NAUTINSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NAUTINSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.783.697

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 20.08.2014 14433-0237-010
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 25.06.2013 13205-0207-011
14/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

g Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsble

I U 1111 10 II I I UNIV I~

*iziesais*



Ondernemingsnr : 0843.783.697

Benaming

(voluit) : NAUTINSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WATERSPORTLAAN 7 BUS 12 - 8620 NIEUWPOORT (volledig adres)

Onderwerp akte : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 3 oktober 2012 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

- de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar de Plezantstraat 2 bus 4, 9100 Sint-Niklaas en dit vanaf 03/10/2012

Coenen Edouard

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301206*

Neergelegd

17-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0843783697

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

4. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

De aan- en verkoop, het huren en verhuren met of zonder begeleiding, het uitbaten van plezier- en beroepsvaartuigen van alle aard, met inbegrepen de toebehoren en accessoires, het organiseren van excursies en demonstratievaarten; het geven van advies en opleidingen voor het besturen van dergelijke vaartuigen.

Zij mag alle financiële verhandelingen doen, ook geld lenen en ontlenen, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, gewone en solidaire borgstellingen tekenen, in één woord, zij mag alles doen wat voor het maatschappelijk doel nuttig of voordelig geoordeeld wordt.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Benaming (voluit): NAUTINSTRUCT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Watersportlaan 7 bus 012

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort, op 17 februari 2012, eerstdaags te registreren op het Registratiekantoor te Nieuwpoort, blijkt dat:

1. er door de volgende persoon:

De heer COENEN Edouard Eugène, geboren te Leuven op 7 juli 1955, echtgenoot van

mevrouw LABEEUW Greta, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 2 B004.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam  NAUTINSTRUCT draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Watersportlaan 7 bus 012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 30.000,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 300 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/300ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door de heer COENEN Edouard, voornoemd, waarvoor hem alle aandelen worden toegekend.

Alle aandelen werden volledig volgestort. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 30.000,00 EUR. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap ING België.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparigheid van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige reden geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 16: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd: de heer COENEN Edouard, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te hebben aanvaard.

8. Elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur zal een gewone algemene vergadering gehouden worden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

10. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie oprichtingsakte.

Coordonnées
NAUTINSTRUCT

Adresse
PLEZANTSTRAAT 2, BUS 4 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande