NEVELLAND, WERKPLAATS VOOR AANGEPASTE ARBEID, AFGEKORT : NEVELLAND

Association sans but lucratif


Dénomination : NEVELLAND, WERKPLAATS VOOR AANGEPASTE ARBEID, AFGEKORT : NEVELLAND
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 407.656.257

Publication

16/01/2015
ÿþ MOA 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

T

lU iii 1~ iiii i iiiii ui

NEERGELEGD

-6 JAN, 2015

RECHTSM VAN

KOO TC GENT i

0407.656.267

Nevelland, werkplaats voor aangepaste arbeid Nevelland

Vereniging zonder Winstoogmerk

industriepark-Drongen 21 te 9031 Gent

Wijziging statuten - ontslag en benoeming bestuurders - financiële bevoegdheid

Ondernemïngsnr Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte

1. Wijziging statuten

De buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Nevelland, werkplaats voor aangepaste arbeid, heeft op datum van 1 december 2014, na vaststelling dat aan het quorum van minstens tweederde aanwezige of vertegenwoordigde leden is voldaan, overeenkomstig de V & S-wet, met eenparigheid van stemmen beslist haar statuten te wijzigen en volledig te vervangen door volgende nieuwe statuten:

TITEL L -- NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Art.1.  De vereniging zonder winstoogmerk draagt de benaming Maatwerkbedrijf Nevelland, afgekort "NEVELLAND"

Art.2.  De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 9031 Drongen Industriepark-Drongen 21, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

Art.3. - §1. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het realiseren van een maatwerkbedrijf dat een aantrekkelijke werkgever in de regio wil zijn voor medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt, door hen ethisch verantwoorde, nuttige en lonende arbeid te geven en hen zo te laten (door)groeien.

§2. De vereniging mag alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

Art.4.  De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden. TITEL II. - LIDMAATSCHAP

Art.5. - §1. Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens één meer bedragen dan het aantal bestuurders met een minimum van vijf.

§2. Onder leden worden enkel vaste leden verstaan. Zij kunnen zowel natuurlijke als rechtspersonen zijn. Een rechtspersoon laat zich vertegenwoordigen door een gemandateerde.

§3. Kandidaat-leden worden voorgedragen door de raad van bestuur.

Art.6. - §1. De leden zijn geen lidgeld verschuldigd maar kunnen wel vrijwillig een inbreng doen of bedragen storten. De leden en hun rechtsopvolgers kunnen echter op geen enkel ogenblik recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vare de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§2. De leden zijn, behoudens de wettelijke uitzonderingen, niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Art.7. - §1 Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, overlijden, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde of het verlies van burgerlijke of politieke rechten ais gevolg van een strafrechtelijke veroordeling.

§2. Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone brief, e-mail of fax, gericht aan de raad van bestuur op het adres van de zetel en zal ingaan bij de eerstvolgende algemene vergadering, tenzij anders wordt overeengekomen.

§3. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De algemene vergadering beoordeelt de feiten, na belanghebbende te hebben gehoord, en beslist zonder beroep.

Onder meer kan worden uitgesloten, ieder lid, waarvan de houding, het gedrag, uitspraken of geschriften onverenigbaar zijn met het doel van de vereniging of een aanslag betekenen op de goede naam van de vereniging.

TITEL III.  ALGEMENE VERGADERING

Art.8. -- De algemene vergadering bestaat uit aile leden van de vereniging, Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken.

Art.9.  De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

7° de aanduiding van de vereffenaars, het bepalen van hun bevoegdheid en de wijze van vereffening;

8° de aanvaarding en uitsluiting van een lid;

9° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

10° alle gevallen waarin de wet en de statuten dat vereisen.

Art.1D.  §1. Elk burgerlijk jaar worden minstens twee gewone algemene vergaderingen gehouden: één in de loop van het eerste semester voor het goedkeuren van de rekeningen van het voorbije boekjaar en één op het einde van het jaar voor het goedkeuren van de begroting voor het volgende boekjaar.

§2. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten, op initiatief van de raad van bestuur of op schriftelijk verzoek, gericht aan de raad van bestuur, van tenminste één vijfde van de leden van de vereniging. ln dit laatste geval moet de raad van bestuur binnen de 21 dagen de algemene vergadering samenroepen, die uiterlijk 40 dagen na het verzoek moet plaatsvinden.

§3. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders per gewone brief of e-mail, tenminste vijftien dagen op voorhand. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda. Alle stemgerechtigde leden moeten opgeroepen worden.

§4.De raad van bestuur kan te allen tijde derden, niet-leden, uitnodigen op de algemene vergadering, in functie van informatieverstrekking of advisering.

§5. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij diens afwezigheid eventueel door een ondervoorzitter en bij ontstentenis van deze laatste door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur in leeftijd. De vocrzitter van de vergadering duidt een verslaggever aan.

§6. De algemene vergadering kan enkel geldig besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

Op schriftelijk verzoek van minstens één twintigste van de leden kunnen punten op de agenda worden geplaatst, op voorwaarde dat deze ten laatste vier dagen vóór de dag van de algemene vergadering toekomen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOP 2.2

§7. ln gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, mits tenminste de helft der leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8, 12, 20 en 26 quater van de V&S-wet, in acht genomen worden.

indien minstens de helft der aanwezige of vertegenwoordigde leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§8. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt waarvan het ontwerp aan alle leden wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende algemene vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter van de raad van bestuur of de secretaris. De ondertekende verslagen worden bewaard op de zetel van de vereniging in een bijzonder register en kunnen daar ingezien worden na schriftelijk verzoek.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

TITEL IV.  RAAD VAN BESTUUR

Art.11. - §1. De raad van bestuur bestaat uit tenminste drie leden benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde door deze afzetbaar.

§2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§3. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon is.

§4. Een personeelslid, werkzaam binnen de vereniging, kan geen bestuurder zijn.

§5. Het mandaat van de bestuurders eindigt door vrijwillig ontslag, door afzetting door de algemene vergadering, door overlijden, in geval van wettelijke onbekwaamheid of door beëindiging van de termijn.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, doet dit met een gewone brief of per e-mail, gericht aan de raad van bestuur, op het adres van de zetel. Dit ontslag gaat in bij de eerstvolgende algemene vergadering, tenzij anders wordt overeengekomen.

§6. De bestuurders worden verkozen voor de duur van zes jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar.

Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering bijeen te roepen om te voorzien in de aanstelling van nieuwe bestuurders. In dat geval blijven de uittredende bestuurders hun mandaat uitoefenen tot zolang er in hun vervanging is voorzien, zonder dat de termijn van drie maanden mag worden overschreden.

Uittredende bestuurders, ingevolge einde mandaat, blijven, ook na het verstrijken van hun mandaat in dienst, tot de eerstvolgende algemene vergadering, tenzij anders wordt voorzien.

indien in vervanging van een bestuurder wordt voorzien, doet de vervanger de termijn uit van diegene die hij of zij vervangt.

§7. Minstens duiden de bestuurders onder elkaar een voorzitter en een secretaris aan. Zij kunnen ook andere functies voorzien.

Art.12. - §1.De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handelsverzekerings- en bankverrichtingen en van het opheffen van hypotheken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

§2. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§ 3. Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en geldig te verbinden is nodig en volstaat de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders waaronder de voorzitter of secretaris, zonder dat dezen daarvoor enige bijzondere machtiging of beraadslaging moeten voorleggen. De vereniging kan eveneens worden vertegenwoordigd en geldig verbonden door bestuurders of derden die een algemene of bijzondere volmacht kunnen laten gelden of door een afgevaardigd bestuurder, door de raad van bestuur aangesteld, en waarvan de bevoegdheid werd bepaald. Deze volmacht of delegatie kan op elk moment herroepen worden.

§4. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. De vereniging is gebonden door de gezamenlijke handtekening van twee leden van het dagelijks bestuur.

Deze delegatie Is op ieder ogenblik herroepbaar.

§5. De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel van haar bevoegdheden delegeren aan één of meer personen, al dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen als persoon gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen.

De machtiging betreft nader door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De machtiging kan te allen tijde herroepen worden of neemt automatisch een einde op het ogenblik dat de gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt. De gemandateerden oefenen hun bevoegdheid alleen uit.

§6. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. Art.13. -§1. De raad van bestuur dient minstens viermaal per jaar geldig te vergaderen.

§2. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, per gewone

brief of e-mail, tenminste acht dagen op voorhand.

De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda.

De bijeenroeping van de raad is verplicht na schriftelijk verzoek van minstens één derde van de bestuurders.

§3.De voorzitter kan te allen tijde derden, niet-bestuurder, uitnodigen op de vergaderingen van de raad van bestuur, in functie van informatieverstrekking of advisering.

§4. Over de punten die niet in de agenda vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer aile aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

§5. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen, wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door tenminste de helft van de bestuurders die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bij diens afwezigheid eventueel door een ondervoorzitter en bij ontstentenis van deze laatste door het oudste aanwezige lid in leeftijd.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vzw zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, e-mail of fax. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail of gebruik makend van andere digitale of audiovisuele middelen.

§6. Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt waarvan het ontwerp aan de bestuurders wordt bezorgd uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter van de raad van bestuur of de secretaris. De ondertekende verslagen worden bewaard op de zetel van de vereniging in een bijzonder register en kunnen daar ingezien na schriftelijk verzoek.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

lb

Moo22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V  TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS

Art. 14.  Zodra de vzw de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5 van de V&S-wet overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der E3edrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

TITEL VI.  BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Art. 15. - §1. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

§2. Elk jaar moet de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De raad stelt de rekening vast van het afgelopen boekjaar. Elk jaar worden ten laatste zes maanden na afsluiting van het boekjaar, de rekeningen onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering. Vervolgens wordt bij afzonderlijke stemming aan de bestuurders en in voorkomend geval de commissarissen kwijting verleend.

§3. Op het einde van elk jaar wordt de begroting van het volgend boekjaar ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd.

TITEL VII .  ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 16. - De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. In het geval er minder dan drie leden zijn beschikt de vereniging over een regularisatietijd van drie maanden. Behoudens het geval van rechtelijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 van de V&S-wet. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, overeenkomstig artikel 19 en 22 van de V&S-wet.

Art. 17. - Na ontbinding van de vereniging, welke ook de oorzaak is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten. Het bezit zal worden toevertrouwd aan een andere vereniging die een gelijkaardig of verwant doel nastreeft

TITEL VIII.  ALGEMENE BEPALINGEN

Art.18. - Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, is de V&S-wet van toepassing

2.Ontslag en benoeming bestuurders

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 1 december 2014 werd met eenparigheid van stemmen het ontslag van volgende bestuurders aanvaard:

-Dhr. Luc Jules Marie Jacobs De Pintelaan 78 9000 Gent Zele 24.02.1942

-Dhr.Herwig Remi Theophiel Keymeulen Vijvermeerspark 11 9000 Gent Aalst 06.03.1944

Ingevolge de goedgekeurde aangepaste statuten werd met eenparigheid van stemmen de aanstelling van volgende bestuurders vanaf 1 december 2014 beperkt tot een termijn van zes jaar:

Dhr.Johan Gilbert G. Desmedt Kasteellaan 44 9850 Nevele Gent 24.06.1957

Dhr.Raoul Augusta Charles Geboers Hazendansweg 5c 3520 Zonhoven Merksem 15.03.1953

Mevr.Veerle Maria R. Herst Rabotstraat 86 9940 Evergem Gent 22.05.1969

Dhr.Johan Maria Lodewijk Van Hoof Leiepark 24 9800 Deinze Turnhout 20.02.1956

Met eenparigheid van stemmen werden volgende nieuwe bestuurders, die aanvaarden, vanaf 1 december 2014 voor een termijn van zes jaar aangesteld:

Dhr. Franky De Saer Poeldendries 13 9850 Nevele Landegem 23.01.1959

Dhr. Dirk Martens Begonialaan 14 8210 Loppem Gent 09.01.1969

Dhr, Olivier Frans C. Rits Oude Gentweg 85 9840 De Pinte Poperinge 03.12.1975

Dhr. Geert Marcel Marie-Louise Van de Woestyne Draaitopstraat 1 9940 Evergem Gent 9.07.1962

Dhr. Peter Frans Maria Martin Van Gaelen Weldadigheidsstraat 24 2540 Hove Wilrijk 29.07.1955

Met ingang van 1 december 2014 is de raad van bestuur samengesteld als volgt:

~

Lui B - Vervolg Landegem MOD22

Dhr. Franky De Saer Poeldendries 13 9850 Nevele 23.01.1959

~ r

Voorbehouden -aan het Belgisch

Staatsblad Dhr.Johan Gilbert G. Desmedt Kasteellaan 44 9850 Nevele Gent 24.06.1957

Dhr.Raoul Augusta Charles Geboers Hazendansweg 5c 3520 Zonhoven Merksem 15.03.1953

Mevr.Veerle Maria R. Herst Rabotstraat 86 9940 Evergem Gent 22.05.1969

Dhr. Dirk Martens Begonialaan 14 8210 Loppem Gent 09.01.1969

Dhr. Olivier Frans C. Rits Oude Gentweg 85 9840 De Pinte Poperinge 03.12.1975

Dhr. Geert Marcel Marie-Louise Van de Woestyne Draaitopstraat 1 9940 Evergem Gent 9.07.1962

Dhr. Peter Frans Maria Martin Van Gaelen Weldadigheidsstraat 24 2540 Hove Wilrijk 29.07.1955

Dhr.Johan Maria Lodewijk Van Hoof Leiepark 24 9800 Deinze Turnhout 20.02.1956

De bestuurders stellen onder elkaar de heer Raoul Geboers als nieuwe voorzitter en mevrouw Veerle Herst

als nieuwe secretaris aan, dit met ingang van 1 december 2014. Beiden aanvaarden hun functie.

3. Financiële bevoegdheid

Tijdens de raad van bestuur van 15 september 2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat vanaf

heden alle betalingen via de rekeningen, en dit steeds binnen de goedgekeurde begrotingen, enkel kunnen

gebeuren mits de gezamenlijke handtekening van de heer Ludo Van Eeckhoven en de heer Pol Friant. Bij

ontstentenis van een van beiden zal een bestuurder mee tekenen. Bij afwezigheid van beide genoemde personen volstaat de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Gedaan te Gent, op 23 december 2014

Raoul Geboers, Veerle Herst,

voorzitter secretaris

Op de laatste blz. van Luik: B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De beslissing van de raad van bestuur van 10 februari 2009, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 18 maart 2009, met betrekking tot de financiële bevoegdheid, komt te vervallen.

07/05/2013
ÿþOndernemingsnr : 0407.656.257

Benaming

(voluit} : Nevelland, werkplaats voor aangepaste arbeid

(verkort) : Nevelland

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Industriepark-Drongen 21 te 9031 Gent

Onderwerp akte : Herbenoeming

Beslissing genomen op de Algemene Vergadering d.d. 26.03.2013

Bevestiging van de herbenoeming tot commissaris PVMD, bedrijfsrevisoren te 9000 Gent, vertegenwoordigd door de heer Lieven Delva, voor 3 jaar (2012-2015) om te eindigen op de jaarvergadering van 2015.

Johan Van Hoof Johan Desrnedt

Voorzitter Ondervoorzitter

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

*1307097

bet ae Be Stag

lol

NEEH(ELEGD

2 5 APP. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDf ÉtEGENT

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/04/2012
ÿþ Moo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

bet a8 Be , {,. sta~

*120 0783&1

1111111

Ondememingsnr : 0407.656.257

}enarning

(voluit) : Nevelland, werkplaats voor aangepaste arbeid

(verkort) : Nevelland

Rechtsvorm Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetgit : Industriepark-Drongen 21 te 9031 Gent

Onderwerp akte : Ontslag uit de Raad van Bestuur

Tijdens de Algemene Vergadering van 27,03.2012 werd met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaard van

- mevrouw Petra Warreyn Pont Noord 17 9840 Zevergem Roeselare 07.05.1976

De Raad van Bestuur bestaat vanaf 27.03.2012 uit de volgende leden

1 Dhr.Van Hoof Johan Leiepark 24 9800 Deisme Turnhout 20.02.1956

2 Dhr.Desmedt Johan Kasteellaan 44 9850 Landegem Gent 24.06.1957

3 Dhr.Eichperger Jacques Gentsebaan 8 9890 Asper Gent 23.06,1945

4 Dhr.Geboers Raoul Hazendansweg 50 3520 Zonhoven Merksein 15.03.1953

6 Mevr.Herst Veerle Rabotstraat 86 9940 Evergem Gent 22.05.1969

7 Dhr.Jacobs Luc De Pintelaan 78 9000 Gent Zele 24.02,1942

8 Dhr. Keymeulen Herwig Vijvermeerspark 11 9000 Gent Aalst 06.04.1944

Johan Van Hoof Johan Desmedt

Voorzitter Ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedamghed van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, sfichting of organisme ten aanzien van derden te veriegentvoordlgen

Verso : Naam en handtekening.

12/10/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor beliouc ran t~ JUil II H I 1101111 III

af.aatrst '11156036+







E E R G E L E G 1f.D

3 0 -09- 2011

E---

....1<_0_,........OPLIAND;;~~~~ir~, ~~~`, várv :~i= G~NT

~i`Clwtr i?1Í1~,:r 0407.656.257

~:. Nevelland vzw

Rechlsvoi:m ; Vereniging zonder Winstoogmerk

'_Stel Industriepark-Drongen 21 te 9031 Gent

Onderwerp akzte : Benoeming

Beslissing genomen op de Raad van Bestuur van 23.08.2011

Bevestiging van de benoeming, met eenparigheid van stemmen, tot lid van de Raad van Bestuur van : - de heer Luc Jacobs, De Pintelaan 78 te 9000 Gent

Johan Van Hoof

Voorzitter

Op ds laatste blz. van Ltiik E vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzit van da perso[cqn{an} bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien ven derdan te startLgenvv3ordiger

verso " iVa2m en handtekening.

29/09/2011
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*11147255*

Vo beho

aan

Belg Stan



INEERGELEGD

19 -09- 2011

KO'clWeegileeNT

Ords rninsrv: 0407.666.257

Nevelland vzw

ReCtsvorm Vereniging zonder Winstoogmerk

Z-tei " Industriepark-Drongen 21 te 9031 Gent

Orkewe.rep : Benoeming en onstlagname

Beslissing genomen op de Raad van Bestuur van 23.08.2011

Bevestiging van de ontslagname als voorzitter van de Raad van Bestuur van :

- de heer Ben Wuyts, Wijngaard 39 te 9831 Deurie

Bevestiging van de benoeming, met eenparigheid van stemmen, tot voorzitter van de Raad van Bestuur van - de heer Johan Van Hoof, Leiepark 24 te 9800 Deinze

Bevestiging van de benoeming, met eenparigheid van stemmen, tot ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van:

- de heer Johan Desmedt, Kasteellaan 44 te 9850 Landegem

Johan Van Hoof

Voorzitter

Aïinëxes dü Mbiïitëür"belge

Op de laatste bb, van Lue B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende nolaris, hem' van de perso(oki(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vereo - Naam en hardtekening.

31/01/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111

*11016822"

1 9 JAN. 2011

iií.',l= é BANK VAN ti i7L1,.ÎTrhe E\T

Ondememingsnr : 0407.656.257

Benaming

(voluit) : Nevelland vzw

(verkort) :

Rechtsvore : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Industriepark-Drongen 21 te 9031 Gent

Onderwerp akte : Benoeming

Beslissing genomen op de Algemene Vergadering d.d. 30.03.2010

Bevestiging van de benoeming tot commissaris PVMD, bedrijfsrevisoren te 9000 Gent, vertegenwoordigd door de heer Lieven Delva, voor 3 jaar (2009-2012) om te eindigen op de jaarvergadering van 2012.

Wuyts Ben

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

31/01/2011
ÿþ MOD2_2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiac

I*iioiaea3*

Ondemerníngsnr : 0407.656.257 Benaming

(voluit:; : Nevelland vzw

1 9 JAN. 2011

. . ~. . I a 1 ii "VAN

" ~,,-;r,:~:~ir ~.r .TE GENT

"

.~._

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Industriepark-Drongen 21 te 9031 Gent

Onderwerp akte : Benoeming

Beslissing genomen op de Buitengewone Algemene Vergadering van 23.11.2010

Bevestiging van de benoeming tot lid van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur :

- mevrouw Veerle Herst, Rabotstraat 86 te 9940 Evergem

- mevrouw Petra Warreyn, Pont Noord 17 te 9840 Zevergem

Bevestiging van de ontslagname uit de Raad van Bestuur maar nog wel lid van de Algemene Vergadering : - de heer Laurent Hamerlynck, Gaverlandstraat 11 te 9031 Drongen

Wuyts Ben

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoich)(eri i bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Coordonnées
NEVELLAND, WERKPLAATS VOOR AANGEPASTE ARBEID…

Adresse
INDUTRIEPARK-DRONGEN 21 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande