NEFCO BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEFCO BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.498.759

Publication

03/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BELGE

NEERGELEGD

- 20izi 2 3 DEC, 2013

:AA" ,, ..

.,

' RECifflfieK VAN

CE GENT

Vor MONITEU

behoi 2 4 -D1 =LGISCH S

aan

Belg

Staat;

u DI



19 3 795*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862.498.759

Benaming

(voluit) : Nefco Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaai 75, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vroegtijdige beëindiging mandaat commissaris - benoeming nieuwe commissaris

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 2 0 / 12 / 13

De vergadering gaat over tot vroegtijdige beëindiging van het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, niet maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout (Antwerpen), J. Englishstraat 52, vast vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker. De vroegtijdige beëindiging van het mandaat past binnen de beslissing tot recente overname van de vennootschap om vervolgens de externe controle van de ganse groep te centraliseren binnen het internationaal netwerk van Deloitte Bedrijfsrevisoren.

De vergadering besluit vervolgens om, Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, niet maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B aan te stellen ais nieuwe commissaris van de vennootschap voor een periode van drie boekjaren, waarvan het eerste boekjaar afsluit op 31 december 2013. Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Kurt Dehoome, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat.

Voor eensluidend uittreksel

L.H. de Vries

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,.13!11191J11.1

 6 -12- 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Gri:f

1

voor-

behoudF

aan he

5~Glgry~1Jc

,Ç,Ç~

yldaa+abi

1

Ondernemingsnr : 0862.498.759

B,anaming

(volut) : Nefco Belgium

(verkort)

,Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaaï. 75, 9000 Gent

(volledig adres)

Ond rs,^¬ eroo`ta : Bekrachtiging ontslag en benoeming zaakvoerder - toekenning volmacht Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 30 november 2013

De vergadering neemt kennis van en bekrachtigt het ontslag van de volgende zaakvoerders van de vennootschap met ingang vanaf 30 november 2013:

- De heer Rick Alexander Klop, wonende te Anne de Vriessingel 9, 2652 HL Berkel en Rodenrijs, Nederland; - De heer Olivier Philippe Carlo Jacques Vanbiervliet, wonende te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 87, België. De vergadering dankt deze zaakvoerders voor de wijze waarop zij hun opdracht hebben uitgeoefend, en voor de bijdrage die zij hebben geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

De vergadering zal voornoemde zaakvoerders op de eerstvolgende algemene vergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verlenen, voor hun uitgeoefende mandaat, tenzij ernstige of grove beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot bekrachtiging van de benoeming van de volgende nieuwe zaakvoerder, voor een onbeperkte periode dewelke ingaat op 30 november 2013:

" De heer Linze Hendrik de Vries, wonende te 4834ME Breda (Nederland) , Ulvenhoutselaan 123 BIS.

Zijn mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde zaakvoerder, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart zijn'

mandaat te aanvaarden.

Tevens besluit de vergadering een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Tim Baart en mevrouw Hilde Tobback, respectievelijk advocaat en medewerkster bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de aandeelhouders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en in het rechtspersonenregister en de nodige formaliteiten te vervullen ten aanzien van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen,

Voor eensluidend uittreksel

Hilde Tobback

lasthebber

~ A- li aCá- h,04Urn ae0f3

Op de laatste blz. van Luik S vermelden ; á~cto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vz.rao Naam en nandtekemng

17/12/2013
ÿþs" mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

ri-

Ondernemingsnr : 0862498759

Benaming (voluit) :ArgosOil Belgium

(verkort) :

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*1318 1 rt

NEERGELEGD

/ 5 SEC, 2013

REC K VAN

KOOPHÁ~TE GENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaai 75

9000 Gent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - BEVESTIGING

ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING - HERBENOEMING COMMISSARIS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig november tweeduizend dertien, door Meester;; Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ArgosOil Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 900D Gent, Wiedauwkaai, 75, hierna "de, Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op negenentwintig:; november tweeduizend dertien in "Nefco Belgium" en vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende;; tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij;; draagt de benaming "Nefco Belgium"."

2/ Bevestiging dat de maatschappelijke zetel verplaatst is naar volgend adres 9000 Gent, Wiedauwkaai, 75,x. krachtens een beslissing van de zaakvoerders de dato 3 september 2012 en wijziging van de eerste zin van artikel 2 van de statuten als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Wiedauwkaai, 75."

3/ Wijziging van het doel van de Vennootschap door vervanging van de eerste alinea van artikel 3 van de;; statuten door de volgende tekst :

"de (groot)handel in, het vervoer van, de opslag van en de bemiddeling bij handelstransacties betreffende; LPG (zijnde (handels)propaan, (handels)butaan en autogas (zijnde het mengsel van (handels)propaan en,, (handels)butaan))."

4/ Werd herbenoemd tot commissaris: de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", gevestigd,: te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als;; vertegenwoordiger de heer Ronald Van den Ecker aanduidt en dit voor drie jaar waarvan het eerste boekjaar:' afsluit op 31 december 2013, in aansluiting met zijn vorige mandaat.

5/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Hilde Tobback en Vincent Schoeters, woonstkeuze gedaan hebbende te Laga, 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de;' vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de

,

gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting::

over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de~3,

gecoördineerde tekst van statuten),

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.









Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.11.2013, NGL 29.11.2013 13673-0204-041
04/12/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0862.498.759

Benaming

(voluit) : Nefco Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaai 75, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting beëindiging en benoeming commissaris

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 15 oktober 2014

De voorzitter zet uiteen dat de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 20 december 2013 heeft besloten tot de vroegtijdige beëindiging van het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA, met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, J. Englishstraat 52 en vast vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, als commissaris van de vennootschap. Vervolgens heeft zij Deloitte Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8B, 1831 Diegem, vast vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehcorne, als commissaris aangesteld voor een periode van drie boekjaren waarvan het eerste boekjaar afsluit op 31 december 2013.

De voorzitter zet hierbij uiteen dat Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA, voornoemd, haar mandaat is blijven uitoefenen vanaf haar herbenoeming op de Buitengewone Algemene Vergadering dd.29 november 2013 tot op heden en zij tevens verslag zal uitbrengen over boekjaar dat afsluit per 31 december 2013.

Bijgevolg besluit de vergadering dat de publicatie van hogergenoemde commissaris wissel als onbestaande dient te worden beschouwd en bekrachtigt zij hierbij dat Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA verslag zal uitbrengen over boekjaar 2013.

Voor éénsluidend uittreksel

L.H. de Vries Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

19 7705

M4NlTEU

2 7 -11 BELGISCH S

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

R BELGE

NEERGELEGD

2014 2 8 OKT, 2014

AATSBLAD RECHTBANK V.r,.~ -. tcOOPHAOTiffler

11/10/2013
ÿþ Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Il N11111)11 VAN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit het 2013.



NEERGELEGD

- 2 OKT, 2013

RECHTBANl Riffle

KOOPHANDEL TE GENT

0862.498.759

ArgosOil Belgium

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Wïedauwkaai 75, 9000 Gent

Kennisname ontslag zaakvoerders - bekrachtiging benoeming zaakvoerder-toekenning volmacht

proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering der vennoten dd. 23 september'

De vergadering neemt kennis van en bekrachtigt het ontslag van de volgende zaakvoerders van de vennootschap:

- de heer Peter Jacob Goedvolk, wonende te 3161 HM Rhoon (Nederland), Rijsdijk 61 en dit met ingang' vanaf 1 juni 2013;

- de heer Cees den Ouden, wonende te 4794ED Willemstad (Nederland), Cornabépark 6 en dit met ingang vanaf 14 juni 2013;

- de heer Adrianus Johan Ronald Scheepers, wonende te 4847AT Teteringen (Nederland), Vossenberg 8 en; dit met ingang vanaf 1 september 2013.

De vergadering dankt deze zaakvoerders voor de wijze waarop zij hun opdracht hebben uitgeoefend, en', voor de bijdrage die zij hebben geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap,

De vergadering zal voornoemde zaakvoerders op de eerstvolgende algemene vergadering die beraadslaagt' en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verlenen, voor hun uitgeoefende mandaat, tenzij ernstige of grove beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot bekrachtiging van de benoeming van de volgende nieuwe zaakvoerder, voor een periode ingaand op 1 oktober 2013 en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019:

- de heer Olivier Philippe Carlo Jacques Vanbiervliet, wonende te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 87, België. Zijn mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voomoemde zaakvoerder, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Tevens besluit de vergadering een bijzondere volmacht toe te kennen aan mevrouw Lili Ling, Legal Counsel bij Argos Group B.V., met statutaire zetel te (3089J1-H) Rotterdam, Waalhaven Z.z. 11, Nederland, teneinde de genomen beslissingen van de vennoten te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken hieromtrent te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Lili Ling

Lasthebber

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der vennoten van 23 september 2013.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Il N11111)11 VAN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit het 2013.



NEERGELEGD

- 2 OKT, 2013

RECHTBANl Riffle

KOOPHANDEL TE GENT

0862.498.759

ArgosOil Belgium

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Wïedauwkaai 75, 9000 Gent

Kennisname ontslag zaakvoerders - bekrachtiging benoeming zaakvoerder-toekenning volmacht

proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering der vennoten dd. 23 september'

De vergadering neemt kennis van en bekrachtigt het ontslag van de volgende zaakvoerders van de vennootschap:

- de heer Peter Jacob Goedvolk, wonende te 3161 HM Rhoon (Nederland), Rijsdijk 61 en dit met ingang' vanaf 1 juni 2013;

- de heer Cees den Ouden, wonende te 4794ED Willemstad (Nederland), Cornabépark 6 en dit met ingang vanaf 14 juni 2013;

- de heer Adrianus Johan Ronald Scheepers, wonende te 4847AT Teteringen (Nederland), Vossenberg 8 en; dit met ingang vanaf 1 september 2013.

De vergadering dankt deze zaakvoerders voor de wijze waarop zij hun opdracht hebben uitgeoefend, en', voor de bijdrage die zij hebben geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap,

De vergadering zal voornoemde zaakvoerders op de eerstvolgende algemene vergadering die beraadslaagt' en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verlenen, voor hun uitgeoefende mandaat, tenzij ernstige of grove beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot bekrachtiging van de benoeming van de volgende nieuwe zaakvoerder, voor een periode ingaand op 1 oktober 2013 en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019:

- de heer Olivier Philippe Carlo Jacques Vanbiervliet, wonende te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 87, België. Zijn mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voomoemde zaakvoerder, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Tevens besluit de vergadering een bijzondere volmacht toe te kennen aan mevrouw Lili Ling, Legal Counsel bij Argos Group B.V., met statutaire zetel te (3089J1-H) Rotterdam, Waalhaven Z.z. 11, Nederland, teneinde de genomen beslissingen van de vennoten te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken hieromtrent te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Lili Ling

Lasthebber

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der vennoten van 23 september 2013.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2012
ÿþ Mal Malt 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u I I11t I I1I 1111111

*12171082*

i

~

0 8 OCT. Mi

Griffie

Ondernerningsnr : 082498.759

Benaming

(voluit) : ArgosOil Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 277, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - verplaatsing zetel - toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 3 september 2012

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer David Delellio en de heer Hendrikus den Toom ais zaakvoerders van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 september 2012.

De vergadering dankt voornoemde zaakvoerders voor de wijze waarop zij hun opdracht hebben uitgeoefend en voor de bijdrage die zij hebben geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

De heer David Delellio en de heer Hendrikus den Toom zullen op de eerstvolgende jaarvergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verleend worden voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van hun ontslag, tenzij bij ernstige en zware beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van de volgende personen als zaakvoerders van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 september 2012:

-De heer Adrianus Johan Ronald Scheepers, wonende te 4847AT Teteringen (Nederland), Vossenberg 8; -De heer Rick Alexander Klop, wonende te 2652HL Berkel en Rodenrijs (Nederland), Anne de Vriessingel 9;

-De heer Cees den Ouden, wonende te 4794ED Willemstad (Nederland), Comabépark 6. Voornoemde zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden en zullen dit onbezoldigd uitoefenen.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de beslissing van de zaakvoerders dd. 3 september 2012

De zaakvoerders nemen kennis van en bekrachtigen de verplaatsing van de maatschappelijke zetel en de' exploitatiezetel van de vennootschap van '1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 277' naar '9000 Gent, Wedauwkaai 75' en dit met ingang vanaf 1 september 2012.

Tevens besluiten de zaakvoerders een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Tim Baart, advocaat bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de vennoten en de zaakvoerders te publiceren in Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken hieromtrent te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Tim Baart

Advocaat/lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1.111:u ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







bel a; Be Sta

*12136825*









é-

JULao12

BRUS~

Gri~ie

Ondememingsnr : 0862.498.759

Benaming

(voluit) : ARGOSOIL BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MECHELSESTEENWEG 227 1800 VILVOORDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

UITTREKSEL UIT HET PROCES-VERBAAL DER GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 1210712010.

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA (B160), De Kieetlaan, 2 1831 Diegem, vertegenwoordigd door,

" Ronald Van den Ecker, kantoorhoudende te Joe Englishstraat, 52 2140 Borgerhout Antwerpen wordt herbenoemd als commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaren. Het mandaat komt ten einde op de algemene vergadering die de jaarrekening over het boekjaar 2012 zal goedkeuren.

Peter Jacob Goedvolk,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.08.2011, NGL 31.08.2011 11506-0137-041
25/07/2011
ÿþ nnod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

St

1 2 JUL 7011

Griffie

Ondernemingsnr : 0862498759

Benaming

(voluit) ArgosOil Belgium

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg, 227

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN NATURA - KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig mei tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN" MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met: handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,. Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ArgosOil Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 277,. volgende beslissingen genomen heeft

1° Verhoging van het kapitaal door inbreng in natura (schuldvordering - welke uitvoerig beschreven staat in' het verslag van de commissaris) met zeven miljoen vijfhonderd duizend euro (7.500.000,00 EUR), om het te. brengen op negen miljoen honderd negenenzestig duizend euro (9.169.000,00 EUR), door uitgifte van. vijfenzeventig duizend (75.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de vennootschap naar Nederlands recht "Argos Marketing & Sales .B.V.", de vijfenzeventig duizend (75.000) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 30 mei 2011 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren",: vertegenwoordigd door de Heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2140 Antwerpen: (Borgerhout), Joe Englishstraat 52, luiden letterlijk als volgt :

"Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA "ArgosOil Belgium" voor een bedrag van ¬ 7.500.000,00 door uitgifte van 75.000 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en van hetzelfde type en genietend van dezelfde rechten en voordelen van de bestaande aandelen bestaat uit een schuldvordering in rekening-courant in hoofde van de BV "Argos Marketing & Sales" voor een bedrag van ¬ 7.500.000,00. Na het beëindigen van onze controles zijn wij van oordeel dat:

. ° de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake

inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen

ter vergoeding van de inbreng in natura; "

° de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

° de door de partijen weerhouden methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de hand

"

van de nominale waarde als bedrijfseconomisch verantwoord kan worden beschouwd;

° de weerhouden waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het totaal.

van het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende.

de rechtmatigheid en billijkheid van de voorgestelde verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen

"fairness opinion" is.

Antwerpen, 30 mei 2011

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

vertegenwoordigd door

(volgt de handtekening)

Ronald Van den Ecker

Vennoot"

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2° Vermindering van het kapitaal ten belope van één miljoen vierenzeventig duizend tweehonderd zes en tachtig euro (1.074.286,00 EUR) om het kapitaal te verminderen tot acht miljoen vierennegentig duizend zevenhonderd veertien euro (8.094.714,00 EUR). Zij werd integraal aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal en zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen.

3° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt acht miljoen vierennegentig duizend zevenhonderd veertien i euro (8.094.714,00 EUR).

Het is verdeeld in eenennegentig duizend zeshonderd negentig (91.690) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één éénennegentigduizend zeshonderd negentigste (1/91.690ste) van het kapitaal , vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en integraal gestort."

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan "AD-Ministerie", vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70/A., evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het handelsregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoerde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van het college van zaakvoerders en het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 313§1 van het Wetboek van vennootschappen, twee volmachten, de gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

 kor-behcy,den dr- aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

28/06/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sF~`" !~ ~~ ,

BRUXE

16 JUIN 7011

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.498.759

" Benaming

(voluit) : ARGOSOIL BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 277, 1800 Vilvoorde

11111111111111111011111111111

*11095655*

Onderwerp akte : Voorstel van inbreng van een bedrijfstak conform artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen

Voorstel van inbreng van een bedrijfstak conform artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen tussen; ArgosOil Belgium BVBA en ArgosOil Befgium Depots BVBA

Vo.

beho,

aan Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B 9

p vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.07.2010, NGL 16.07.2010 10315-0061-034
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.11.2006, NGL 14.07.2009 09422-0378-016
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.10.2007, NGL 14.07.2009 09422-0398-017
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.10.2008, NGL 14.07.2009 09423-0008-019
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 14.07.2009 09422-0285-021
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.11.2005, NGL 13.12.2005 05894-0404-014

Coordonnées
NEFCO BELGIUM

Adresse
WIEDAUWKAAI 75 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande