NELE VANACKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NELE VANACKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.535.214

Publication

18/09/2012
ÿþ Mod Word 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

luit 'dli tilt 1111111111 ll tl Il II1 lit tilt

*12155939*

Ondernemingsnr : O%4 " 5- " MM

Benaming

(voluit) : NELE VANACKER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stuivenberg 8b, 9881 Aalter (Bellem)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit de akte verleden voor notaris Frits GUISSON te Aalter op 5 september 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat door de heer FOCKE Christophe en zijn echtgenote mevrouw VANACKER Nele Joke Tine, samen wonende te 9881 Aalter (Bellem), Stuivenberg 8/6000, een vennootschap werd opgericht:

* RECHTSVORM EN NAAM: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "NELE VANACKER"

* ZETEL : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9881 Aalter (Bellem), Stuivenberg 8b.

* KAP1TAAL; ¬ 18.550,00, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde. Gans het kapitaal is onderschreven en op alle aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld. Het

kapitaal is volstort ten belope van ¬ 6.200,00:

* DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die,

algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met :

-Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van kwaliteitszorg, uitbouwen en coördineren van kwaliteitsafdelingen.

-Het geven van advies, samenwerken en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die actief zijn op het domein van laboratoriumonderzoek of gezondheidszorg of dle zich rechtstreeks of onrechtstreeks bezig houden met onderzoek naar, ontwikkeling, productie of verkoop van geneesmiddelen, voedingsbestanddelen) en cosmetica.

-Auditing, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

-De mogelijkheid scheppen voor de zaakvoerder om zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen en zijn kennis te verruimen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als zaakvoeder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan onroerende goederen kopen, verkopen, verhuren, beheren.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen in pand stellen en zij mag zich borgstellen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derden.

De vennootschap mag leningen toestaan aan derden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op een andere wijze in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

NEERGELEGD

4

O ? SEP. 2012

RECHTBANGrE.ffie: '.\Y'}7'r

Voor-

behouden

aan het

Belgiièh

Staatsblad



De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

* JAARVERGADERING - STEMRECHT: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 3de vrijdag van de maand juni om 16.00 uur; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, is de vertegenwoordiging door de vruchtgebruiker alleen toegelaten, uitgezonderd evenwel de vertegenwoordiging die betrekking heeft op de vereffening of de ontbinding van de vennootschap, in welk geval alleen de blote eigenaar het recht van vertegenwoordiging bezit

Elk aandeel geeft recht op één stem.

* BOEKJAAR; Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

* RESERVES, WINSTVERDELING, VERDELING SALDO NA VEREFFENING; Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt 5% voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

* SLOTBEPALINGEN- OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten-oprichters volgende beslissingen genomen

a.Benoeming zaakvoerder:

Wordt als zaakvoerder aangesteld, Mevrouw Nele VANACKER, die het mandaat aanvaardt, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

b_Retroactiviteit:

De vennoten-oprichters beslissen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf 1 juni 2012 tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

c. Volmachten;

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan BVBA PETER VANDE CASTEELE, Ruisleedsestraat 3b, 9880 Aalter, en haar aangestelden, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en In het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frits GUISSON

Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

e4 P,,e,%



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NELE VANACKER

Adresse
STUIVENBERG 8B 9881 BELLEM

Code postal : 9881
Localité : Bellem
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande