NELE MEERSMAN ADVOCATEN, AFGEKORT : NM ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NELE MEERSMAN ADVOCATEN, AFGEKORT : NM ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.580.564

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 15.02.2014 14040-0375-012
25/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1.4 juta 2W

Griffie

"12111754*

be

a

Bi Ste

7

i

Ondernemingsnr : 0 IF/6 510 wi

Benaming

(voluit) : Nele Meersman Advocaten

(verkort) : NM Advocaten

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9620 Zottegem, Puttestraat 44

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris François Story te Zottegem op twaalf juni tweeduizend en twaalf, dat Mevrouw MEERSMAN Nele, advocaat, geboren te Ninove op 16 augustus 1973, wonend te 9620 Zottegem, Puttestraat, 44, een burgerlijke vennootschap opgericht heeft;

-die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen heeft. Haar naam luidt : «Nele Meersman Advocaten», afgekort «NM Advocaten». De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

-waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9620 Zottegem, Puttestraat 44;

-met een maatschappelijk kapitaal van achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550) euro;

-vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam, aile zonder vermelding van nominale waarde;

alle 100 aandelen zijn in geld onderschreven en werden bij de oprichting alle afbetaald tot beloop van 124 euro per aandeel, zodat er dus een bedrag van 12.400 euro ter beschikking van de vennootschap staat;

er blijft derhalve nog zesduizend tweehonderd euro (EUR 6.200) te volstorten door de voormelde oprichtster;

-de gemelde som van twaalf duizend vierhonderd euro (EUR 12.400) werd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend met het oog op

" onderhavige oprichting, bij de naamloze vennootschap ING België - Bank; deze deponering blijkt trouwens uit het attest afgeleverd door gemelde bank op 12 juni 2012, hetgeen de ondergetekende notaris bevestigt op zicht van het laatst gemeld attest dat door de oprichtster aan de ondergetekende notaris overhandigd werd. Gemeld attest werd niet gehecht aan de oprichtingsakte maar zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris;

-Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daarop volgend jaar.

-Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wéttelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

-In geval van vereffening van de vennootschap, wordt - na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening - het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terug betaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Voor wat betreft de toepassing van de statutaire bepalingen inzake ontbinding en vereffening, in geval in het kader van de ontbinding en vereffening discussies ontstaan die betrekking kunnen hebben op de regels van deontologie van de advocaat, inzonderheid het beroepsgeheim, of op andere vlakken rechtstreeks gekoppeld aan de uitoefening van het beroep van advocaat, dan zal de Stafhouder van de balie daarvan in kennis worden gesteld teneinde zo nodig de passende maatregelen te nemen in het kader van deze ontbinding ! vereffening.

Bestuur :

Behoudens de hierna gemelde "bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot

_ tee elden_dehiern a volgende regels.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ti r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder han-'delt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

-De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en verhuren, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan of opnemen, kredieten verlenen of opnemen of hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. -ALGEMENE VERGADERING

Behoudens de hierna gemelde "bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt" gelden de hierna volgende regels

Jaarvergadering -- buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de tweede vrijdag van december om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van "schriftelijke besluitvorming" zoals hierna uiteengezet, dan moet het rondschrijven bedoeld in de hierna gemelde bepalingen "schriftelijke besluitvorming" minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd, De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Stemrecht -- vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen Is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Samenstelling van het bureau -- notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Antwoordplicht zaakvoerdersfcommissarissen

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Beraadslaging -- aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

"Schriftelijke besluitvorming'

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de venno-'ten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behomen.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

-BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT Algemene bepaling

Aile bepalingen van de statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

~ k a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ln gevat van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Kapitaalverhoging  voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld zijn de statutaire bepalingen betreffend voorkeurrecht bij dergelijke kapitaalverhoging (door inbrengen in geld) niet van toepassing.

Zaakvoerder benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden, Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

-ALGEMENE BEPALINGEN

Deontologische bepalingen

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid waarbij de vennootfzaakvoerder persooniijk en hoofdelijk met de vennootschap is gehouden tot het respecteren van de verbintenissen ten aanzien van de cliënten.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of uittreding van een vennoot, heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Elke vennoot verplicht zich door zijn toetreding tot de vennootschap niet alleen tot de strikte naleving van de vennootschapsrechterlijke verplichtingen opgelegd door de wet en de statuten, doch als vennoot tevens tot naleving van de beroepsregels en de plichtenleer opgelegd door de Orde van Advocaten bij de Rechtbank van Êerste Aanleg waar de vennootschap haar zetel heeft.

De vennoten mogen geen belangen behartigen die met elkaar tegenstrijdig zijn,

Indien een vennoot geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten ais vennoot of partner voor de duur van de schorsing, onverminderd het recht van de overige vennoten om de geschorste advocaat uitte stuiten.

Aile geschillen tussen de vennoten en zaakvoerders zullen in laatste aanleg beslecht worden bij arbitrage door de Stafhouder van de Orde van Advocaten bij de Rechtbank van Eerste Aanleg waar de vennootschap haar zetel heeft.

Hoedanigheid oprichter/zaakvoerders/vennotenfvereffenaars

Bij de statuten die voorafgaan moet er van uitgegaan worden dat oprichter, vennoten, eventueel aan te stellen vereffenaar, rechtsopvolgers bij overdracht of overgang van aandelen telkens de hoedanigheid van advocaat moeten hebben en derhalve moeten ingeschreven zijn op een tableau van advocaten bij een in België bestaande Orde van Advocaten.

Alle te vervullen formaliteiten met toepassing van het Wetboek van Vennootschappen zullen telkens geschieden met inachtname van de wettelijke en deontologische regelgeving verbonden aan het beroep van advocaat.

-SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, §4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

" " t



Voor-

Dehouden aan het Belgisch

$taatsblad

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens heeft de oprichtster beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : Mevrouw MEERSMAN Nele, voornoemd, die deze opdracht aanvaardt.

Haar mandaat is bezoldigd.. De algemene vergadering zal beslissen over de omvang van hun bezoldiging. Overname verbintenissen

De oprichtster heeft verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2012 en in het bijzonder de aankoopverbintenis die door haar voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting aangegaan is, namelijk betreffend de aankoop van personenwagen Audi A4 Avant Model 2013 waarvoor bestelbon ondertekend werd op 9 juni 2012 door haar samen met Garage Carrosserie Vanhoonacker naamloze vennootschap te Oudenaarde. Deze overname van verbintenissen zal maar effect hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 juli 2012 en zal afgesloten worden op 30 juni 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 13 december 2013.

Volmacht

De oprichtster geeft volmacht aan Accountancy & Tax Solutions gevestigd te 9052 Zwljnaarde, Grote Steenweg Zuid 39 vertegenwoordigd door Philip MEERSMAN, met mogelijkheid tot indeplaatsstehling, om alle nodige formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket met het ocg op de inschrijving van de gegevens van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voorafgaand aan de registratie van de akte, enkel bestemd voor neerlegging ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 25.01.2016 16026-0216-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0299-012

Coordonnées
NELE MEERSMAN ADVOCATEN, AFGEKORT : NM ADVO…

Adresse
PUTTESTRAAT 44 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande