NEW REVUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW REVUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.608.856

Publication

22/02/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/07/2011
ÿþ Moc1a.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I llhl llhI I III 1111111111 II11 11111 III II1 GRIFFÏË-PECH I BANK VAN KOOPHANDEL

+11109689*

- 6. 07. 2011

DENEef7WONDE





Ondernemingsnr : " 3`~ . CO?. &

Benaming

(voluit) : New Revue

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9400 Ninove, Graanmarkt 14

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN  BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Eeckhoudt, te Halle, op 01/07/2011, dat door nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "New Revue" met maatschappelijke zetel te Ninove, Graanmarkt 14, met volgende kenmerken:

I. OPRICHTERS - KAPITAAL

1. De Heer DE JONGE, Guy, geboren te Ninove op 25 april 1959, wonende te Ninove, Centrumlaan 69 bus! 7.

2. Mevrouw DE SMET, Mariette, geboren te Appelterre op 20 juni 1946, wonende te Ninove (Outer),, Berrebroekstraat 66.

Dewelke ondergetekende notaris verzocht hebben hen akte te verlenen dat zij onder elkaar vanaf heden; een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid, genaamd «NEW REVUE», gevestigd te Ninove, Graanmarkt 14, niet een: maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie; van het maatschappelijk kapitaal.

Intekening - volstorting van de aandelen

"

Op de honderd (100) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderdzesentachtig! euro (¬ 186,00) per stuk, hetzij:

- door de heer Guy DE JONGE: veertig aandelen, hetzij voor zevenduizend vierhonderdveertig euro (¬

7.440,00), zegge 40

- door Mevrouw Mariette DE SMET: zestig aandelen, hetzij voor elfduizend honderdzestig euro (¬

11.160,00), zegge 60

Hetzij in totaal: honderd aandelen 100

of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkenen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage. van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij in totaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat dit deposito heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg de beschikking over een som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vanaf het ogenblik dat zij zal beschikken over rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van een; expeditie van onderhavige akte bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

II. STATUTEN

De oprichters hebben de statuten vastgelegd met de volgende kenmerken:

Titel I - Aard  naam

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'

onder de volgende naam : "New Revue".

Titel Il - Zetel

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9400 Ninove, Graanmarkt 14.

Hij kan naar om het even welke plaats, in het Vlaams Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze;

overdracht bekend te maken.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Titel III - Doel

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitoefenen van aile activiteiten die behoren tot de zogenaamde horecasector, en in het bijzonder de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen en appartementen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken.

Zij mag een belang nemen door inbreng in geld of in natura, door fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten zaken, ondernemingen en vennootschappen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, analoog of konneks is met het zijne, of van aard is de ontwikkeling ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens mandaten van bestuurder of liquidator uitoefenen in andere vennootschappen.

ln het geval dat de uitoefening van sommige activiteiten worden onderworpen aan voorwaarden betreffende de toegang tot het beroep of aan bijzondere reglementering, zal de vennootschap ervoor zorgen dat die voorwaarden voldaan zijn.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a)de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en hef uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c)de vennootschap mag aile roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d)het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e)het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f)het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels- , roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Titel IV - Kapitaal van de vennootschap vertegenwoordiging

Artikel 4

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),

verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde die elk een gelijke

fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

Titel V - Duur

Artikel 5

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Titel VI - Aandelen en overdracht

Artikel 6

De aandelen luiden op naam.

Titel VII - Bestuur

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die

nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te

vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn

aangesteld  kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden,

directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere

volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Artikel 12

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het

overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw

besluit van de algemene vergadering nodig is.

Titel VIII - Controle

Artikel 13

De controle in vennootschappen, op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten

aanzien van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven

verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

De commissarissen worden benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het

Instituut der Bedrijfsrevisoren, door de algemene vergadering.

Bij de aanvang van de opdracht van de commissarissen wordt een bezoldiging vastgesteld door de

algemene vergadering. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag en kan niet worden gewijzigd dan met

instemming van partijen.

Moet met toepassing van artikel 141 Wetboek van vennootschappen geen commissaris warden benoemd,

dan is het bestuursorgaan er niettemin toe verplicht het verzoek van één of meer vennoten tot benoeming van

een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 Wetboek van vennootschappen, voor te leggen aan

het bevoegde orgaan.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling,

iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten

vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant bedoeld in artikel 166 Wetboek van vennootschappen komt ten laste van

de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste

moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de

accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Titel IX - Algemene vergadering

Artikel 14

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de tweede

woensdag van de maand december te 14 uur. Is dit een wettelijke feestdag, dan wordt de daaropvolgende

werkdag genomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Titel X - Boekjaar

Artikel 15

Het boekjaar begint op een juli (01/07) en eindigt op dertig juni (30/06).

Door de zaakvoerder(s) word(t)en dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. Artikel 16

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie

van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 30 juni 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede woensdag van de maand december van het jaar

2012.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1. De Heer DE JONGE, Guy, geboren te Ninove op 25 april 1959, (nationaal nummer: 59.04.25537.77), wonende te Ninove, Centrumtaan 69 bus 7.

2. Mevrouw DE SMET, Mariette, geboren te Appelterre op 20 juni 1946, (nationaal nummer:

46.06.20.160.54), wonende te Outer, Berrebroekstraat 66.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Voor alle verrichtingen boven de vijf duizend euro (¬ 5.000,00) is de handtekening van beide zaakvoerders

vereist.

3. Commissaris

Ten aanzien van de bepalingen vervat in artikel 15, §2 van het Wetboek van vennootschappen achten de comparanten te goeder trouw dat onderhavige vennootschap dient beschouwd te worden als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 §1 van gezegd wetboek en beslissen zij bijgevolg om geen commissaris aan te duiden.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 01 april 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Bijzondere volmacht

Fisconline bvba, Heirweg 101 te ldegem, BTW : 0480.295.302, vertegenwoordigd door Mevrouw Leslie De Cock, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als "lasthebber ad hoc" van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, gebeurlijk de inschrijving bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en aanverwante administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Luc Van Eeckhoudt, Notaris

Te samen neergelegd: expeditie van de notariële akte houdende statutenwijziging bankattest

14/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NEW REVUE

Adresse
GRAANMARKT 14 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande