NACICO

NV


Dénomination : NACICO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 828.129.085

Publication

27/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 19.06.2013 13185-0429-040
09/04/2013
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIiINu111u1uu

vc beft( aar Be1 Staa

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 8 MAM 2013

DENDfflUONDE

Ondernemingsnr : 0828.129.085

Benaming

(volut) : NACICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mosten 4 te 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING JAARVERGADERING AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, met standplaats te Beveren op 22 maart 2013, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NACICO", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Mosten 4. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met BTW-nummer BE : 0828.129.085.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Van der Cruysse Filip te Lokeren op achtentwintig juli tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negen augustus tweeduizend en tien onder nummer 10118787.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing : verplaatsing maatschappelijke zetel.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9240 Zele, Baaikensstraat, 5 bus A.

Uit hoofde hiervan wordt de eerste zin van artikel 2 van de statuten herschreven als volgt :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9240 Zele, Baaikensstraat, 5 bus A.

Tweede beslissing : dagelijks bestuur vertegenwoordiging vennootschap.

De vergadering beslist dat binnen het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap de' gedelegeerde bestuurders steeds gezamenlijk dienen te beslissen met unanimiteit van stemmen en dat de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd wordt en verbonden is door alle gedelegeerd bestuurders gezamenlijk optredend.

Uit hoofde hiervan worden de artikelen 15 en 16 van de statuten herschreven als volgt

ARTIKEL VIJFTIEN - OPDRACHTEN

Dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur stelt dat binnen het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap de,

gedelegeerde bestuurders steeds gezamenlijk dienen te beslissen met unanimiteit van stemmen.

De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere

opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene

kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in aile rechtshandelingen en akten,

met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd

worden door alle gedelegeerd bestuurders gezamenlijk.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen;

gevolmachtigden aanstellen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Derde beslissing: wijziging van de datum van de algemene vergadering.

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de derde dinsdag van de maand juni om 18 uur.

Uit hoofde hiervan wordt de eerste paragraaf van artikel 18 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende zin

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Vierde beslissing

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake bijeenroeping van de algemene vergadering in die zin dat de algemene vergadering kan warden bijeen geroepen door eender welk communicatiemiddel indien de bestemmelingen daarmee individueel hebben ingestemd.

De algemene vergadering beslist bovendien tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake de beraadslaging van de algemene vergadering in die zin dat voortaan ook de procedure van de schriftelijke besluitvorming kan worden gevolgd.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering vergadering tot schrapping en vervanging van de tekst van de eerste, tweede, derde, vierde en achtste paragraaf van artikel 18 van de statuten met de hierna volgende tekst

Artikel 18  Bijeenkomst  Bijeenroeping

De algemene vergadering van aandeelhouders, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid van aandeelhouders. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle aandeelhouders, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De gewone algemene vergadering, ook j,aarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de derde dinsdag van de maand juni, om 18 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Telkens het belang van de vennootschap het vereist kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. Algemene vergaderingen van aandeelhouders mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of door de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die, alleen of gezamenlijk, éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Oproeping

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven op naam zijn, kan met de oproeping bij aangetekende brief vijftien dagen voor de vergadering, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen individueel hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiekanaal te ontvangen. Aan de bestuurders en aan de commissaris(sen) worden de oproepingen bij gewone brief meegedeeld vijftien dagen voor de vergadering.

De oproeping vermeldt steeds de agenda. Samen met de oproeping wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Schriftelijke besluitvorming

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen, indien ten minste de helft (1/2e) van de aandelen aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een buitengewone algemene vergadering kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissaris(sen), warrant- of obligatiehouders en houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier

,

0-.1.- :r

4

getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of Op enig- andere plaats in het rondschrijven vermeld. is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Zitting van het bestuursorgaan

Het bestuursorgaan geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en

de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. -

Het bestuursorgaan verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondememingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan : Alaska Antwerpen - Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Guy Baeke, ' mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

w Voorbehouden - -`áan .heet Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte en de tekst van de gecoördineerde statuten.

cLawu_ Q1oth Çsh

Op de laatste blz. van uii< B vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotars, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/10/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/07/2012
ÿþr

Mod Word 1 t1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

i

i

M

IIU

*12134856*

be

>3

st

GRIFFIE RECHTC'ANK

VAN KOOPHANDEL

2 0 MU 2012

DERlDGe~eti~~-~E

e--~--.~....._.._..

Ondernemingsnr : 0828.129.085

Benaming

(voluit) : NACICO

(verkort);

Rechtsvorm : Naamlozevennootschap

Zetel : Mosten 4 - 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : NIET-BENOEMING COMMISSARIS

Blijkens een besluit op de buitengewone algemene vergadering verleden voor het ambt van notaris Filip Van der Cruysse, de dato 26 april 2011, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 mei 2011 onder nummer 11073251, werd een commissaris aangesteld, te weten mevrouw Marleen HOSTE.

Het mandaat van commissaris werd echter nooit formeel door mevrouw Marleen HOSTE aanvaard. De benoeming zoals die werd gepubliceerd, dient dan ook als onbestaande te worden berschouwd.

VLK INVEST BVBA

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Kristof Van Laere

vaste vertegenwoordiger

DEFINCO INVEST BVBA

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Jan Faingnaert

vaste vertegenwoordiger

BECKINVEST BVBA

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Luc Beck

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Nham en handtekening.

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.07.2012, NGL 27.07.2012 12341-0364-041
20/06/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/05/2012
ÿþ1

*12088785*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RIIE RrCuTG.PS -F

VAN KOOPHANDEL

0 2 MEI 2012

DEMDFMONDE

Mtd4lad 55.5

Ondernemingsnr : 0828.129.085

Benaming

(voluit) : NACICO

(verkort) : l

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pareinpark 14 te 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 6 april 2012 op de maatschappelijke zetel blijkt de beslissing om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 6 april 2012 te verplaatsen naar: Mosten 4 te 9160 Lokeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belde

VLK INVEST BVBA gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Kristof Van Laere

vaste vertegenwoordiger

BECKINVEST BVBA gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Luc Beck

vaste vertegenwoordiger

DEFINCO INVEST BVBA gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Jan Faingnaert

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2011
ÿþy

" r,. ~ `.~ ~~~y I

M°tl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg ! ter griffie van de akte---------~~

MONITFJ GRÎ KI n.pH CuRECTf6N~

~. 10° 2011

~

V beh

aa

Be Sta:

BELGiSCH STAATSSLAa, t3Eti ~TilUl~ DENDERMONDE



Griffie

1. het ontslag als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 15 oktober 2011 van:

° de heer Jan Faingnaert, wonende te 9120 Beveren-Waas, Bergstraat 30A;

° de heer Geert Declerck, wonende te 9140 Temse, Molstraat 7;

° de heer Walter Scheerders, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Hogenakkerstraat 59;

° de heer Eddy Jonkers, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Stroperstraat 4;

° de heer André Van Overmeire, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Potterstraat 87;

° de heer Lieven De Ruyte, wonende te 9120 Beveren-Waas, Luitenant Van Eepoelstraat 72A;

° de heer Jan De Ruyte, wonende te 9120 Beveren-Waas, Appelstraat 13;

° de heer Luc Beck, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Pottersdreef 12;

° de heer Gino Van Overmeire, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Potterstraat 87;

° de heer Kristof Van Laere, wonende te 9120 Beveren-Waas, Heirbaan 94.

II N U lull 1111111 Id

*11174063*

~ 11- 2p

Ondernemingsnr: 0828.129.085

Benaming

(voluit) : NACICO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pareinpark 14 te 9120 Beveren

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de onmiddellijk daarop volgende vergadering; van de raad van bestuur, gehouden op 15 oktober 2011 op de zetel van de vennootschap, blijkt:

2. de benoeming tot bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 15 oktober 2011 van:

° DEFINCO INVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bergstraat 30A, ondernemingsnummer 0828.042.181, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger ' de heer Jan Faingnaert;

o JODYL BVBA, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Molstraat 7, ondernemingsnummer; 0828.041.686, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Geert Declerck;

o WMSC BVBA, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Hogenakkerstraat 59, ondememingsnummer 0828.042.577, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger' de heer Walter Scheerders;

o PEU BVBA, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Giflis-Waas, Stroperstraat 4, ondememingsnummer, 0828.042.874, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Eddy Jonkers;

° DRETA BVBA, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Potterstraat 87,- ondememingsnummer 0828.043.171, rechtspersone n reg Isker Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger: de heer André Van Overmeire;

o JENDA INVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Luitenant Van Eepoelstraat; 72A, ondememingsnummer 0828.043.468, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste: vertegenwoordiger de heer Lieven De Ruyte;

° EVARNO BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Appelstraat 13,: ondememingsnummer 0828.044.260, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger: de heer Jan De Ruyte;

o BECKINVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Pottersdreef 12,' ondememingsnummer 0828.044.755, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger. de heer Luc Beck;

° GINOINVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Potterstraat 87 ondernemingsnummer 0828.045.547, rechtspersonenregister Dendermonde, met ais vaste vertegenwoordiger! de heer Gino Van Overmeire;

° VLK INVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Heirbaan 94, ondernemingsnummer 0828.046.042, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger:

" de heer Kristof Van Laere.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.: " '~`

r ~

Voor-belfouden aan het Belgisch Staatsblad

"

3. de benoeming tot gedelegeerde bestuurders van:

° VLK INVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Heirbaan 94, ondernemingsnummer 0828.046.042, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Van Laere;

° BECKINVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Pottersdreef 12, ondernemingsnummer 0828.044.755, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Beck;

° DEFINCO INVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bergstraat 30A, ondernemingsnummer 0828.042.181, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Faingnaert.

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 28 oktober 2011 op de zetel van de vennootschap blijkt

1. de kennisname van het ontslag als gedelegeerd bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur van de heer Marc De Meyer, wonende te 9120 Vrasene, Brugstraat 51, vanaf 16 september 2011.

2. de vervanging van de heer Marc De Meyer, wonende te 9120 Vrasene, Brugstraat 51, als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor alle bestuursmandaten die de vennootschap uitoefent in andere rechtspersonen, door de heer Kristof Van Laere, wonende te 9120 Beveren-Waas, Heirbaan 94, en dit met ingang vanaf 16 september 2011

3. dat binnen het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap de gedelegeerde bestuurders steeds gezamenlijk dienen te beslissen met unanimiteit van stemmen.

4. dat de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd wordt en verbonden is door alle gedelegeerde bestuurders gezamenlijk optredend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VLK INVEST BVBA gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Kristof Van Laere

vaste vertegenwoordiger

BECKINVEST BVBA gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Luc Beck

vaste vertegenwoordiger

DEFINCO INVEST BVBA gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Jan Faingnaert

vaste vertegenwoordiger

Bijlágen bir het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 828.129.085

Benaming

(voluit) : NACICO

II iii uiiii iiiiii iiiii

" 11163930"

bel ai BE Sta

GRIFFIE REC::"r;áF,N:< VAN

a um

!~~ EI~C~,T.~~.[~oNDE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brugstraat 51, 9120 Vrasene

Onderwerp akte : Verplaatsing Zetel

Uit de unannieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar Pareinpark 14, 9120 Beveren-Waas en dit met ingang van 16 september 2011.

Een bijzondere wordt verleend aan aan de heren Philippe Van den Broecke en Herbert Felix advocaten bij het advocatenkantoor Astrea, woonplaats kiezende te Antwerpen, Roderveldlaan 3, teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Voor eensluidend verklaard,

Getekend,

De heer

Herbert Felix

Gevolmachtigd lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2011
ÿþ Maa 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i 1111 ~I~VI~I~III~IVII

behouden *11157196"

aan het

Belgisch

Staatsblad







GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

C 6. 10. 2011

DENDERfVIffltrE

Ondernemingsar : 828.129.085

Benaming

(voluit) : NACICO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bru gstraat 51, 9120 Vrasene

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit de unannieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders blijkt dat het mandaat van bestuurder van de heer Marc De Meyer met ingang van 16 september 2011 werd beëindigd.

Een bijzondere wordt verleend aan aan de heren Philippe Van den Broecke en Herbert Felix advocaten bij. het advocatenkantoor Astrea, woonplaats kiezende te Antwerpen, Roderveldlaan 3, teneinde alleen handelend: en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen' met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van aile publicatieformulieren en andere documenten).

Voor eensluidend verklaard,

Getekend,

De heer

Herbert Felix

Gevolmachtigd lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2011
ÿþIr Moa 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 111]13 ]5+

11111

Vo beha aan Belg Staat

I I11111 111 11 11111 IIIII III Il 1111 11111 11111 1111 OUI

GRIFFIE

VAN KOa HAND RECHTBANK

2 6 JUL 2011

DE.:tebNDE

Ondernemingsnr : 0828.129.085

Benaming

(volut) NACICO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9120 Beveren-Waas, Brugstraat 51

Onderwerp arste ; Kapitaalverhoging door Inbreng in geld

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der, Cruysse, niet standplaats te Lokeren, op tweeëntwintig juli tweeduizend en elf, blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

EERSTE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) om het te brengen van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) op twee miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 2.200.000,00) door de uitgifte van tien (10) kapitaalaandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de: bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

TWEEDE BESLUIT : VERZAKING AAN HET VOORKEURRECHT.

Alle vennoten verklaren te verzaken op persoonlijke, uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze aan het: voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen, zoals voorzien door het Wetboek van: Vennootschappen en de statuten,

DERDE BESLUIT : PLAATSING EN VOLSTORTING.

Vervolgens heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEYER & WYN, met: maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Brugstraat 51, met ondernemingsnummer BTW BE 0837.246.491 RPR Dendermonde, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap "NACICO", en in te schrijven op de tien (10) nieuwe kapitaalaandelen van deze. vennootschap, tegen de prijs van tweehonderd en vijfduizend euro (¬ 205.000,00), en onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat alle aandelen werden volstort.

VIERDE BESLUIT : PLAATSING VAN DE UITGIFTEPREMIE OP EEN REKENING "UITGIFTEPREMIES".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal vijfduizend euro (¬ 5.000,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT : WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN OM HET KAPITAAL IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET HET GENOMEN BESLUIT.

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen door vervanging van de eerste alinea van artikel vijf door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 2.200.000,00) en is verdeeld in honderd en tien (110) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

VIJFDE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering geeft ondergetekende notaris de opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde statuten van de vennootschap. Hij dient deze nadien neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

16/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0828.129.085

Benaming

(voluit) : NACICO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9120 Beveren-Waas, Brugstraat 51

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der; Cruysse, met standplaats te Lokeren, op zesentwintig april tweeduizend en elf, blijkt dat de algemene; `:. vergadering heeft beslist:

EERSTE BESLUIT : VERLENGING HUIDIG BOEKJAAR. De vergadering beslist om het huidige boekjaar dat is aangevangen op één juli tweeduizend en tien, te verlengen tot eenendertig december tweeduizend en elf.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR VAN DE VENNOOTSCHAP.

Ten gevolge van de verlenging van het huidige boekjaar van de vennootschap wordt het boekjaar van de vennootschap gewijzigd.

Het boekjaar zal aanvangen op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

DERDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de derde; vrijdag van de maand juni om negentien uur.

VIERDE BESLUIT : VERHOGING VAN HET TOEGESTANE KAPITAAL VAN ¬ 3.000.000,00 NAAR ¬ ' 25.000.000,00.

De vergadering beslist om aan de raad van bestuur de bevoegdheid te verlenen om gedurende een termijn: ; van vijf jaar te rekenen vanaf heden, het maatschappelijk kapitaal in één of meerdere maten te verhogen met; een maximum bedrag van vijfentwintig miljoen euro (¬ 25.000.000,00) in plaats van drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00).

Door de comparanten werd een verslag voorgelegd waarin wordt voorgesteld om aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen om het geplaatste kapitaal in één of meerdere malen te verhogen met een; maximumbedrag van vijfentwintig miljoen euro (¬ 25.000.000,00).

Dit verslag geeft aan in welke bijzondere omstandigheden de raad van bestuur kan gebruik maken van het; toegestane kapitaal en welke doeleinden hij daarbij nastreeft.

VIJFDE BESLUIT : AANSTELLING BEDRIJFSREVISOR-COMMISSARIS

De vergadering beslist om mevrouw HOSTE Marleen, kantoor houdend te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30,;

aan te stellen als bedrijfsrevisor-commissaris met ingang vanaf heden, voor een termijn van drie jaar. "

ZESDE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering geeft ondergetekende Notaris de opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde; statuten van de vennootschap. Hij dient deze nadien neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van: i Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten.

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

9 f P sc(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik 13

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'anirric Ht L H I ti?#1Vtt VAN }LOOPHANDEL

DENDERMONDE

III II t II liii t II IKI I II

*11073251*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NACICO

Adresse
BAAIKENSSTRAAT 5, BUS A 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande