NETLASH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NETLASH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.796.244

Publication

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 21.06.2011 11193-0191-018
22/03/2011
ÿþmod 2.1

Ondememingsnr : 0878.796.244

Benaming : NETLASH

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterhoen laan, 24

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte : Fusie door overneming-vergadering van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 2 maart 2011, vóór registratie, dat de vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NETLASH" heeft het volgende besloten :

FUSIE DOOR OVERNEMING

De Voorzitter van de vergadering werd ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering heeft het haar voorgelegde fusievoorstel goedgekeurd.

Zij heeft besloten aldus tot de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMAZING X-PERIENCE", overnemende vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te'. 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 214, bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie:?. van de Rechtbank van Koophandel te Gent, met ondememingsnummer 0473.071.275, van het gehele:, vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de besloten vennootschap met beperkte;,. aansprakelijkheid "NETLASH", overgenomen vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 9032i Wondelgem, Waterhoenlaan 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van;; koophandel te Gent, met ondememingsnummer 0878.796.244, door de overgang - onder algemene titel - van;: het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen; van de overgenomen vennootschap naar dei; overnemende vennootschap overeenkomstig het voomoemde fusievoorstel.

Ingevolge de fusie werd het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-EUR) op zesenveertigduizend vijfhonderd euro (46.500,00-EUR), verdeeld over zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, en wordt een bedrag van twaalfduizend honderd euro (12.100,00-EUR) geboekt als uitgiftepremie, welk bedrag vervolgens in i het maatschappelijk kapitaal zal worden geïncorporeerd om het te brengen op achtenvijftigduizend zeshonderd euro (58.600,00-EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap in het kader van de fusie wordt vergoed door de uitreiking aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, te weten aan de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NETLASH", voornoemd, van vierhonderd vijftig (450) nieuwe 1.

volstorte aandelen van de ovememende vennootschap, te weten, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMAZING X-PERIENCE", voornoemd, zonder.aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande driehonderd (300) aandelen van de overnemende vennootschap. Deze aandelen zullen delen in de winst van de ovememende vennootschap vanaf 1 januari 2011.

De vergadering aanvaardt de voorgestelde ruilverhouding. Voor de berekening van de ruilverhouding sluit de vergadering zich aan bij het fusievoorstel en de verslagen waarvan sprake hierboven.

Er zal geen opleg in geld worden betaald.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen aan de vennoten van de overgenomen vennootschap zal geschieden door de inschrijving onder hun naam van het aantal hun toekomende aandelen en de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen op naam van de ovememende vennootschap.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vergadering heeft besloten overeenkomstig het fusievoorstel dat:

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"NETLASH", voornoemd, overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor :l

rekening van de overnemende vennootschap, te weten, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMAZING X-PERIENCE", voomoemd, vastgesteld is op 1 januari 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



grli- . Beg In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 11111 Hll IIi 111H 111 11111111 11 Il

*11044098*

b sr

111



~~~ ~~..~-r,{~$

" ]+~.Fi.~ . ..~N

1 0 lRkji:~l 2011

K()(91~i t~" 1wCï~~!$.~ , AN

TI* C ENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voiaç- behouden Taan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMAZING X-PERIENCE", voornoemd, overnemende vennootschap, geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NETLASH", voornoemd, overgenomen vennootschap,.

" Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NETLASH", voornoemd, overgenomen vennootschap, en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMAZING X-PERIENCE', voornoemd, ovememende vennootschap.

OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering heeft de ondergetekende Notaris verzocht te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap. De vergadering heeft verklaard dat de Vennootschap geen titularis is van onroerende zakelijke rechten. Het register van aandelen van de overgenomen vennootschap werd vernietigd door de zaakvoerder(s) van de ovememende vennootschap.

ONTSLAG  KWIJTING

De vergadering heeft kennisgenomen van het ontslag van de zaakvoerders, naar aanleiding van de fusie: 11 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WEBOMATIC", met zetel te 9032 Wondelgem, Waterhoenlaan 24, met als vaste vertegenwoordiger, de heer DE WAELE Bart, voornoemd, en 2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NULGRAFIEK", met zetel te 9000 Gent, lepenstraat 14, met als vaste vertegenwoordiger, de heer SABBE Dirk, voornoemd, ingevolge besluit van de algemene vergadering van 22 november 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2011 onder nummer 20110119-0009505. Er is geen commissaris.

De vergadering heeft besloten dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari-2010 en de dag van de verwezenlijking van de fusie. OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De algemene vergadering bedingt dat de besluiten te nemen over de onderwerpen op de agenda genomen worden onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot fusie door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMAZING X-PERIENCE", voornoemd, overnemende vennootschap,.

s MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER(S) VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering verleent elke machtiging aan elk van de zaakvoerder(s) van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT ADMINISTRATIES

De vergadering verleent tevens een bijzondere volmacht aan elk van de zaakvoerder(s) van de ovememende vennootschap en aan meester Martijn DERYCKE, meester Wouter WILLEMS, meester Jan DUMON, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor «Dumon, Sablon & Vanheeswijck», met kantoren te 1000 Brussel, Verenigingstraat 57/59, elk van hen kan afzonderlijk en alleen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondememingsloketten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige-administraties voor zover als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2011
ÿþi <<

~ "

ti "

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Maa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de c N RGELÉD

0 5 JAN. 2O

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE CENT

Griffie

Ondememingsnr : 0878.796.244

Benaming

(voluit) : NETLASH

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterhoenlaan 24, 9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig de bepalingen van de artikel 671 en 693 e.v. van het Wetboek van vennootschappen voor de fusie tussen de vennootschap en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMAZING X-PERIENCE, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 214 bus 2 (RPR Gent 0473.071.275).

voor de vennootschap,

Bart DE WAELE en Dirk SABBE,

zaakvoerders

1101

"11009486*

Vc behc

aar

Bel! Staa

19/01/2011
ÿþ" Mod 2.0

L1



Las P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsar : 0878.796.244 Benaming

(voluit) : Netlash

I IIIII 11111 ijlO Juil 11111111111111111111 1111 liii

11009505*

v,

beh aa Bel Staff

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Waterhoenlaan 24 9032 Gent

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 22/11/2010

De vergadering stelt vast dat Dhr. De Waele Bart, wonende te 9032 Wondelgem, Waterhoenlaan 24 en Dhr. Sabbe Dirk, wonende te 9000 Gent, lepenstraat 14 ontslag wensen te nemen als zaakvoerders van de vennootschap.

De vergadering heeft besloten hun ontslag te aanvaarden. Beide mandaten eindigen op 09 november 2010.

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerders.

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Webomatic' met zetel te 9032 Wondelgem, Waterhoenlaan 24, vast vertegenwoordigd door Dhr. De Waele Bart, wonende te 9032 Wondelgem, Waterhoenlaan 24, te benoemen als zaakvoerder. Haar mandaat gaat in vanaf 9 november 2010.

De vergadering beslist de besloten vennootschapmeeperkte aansprakelijkheid `Nulgrafiek' met zetel te 9000 Gent, lepenstraat 141Wrtegenwoordigd door Dhr. Sabbe Dirk, wonende te 9000 Gent, lepenstraat 14, te benoemen als zaakvoerder. Haar mandaat gaat in vanaf 9 november 2010.

Alle besluiten werden genomen voor elk punt van de agenda afzonderlijk en met éénparigheid van stemmen.

Webomatic bvba, vast vert door De Waele Bart

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 25.06.2010 10232-0207-016
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 17.06.2009 09245-0338-016
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08515-0399-016
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.07.2007 07495-0256-016

Coordonnées
NETLASH

Adresse
WATERHOENLAAN 24 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande