NAM JAI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NAM JAI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.929.271

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 31.03.2014 14079-0199-015
30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.03.2013, NGL 25.04.2013 13097-0336-015
12/05/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

*iion1aa+

b

s

NEERGELEGD

-2 -05- 2011

RECHTBAie kANENT I KOOPHANDEL*'Ii

;,----------------------------....._.__......----..-----_ ___...._----...____ ._..._..

Ondememingsnr :

Benaming : Nam Jai BVBA

(voluit)

:;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kraanlei 81

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Virginie Bostoen, te Gent op 27 april 2011 blijkt dat :

1) De heer VAN dEN BROECK Johan, geboren te Lokeren op 11 december 1980, rijksregistemummer; !i 80.12.11-013.63 en zijn echtgenote,

2) Mevrouw JOMTARAK Weena, geboren te Kalasin (Thailand) op 1 januari 1984, met Thaise nationaliteit,! rijksregistemummer 84.01.01-562.15, samenwonende te 9000 Gent, Hoogstraat 82.

Genoemde echtgenoten VAN dEN BROECK-JOMTARAK zijn gehuwd onder het stelsel van scheiding van! goederen ingevolge akte verleden voor Notaris Virginie Bostoen te Gent op 25 augustus 2010, aan welk beheer! tot op heden naar zij verklaren geen wijzigingen werden aangebracht.

3) Mevrouw VAN dEN BROECK Mieke, geboren te Lokeren op 1 maart 1982, rijksregistemummer 82.03.01-!

036.28, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, De Pintelaan 260, een besloten vennootschap met beperkte!

:! aansprakelijkheid, genaamd "NAM JAI", gevestigd te 9000 Gent, Kraanlei 81, hebben opgericht.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De exploitatie van een eethuis, restaurant.

De exploitatie van een exotisch eethuis.

Het verzorgen en uitbaten van een traiteurdienst.

Exploitatie van een tea-room en drankgelegenheid.

Exploitatie van een tentoonstellingsruimte.

?'= Realiseren en coördineren van industriële projecten en opdrachten.

Evenals iedere andere industriële, commerciële of financiële handeling, roerend zowel als onroerend, die rechtstreeks dan wel onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel of er de uitbreiding dan wel; !, realisatie ervan kan bevorderen.De vennootschap zal eveneens, bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op! gelijk welke andere wijze, kunnen samenwerken met, deelnemen in of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of !; zijdelings, belangen nemen in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die, hetzij een gelijksoortig ,! analoog of samenhangend maatschappelijk doel hebben, hetzij van die aard zijn dat zij de realisatie van het; eigen maatschappelijk doel van de vennootschap kunnen bevorderen.

Zij zal daartoe alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen! !! door haar goederen hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij zal alles mogen! doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Voormelde opsomming is niet limitatief noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden zodat! de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking; van het maatschappelijk doel.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd! :;

! zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt; i! één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal werd als volgt onderschreven, in speciën :

- door de Heer Van den Broeck Johan, voornoemd, werd ingeschreven op vierenveertig (44) aandelen,£ hetzij voor vierduizend vierhonderd euro ( 4.400,00 ¬ ), die hij volstort in speciën ten bedrage van duizend= vierhonderd zesenzestig euro zevenenzestig eurocent(¬ 1.466,67); het bedrag van de door laatstgenoemde nog: !i niet volstorte inbrengen bedraagt tweeduizend negenhonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

og3s 9°e9. ahA-

V,00r-fûéhouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1

-door Mevrouw Weena Jomtarak, voornoemd, werd ingeschreven op vijfennegentig (95) aandelen, hetzij voor negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500,00), die zij volstort in speciën ten bedrage van drieduizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig eurocent (¬ 3.166,67); het bedrag van de door laatstgenoemde nog niet volstorte inbrengen bedraagt zesduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 6.333,33).

-door Mevrouw Van den Broeck Mieke, voornoemd, werd ingeschreven op zevenenveertig (47) aandelen, hetzij voor vierduizend zevenhonderd euro (¬ 4.700,00), die zij volstort in speciën ten bedrage van duizend vijfhonderd zesenzestig euro zesenzestig eurocent (¬ 1.566,66); het bedrag van de door laatstgenoemde nog niet volstorte inbrengen bedraagt drieduizend honderd drieëndertig euro vierendertig eurocent (¬ 3.133,34).

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan ten bedrage van drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 33,33) door storting in speciën en dat het bedrag van deze storting hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), gedeponeerd is op een bijzonder rekeningnummer be 12103025891792 geopend namens de vennootschap in oprichting bij Landbouwkrediet te 1070 Brussel.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Algemene Vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde dinsdag van de maand maart. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

. Bevoeadheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30W/À/444i van het daaropvolgend jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Niet-statutair zaakvoerder

De Heer Johan Van den Broeck, Mevrouw Weena Jomtarak en Mevrouw Mieke Van den Broeck, allen voornoemd, worden aangesteld als niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde termijn, aanwezig en die hun opdracht aanvaarden.

Eerste boekjaar

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen 27 april 2011.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 september 2012.

Eerste iaarveraadering









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 2. 1

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de vierde dinsdag van maart 2013.

Volmachten

Boekhoudkantoor Dirk Boon BVBA vertegenwoordigd door haar zaakvoerder , de heer Dirk Boon met maatschappelijke zetel te 9050 Gentbrugge, Merelbekestationplein 3 C, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bil de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) VIRGINIE BOSTOEN

Tegelijk hiermee neergelegd :

-afschrift van het proces-verbaal van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Lehoudén aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NAM JAI

Adresse
KRAANLEI 81 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande