Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. Zijn inzage- en controlebevoegdheden hebben betrekking

op al de documenten van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12:: Algemene vergadering

De gewone jaarlijkse vergadering van al de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 17 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden,

De vergadering komt samen op de maatschappelijke zetel of een andere plaats vermeld in de oproeping

De bijeenroeping geschiedt bij gewone brief, die wordt verzonden, tenminste 15 dagen voor de vergadering, aan al de vennoten. De uitnodiging vermeldt de agenda.

Een buitengewone algemene vergadering kan door iedere vennoot belegd worden. De oudste vennoot is voorzitter van de vergadering.

Artikel Bevoegdheid van de algemene vergadering

De volgende beslissingen behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering:

a) Goedkeuring van de jaarrekening.

b) Bestemming en verdeling van de beschikbare winst.

c} Vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder.

d) Statutenwijziging.

e) Afzetting en benoeming van de zaakvoertler(s).

f) Ontbinding van de vennootschap.

g) Vermogensverdeling bij vereffening.

Artikel 14: Besluitvorming

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens ingeval de wet en/of de statuten een andere meerderheid bepalen, worden aile beslissingen van de algemene vergadering bij gewone meerderheid genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

Beslissingen over kosten en investeringen met een minimum bedrag van E 1.000,00 moeten steeds met een meerderheid van 99% worden genomen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 15: Wijze van stemmen  Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot, houder ven een schriftelijke volmacht. De volmachten moeten worden gehecht aan de notulen van de algemene vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 16: Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin aile aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. Dè' vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 17: Boekjaar  jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van flet boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsook een jaarrekening, die

bestaat uit een balans, een resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

e

Artikel 18: Ontbinding

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding of ingeval van rechterlijke ontbinding, kan de

vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van algemene vergadering, genomen met

eenparigheid van stemmen.

Artikel 39, 3°, 39, 5° en 43 van het Wetboek van Vennootschappen zijn niet van toepassing.

Artikel 19z Vereffening en verdeling

In geval van ontbinding van de vennootschap zal er tot vereffening overgegaan worden door de zorgen van

de vennoten.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de

vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 19: Geschillen  bevoegdheid

Voor aile geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, haar zaakvoerders en vereffenaars met betrekking tot zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zijn alleen de rechtbanken van het arrondissement van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Deel III SLOTBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op heden en eindigt op 31 december 2015. Met dien verstande dat de handelingen vanaf 1 april 2014 boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht door de vennootschap.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2016 om 17 uur.

Zaakvoerder

Worden benoemd tot zaakvoerders, zonder beperking van duur:

-De heer E3runo Van den Bossche, voormeld.

-Mevrouw Minnaert Nathalie, voornoemd,

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan DR Accountants 8, Belastingconsulenten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, Hospitaalstraat 54 / te 9620 Zottegem, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebber, om , met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over te Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akte te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

Aldus opgesteld te Zottegem op 24 juni 2014

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Bruno Van den Bossche

Zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NABRU INVEST

Adresse
FALIESTRAAT 3 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande