NEAPHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEAPHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.635.978

Publication

24/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310391*

Neergelegd

22-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Provincieweg 410

Ondernemingsnummer :

0632635978

Benaming (voluit) : Neapharma

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzele op 18 juni 2015, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende gegevens :

Oprichters

1. De heer DE KEGEL, Kristof Marie Jerome, ongehuwd, geboren te Zottegem op 6 januari 1984, nationaal nummer: 84.01.06-197.36, wonende te 9550 Herzele, Provincieweg 410.

2. De heer DE POTTER, Kjell Marcel, ongehuwd, geboren te Oudenaarde op 11 november 1989, nationaal nummer: 89.11.11-143.18, wonende te 9550 Herzele, Provincieweg 410.

3. De heer VAN BAEVEGHEM, Olivier René Sylvain, ongehuwd, geboren te Gent op 30 maart 1990,

nationaal nummer: 90.03.30-385.44, wonende te 9890 Gavere, Beekstraat 7.

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam  Neapharma  .

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9550 Hillegem, Provincieweg 410.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging

ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) en is

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De voornoemde oprichters hebben verklaard en erkend dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op

alle aandelen is ingeschreven tegen de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel,

door:

1. De heer DE KEGEL Kristof voormeld, voor zevenduizend vierhonderdveertig euro (¬ 7 440,00), gedeeltelijk volstort ten belope van zesduizend euro (¬ 6 000,00), en waarvoor hem VEERTIG (40) aandelen worden toegekend;

2. De heer DE POTTER Kjell voormeld, voor zevenduizend vierhonderdveertig euro (¬ 7 440,00), gedeeltelijk volstort ten belope van zesduizend euro (¬ 6 000,00), en waarvoor hem VEERTIG (40) aandelen worden toegekend;

3. De heer VAN BAEVEGHEM Olivier voormeld, voor drieduizend zevenhonderdtwintig euro (¬ 3 720,00), gedeeltelijk volstort ten belope van drieduizend euro (¬ 3 000,00), en waarvoor hem TWINTIG (20) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE29 7360 1477 3164 bij de bank KBC Bank NV, geopend ten name van de voormelde vennootschap  Neapharma in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 18 juni 2015 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

9550 Herzele

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de aan- en verkoop, productie en verpakking van sportvoeding en voedingssupplementen;

- de internetverkoop;

- de productie en verdeling van algemene voeding;

- de aan- en verkoop van fietsen, fietsonderdelen, sportkledij en sportbenodigdheden (zoals daar zijn helmen, brillen, drinkbussen, enz.);

- het verlenen van diensten (zoals daar zijn sport- en dieetbegeleiding, presentaties geven, enz.); - het verhuren van fietsen en fietsmateriaal, auto s en bestelwagens;

- de ontwikkeling en verkoop van websites en software programma's.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrecht, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van het woord.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga¬dering ge¬noemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de tweede maandag van juni om achttien uur.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

Bestemming van de winst  reserves

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

Verdeling van het netto-actief

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van

de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap op maandag 12 juni

2017 om 18u00.

Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden als zaakvoerders aangesteld:

1/ De heer DE KEGEL Kristof voormeld;

2/ De heer DE POTTER Kjell voormeld;

3/ De heer VAN BAEVEGHEM Olivier voormeld;

en hun mandaat aanvaardend.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde,

aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij

het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor

de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de

jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde

documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en

andere overheidsinstanties, met name LD Boekhouding & Fiscaliteit BVBA, kantoor houdend te 9550

Herzele, Provincieweg 241, bus 1.

Voor ontledend uittreksel

Neergelegd voor registratie

Notaris Ivan Schaubroeck

Wordt samen neergelegd :

- de uitgifte van de akte

Coordonnées
NEAPHARMA

Adresse
PROVINCIEWEG 410 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande