NDK 28

Divers


Dénomination : NDK 28
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 555.710.723

Publication

15/07/2014
ÿþmod11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 111MIMI III

Ondememingsnr : 035s. *R--/ o.

Benaming (voluit) : NDK 28

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Industrieweg 76

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte :OPRICHTING

!iEEr blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van d& burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkt& aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op dertig juni tweeduizend veertien, ter neerlegging ve.x5r registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt

"

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1° De naamloze vennootschap "DB Flanders Invest" of afgekort "DBFI", met maatschappelijkeL :!zetel te 8301 Knokke-Heist, Eeuwfeestlaan 31, opgericht blijkens akte verleden vcor notaris; Baudouin Cols te Antwerpen op zevenentwintig maart negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van vijftien april daarna onder nummer' 920415-211, waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor i! ondergetekende notaris Jan Beel te Gent op 27 december 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het; Belgisch staatsblad van 1 februari daarna, onder nummer 2012-02-01/0028784, met BTW-nummer 446.954.026, met ondernemingsnummer 0446.954.026.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Simmo" met maatschappelijke zetel te 8301 Knokke-Heist, Eeuwfeestlaan 31, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jean-' Louis Van Hoorebeke te Gent op 27 mei 1992, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 20 juni daarna onder nummer 920620-431, waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Fabienne Fevely te Gent op 10 oktober 2005, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 7 november daarna, onder nummer 2005-11-07/0158545, met BTW-nummer 446.954.026, met ondernemingsnummer 0447.547.508..

De naam van de vennootschap luidt "NDK 28".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (Wondelgem), Industrieweg 76.

!! De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse

taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen! rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

- projectmanagment, omvattende de exploitatie van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het laten uitvoeren en begeleiden ! ,"

:! van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezeni dienaangaande, het onderhandelen met en het aanstellen van een architect, een aannemer en! andere betrokken personen, het optreden tegenover diverse overheden en instanties voori vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de! controle hierop tijdens en nadien;

- het coördineren en laten uitvoeren van alle private en openbare bouwwerken van alle aard, zoals daar zijn metsel- en betonwerken, schrijn- en timmerwerken, glaswerken, plafoneer-,! cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van wand- en vloerbekledingen, schilder- en i; behangwerken, dakwerken, grondwerken, sanerings- en afbraakwerken en andere, dit alles zover aan de vestigingsvoorwaarden kan worden voldaan;

mod11.1

" er.

- de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling ten titel van aanneming, en dit van aile gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen; het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen en het verlenen van aile adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van aile onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren van alle onroerende goederen; het nemen en afstaan van optierechten op onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor; het aankopen van onroerende goederen met het oog op wederverkoop, het optreden als beroepskoper en  verkoper van onroerende goederen; het makelen in onroerende goederen.

In het algemeen zal zij aile maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten.

Zij mag onder meer aile roerende en onroerende goederen, handeisfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan deelnemen aan projecten van publiek-private samenwerking. Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard of deze oprichten, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, dagelijks bestuurder, lid van het directiecomité of vereffenaar in andere vennootschappen.

In het algemeen mag de vennootschap aile daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel dan wel erbij aansluiten of bijdragen tot de bevordering van haar doe

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het 4:eut

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ).

Geassocieerd notaris Jan Bael bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOK 28" in oprichting bij KBC Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, Komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en' beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werd tot gewone zaakvoerder benoemd:

- de heer Jean-Marie Stanislas Pierre Antoine Ghislain de Buck van Overstraeten, geboren te Gent op 5 maart 1968, wonende te Knokke-Heist, Eeuwfeestlaan 31,

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

in geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschapperL

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van huidige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om zeventien uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig niet de inhoud

van dat uittreksel voorkomen..

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 30/06/2014, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NDK 28

Adresse
9032 Gent (Wondelgem)

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande