NDL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NDL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.775.358

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 02.05.2014, NGL 18.06.2014 14207-0133-008
07/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2014
ÿþ(M\ Mod Word 71.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

111111112M DI

NEERGELEGD

21 AUG. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANi7FI TF ( NT

Ondememingsnr : 0835.775.358

Benaming

(voluit) : Tristan Energy

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ottergemstesteenweg 439 Bus 8, 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Nieuwe Zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 20106/2014.

Er wordt beslist om het ontslag van de zaakvoerder N.V. Enervest Project I vanaf heden te aanvaarden en de vennootschap Enervest AG gevestigd te Maximilianstrasse 47, 80538 München met handeisregisternummer HRB173091 vast vertegenwoordigd door de heer Michael Schoiz, wonende te Lipowskystrasse 47, 80538 München te benoemen tot nieuwe zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang.

Enervest AG

Vast Vertegenwoordigd door Michael Scholz

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 03.05.2013, NGL 31.05.2013 13143-0536-008
23/02/2015
ÿþc ~ ~Y" ,/ , , Mod Word 11.1

\\t!/ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835.775.358

Benaming

(voluit) ; TRISTAN ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 439 bus 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Iris De Brakeleer,. te Ninove, op 5 februari 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de, BVBA TRISTAN EIdERGY de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in NDL.

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9400 Ninove,,

Aalstersesteenweg 271.

DERDE BESLISSING:

De vergadering beslist tot het ontslag van de actuele zaakvoerder, zijnde ENERVEST AG, gevestigd te' 80538 München, Maximilianstrasse 47, met vast vertegenwoordiger de heer Michaël Scholz, wonende te 80538 München, Lipowskystrasse 47.

De vergadering beslist met ingang van heden aan te stellen tot nieuwe niet statutaire zaakvoerder (onbezotdiigd mandaat): de heer Louis De Saedeleer, comparant in deze, die verklaren deze functie te aanvaarden, en bevestigen dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

VIERDE BESLISSING:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, daar aile aanwezige vennoten erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben', genomen.

Een exemplaar van bovengenoemd verslag van de zaakvoerder en van de staat van actief en passief zal met deze akte ondertekend en geregistreerd worden.

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap mag alle bouwwerken oprichten, laten oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden, als bouwheer of als algemeen aannemer en aan onroerende goederen veranderingen en meerwaarden aanbrengen evenals de studie en de uitvoering van verkavelingen. De aanleg van wegenis en rioleringen, grondwerken, waterdichtingswerken, bouwwerken, algemene schrijnwerken, vloerwerken, bouwen van' stellingen, evenals de studie en uitvoering van decoratie en binnenhuisinrichting (schilder- en behangwerken) in, de ruimste zin van het woord, rechtstreeks of onrechtstreeks voor zichzelf of voor derden, dit zelf uitvoeren of laten uitvoeren en alles wat daarmee gepaard gaat; verbintenissen aangaan als adviseur van bouwwerken, materialen aankopen, ruilen en verkopen, alle noodzakelijke ondernemingscontracten afsluiten, aile wissel-, commissie- en courtageverrichtingen doen, evenals het beheer van onroerende goederen aannemen.

Ze heeft ook tot doel de aankoop, ruiling, verkoop, inhuurneming, verhuring, leasing en onderhoud van' onroerende goederen evenals alle financieringsverrichtingen toegelaten door de wet.

De uitvoering van algemene pleisterwerken omvattende onder meer plafonneer-, cementeer-, en alle andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, gyproc en gips.

Ze mag alle zaken verrichten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in het kader van pedicure, manicure, voetreflexologie; handel in allerlei verzorgingsproducten en schoonheidsproducten alsmede de daarbij horende toestellen en accessoires.

Ze mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die. hetzelfde, soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vereenvoudigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

<150292

Id



FI.~7_~~G~lwg e3 D

1 1 FE0, 2015

Fl)rC;-C~j''é'r-. \ ~',ïJ

KOOPHAMHAr: ; "r;- ( '.-r.rr

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel."

VIJFDE BESLISSING:

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen. Bijgevolg luiden de volgende artikelen voortaan ais volgt:

Artikel 1. Naam.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "NDL".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" (eventueel in het kort ' "BVBA"), de nauwkeurige aanwijzing van de zetel, het ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer : op de belasting over de toegevoegde waarde.

Artikel 2, Zetel.

De zetel is gevestigd te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 271, en mag zonder statutenwijziging binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap mag alle bouwwerken oprichten, laten oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden, als bouwheer of als algemeen aannemer en aan onroerende goederen veranderingen en meerwaarden aanbrengen evenals de studie en de uitvoering van verkavelingen. De aanleg van wegenis en rioleringen, grondwerken, waterdichtingswerken, bouwwerken, algemene schrijnwerken, vloerwerken, bouwen van stellingen, evenals de studie en uitvoering van decoratie en binnenhuisinrichting (schilder- en behangwerken) in de ruimste zin van het woord, rechtstreeks of onrechtstreeks voor zichzelf of voor derden, dit zelf uitvoeren of laten uitvoeren en alles wat daarmee gepaard gaat; verbintenissen aangaan als adviseur van bouwwerken, , materialen aankopen, ruilen en verkopen, aile noodzakelijke ondernemingscontracten afsluiten, alle wissel-, , commissie- en courtageverrichtingen doen, evenals het beheer van onroerende goederen aannemen.

Ze heeft ook tot doel de aankoop, ruiling, verkoop, inhuurneming, verhuring, leasing en onderhoud van onroerende goederen evenals alle financieringsverrichtingen toegelaten door de wet.

" De uitvoering van algemene pleisterwerken omvattende onder meer plafonneer-, cementeer-, en alle ' andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, gyproc en gips.

Ze mag alle zaken verrichten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in het kader van ' pedicure, manicure, voetreflexologie; handel in allerlei verzorgingsprodkícten en schoonheidsproducten alsmede de daarbij horende toestellen en accessoires.

Ze mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vereenvoudigen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

ZESDE BESLISSING:

De vergadering beslist als bijzondere lasthebber aan te stellen: BACCA ACCOUNTANTS Bv ow BVBA, 9400 Ninove, Mallaardstraat 3-7, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de wijziging van de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

Voor beknopt uittreksel.

Iris De Brakeleer,

geassocieerd notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte dd. 5/2/2015, met bijlagen.

- de gecoërdineerde statuten.

Voor-íioudeh aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzit van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/04/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

negenhonderdachtenzestig, wonende te 85748 MUNCHEN, ALLESCHERSTRASSE 25, DUITSLAND, van Duitse nationaliteit. Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. 10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

De planning, ontwikkeling en exploitatie van hernieuwbare energieprojecten, waaronder in het bijzonder de ontwikkeling van windenergieprojecten.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, de verwezenlijking ervan te begunstigen, zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, en dergelijke waarnemen in andere vennootschappen, in voorkomend geval mits aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, daartoe.

12/ gewone algemene vergadering: de eerste vrijdag van de maand mei om twaalf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmachtverlening: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister. Bijzondere volmacht wordt voorts verleend aan Bacca Accountants, te 9400 Ninove, Mallaardstraat 3-7, vertegenwoordigd door de heer Peter Trog, om gemelde vennootschap te vertegenwoordigen en alle formaliteiten in naam en voor rekening van deze vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle vereiste documenten te ondertekenen.

14/ Vertegenwoordiging bij volmacht: De beide oprichters werden krachtens onderhandse volmacht vertegenwoordigd door de heer VERMEULEN Philippe, geboren in Sint-Amandsberg op 10 december 1973, wonende te 9000 Gent, Wolterslaan 14.

Voor ontledend uittreksel Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.11.2014, GGK 04.05.2015, NGL 29.05.2015 15140-0009-009

Coordonnées
NDL

Adresse
AALSTERSESTEENWEG 271 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande