NASTOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NASTOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 556.631.035

Publication

17/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de naam  NASTOR .

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Stratem 11, bus 2.

De zetel mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig

gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de raad van bestuur, die over alle machten

beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de raad van bestuur bestuurlijke zetels,

exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in

België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent

bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als in opdracht of in deelneming met

derden, zelf of door bemiddeling van gelijk welke derde, zowel in binnen- als in buitenland:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in vennootschappen of ondernemingen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, het waarnemen van management of het verlenen van advies inzake management en het verstrekken van andere diensten, en het leveren van technische, administratieve, commerciële of financiële bijstand aan vennootschappen of ondernemingen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks participeert of aan derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens overeenkomst of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe dienstverlener of raadgever of in de hoedanigheid van orgaan van de opdrachtgever;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze, rechtstreeks of onrechtstreeks (via andere vennootschappen) een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen, door, onder meer, zonder hiertoe beperkt te zijn, haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

4. de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met de bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren, of onderhuren, beheren van alle onroerende en roerende goederen; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel als hoofdhandelaar of als agent, in binnen - en buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

5. haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, waarbij de vennootschap alle onroerende verrichtingen, met inbegrip van onroerende leasing, kan stellen;

6. de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

7. het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van auteursrechten, know-how, octrooien, merken, tekeningen, modellen en andere intellectuele rechten, alsook van licenties of andere gebruiksrechten op dergelijke intellectuele rechten, en voorts het overdragen of verlenen van gebruiksrechten, licenties, sublicenties en dergelijke meer op intellectuele eigendomsrechten; Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel.

De termen (vermogens)beheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs (zoals van tijd tot tijd gewijzigd).

ARTIKEL 4.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het netto-actief van de vennootschap gedaald is beneden een/vierde van het kapitaal. In dit laatste geval kan de vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een/vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL 5.

Het gehele kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend vijfhonderd (70.500) euro, en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in zevenhonderd en vijf (705) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze aandelen zijn ingedeeld in drie categorieën, Klassen genoemd, namelijk aandelen van de Klasse A (Klasse A Aandelen), aandelen van de Klasse B (Klasse B Aandelen) en aandelen van de Klasse C (Klasse C Aandelen).

De aandelen worden bij oprichting als volgt ingedeeld:

- de driehonderd zestig (360) aandelen genummerd één (1) tot en met driehonderd zestig (360) behoren tot de Klasse A.

- de driehonderd (300) aandelen genummerd driehonderd éénenzestig (361) tot en met zeshonderd zestig (660) behoren tot de Klasse B.

- de vijfenveertig (45) aandelen genummerd zeshonderd éénenzestig (661) tot en met zevenhonderd en vijf (705) behoren tot de Klasse C.

INBRENG IN SPECIËN.

Op de geheelheid van het kapitaal, te weten zeventigduizend vijfhonderd (70.500) euro, werd ingeschreven door inbreng in geld, volledig volgestort.

BEWIJS VAN DEPONERING

Tot volstorting van de aldus onderschreven aandelen werd een globaal bedrag van zeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 70.500,00) gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening IBAN BE80 0017 3204 9477 op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP PARIBAS FORTIS Bank.

Ondergetekende notaris heeft verklaard dat voornoemd bankattest de dato veertien juli tweeduizend veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zeventigduizend vijfhonderd (¬ 70.500,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris heeft dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van zeventigduizend vijfhonderd (¬ 70.500,00) bevestigd.

Artikel 18. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De raad van bestuur kan geen bevoegdheden overdragen aan een directiecomité.

Artikel 19. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR/ VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS.

De Vennootschap zal geldig worden vertegenwoordigd, in en buiten rechte, hetzij door één A-Bestuurder en één B-Bestuurder, samen optredend, hetzij, binnen het kader van het dagelijks bestuur of de bijzondere bevoegdheden die hem werden gedelegeerd, door de gedelegeerd bestuurder, indien er één is.

De Vennootschap zal bovendien, binnen het kader van hun opdracht, geldig verbonden zijn door bijzondere lasthebbers aangesteld door de Raad van Bestuur.

Artikel 23. DATUM.

De jaarvergadering der aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend gehouden worden in de zetel van de vennootschap op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur.(11.00 uur)

Zo deze dag op een wettelijke feestdag of een zondag valt, dan heeft de vergadering de eerstvlgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit aange-vraagd wordt door aandeelhouders, die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in gelijk welke andere plaats in België vermeld in de uitnodigingsbrieven.

Artikel 26.

De bijeenroepingen voor de algemene vergaderingen worden gedaan zoals voorzien door de wet. De wettelijke voorschriften terzake bepaald in artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

dienen nageleefd te worden.

Evenwel zal het quorum voor geldige beraadslagingen door de algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de vennootschap een meerderheid van de aandelen zijn.

Indien het quorum niet wordt gehaald tijdens enige algemene vergadering van aandeelhouders, zullen de aanwezige aandeelhouders de vergadering uitstellen naar een nieuwe vergadering met dezelfde agenda die, behoudens objectieve hoogdringendheid, minstens tien (10) dagen na datum aangetekende brief zal gehouden worden en tijdens welke vergadering geen quorumvereiste zal bestaan, tenzij wettelijk vereist.

De raad van bestuur mag eisen in de bijeenroepingen, dat om tot de vergadering te worden toegelaten, de houder van titels op naam zijn titels minstens vijf volle dagen voor de vergadering zou deponeren op de door hem aangeduide plaats. Zij worden in voorkomend geval toegelaten tot de algemene vergadering ingevolge overhandiging van het attest getuige van de neerlegging van de aandelen; anders volstaat het de aandelen op de vergadering zelf voor te leggen.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de namen van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, dient door iedere aandeelhouder of vertegenwoordiger te worden ondertekend vooraleer tot de vergadering te worden toegelaten. Elke overdracht van aandelen op naam in het aandelenregister wordt gedurende een periode van vijf dagen voor de algemene vergadering geschorst.

De bestuurders en commissarissen mogen altijd, zonder formaliteiten, aan de vergadering deelnemen voor de effecten die hun toebehoren of die hun borgstelling uitmaken.

De houders van obligaties kunnen deelnemen aan de algemene vergadering, doch slechts met een raadgevende stem en mits vervulling van de hiervoor bepaalde vereisten van neerlegging van de obligaties.

Bijzondere bepalingen:

Onverminderd strengere wettelijke bepalingen kan de algemene vergadering slechts rechtsgeldig beraadslagen en beslissen over de hierna vermelde aangelegenheden indien minstens de helft van het kapitaal dat door de Klasse B Aandelen vertegenwoordigd wordt op de vergadering aanwezig is en vergt elke beslissing inzake deze aangelegenheden een meerderheid van de stemmen verbonden aan de Klasse B Aandelen:

(i) de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van het resultaat van de Vennootschap;

(ii) de eventuele bezoldiging van de bestuurders van de Vennootschap;

(iii) beslissingen betreffende voor uitkering vatbare bedragen (zoals tot uitkering van dividenden of tussentijdse dividenden en van tantièmes)

(iv) inkoop van eigen aandelen;

(v) statutenwijzigingen (inclusief kapitaalverhogingen en verminderingen);

(vi) ontbinding van de Vennootschap.

Artikel 27.

Ieder aandeelhouder heeft het recht zich op de algemene vergadering door een andere

stemgerechtigde aandeelhouder te laten vertegenwoordigen.

De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire

vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen

aandeelhouders zijn.

Artikel 29.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

De besluiten van de algemene vergadering van de vennootschap worden, in afwijking met de

wettelijke bepalingen, steeds met een drie vierde meerderheid van stemmen genomen.

Volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen is een schriftelijke besluitvorming van

de algemene vergadering eveneens mogelijk.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden.

Artikel 32. BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de raad van bestuur de inventaris, alsmede de jaarreke¬ning

opmaken, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenre¬kening en de toelichting en vormt een geheel.

In de gevallen door de wet vereist stelt de raad van bestuur bovendien een verslag op waarin zij

rekenschap geeft van haar beleid ; het bevat de punten die voorzien zijn in artikel 96 van het

Wetboek van Vennootschappen.

De jaarvergadering beslist over de aanvaarding van de jaarrekening. Na aanvaarding van de

jaarrekening spreekt zij, door bijzondere stemming, zich uit over de te verlenen kwijting aan

bestuurders en commissarissen.

Artikel 33.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten en de uitbatingskosten,

maatschappelijke lasten en nodige provisies en afschrijvingen, maakt de nettowinst van het boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijke reservefonds een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend interimdividenden uit te keren, met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 34.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1' er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2' er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3' alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en

besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de neerlegging ter griffie om te eindigen op éénendertig

december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand juni in het jaar 2016.

BENOEMINGEN

Het aantal bestuurders werd bepaald op vier (4).

Tot bestuurders werden benoemd:

1/(zijnde A bestuurder)De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  MARCELL , met

ondernemingsnummer 0555707060, RPR Gent, afdeling Kortrijk, met zetel te 8790 Waregem,

Schakelstraat 5D001

vast vertegenwoordigd door de heer Philip Nichelson, voornoemd.

2/ (zijnde B bestuurder)de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VECTIS

Partners , met ondernemingsnummer 0548.714.548, RPR Gent, met zetel te 9880 Aalter, Stratem

11, bus 2, met als vaste vertegenwoordiger de heer Walter Beyen (nationaal nummer 62.10.07 401-

82)

3/ (zijnde B bestuurder)De heer Lieven Pieter Coen, wonende te 9840 De Pinte, Mieregoed 10

(nationaal nummer 78.11.05 163-44)

4/Mevrouw Sabine Van Dorpe, voornoemd.

Die hun mandaat hebben aanvaard.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de ven¬¬nootschap rechtspersoonlijkheid

verkregen heeft en verval¬len onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt:

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

De Vennootschap zal geldig worden vertegenwoordigd, in en buiten rechte, hetzij door één A-

Bestuurder en één B-Bestuurder, samen optredend, hetzij, binnen het kader van het dagelijks

bestuur of de bijzondere bevoegdheden die hem werden gedelegeerd, door de gedelegeerd

bestuurder, indien er één is.

De Vennootschap zal bovendien, binnen het kader van hun opdracht, geldig verbonden zijn door

bijzondere lasthebbers aangesteld door de Raad van Bestuur.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van

haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders,

directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur,

mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De raad van bestuur kan geen bevoegdheden overdragen aan een directiecomité.

Er werd voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de heer Walter Beyen, voornoemd, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de

vennootschap bij de diensten van de kruispuntbank der ondernemingen en het verrichten van

diverse formaliteiten, ondermeer inzake Belasting over de Toegevoegde Waarde, in het kader van

onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte. akte oprichting dd. 14 juli 2014

01/08/2014
ÿþ Mot! Woel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0556.631 r035

Benaming

(voluit) : " NASTOR "

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9880 Aalter, Stratem 11, bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGINGEN  BENOEMING VOORZITTER RAAD VAN

BESTUUR BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel - Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van achttien juli tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de naamloze vennootschap " NASTOR ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9880 Aalter,: Stratem 11, bus 2, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft vastgesteld dat het kapitaal zeventigduizend vijfhonderd euro (70.500,00 EUR) bedraagt, en vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd en vijf (705) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één / zevenhonderd en vijfde(1/705de) van het kapitaal vertegenwoordigen en dat deze aandelen zijn ingedeeld in drie categorieën, Klassen genoemd, namelijk aandelen van de Klasse A (Klasse A Aandelen), aandelen van de Klasse B (Klasse B Aandelen) en aandelen van de Klasse C (Klasse C Aandelen).

De vergadering heeft vastgesteld dat deze aandelen bij oprichting als volgt werden ingedeeld:

- de driehonderd zestig (360) aandelen genummerd één (1) tot en met driehonderd zestig (360) behoren tot, de Klasse A.

- de driehonderd (300) aandelen genummerd driehonderd éénenzestig (361) tot en met zeshonderd zestig (660) behoren tot de Klasse B.

- de vijfenveertig (45) aandelen genummerd zeshonderd éénenzestig (661) tot en met zevenhonderd en vijf (705) behoren tot de Klasse C.

TWEEDE BESLUIT.

a) Kapitaalverhoging

1. Beslissing.

De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met euro twee miljoen

tweehonderdnegenenzeventigduizend vijfhonderd euro (2.279.500,00 EUR) om het te brengen van zeventigduizend vijfhonderd euro (70.500 EUR) op twee miljoen driehonderdvijftigduizend euro (2.350.000 EUR), door inbreng van gelden.

Il. Bankattest

De in te brengen gelden, te weten twee miljoen tweehonderdnegenenzeventigduizend vijfhonderd euro (2.279.500,00 EUR) werd door de verkrijgende aandeelhouders op een geblokkeerde rekening gestort, hetzij:

- door de heer Philip Nichelson een bedrag van één miljoen honderdvierenzestigduizend euro (1.164.000 EUR) op de geblokkeerde rekening met nummer 001-7324218-18 bij BNP PARIBAS FORTES bank.

door de naamloze vennootschap "VECTIS PARTICIPATIES ll" een bedrag van, vierhonderdvijfentachtigduizend euro (485.000 EUR) op de geblokkeerde rekening met nummer 001-7324218-, ' 18bij BNP PARIBAS FORTIS bank.

- door de naamloze vennootschap "VECTIS ARKIV" een bedrag van vierhonderdvijfentachtigduizend euro (485.000 EUR) op de geblokkeerde rekening met nummer 001-7324218-18 bij BNP PARIBAS FORTIS bank.

- door mevrouw Van Dorpe Isabelle, als zaakvoerder van de voormelde burgerlijke maatschap "G&G" een bedrag van honderdvijfenveertigduizend vijfhonderd euro (145.500 EUR) op de geblokkeerde rekening met, nummer 001-7324218-18 bij BNP PARIBAS FORTIS bank.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1414 257

NEERGELEGD

Z3 JULI 2014

REOHTBIX&tKfim

KOOPHAND

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge L Het bankattest van voormelde stortingen, blijft bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

III. Inbreng,

Is alhier tussengekomen

- de heer Philip Nichelson, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart zijn aandeel in voormeld inbreng in speciën, te weten één miljoen honderdvierenzestigduizend euro (1.164.000 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen.

Hij heeft bovendien verklaard dat deze inbreng in speciën een wederbelegging van eigen middelen betreft.

- de naamloze vennootschap "VECTIS PARTICIPATIES II", voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en heeft verklaard zijn aandeel in voormeld inbreng in speciën, te weten vierhonderdvijfentachtigduizend euro (485.000 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen;

- de naamloze vennootschap "VECTIS ARKIV", voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart zijn aandeel in voormeld inbreng in speciën, te weten vierhonderdvijfentachtigduizend euro (485.000 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen;

Mevrouw Van Dorpe Sabine, als zaakvoerder van de voormelde burgerlijke maatschap "G&G" die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart zijn aandeel in voormeld inbreng in speciën, te weten honderdvijfenveertigduizend vijfhonderd euro (145.500 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen;

IV. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

V. Vergoeding voor de inbreng.

Ais vergoeding voor deze inbreng in geld worden tweeëntwintigduizend zevenhonderd vijfennegentig (22.795) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Deze tweeëntwintigduizend zevenhonderd vijfennegentig (22.795) nieuwe  volledig volstorte - aandelen, worden toegewezen als volgt :

- elfduizend zeshonderd veertig (11.640) aandelen met de nummers 706 tot en met 12.345 aan de heer Philip Nichelson, voornoemd, zijnde Klasse A Aandelen;

vierduizend achthonderd vijftig (4.850) aandelen met de nummers 12.346 tot en met 17.195 aan de naamloze vennootschap "VECTIS PARTICIPATIES Il", voornoemd, zijnde Klasse B Aandelen;

-vierduizend achthonderd vijftig (4.850) aandelen met de nummers 17.196 tot en met 22.045 aan de naamloze vennootschap "VECTIS ARKIV", voornoemd, zijnde Klasse B Aandelen;

-duizend vierhonderd vijfenvijftig (1.455) aandelen met de nummers 22.046 tot en met 23.500 aan Mevrouw Van Dorpe Sabine, als zaakvoerder van de voormelde burgerlijke maatschap "G&G, voornoemd, zijnde Klasse C Aandelen

Als vergoeding voor de gedane inbreng;

b) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot twee miljoen driehonderdvijftigduizend euro (2.350.000 EUR).

Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten heeft de vergadering beslist om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

"Het gehele kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen driehonderdvijftigduizend euro (2.350.000,00 EUR)

, en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in drieëntwintigduizend vijfhonderd (23.500) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieëntwintigduizendvijfhonderste (1/23.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze aandelen zijn ingedeeld in drie categorieën, Klassen genoemd, namelijk aandelen van de Klasse A (Klasse A Aandelen), aandelen van de Klasse B (Klasse B Aandelen) en aandelen van de Klasse C (Klasse C Aandelen).

De aandelen worden als volgt ingedeeld:

- de twaalfduizend (12.000) aandelen genummerd één (1) tot en met driehonderd zestig (360) en zevenhonderd en zes (706) tot en met twaalfduizend driehonderd vijfenveertig (12.345) behoren tot de Klasse

A.

- de tienduizend (10.000) aandelen genummerd driehonderd éénenzestig (361) tot en met zeshonderd zestig (660) en twaalfduizend driehonderd zesenveertig (12.346) tot en met tweeëntwintigduizend en vijfenveertig (22.045) behoren tot de Klasse B.

- de duizend vijfhonderd (1.500) aandelen genummerd zeshonderd éénenzestig (661) tot en met zevenhonderd en vijf (705) behoren en tweeëntwintigduizend en zesenveertig (22.046) tot en met drieëntwintigduizend vijfhonderd (23.500) behoren tot de Klasse C."

RAAD VAN BESTUUR.

Vervolgens zijn voornoemde bestuurders in Raad van Bestuur vergaderd en beraadslagend benoemen zij bij eenparig-+heid van stemmen

? i

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Tot gedelegeerd bestuurder:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MARCELL", met ondernemingsnummer 0555707060, RPR Gent, afdeling Kortrijk, met zetel te 8790 Waregem, Schakelstraat 50001

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Elisabeth Desimpel te Waregem op drie juli tweeduizend veertien, ter publicatie neergelegd, voor de uitoefening van dit mandaat wordt BVBA MARCELL vast vertegenwoordigd door de heer Philip Nichelson, voornoemd.

De raad van bestuur heeft beslist dat de gedelegeerde bestuurder voor specifieke opdrachten een bijzondere volmacht kan verlenen aan andere personen of bestuurders.

2. Tot voorzitter van de Raad van Bestuur:

de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VECTIS Partners", met

ondernemingsnummer 0548.714.548, RPR Gent, met zetel te 9880 Aalter, Stratem 11, bus 2, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Walter Beyen (nationaal nummer 62.10.07 401-82)

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc Sledsens, geassocieerd notaris te Antwerpen, de dato

veertien maart tweeduizend veertien, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één april

tweeduizend veertien, onder nummer 2014-04-01/0070824.

Beiden alhier aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd en hebben bij deze verkaard het hen toegekende

mandaat van gedelegeerd bestuurder respectievelijk voorzitter van de Raad van Bestuur uitdrukkelijk te

aanvaarden.

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

VIERDE BESLUIT.

De'vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 18/07/2014.

- coördinatie van de statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16214-0085-026

Coordonnées
NASTOR

Adresse
STRATEM 11, BUS 2 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande