NEVER MIND THE SMALL PRINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEVER MIND THE SMALL PRINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.526.695

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 23.06.2014 14199-0282-012
03/01/2014
ÿþmod 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie van

eailellEERGELEGD

d bekend te maken kopie

2 0 BEC. 2013

RECHTBANK( VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Voor-behoude

aart het

Belgiscl Staatsbre

Inn 11111111

*14003080*

Ondernemingsnr : 0827.526.695

d

A

11

03/01/2014 - Annexes d

et

Benaming (voluit) : Never Mind The Small Print

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eendrachtstraat 119/C

9000 Gent

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT BESCHIKBARE RESERVES, ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - WIJZIGING DER STATUTEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Luc JANSEN, te Gent op 18 december 2013, neergelegd ter registratie, blijken volgende'; beslissingen :

1/ Verwijzing naar eerdere beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend; van eenendertigduizend honderd en elf euro elf cent (31.111,11,-£), onderworpen aan de' roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

2/ Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een, bedrag ad 28.000,-£, en dit door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

3/ Verwezenlijking kapitaalverhoging (Inschrijving  Volstorting);

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Inbreng in geld

Op het nieuwe kapitaal wordt als volgt ingetekend:

De heer GULINCK Luc, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten

en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer GULINCK Luc, enige vennoot, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een som van 28.000,00 euro in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt,. ingehouden en doorgestort.

Volstorting  Vergoeding

Voornoemde onderschrijver verklaart voormelde bedragen volledig te volstorten. In vergoeding van deze inbreng worden geen nieuwe aandelen toegekend, maar zal de, fractiewaarde per aandeel verhogen, zoals voorzegd.

Voornoemde onderschrijver bevestigt dat gezegde fondsen ter beschikking zijn van'' de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de notaris;. wordt overhandigd.

Het bedrag van 28.000,00 EUR werd door de inbrenger gestort op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap geopend op datum van 16 december 2013, bij BNP:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Paribas Fortis Bank te Gent en dragende het nummer 001-7148194-49, zoals blijkt uit het' bankattest, afgeleverd door gezegde instelling.

De vergadering erkent nog volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien door artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren.

4/ Vaststelling verwezenlijking;

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de voormelde kapitaalverhoging van 28.000,00 euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 48.000,00 euro, vertegenwoordigd . door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

5/ Wijziging artikel 5 der statuten ingevolge nieuwe kapitaalstoestand;

De vergadering beslist, ingevolge de kapitaalverhoging, artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst, waarbij een alinea wordt toegevoegd inzake historiek van het kapitaal:

"Artikel vief : 1v fAATSCHAPPELIJK KAP1 AAL

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenveertigduizend euro (48.000,-E).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal.

De aandelen werden bij de oprichting volledig volstort.

De vennootschap kan tevens aandelen zonder stemrecht creëren en wederinkopen zoals bepaald in de vennootschappenwet en obligaties op naam uitgeven.

Alle aandelen zijn op naam. De aandelen waarop wordt ingeschreven worden in een ' register van aandelen ingeschreven. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt ' aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd en aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

A/ KAPITAALVERHOGING

1/ Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan besloten worden door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, ten' overstaan van een notaris. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgemaakt.

2/ Bij een kapitaalverhoging door inbreng in gelei; moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur worden aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn te bepalen door de algemene vergadering, doch zonder dat hij korter zou mogen zijn dan vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en de termijn waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald hiervoor kan slechts' worden ingeschreven door derde personen mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Indien de enige vennoot beslist tot kapitaalverhoging is het voorgaande niet van toepassing.

Op de laatste Ni. van Lu'sk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

e behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen - Annexes du Moniteur belge

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar tenzij anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verlangt behoren hem toe in volle eigendom, mits eventuele vergoeding aan de vruchtgebruiker voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is ' bezwaard Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze aldus alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

3/ In geval van kapitaalverhoging door inbreng in natura, maakt de commissaris of indien er geen is een bedrijfsrevisor, een verslag op naast een bijzonder verslag van de zaakvoerder. Het verslag van de bedrfsrevisor is niet nodig als men onder de uitzonderingen valt voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng in natura moet onmiddellijk worden volgestort.

4/Tenslotte kan de kapitaalverhoging geschieden door omzetting van de reserves.

B/ KAPITAALVERMINDERING

Mits inachtneming van de voorwaarden vervat in het wetboek van vennootschappen

mag de algemene vergadering tot kapitaalvermindering overgaan.

Historiek van het kapitaal.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 18 december2013 werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 28.000, 00 euro, net voordien uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap (regime artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting), om het kapitaal te brengen van 20.000, 00 euro naar 48.000, 00 euro, ingevolge inbreng in geld voor het overeenkomstige bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen".

6/ Machten aan het bestuursorgaan om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

7/ Volmacht coördinatie der statuten.

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, tekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, Luc Jansen, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 28.06.2013 13253-0449-012
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 23.07.2012 12327-0586-012
11/06/2012
ÿþMod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden w~iAiN011111111usu~uo33es>

aan het

Belgisch Staatsblac





.,~,.,.-. W...~..

NEER.GELEGD

31 MEI 2312

Griffie

KOOPT rA EL TE GENT

Ondernemingsnr : 0827.526.695 Benaming

(voluit) : Never Mïnd The Small Print (verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Perkamenstraat 3 - 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder, Dhr. Luc Gulinck, wordt de maatschappelijke zetel, per 11212012, verplaatst naar Eendrachtstraat 119 C - 9000 Gent.

Getekend,

Gulinck Luc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.04.2015, NGL 19.06.2015 15189-0418-012

Coordonnées
NEVER MIND THE SMALL PRINT

Adresse
EENDRACHTSTRAAT 119 C 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande