NAWECON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NAWECON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.137.021

Publication

19/08/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod4Yerd S1.S

Ondernemingsnr : 0837.137.021

Benaming

(voluit) : NAWECON in VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merelstraat 24 - 9185 Wachtebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN ZATERDAG 22 JUNI 2013

Aile aandeelhouders zijn aanwezig op de Bijzondere Algemene Vergadering, Met de aanwezigheid van mevr Nadine Schietecatte en mevr Wendy DeRycke is de totaliteit van de aandelen op de vergadering aanwezig, zodat deze rechtsgeldig kan doorgaan. De vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap te 9185 Wachtebeke - Merelstraat 24.

Op de agenda van de vergadering staan twee onderwerpen genoteerd:

Afsluiting van de vereffening van de vennootschap

- Bewaring van de boeken en bescheiden

In het vereffeningsverslag stelt mevr Nadine Schietecatte dat alle directe tegoeden van de vennootschap; geind zijn. Er zijn geen vaste activa die kunnen uitgekeerd worden aan de aandeelhouders. De overgebleven' activa, zijnde het saldo van de liquide middelen, worden aan de aandeelhouders toegewezen.

De boeken en bescheiden zullen bijgehouden worden door mevr Nadine schietecatte, adres Merelstraat 24 9185 Wachtebeke.

De vereffening van de vennootschap kan hierdoor volledig afgerond worden. Daarna wordt de Bijzondere Algemene Vergadering besloten.

Voor de BVBA Nawecon in Vereffening,

Wachtebeke, 22 juni 2013

Mevr Nadine Schietecatte

Vereffenaar

Atzeldert a ch " 8fr/m3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grime an-de-akt

tI=I=

il,

Iua1uWIREMwi

Ra-OY" -lTF; ZN t~,1oAP.l K.007-i-fA'Iv W~TC-`E'NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 27.06.2013 13264-0540-008
22/02/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9185 Wachtebeke, Merelstraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING  AANSTELLING VAN VEREFFENAAR  MACHTEN -- COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223 op 30 januari 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NAWECON", met zetel te 9185 Wachtebeke, Merelstraat 24 is bijeengekomen en volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt:

EERSTE BESLUIT: verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 17 december 2012, De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen,

NOTARIELE WETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT: ontbinding- in vereffening stellen van de vennootschap

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT: kennisname ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn:

1. Mevrouw DeRYCKE, Wendy Gisela Jozefa, geboren te Gent op 11 mei 1974, nationaal nummer 74.05.11,162-30, wonende te 9185 Wachtebeke, Groenstraat 44;

2. Mevrouw SCHIETECATTE, Nadine Irène Gustave, geboren te Gent op 18 september 1952, nationaal nummer 52.09.18.024-09, wonende te 9185 Wachtebeke, Merelstraat 24.

VIERDE BESLUIT: benoeming vereffenaar

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen

Mevrouw SCHIETECATTE, Nadine Irène Gustave, , geboren te Gent op 18 september 1952, nationaal nummer 52.09,18.024-09, wonende te 9185 Wachtebeke, Merelstraat 24.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, Mevrouw Schietecatte Nadine, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva, Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt

Mod Warel 11.1

uui iuiiiu~iAn

*130319 l'

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEs=.:F.G ZLEGD

---- - ~

i Z FEB. 2at3

+ i~l=c" l~~~ftt~;-~ ~ a~i

rrY'rr"rTfe e

II III

Ondernemingsnr : 0837.137.021

Benaming

{volc,it) : NAWECON

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

."\e,~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel,

VIJFDE BESLUIT - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, met de dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar,

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT: statutenwijziging

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.- De vennootschap, opgericht in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: " NAWECCN, in vereffening".

Artikel 2.- De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening,

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel

o het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficientie en toezicht, Het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort, in binnen-en buitenland

o geven van opleidingen in veiligheid en op gebied van structuur- organisatie en planning in binnen- en buitenland

o opmaken van richtlijnen.

- De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars,

- De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle onderne-'mingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

- De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar vennoten, zaakvoerders evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel,

- Zij mag zich voor haar vennoten, zaakvoerders en derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Artikel 4.- De zetel van de vennootschap wordt bij

eenvoudige beslissing van de vereffenaar gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België,

Artikel 5.- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Artikel 6.- De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, met de dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt, Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Artikel 7.- Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december elk jaar..

Artikel 8.- De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de voorlaatste zaterdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikell O.- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften,

Artikel 11.- ln de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12.- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaas het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een bijzondere algemene vergadering van vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Dezedocumenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gestoten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard. ".

ZEVENDE BESLUIT Volmacht coördinatie en volmacht administratie

De vergadering verleent aan ondergetekende Notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KANTOOR MEULEMAN', met zetel te 9060 Zelzate, Kanaalstraat 9, BTW BE 0439.011.904, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Meuleman Jan, en/of aangestelden om, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen welke noodzakelijk zijn ter uitvoering van dit proces-verbaal.

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Samen hierbij neergelegd: expeditie van de vergadering de dato 30 janauri 2013 met gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van het bestuursorgaan, staat van actief en passief en een kopie van de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank

°Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

~~--



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





V beh aa Bel Stag 11111RHIMI!!III ~ NEERGELEGD

~ 2 1 JUNI 2011

~"e.._..,._.... ._... _-_.>,._..~

È" RECHT K .,A1

! KOOPH.A etJtfi.erE



Ondernemingsar Benaming 0 3`i " í~-1`ï-.0 et/a-

(voluit) : NAWECON

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9185 Wachtebeke, Merelstraat 24

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap: onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder` nummer 0474.182.223 op 16 juni 2011, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd, opgericht onder de naam "NAWECON", waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor_ de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt:

1. Oprichters:

1) Mevrouw DeRYCKE, Wendy Gisela Jozefa, laborante, geboren te Gent op 11 mei 1974, nationaal' nummer 74.05.11.162-30, in huwelijk met de Heer De Meester Karel Constant Alois, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan andersluidend huwelijkscontract, gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 23... februari 2005, met behoud van het stelsel, onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Eerste Aanleg, gehomologeerd bij vonnis door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent op 23 juni 2005, niet gewijzigd op heden zo zij verklaart, en wonende te 9185 Wachtebeke, Groenstraat 44.

2) Mevrouw SCHIETECATTE, Nadine Irène Gustave, zonder beroep, geboren te Gent op 18 september' 1952, nationaal nummer 52.09.18.024-09, in huwelijk met de Heer DeRycke Jean Marie Germaine René, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan andersluidend huwelijkscontract, niet gewijzigd op heden zo zij verklaart, en wonende te 9185 Wachtebeke, Merelstraat 24.

2. Rechtsvorm en naam: een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam : "NAWECON ".

3. Zetel: te 9185 Wachtebeke, Merelstraat 24.

4. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Doel:

o het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht. Het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort, in binnen- en buitenland

o geven van opleidingen in veiligheid en op gebied van structuur- organisatie en planning in binnen- en buitenland

o opmaken van richtlijnen.

- De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop ( met mogelijkheid deze ter beschikking te stelten aan de zaakvoerders als (deel) vergoeding van hun mandaat), huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die: verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

- De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen; om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen' of te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze' belangen nemen in alle ondememingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant; doel.

- De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar; vennoten, zaakvoerders evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Opde laatste blz. van Luik B vermeld ..~..

en : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

- Zij mag zich voor haar vennoten, zaakvoerders en derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

6. Kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke

aandelen, zonder nominale waarde, die elk één! honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal

vertegenwoordigen. Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door comparanten tegen de prijs van honderd zes en tachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door Mevrouw Schietecatte Nadine, voornoemd, voor achttienduizend tweehonderd acht en twintig euro (18.228,00 EUR), waarvoor haar acht en negentig (98) aandelen worden toegekend en volgestort ten belope van zesduizend zes en zeventig euro (6.076,00 EUR);

door Mevrouw DeRycke Wendy, voornoemd, voor driehonderd twee en zeventig euro (372,00 EUR), waarvoor haar twee (2) aandelen worden toegekend en volgestort ten belope van honderd vier en twintig euro (124,00 EUR);

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstorte deel van het totaal van de inbrengen in geld véór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE2000164333 1156 bij BNP Paribas Fortis op 25 mei 2011.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

8. De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste zaterdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehauders, ten minste vijftien dagen vóér de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de . wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten kunnen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, niet uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december elk jaar.

10. Bestemming van de winst reserve.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende ' van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van

" afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de "

" uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven : oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

" 11.Vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere

" verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten zijn bijeengekomen in een eerste vergadering, doch alles onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een -

" uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2012. De eerste algemene vergadering zal , gehouden worden in het jaar 2013.

2. Benoeming niet statutaire zaakvoerders

a) worden als niet statutaire zaakvoerders benoemd :

1. Mevrouw DeRYCKE, Wendy Gisela Jozefa, laborante, geboren te Gent op 11 mei 1974, nationaal

nummer 74.05.11.162-30, wonende te 9185 Wachtebeke, Groenstraat 44 die deze benoeming aanvaardt.

: 2. Mevrouw SCHIETECATTE, Nadine Irène Gustave, zonder beroep, geboren te Gent op 18 september . 1952, nationaal nummer 52.09.18.024-09, wonende te 9185 Wachtebeke, Merelstraat 24, die deze benoeming ; aanvaardt.

b) Zij worden benoemd voor onbepaalde duur.

c) De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd.

3. Commissaris

" De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

. De comparanten, verlenen bij deze bijzondere volmacht aan:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KANTOOR MEULEMAN", met zetel te 9060 Zelzate, Kanaalstraat 9, BTW BE 0439.011.904, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Meuleman Jan, en/of aangestelden om, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de inschrijving in het ondernemingsloket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge de oprichtingsakte.

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Voor ontledend uittreksel.

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte 16 juni 2011 en kopie bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hardtekening

Coordonnées
NAWECON

Adresse
MERELSTRAAT 24 9185 WACHTEBEKE

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande