NEWSON DRIVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEWSON DRIVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.474.057

Publication

27/05/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11.1

Dieral In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iuu !IlIHllIIlI iidi

" 13079320*

i

GRIFFIE RE 1-I î BANK

VAN KOOPHANDEL

15 MEI 2013

DEi!lD%FleiONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming S3. -I`} - . o S-

(voluit) : Newson Drive

(verkort) :



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapittelstraat 8, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 8 mei 2013, blijkt dat:

1. De Heer VAN BIESEN Marc, geboren te Vilvoorde, op 16 mei 1964, NN 640516-38133, wonende te 9280 Lebbeke, Kapittelstraat 8.

2. Mevrouw DELAEY Katrien, geboren te Leuven, op 30 december 1966, NN 661230-42647, wonende te 9280 Lebbeke, Kapittelstraat 8.

3. De Heer VERBELEN Steven, geboren te Dendermonde, op 16 mei 1980, NN 800516-01358, wonende te 9200 Dendermonde, Cleophas. Heyvaertstraat 28/2.

4, De Heer BRAECKMAN Ludwig Désiré Maurice, geboren te Wetteren, op 12 oktober 1960, NN 60101218509, wonende te 9290 Berlare, Wilgenpark 23.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Newson Drive" opgericht hebben, door

inbreng in geld van tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door;

de heer VAN BIESEN Marc, voornoemd,ten belope van 41.500 aandelen

mevrouw DELAEY Katrien voornoemd, ten belope van 41.500 aandelen

de heer VERBELEN Steven, voornoemd, ten belope van 14.200 aandelen

- de heer BRAECKMAN Ludwig, voornoemd, ten belope van 2.800 aandelen.

hetzij de totaliteit 100.000 aandelen. -

De aandelen waarop de Heer Braeckman Ludwig, voornoemd, heeft ingeschreven zijn gefinanciëerd met eigen middelen afkomstig van uit erfenis, behorende aldus tot zijn eigen vermogen

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BAN BE38 6451 0520 0272 bij de Bank J. Van Breda & C°, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 02 mei 2013 afgeleverd bankattest, dat in het dossier van de notaris blijft,

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van twee euro vijftig cent (2,50 EUR). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 EUR).

STATUTEN

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Newson Drive."

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Kapittelstraat 8.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ J Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge - het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, directie, controle of vereffening, het verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan al dan niet verbonden ondernemingen, alsmede het waarborgen van verbintenissen van derden;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen;

- advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschapen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- het geven van advies inzake de organisatie en het beheer van ondernemingen.

De term `vermogensbeheer' zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ honderd duizendste (1/100.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur. Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiemavolgende regels.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur Mevrouw Katrien DELAEY, voornoemd. BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De volgende handelingen dienen altijd voorafgaandelijk te worden goedgekeurd door de algemene vergadering beslissend met gewone meerderheid:

-het intekenen op een kapitaalverhoging of het verwerven van een participatie in andere vennootschappen, de aankoop en verkoop van aandelen in verbonden of geassocieerde vennootschappen, en het nemen van beslissingen die hiermee verband houden;

-het stemmen op algemene vergaderingen van aandeelhouders van verbonden of geassocieerde vennootschappen en het nemen van beslissingen die hiermee verband houden.;

-het voorstelten van kandidaten voor bestuurdersmandaten in verbonden of geassocieerde vennootschappen en het uitoefenen van deze bestuurdersmandaten.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en In rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari (01.01) en eindigt op éénendertig (31.12) december. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorste! van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig (31)

december tweeduizend dertien (2013),

EERSTE JAARVERGADERING,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien (2014).

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Baker Tilly Belgium Accountants &

Belastingconsulenten Burg. CVBA ,om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke

formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondernemingsloket.

Voor éénsiuidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN, Mede neergelegd: expeditie.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 31.08.2016 16574-0094-013

Coordonnées
NEWSON DRIVE

Adresse
KAPITTELSTRAAT 8 9280 DENDERBELLE

Code postal : 9280
Localité : Denderbelle
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande