NETTO ELEKTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NETTO ELEKTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.024.121

Publication

21/01/2014
ÿþ Mad Wall' 11.1

... In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



[1111111111

V beh aa Bel Staa

VI

VAN KOOPHANDEL

i 0 JAN. 2014

DENDERMONDE

eri+ e------ _

Ondernemingsnr : 0887024/2/

Benaming

(voluit) : NETTO ELEKTRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 33318 - 9402 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene vergadering - Fusie door overneming van de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS door de vennootschap NETTO ELEKTRO - Vergaderning van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN.

Op dertig december. Worden gezamenlijk gehouden, de Buitengewone Algemene Vergaderingen van:

a-"NETTO ELEKTRO" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 9402-Ninove,, Brusselsesteenweg 333/S, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0887.024,121 en met als BTW-nummer ; BE-0887.024.121, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean Van der Bracht, destijds te Oordegem, op één februari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien februari erna onder nummer 0026347, en waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden  ovememende vennootschap,

b-"NETTO ELEKTRO BIS" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 9320-Aalst (I-rembodegem), Brusselbaan 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als; ondernemingsnummer 0893.451.162 en met als BTW-nummer ; BE-0893.451.162, opgericht bij akte verleden; voor genoemde notaris Van der Bracht op acht november tweeduizend en zeven, bekendgemaakt ais gemeld; op zesentwintig november erna onder nummer 0169188, en waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden - overgenomen of over te nemen vennootschap.

A, BUREAU

De vergaderingen van gemelde vennootschappen worden geopend om 19 uur, allen onder voorzitterschap"

van de heer Cornelis Gil nagenoemd, die voor beide vergaderingen aanstelt als secretaris mevrouw Rottiers

erika, nagenoemd.

Gezien de beperkte samenstelling van de vergadering wordt geen verder bureau samengesteld.

B, SAMENSTELLING VAN DE VERGADERINGEN

Zijn alhier vertegenwoordigd of aanwezig de volgende vennoten, die, al dan niet vertegenwoordigd als;

gemeld, naar zij verklaren het nagenoemd aantal aandelen bezitten:

Voor de vennootschap "NETTO ELEKTRO"  Overnemende vennootschap ;

-de heer CORNELIS, Gil Jan Elza, geboren te Aalst op dertien december negentienhonderd éénenzeventig,

wonende te 9340-Lede, Briel 243.

Houder van vijftig (50) aandelen;

-mevrouw ROTTIERS, Erika, geboren te Wetteren op twee juni negentienhonderd vijfenzestig, wonende te"

9340-Lede, Snel 243.

Houdster van vijftig (50) aandelen.

Totaal : 100 aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro

vertegenwoordigend.

Voor de vennootschap "NETTO ELEKTRO BIS"  Overgenomen vennootschap ;

-genoemde heer CORNELIS Gil;

Houder van vijftig (50) aandelen;

-genoemde mevrouw ROTTIERS Erika;

Houdster van vijftig (50) aandelen.

Totaal : 100 aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro,

vertegenwoordigend.

C. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren :

I. Dat de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap over volgende agendapunten moet beraadslagen en besluiten:

Voor de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS :

1/ Melding van gebeurlijke wijzigingen in de activa en de passiva van de vermogens van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap sedert de datum van het opstellen van het fusievoorstel.

2/ Na kennisneming en onderzoek door de aandeelhouders van het gezamenlijk fusievoorstel en de verslagen van de bestuursorganen van de over te nemen en overnemende vennootschap en van de bedrijfsrevisor, alle ter inzage van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap en die de aandeelhouders kosteloos kunnen verkrijgen, ontbinding zonder vereffening met het oog op de fusie door overneming van de vennootschap door de vennootschap NETTO ELEKTRO.

3/ Na de fusie, uitreiking van vijfhonderd (500) nieuwe aandelen volstort elk ten belope van één derde door de vennootschap NETTO ELEKTRO aan de aandeelhouders van de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS tegen inlevering van alle oude aandelen van de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast : voor de 50 aandelen van genoemde heer Cornelis in de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS zullen hem 250 nieuwe aandelen in de vennootschap NETTO ELEKTRO toegekend worden en voor de 50 aandelen van genoemde mevrouw Rottiers in de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS zullen haar 250 nieuwe aandelen in de vennootschap "NETTO ELEKTRO" toegekend worden - criteria van ruilverhouding opgenomen en gemotiveerd in nagemeld bedrijfsrevisoraal verslag waamaar wordt verwezen. Er is geen enkele opleg in geld.

Il. Dat de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap over volgende agendapunten moet beraadslagen en besluiten:

0/ Splitsing van de bestaande aandelen door een factor 7 waardoor het kapitaal voortaan zal vertegenwoordigd worden door 700 gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/zevenhonderdste in het kapitaal.

1/ Melding van gebeurlijke wijzigingen in de activa en de passiva van de vermogens van de over te nemen en de overnemende vennootschap sedert de datum van het opstellen van het fusievoorstel.

2/ Na kennisneming door de aandeelhouders van het gezamenlijk fusievoorstel en de verslagen van de bestuursorganen en van de bedrijfsrevisor, alle ter inzage van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap en die de aandeelhouders kosteloos kunnen verkrijgen, fusie door overneming van genoemde over te nemen vennootschap NETTO ELEKTRO BIS door de vennootschap NETTO ELEKTRO door overgang van gans het vermogen van de genoemde over te nemen vennootschap.

3/ Als gevolg van de fusie door overneming, kapitaalverhoging tot beloop van het bedrag van het geplaatste kapitaal van de over te nemen vennootschap, namelijk met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en uitgifte van vijfhonderd (500) nieuwe aandelen, elk volstort ten belope van één derde en zonder opleg in geld, overgang van reserves, provisie en schulden van de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS op de vennootschap NETTO ELEKTRO.

4/ Uitreiking van nieuwe tot beloop van een derde volstorte aandelen door de vennootschap NETTO ELEKTRO aan de aandeelhouders van de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS tegen inlevering van aile oude aandelen van zelfde vennootschap, naar ruilverhouding als in de hiervoor vernielde agenda vermeld en telkens zonder opleg in geld.

5/ Aanpassing van artikel 5 van de statuten van de vennootschap NETTO ELEKTRO met betrekking tot het kapitaal van de vennootschap.

D, VASTSTELLINGEN

I. Met betrekking tot de formaliteiten die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de onderscheiden vergaderingen vooraf het volgende vast:

1/ De respectieve bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben op datum van 13 november laatst een gezamenlijk fusievoorstel opgemaakt. Dit gezamenlijk fusievoorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde neergelegd voor de over te nemen en de overnemende vennootschap op 15 november 2013, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen. De neerleggingen van het gezamenlijke fusievoorstel werden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 november daarna, onder nummers 13177715 en 13177716.

2/ Vervolgens hebben op datum van 26 november laatst, de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen een gezamenlijk omstandig verslag opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

3/ De heer Johnny Blommaert, bedrijfsrevisor, optredend namens de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT & Co Bedrijfsrevisor", met vestigingszetel te Gentbrugge, Brusselsesteenweg 555/302, daartoe aangesteld door de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen heeft op datum van 26 november laatst revisorale verslagen opgemaakt voor de bij de fusie betrokken vennootschappen, verslagen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van beide verslagen luiden telkens letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT

Op basis van de vaststellingen beschreven in dit verslag en na kennisname van de fusievoorstellen die ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde werden neergelegd op 15 november 2013, verklaren wij in het kader van de voorgenomen fusie door overneming dat:

" de voorgestelde conventionele ruilverhouding van 500 aandelen van de overnemende vennootschap Netto Elektro BVBA in ruil voor 100 aandelen van de over te nemen vennootschap Netto Elektro Bis BVBA is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge s gebaseerd op het netto-actief van Netto Elektro BVBA (overnemende vennootschap) en Netto Elektro Bis BVBA (overgenomen vennootschap) per 30 september 2013.

'de voormelde toegepaste waarderingsmethode passend en billijk is in de gegeven omstandigheden en op correcte wijze werd toegepast.

Onze werkzaamheden uitgevoerd om tot dit verslag te komen beantwoorden aan de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Gentbrugge, 26 november 2013

Bedrijfsrevisor

[HANDTEKENING]

Blommeert & Co Bedrijfsrevisor BV ovve BVBA

Vertegenwoordigd door Johnny Blommaert"

41 De aandeelhouders van de verschillende vergaderingen verklaren kennis te hebben genomen van deze stukken om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van ontvangen te hebben.

De aandeelhouders van de verschillende vergaderingen verklaren bovendien dat zij de gelegenheid hadden kennis te nemen van volgende stukken 1 dan wel dat zij kennis hebben genomen van volgende stukken op de zetel van de respectievelijke vennootschappen:

-de fusievoorstellen, de in artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen, alsmede  voor zover voor de betrokken vennootschapsvorm van toepassing - een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, (alsook de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld).

5/ De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de over te nemen vennootschap geen aandelen bezit in de vennootschap NETTO ELEKTRO noch eigen aandelen in haar bezit heeft.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de vennootschap NETTO ELEKTRO geen aandelen bezit in de over te nemen vennootschap noch eigen aandelen in haar bezit heeft.

6/ De respectieve bestuursorganen hebben er zich van vergewist dat er geen bestanddelen deel uitmaken van de respectievelijke vermogens van de over te nemen vennootschap die aan een bijzondere vorm van publiciteit onderworpen zijn als bepaald In artikel 883 van het Wetboek van vennootschappen.

Il, Met betrekking fat de oproepingen tot de buitengewone algemene vergaderingen, het aanwezigheidsquorum, de goedkeuringsvereisten, stelt de voorzitter het volgende vast:

- er blijkt dat alle bestaande aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zoals voormeld;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda's, moeten de besluiten worden genomen met de meerderheden ais voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Het bureau heeft vastgesteld dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergaderingen geldig kunnen beraadslagen en besluiten.

De zaakvoerders van de overnemende en van de over te nemen vennootschap, te weten voor beide vennootschappen genoemde heer Comelis en genoemde mevrouw Rottiers én de alhier voormelde aanwezige aandeelhouders van overnemende en over te nemen vennootschap hebben, al dan niet vertegenwoordigd als gemeld, verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten als voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en voor zover van toepassing de statuten van de vennootschap.

Verder is er uitdrukkelijk verklaard dat er voor geen van de vennootschappen een commissaris werd aangesteld.

Uit voorgaande blijkt dat de onderhavige vergaderingen geldig zijn samengesteld en geldig kunnen beraadslagen en beslissen over alle punten van de agenda zonder dat het bewijs moet worden geleverd dat de formaliteiten van de bijeenraeping werden vervuld.

Vaststelling dat de Algemene Vergaderingen geldig zijn samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend door de vergaderingen.

De vergaderingen zijn aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de agenda's.

De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de respectievelijke agenda's.

De respectievelijke vergaderingen vatten de respectievelijke agenda's aan en nemen, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen in de erbij respectievelijk betrokken vennootschappen: E. BESLUITEN

Volgende besluiten worden genomen :

Voorafgaande besluit

De vergadering van de vennootschap NETTO ELEKTRO besluit tot splitsing van de bestaande aandelen in zelfde vennootschap door een factor 7 waardoor het kapitaal voortaan zal vertegenwoordigd worden door 700 gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/zevenhonderdste in het kapitaal.

Eerste besluit: besluit tot fusie

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het gezamenlijk fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS door fusie overgenomen wordt door de vennootschap NETTO ELEKTRO.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De respectievelijke bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat zij op de hoogte werden gebracht door de overige respectievelijke bestuursorganen van de betrokken vennootschappen van de wijzigingen die zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben voorgedaan sinds de datum van opstelling van het gezamenlijk fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering. De algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dienaangaande voldoende ingelicht te zijn en zullen daarmee rekening houden bij de te nemen beslissingen tot fusie zoals voorgesteld in de agenda en in het bijzonder met betrekking tot de in de agenda voorgestelde ruilverhouding.

2. Na kennisname van het gezamenlijk fusievoorstel en verslagen, zoals bedoeld in de artikelen 694, 695 van het Wetboek van Vennootschappen en mededelingen besluit de algemene vergadering van de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voomoemde fusie met de vennootschap NETTO ELEKTRO.

3. De respectievelijke algemene vergaderingen van beide bij de fusie betrokken vennootschappen besluiten tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS over te gaan.

4, Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS, met alle rechten en plichten, over op de vennootschap NETTO ELEKTRO, Kapitaal, reserves, provisie en schulden gaan op de overnemende vennootschap over,

Voor het overige worden alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober laatst, hetzij de dag na de afsluiting van de respectievelijke balansen per 30 september laatst, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO.

Dit besluit wordt door de algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen, in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede besluit: kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO

Als gevolg van de fusie door overneming, besluit de algemene vergadering van de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO haar kapitaal te verhogen tot beloop van het geplaatste kapitaal van de overgenomen vennootschap, namelijk met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) en uitgifte van vijfhonderd (500) nieuwe gewone tot beloop van 1 derde volgestorte aandelen in de vennootschap NETTO ELEKTRO. Reserves, provisies en schulden gaan op de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO over.

2, De kapitaalverhoging die zonder opleg gebeurt, gaat gepaard met de uitgifte van in totaal vijfhonderd (500) nieuwe gewone aandelen, zonder nominale waarde.

3. Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en delen in de winst vanaf 1 oktober 2013.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO.

Dit besluit wordt door de algemene vergaderingen van aile bij de fusie betrokken vennootschappen, in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd,

Derde besluit: toekenning aandelen  ruilverhouding

1, Er worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap elk aandelen in de vennootschap NETTO ELEKTRO toegekend, als voorgesteld in de agenda. Er is geen opleg in geld.

2. De zaakvoerders van de vennootschap NETTO ELEKTRO zorgen voor de vernietiging van het aandelenregister van de overgenomen vennootschap.

De zaakvoerders van de vennootschap NETTO ELEKTRO, zal onder haar uitsluitende verantwoordelijkheid in ruil, aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap de nieuwe uitgegeven aandelen verdelen, volgens gezegde ruilverhouding.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO. Dit besluit wordt door de algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen, in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde besluit; aanpassing van artikel 5 van de statuten van de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO om ze in overeenstemming te brengen met de beslissingen van huidige buitengewone algemene vergaderingen.

De vergadering van de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO beslist vervolgens artikel 5 van de statuten van de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO aan te passen aan de genomen beslissingen

en bijgevolg de tekst in verband met het kapitaal en de aandelen, te weten artikel 5 van haar statuten, te schrappen en te vervangen voor volgende tekst : "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00). Het is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één /duizend tweehonderdste (III.200ste) in het kapitaal,"

Verder wordt alhier besloten de statutaire bepaling inzake het doel van de vennootschap NETTO ELEKTRO ongewijzigd te behouden, aangezien de vennootschap NETTO ELEKTRO haar oorspronkelijke bedrijvigheid integraal behoudt, zonder het inzicht te hebben de bedrijfsactiviteiten van de overgenomen vennootschap voort te zetten dan wel gezien de omschrijvingen van het doel gelijklopend zijn.

Dit besluit wordt door de algemene vergadering van de vennootschap NETTO ELEKTRO met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

SLOT

door-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De voorzitter stelt samen met ondergetekende notaris vast dat alle punten vande ,genda besproken zijn en dat over deze punten werd besloten met de vereiste meerderheden van stemuien.'

2, Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS door de vennootschap NETTO ELEKTRO verwezenlijkt is, en dat de vennootschap NETTO ELEKTRO BIS definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op

-dat schuldeisers van elke bij de fusie betrokken vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;

-dat de tussentijdse jaarrekening van de overgenomen vennootschap, van 1 januari 2013 tot 30 september 2013 die nog moet opgesteld worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap NETTO ELEKTRO dient goedgekeurd te worden en dat zelfde algemene vergadering zal beslissen over het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

4. Daarenboven heeft ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die ' door de wet zijn voorgeschreven, met uitzondering van de termijn waarbinnen een afschrift van de verslagen voorzien door de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen dienden te worden toegezonden aan de aandeelhouders op naam en dienden ter inzage zijn van de aandeelhouders op de zetel van de respectievelijke vennootschappen, gezien zij minder dan een maand te rekenen vanaf heden werden opgesteld.

Gezien de aandeelhouders van de verschillende vergaderingen hierboven hebben verklaard kennis te ; hebben genomen van deze stukken en of omschrijvingen om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van r ontvangen te hebben of om een afschrift van de tekst van de laatst gecoördineerde statuten te hebben ontvangen én bovendien hebben verklaard dat zij de gelegenheid hadden kennis te nemen van de stukken bedoeld in artikel 697 § 2 Wetboek van Vennootschappen f dan wel dat zij kennis hebben genomen van bedoelde stukken op de zetel van de respectievelijke vennootschappen én bovendien hebben verzaakt aan de oproepingsformaliteiten, zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten met betrekking tot onderhavige algemene vergaderingen én zij allen aanwezig of vertegenwoordigd zijn zoals voormeld, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek en rekening houdend met het gemaakte voorbehoud, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

VERKLARING PRO FISCO

-De fusie door overneming heeft plaats met toepassing van artikel 117 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, artikel 11 en 18, derde paragraaf van het Wetboek van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en artikel 211 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-verslag der bestuursorganen

-verslag van de bedrijfsrevisor

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2013
ÿþ tYtod Word 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden ilJIIJ~~m~111,11u1auu11M

aan het

Belgisch Staatsblad

GRIFFIE HÁË~VA~PND

1 5 NOV. 2013

DENDEcNipNDE 1

Ondernemingsnr : 0887.024.121

Benaming

(voluit) : Netto Elektro

{verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 3331B, 9402 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Op 13 november 2013 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen door dei bestuursorganen van BVBA Netto Elektro BVBA (overnemende vennootschap) en Netto Elektro Bis BVBA (over te nemen vennootschap) het hierna omschreven voorstel van fusie door overneming opgesteld, dat zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van beide vennootschappen.

Uit voornoemd fusievoorstel blijft het volgende:

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

De overnemende vennootschap - Netto Elektro BVBA

Naam: Netto Elektro

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9402 Ninove, Brusselsesteenweg 333/B.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening: van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

a) De invoer, de uitvoer, de groot- en kleinhandel van huishoudartikelen, inzonderheid elektrisch huishoudtoestellen, bruingoed, witgoed alsook de toebehoren van al deze producten en de fabricage ervan;

b) Het ontwerpen, de studie, de promotie en de realisatie van projecten met betrekking tot de inrichting; interieur van alle soorten gebouwen en het verlenen van adviezen hieromtrent;

c) De oprichting en het beheer van een onroerend patrimonium en de huur-financiering van onroerende goederen aan derden, de verwerving door aankoop of anderszins, de verkoop, de ruilling, de uitbouwing, veranderingswerken en verbeteringen van uitrustingen, de inrichting, de versiering, onderhoud, verhuring, in huur nemen, de verkaveling, de prospectie en de exploitatie van onroerende goederen, alsmede alle andere operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van onroerend patrimonium te bewerkstelligen, alsmede izch borg stellen voor verbintenissen. aangegaan door de derden die het genot van onroerende goederen zouden bezitten;

d) Het toekennen van leningen en kredietopeningen aan venootschappen en

particulieren onder welke vorm ook, in dit kader mag de vennootschap zich borg stellen of aval verlenen in de meest brede betekenis van het woord, alle commerciële en financiële operaties realiseren ter uitzondering van deze welke wettelijk voorbedhouden zijn aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypothecaire vennootschappen en kapitalisatievennootschappen;

e) Het uitvoeren van studies, het programmeren en het in werking stellen van

organisatiesystemen, verkopop van publiciteit, marketing, het in werking stellen van alle systemen voor behandeling van gegevens en alle techniken in verband met het technisch, administratief en economisch beheer in het algemeen van ondernemingen;

f) Het uitvoeren van alle bestuursmandaten en in het algemeen, alle mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel;

g) De uitbreiding, aankoop, verkoop, nemen van licenties en octrooien, de brevetten, de know-how en aanverwant onroerend actief;

h) De aankoop en de verkoop, import en export, het handelen als commissionair en tussenpersoon en de vertegenwoordiging van aile goederen van welke aard ook, in het kort commercieel tussenpersoon;

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële handelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de uitvoering ervan kunnen bevorderen.

De opsomming die voorafgaat is niet limitatief terwijl de vennootschap ook alle andere handelingen kan verrichten die de realisatie van haar maatschappelijk doel mogelijk maken,

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland onder alle vormen en wijzen die zij het meest geschikt zou achten.

Het kapitaal van 18.600,00 Euro, volledig volstort, wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder nominale waarde.

1.2. Over te nemen vennootschap: Netto Elektro Bis BVBA

Naam: Netto Elektro Bis

Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9320 Erembodegem, Brusselbaan 7.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland:

a) de invoer, de uitvoer, de groot- en kleinhandel van huishoudartikelen, inzonderheid elektrisch huishoudtoestellen, bruingoed, witgoed alsook de toebehoren van al deze producten en de fabricage ervan;

b) het ontwerpen, de studie, de promotie en de realisatie van projecten met betrekking tot de inrichting interieur van aile soorten gebouwen en het verlenen van adviezen hieromtrent;

c) de oprichting en het beheer van een onroerend patrimonium en de huur-financiering van onroerende goederen aan derden, de verwerving door aankoop of anderszins, de verkoop, de ruilling, de uitbouwing, veranderingswerken en verbeteringen van uitrustingen, de inrichting, de versiering, onderhoud, verhuring, in huur nemen, de verkaveling, de prospectie en de exploitatie van onroerende goederen, alsmede alle andere operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van onroerend patrimonium te bewerkstelligen, alsmede zich borg stellen vocr verbintenissen aangegaan door de derden die het genot van onroerende goederen zouden bezitten;

d) het toekennen van leningen en kredietopeningen aan venootschappen en particulieren onder welke vorm ook, in dit kader mag de vennootschap zich borg stellen of aval verlenen in de meest brede betekenis van het woord, alle commerciële en financiële operaties realiseren ter uitzondering van deze welke wettelijk voorbedhouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypothecaire vennootschappen en kapitalisatievennootschappen;

e) het uitvoeren van studies, het programmeren en het in werking stellen van organisatiesystemen, verkopop van publiciteit, marketing, het in werking stellen van alle

systemen voor behandeling van gegevens en alle techniken in verband met het technisch,

administratief en economisch beheer in het algemeen van ondernemingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

f) het uitvoeren van alle bestuursmandaten en in het algemeen, alle mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel;

g) de uitbreiding, aankoop, verkoop, nemen van licenties en octrooien, de brevetten, de know-how en aanverwant onroerend actief;

h) de aankoop en de verkoop, import en export, het handelen als commissionair en tussenpersoon en de vertegenwoordiging van alle goederen van welke aard ook, In het kort commercieel tussenpersoon;

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële handelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de uitvoering ervan kunnen bevorderen.

De opsomming die voorafgaat is niet limitatief terwijl de vennootschap ook alle andere handelingen kan verrichten die de realisatie van haar maatschappelijk doel mogelijk maken.

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland onder alle vormen en wijzen die zij het meest geschikt zou achten.

Het kapitaal van 18.600,00 Euro, volstort ten bedrage van 6,200,00 Euro, wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder nominale waarde.

2. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg.

Er wordt voorgesteld voorafgaand aan de fusie de bestaande aandelen van de BVBA Netto Elektro te splitsen door een factor 7, dit met het oog op de aandelenruil in het kader van de fusie van BVBA Netto Elektro door overneming van BVBA Netto Elektro Bis,

Na de splitsing van de aandelen zal het kapitaal van BVBA Netto Elektro worden vertegenwoordigd door 700 aandelen op naam.

Naar aanleiding van de fusie worden aan de aandeelhouders van de BVBA Netto Elektro Bis in globo 500 nieuw uitgegeven aandelen in BVBA Netto Elektro toegekend in evenredigheid aan hun rechten in het kapitaal van BVBA Netto Elektro Bis.

De fusie gebeurt zcnder opleg in geld,

3. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

De nieuwe aandelen zullen op een gelijke manier behandeld worden als de bestaande aandelen. Er wordt aan de nieuwe aandelen een stemrecht verbonden identiek als het stemrecht verbonden aan de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen zullen op naam zijn.

De nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven onmiddellijk nadat de buitengewone algemene vergadering van alle betrokken vennootschappen tot de fusie beslist hebben door inschrijving in het register van aandelen op naam van BVBA Netto Elektro.

4. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De fusie door overname werkt met terugwerkende kracht door op 01 oktober 2013. De nieuwe aandelen zijn dividendgerechtigd vanaf 01 oktober 2013. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap, BVBA Netto Elektro Bis, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, BVBA Netto Elektro, is vastgesteld op 01 oktober 2013,

6. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen.

In BVBA Netto Elektro Bis zijn geen bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders, noch zijn er ; houders van andere effecten dan aandelen, Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de fusie.

7. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag.

De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor Blommaert & Co Bedrijfsrevisor BV ovve BVBA vertegenwoordigd door de heer Johnny Blommaert voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag bedraagt 1.750,00 Euro voor elke vennootschap betrokken bij de fusie.

B. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd: voorstel fusie BVBA Netto Elektro door overneming van BVBA Netto Elektro Bis

Voor BVBA Netto Elektro

Erika Rottiers Gil Cornelis

Zaakvoerder Zaakvoerder

Voor BVBA Netto Elektro Bis

Erika Rottiers Gil Cornelis

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voler-behoudon aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.05.2013, NGL 24.06.2013 13208-0383-013
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.05.2012, NGL 11.06.2012 12163-0416-013
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.05.2011, NGL 20.06.2011 11188-0219-013
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.05.2010, NGL 20.07.2010 10323-0225-013
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.05.2009, NGL 02.06.2009 09182-0196-013
02/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NETTO ELEKTRO

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 333 B 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande