NC-COMPUTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NC-COMPUTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.393.415

Publication

04/12/2013
ÿþmod 11.1

Ift.gt

~~.

Vont-behouden aan het Belgisch Staatsblad 1111111111111111.1111111111 i

Ondernemingsar : St-1k . eSen .LOS Benaming (voluit) : NC-Computing

{verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zoomstraat 3

9160 Lokeren

Onderwerp akte :partiele splitsing-oprichting BVBA

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NC-Computing", met zetel te 9240 gele, Albrecht Rodenbachstraat 13 gehouden voor Notaris Christiane Denys, te Zele, op 31 oktober 2013 Geregistreerd 23 bladen, 2 verzendingen Te dendermonde I op 13 november 2013 reg 5, boek 127, blad 17, vak 6 Ontvangen 50 euro.

Blijkt het volgende:

* Met eenparigheid besliste de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 3 op de agenda.

De vergadering verklaarde met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering besliste vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

* Alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, verklaarden uitdrukkelijk af te zien van de verslagen voorzien in de artikelen 745, 746 en 748 Wetboek Vennootschappen en dit overeenkomstig artikel 749 Wetboek

Vennootschappen.

* Jeroen Verslype, bedrijfsrevisor, te 8400 Oostende, Gistelsesteenweg 150, heeft:; op datum van 1 oktober 2013 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van deze partiële splitsing in de nieuw op te;. richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap NC-Computing BVBA, bestaat uit geheel;; van activa en passiva dienstig voor de uitbating van een IT-activiteit en die ingevolge partiële'; splitsing van de huidige vennootschap NV NC-Computing (BE 0456.163.581) (waarvan de maatschappelijke benaming zal gewijzigd worden) ingebracht worden in de vennootschap in oprichting NC-Computing BVBA. De kapitaalvorming die als gevolg van deze partiële splitsing zal', plaatsvinden in de nieuw op te richten vennootschap bedraagt 57.846,87 Euro, het totale eigen;; vermogen in de nieuw op te richten vennootschap zal 157.059,83 Euro bedragen.De verrichting; werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;, inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de -vennootschap -uii te-geven_ aandelen" ter..vergoeding_Van:de inbreng: in-naturazBij het-beeindigeruvan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

IVAN KOQPHANDEL 2 2 NOV. 2013

DENDif tc F3MONDE

Gr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1i.i

onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:a)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde] en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen van de vennootschap BVBA NC-Computing, zonder vermelding van nominale waarde. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 1 oktober 2013 Jeroen Verslype Bedrijfsrevisor"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hét Belgisch Staatsblad

* Uit de verklaring gedaan door de raad van bestuur

overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van

Vennootschappen bleek dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

* De vergadering besliste met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit het geheel van activa en passiva dienstig voor de uitbating van een IT activiteit van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de principes voorzien in het splitsingsvoorstel.

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap werd verwezen naar het neergelegd splitsingsvoorstel, waarin de activa en passiva van de bedrijfstak «commerciële activiteit.» uitvoerig worden beschreven.

* De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

*De vergadering besliste met eenparigheid dat de nieuwe aandelen aan de bestaande aandeelhouders worden toegekend in verhouding tot hun aandeelhouderschap in de bestaande vennootschap.

*De vergadering besliste met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 mei 2013 voor rekening van de op te richten vennootschap.

*Alle verrichtingen vanaf 1 mei 2013 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

* De vergadering stelde vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: 57 . 846, 87 EUR kapitaal; 5 .784, 69 EUR wettelijke reserves, 171,90 EUR belastingvrije reserves.

* De vergadering besliste met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aansprakelijkheid «NC-COMPUTING » met maatschappelijk zetel te 9160 Lokeren,' Zoomstraat 3 op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te_ leggen met inbegrip,__ van de ats_luitingsdatum Tan_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mai 11.1

eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De comparanten verklaarden dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Naam: NC-Computing

:Maatschappelijke zetel: 9160 Lokeren, Zoomstraat 3

Doel: : zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computer, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings-en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers,

toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen,

computerterminaks, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- Alle mogelijke advies- en of dienstenfuncties op het vlak van IT.

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied.

- Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen vorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als -voorre-keni-n-g -van --derden,-o-f-.a-ls.--tussenpar-soo-n--:-

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden -aan hét Belgisch Staatsblad

mod 11A

Voorbehouden aan hét Belgisch Staatsblad

Het patrimonium, gevormd door de inbrengsten, grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen en verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

- Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende goederen en roerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- De vennootschap heeft tot doel, zo in België, als in het

buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als

tussenpersoon, alle activiteiten als holding,

patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij,

managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles met uitsluiting van activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten

wettelijk voorbehouden aan erkende financiële

instellingen en andere tussenpersonen.

- Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

onder meer:

- Onderneming in

roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de

meest ruime zin, alle bemiddelingen,

dienstverlening en service bij verrichtingen van roerend en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor

buitenlandse vennootschappen, leasing,

financieringen en leningen, verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren- of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals

appartementen, kantoren, winkels, woningen,

studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

- Alle handelsfondsen, met inbegrip van

hoteluitbating, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderverhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

- Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen -als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor

maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten,

logistieke en intellectuele bijstand.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op het

-oor-daal kundi g-.--b eh e e.x-,-____uztb-r- e.i-din-g.,-_.. v-e-r"f-r-a.alen----en-

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

transformatie van en eigen roerend of onroerend patrimonium zoals:

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen of verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, vernaaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen,

onderhouden, ontwikkelen en uitbaten,

urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op het beheer, wederbelegging en opbrengst Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals` het verlenen' van alle managementbijstand" en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin..

Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs -en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Trading in de meest ruime zin.

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook.

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen.

- Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

- De vennootschap kan zich borg stellen voor derden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Dit alles in de meest ruime zin.

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 57.846,87E. Het wordt vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot

als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Tot gewone zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur met de bevoegdheid de vennootschap alleen handelend te vertegenwoordigen:

- de Heer Christiaan Van Damme, wonende te Zele, Albrecht Rodenbachstraat 13;

- Mevrouw Nicole De Schryver, wonende te Zele, Albrecht

Rodenbachstraat. 13.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan h'et Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand november om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend j aar.

Iet eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend en veertien.

Winst-reserves: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

* Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vergadering aanhoorde de lezing van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de redenen die ertoe leiden de voorgestelde maatschappelijke omzetting te overwegen, zonder dat nochtans, de duur, de zetel gewijzigd worden.

De vergadering aanhoorde eveneens de lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, Jeroen Verslype, te 8400 Oostende, Gistelsesteenweg 150, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag zijn letterlijk:

'Tot besluit verklaren wij dat wij zijn overgegaan tot een beperkt nazicht van de tussentijdse staat van activa en passiva van de vennootschap NV NC-Computing per 31 juli 2013.

Onze opdracht van beperkt nazicht werd uitgevoerd in het kader van een omzetting van de vennootschap. Bijgevolg bestond dit

voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van

de financiële informatie en werd uitgevoerd in overeenstemming met de controleaanbeveling van het Instituut der Bedrijfsrevisoren

i.v.m. het beperkt nazicht. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de jaarrekening. Derhalve kunnen wij over de bijgevoegde staat geen verklaring afleggen.

Onze werkzaamheden van beperkt nazicht zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

" aan Iet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 juli 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden van beperkt nazicht, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er geen feiten of elementen aan het licht gebracht die ons zouden doen besluiten' dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 300.849,63 euro is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 100.000,00 euro.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 7 oktober 2013 Jeroen Verslype Bedrijfsrevisor."

De vergadering neemt met eenparigheid van stemmen, de verslagen aan van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, en besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de duur, de zetel dezelfde zullen zijn als deze van de huidige vennootschap en waarvan de activa -en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de

reserves worden gewijzigd overeenkomstig het

splitsingsvoorstel.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen, in ruil voor één aandeel van de omgezette vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, te weten :

- de Heer Christiaan Van Damme tweehonderd (200 aandelen)

- Mevrouw Nicole De Schryver : tweehonderd (200 aandelen)

Alvorens over te gaan tot de beraadslaging over het volgend punt op de agenda, verklaarden de Heer Van Damme Christiaan en Mevrouw Nicole De Schryver, beiden voornoemd, ontslag te nemen als bestuurders van de naamloze vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

* De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen, het ontslag van de Heer Van Damme Christiaan en mevrouw Nicole De Schryver, beiden voornoemd, als bestuurders te aanvaarden; eveneens werd hen kwijting verleend voor hun mandaat.

* De vergadering besliste de benaming van de reeds bestaande vennootschap te wijzigen naar NC-Consult BVBA.

* De vergadering aanhoorde de lezing van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, in verband met het voorstel tot wijzigen van het doel.

* De vergadering besliste het doel te wijzigen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon :

Het patrimonium, gevormd door de inbrengsten, grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen en verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende goederen en roerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

" aan liet Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap heeft tot doel, zo in België, als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap,

beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus,

makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles met uitsluiting van activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddelingen, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerend en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen, leasing, financieringen en leningen, verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren- of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbating, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en

vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren,

onderverhuren en verhuren, verkopen en ruilen,

commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen -als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaien en transformatie van en eigen roerend of onroerend patrimonium zoals:

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen of verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen,

onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren,

vervreemden en ruilen met het oog op het beheer, wederbelegging en opbrengst

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en

ondernemingen, evenals het verlenen van alle,

managementbijstand en het waarnemen van alle

bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van

-ondernemingen,--di.t-.alles-in-de. meest.r-uimew-.z.in-.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan iiet Belgisch Staatsblad

V

mod 1Lt

Voor-

behouden aan liet Belgisch

Staatsblad

Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs -en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Trading in de meest ruime zin.

Net deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of .op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook.

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computer, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings-en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten,

plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren,

beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in hetalgemeen alle computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

Alle mogelijke advies- en of dienstenfuncties op het vlak van ]T.

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied.

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden

aan fret Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen

verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen vorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

* Na elk artikel afzonderlijk, eenparig, te hebben goedgekeurd, stelde de vergadering de statuten van de uit de omzetting gesproten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op als volgt:

* Naam: NC-Consult

Maatschappelijke zetel: 9240 Zele, Albrecht Rodenbachstraat 13.

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon : Het patrimonium, gevormd door de inbrengsten, grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken,

° uitrusten, valoriseren, bouwen en verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

b Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende goederen en roerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België, als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap,

beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus,

makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles met uitsluiting van

e activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere

e tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen

rekening als voor rekening van derden, en betreffen onder

C1D

meer:

Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin,

ss alle bemiddelingen, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerend en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen, leasing, financieringen en leningen, verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen,

pqin huur geven of nemen, onderhuren- of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbating, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en

Wvakantieo.o den,-------vexg.un-n" i-rage-n-, octrooi-e-n-,-. licenties- .... en-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren,

onderverhuren en verhuren, verkopen en ruilen,

commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen -als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaien en transformatie van en eigen roerend of onroerend patrimonium zoals:

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen of verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen,

onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren,

vervreemden en ruilen met het oog op het beheer, wederbelegging en opbrengst

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en

ondernemingen, evenals het verlenen van alle

managementbijstand en het waarnemen van alle

bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs -en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Trading in de meest ruime zin.

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook.

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computer, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings-en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten,

-plotters, printers-,----- to.e-ts-enborden-r toevoertoeb-e-ho" r-en,---

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

n ,. 1 Voorbehouden aan riet Belgisch Staatsblad mad 19.1

beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle

computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

Alle mogelijke advies- en of dienstenfuncties op het vlak van IT.

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied.

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen vorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin.

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 42.153,13E. Het wordt vertegenwoordigd door 400 aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot

als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Tot gewone zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur met de bevoegdheid de vennootschap alleen handelend te vertegenwoordigen:

- de Heer Christiaan Van Damme, wonende te Zele, Albrecht Rodenbachstraat 13;

-- Mevrouw Nicole De Schryver, wonende te Zele, Albrecht Rodenbachstraat 13.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand september om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar:, Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één mei en eindigt op dertig april van het daaropvolgend jaar.

Winst-reserves: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

* De comparanten verleenden bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Ernst & Young", met kantoor te 9000 Gent, Moutstraat 54, of aan één van haar bediende, met nart'te aan mevrouw Greet Van Bosstraeten, bevoegd om alleen 'op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de

zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten

met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Comparanten machtigden ondergetekende Notaris tot neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* afschrift van het proces-verbaal

* verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

* verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting

* verslag van raad van bestuur inzake doelswijziging met de

balans dd 31-07-2013

* verslag van de raad van bestuur inzake de omzetting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 09.11.2015, NGL 10.12.2015 15688-0156-014

Coordonnées
NC-COMPUTING

Adresse
ZOOMSTRAAT 3 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande