NEXEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEXEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.031.034

Publication

16/07/2013
ÿþMd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : D 6,2(.4 Op o Lt

Benaming

(voluit) 15E-IT SOLUTIONS

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Zwanenstraat 6 te 8600 Diksmuide

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris plaatsvervanger Caroline Vanlerberghe te Roeselare (Beveren) op 20 juni 2013 dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd drie bladen geen verzending op 21 juni 2013 te Roeselare Boek 537 Blad 06 vak 7. Ontvangen vijf en twintig euro (25 Eur). (getekend) De ea Inspecteur ai Chantal Vankeirsbilck, fiskaal deskundige"

BLIJKT : Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "15E-IT SOLUTIONS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8600 Diksmuide, Zwanenstraat 6, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap van "ISE-IT SOLUTIONS" naar "NEXEN" en tot aanpassing van de tekst van artikel I van de statuten, als volgt

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "NEXEN .

IWEEDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot wijziging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van "Zwanenstraat 6 te Diksmuide" naar "Liebeekstraat 14 te Roeselare" en tot aanpassing van de eerste alinea van de tekst van artikel 2 van de statuten als volgt

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Liebeekstraat 14." DERDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist om het thans lopende boekjaar, dat aangevangen is op 1 oktober 2012 wordt verlengd tot en met 31 december 2013.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist dat leder boekjaar voortaan zal beginnen op 1 januari en eindigen op 31 december van hetzelfde jaar en dat de tekst van artikel 22 van de statuten in die zin dient gewijzigd te worden, zodat deze voortaan zal luiden als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar". VIJFDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist dat de gewone algemene vergadering der aandeelhouders voortaan zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om 10 uur, en dat de tekst van de eerste alinea van artikel 18 van de statuten in die zin dient gewijzigd te worden, zodat de eerste alinea van artikel 18 voortaan zal luiden ais volgt:

"De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om 10 uur". ZESDE BESLISSSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot ontslag van de heer Steven Delheye als statutair zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf I april 2013 en geeft décharge aan de heer Steven Delheye voor het door hem gevoerde beleid.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot benoeming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Steven Delheye", opgericht bij onderhandse akte de dato 28 maart 2013 en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 mei 2013 onder nummer 13077152 met ondernemingsnummer 0534.387.054. en maatschappelijke zetel te 8800 Diksmuide, Zwanenstraat 6 en de Gewone Commanditaire Vennootschap "Kevin Ervinck", opgericht bij onderhandse akte de dato 1 oktober 2012 en bekendgemaakt in de Billage tot het Belgisch Staatsblad van 21 november 2012 12188253 onder nummer met ondernemingsnummer 0500.693.907 met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Klokkeputstraat 3a tot statutaire zaakvoerders met ingang vanaf 1 april 2013.

Op do laatste bl. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Il 111111,111111.11111 II

2cic

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden Komen alhier tussen de heer Steven Delheye en de heer Kevin Ervinck, beiden voornoemd in hun hoedanigheid van zaakvoerders van zelfde vennootschappen en zij aanvaarden hierbij uitdrukkelijk de benoeming van elk der gezegde Gewone Commanditaire Vennootschappen tot statutaire zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NEXEN"

aan het Belgisch Staatsblad ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering heeft vastgesteld dat bij beslissing van de algemene vergadering van enerzijds de Gewone Commanditaire Vennootschap "Steven Delheye" en van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Kevin Ervinck" respectievelijk de heer Steven Delheye en de heer Kevin Ervinck zullen optreden als vaste vertegenwoordigers van voornoemde vennootschappen. Zij zullen als enigen belast zijn met de uitvoering van bestuursopdrachten in naam en voor rekening van gezegde vennootschappen in de Besloten Venncotschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NEXEN"

NEGENDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist dat iedere zaakvoerder de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en dat de vennootschap geldig verbonden is door de handtekening van één van hen, behoudens voor verrichtingen boven de vijfduizend euro 5.000,00), waar de handtekening van de twee (2) zaakvoerders vereist is. Evenwel kan deze beperking niet aan derden worden tegengeworpen. De zaakvoerder die een handeling stelt waarvoor hij geen bevoegdheid had zoals hierboven vastgesteld is hoofdelijk en persoonlijk verbonden voor deze handeling. De vennootschap zal in dergelijk geval een verhaalsrecht hebben tegenover deze zaakvoerder.

TIENDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist om de eerste drie alinea's van artikel 13 te vervangen als volgt

"ledere zaakvoerder de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en dat de vennootschap geldig verbonden is door de handtekening van één van hen, behoudens voor verrichtingen boven de vijfduizend euro (¬ 5.000,00), waar de handtekening van de twee (2) zaakvoerders vereist is. Evenwel kan deze beperking niet aan derden worden tegengeworpen. De zaakvoerder die een handeling stelt waarvoor hij geen bevoegdheid had zoals hierboven vastgesteld is hoofdelijk en persoonlijk verbonden voor deze handeling. De vennootschap zal in dergelijk geval een verhaalsrecht hebben tegenover deze zaakvoerder."

VOOR BEREDENEERD ZITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

Caroline Vanlerberghe

Notaris plaatsvervanger te Roeselare Beveren

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte wijziging van de statuten de dato 20 juni 2013;

- aanwezigheidslijst;

- gecoördineerde tekst van de statuten;











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2015
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

MONITEUF BELGE NEERGELEGD

0 l -01- 2015

LGISCH STAATSSI_,' r

- 5 00V, 20111

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent,fd 1S.RTRIJK

Grr e



151 1j 052"

11111111

Voo behou

aan I

Belgi Staats

Ondernemingsnr : 0824.031.034.

Benaming

(voluit) : NEXEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Liebeekstraat 14

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden op vier november tweeduizend veertien voor mij Caroline Vanlerberghe, notaris plaatsvervanger te Roeselare (Beveren) in mijn kantoor, Schoolstraat 3 te Roeselare (Beveren) BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "NEXEN', met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600, Eur), vertegenwoordigd door honderd aandelen, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen en' waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Liebeekstraat 14, opgericht bij akte: verleden voor notaris Geert Vanwijnsberghe te Roeselare (Beveren) op 10 maart 2010, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 maart 2010 onder nummer 10045366, waarvan de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst van de Industrieweg 45 te Roeselare naar de Zwanenstraat 6 te Diksmuide bij verslag van de zaakvoerder de dato 7 juni 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli 2012 onder nummer 12135125 en waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris plaatsvervanger Caroline Vanlerberghe te Roeselare (Beveren) op 20 juni 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 juli volgende onder nummer 13110184, de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van "Liebeekstraat 14 te Roeselare naar "Dok Noord 4E004 te Gent" en tot aanpassing van de eerste alinea van de tekst van artikel 2 van de statuten als volgt : "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Dok Noord 4E004"

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot ontslag van de Gewone Commanditaire; Vennootschap "Steven Delheye" met maatschappelijke zetel te 8600 Diksmuide, Zwanenstraat 6,' ondernemingsnummer 0534.387.054 RPR Gent afdeling Veurne en de Gewone Commanditaire Vennootschap "Kevin Ervinck" met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Klokkeputstraat 3a ondernemingsnummer 0500.693.907 RPR Gent afdeling Kortrijk in hun hoedanigheid van statutaire zaakvoerders en tot benoeming; van zelfde Gewone Commanditaire Vennootschap "Steven Delheye", zelfde Gewone Commanditaire, Vennootschap "Kevin Ervinck en de heer Kurt Verguit tot niet- statutaire zaakvoerders en dit vanaf 01 januari; 2014" voor wat betreft de heer Kurt Vergult.

Komen alhier tussen 1) de heer DELHEYE Steven Marcel, (identiteitskaart nummer 591-0575833-46),' wonende te 8600 Diksmuide, Zwanenstraat 6 in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Steven Delheye" 2) de heer ERVINCK Kevin, (identiteitskaart nummer 591-0986332-41),wonende te 8830 Hooglede (Gits), Stevenistenstraat 19, in zijn hoedanigheid van vaste` vertegenwoordiger van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Kevin Ervinck" en 3) de heer VERGULT Kurt Paul Michel, (rijksregister nummer 710808-275-62), wonende te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Oudebaan 13 die allen vertegenwoordigd of tegenwoordig als gezegd hun mandaat van niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap aanvaarden, Voor wat betreft de heer Kurt Vergult gaat zijn mandaat in per 1 januari 2014. Zij verklaren elk niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Hun mandaat zal bezoldigd zijn behoudens andere beslissing van de algemene vergadering.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSELVOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Caroline Vanlerberghe

Notaris plaatsvervanger te Roeselare-Beveren

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte houdende wijziging van de statuten;

- aanwezigheidslijst;

- gecoordineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tel aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekéning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.03.2013, NGL 29.04.2013 13110-0242-011
31/07/2012
ÿþ klad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BEL(BELcF, NEERGELE: D

2012 13, 07. 2012

\A :::"L-." RECHTBAiÿ iffrePRANDEL

KORTRIJK

iONITEUR

~tt-OI- LGISCN ST

11 I II I1 III 1II II III

" iai3sias*



Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0824.031.034

ISE-IT SOLUTIONS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moni eur_belge

Zetel : INDUSTRIEWEG 45, 8800 Roeselare, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing

Tekst

(Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 07.06.2012)

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Zwanenstraat 6 te 8600 Diksmuide, dit met onmiddellijke ingang.

Getekend

Steven DELHEYE

Zaakvoerder

Op de laatste blz: van Luik B vermelden : -recto : Naam en-hosdanighaid van de insirumentérënde notaris, hekzij ván de po &o{o}n(on)

bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/05/2012
ÿþMadpDFlL4

i(tíl r1 In de bijlagen bij het Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : INDUSTRIEWEG 45, 8800 Roeselare, België

(volledig adres)

Onderwerreen) akte :ONTSLAG ZAAKVOERDER

Tekst

(Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 20.04.2012.)

De bijzondere algemene vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen het ontslag als zaakvoerder van BVBA I.S.E. - Industriële Service en Engineering, met maatschappelijke zetel te Verenigingstraat 1/601- 8660 De Panne, RPR Veurne 0436.692.416, met als vaste vertegenwoordiger de heer Danny BECUE, en dit met onmiddellijke ingang.

Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

Getekend

Steven DELHEYE

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van tùik 13-vermelden gédtïi : Naam en hoedanighaidven de instriimanterende notaris, hetzij van de perso(6)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lIIl lilI 11111111111111 liIl 1111111111 lII lII

*iaosass~*

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

0824.031.034 ISE-IT SOLUTIONS

07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 30.04.2012 12103-0019-010
19/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0824.031.034

Benaming

(voluit) : ISE-IT SOLUTIONS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 45 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Benoeming niet-statutair zaakvoerder vanaf 0110112011

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 3010512011, blijkt dat met algemeenheid van stemmen het volgende werd beslist:

Dhr. Steven DELHEYE, wonende te 8600 Diksmuide, Zwanenstraat 6 wordt benoemd tot zaakvoerder met

ingang van 1 januari 2011.

Dhr. Steven DELHEYE aanvaardt zijn ambt.

Aldus opgesteld te Roeselare op 3010512011.

ISE BVBA, met vaste vertegenwoordiger dhr. Danny BECUE,

zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MpQ 2.1

wu

III mi iii ~i n iiiu~ii iu

X11110989"

bE

B St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2015
ÿþ ModPDF11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



15096950

NEERGELEGD

2 6 JUNI 2015

tiECi"iT8 I4t< VAN

KOOPE-iAitiffie GENT



Ondernemingsnr : 0824.031.034

Benaming (voluit) : NEXEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dok-Noord 4 E004, 9000 Gent, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontslag zaakvoerder

Tekst

(Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 01.12.2014.)

De bijzondere algemene vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen het ontslag gegeven ais zaakvoerder van KEVIN ERVINCK COMM. V., met maatschappelijke zetel te Klokkeputstraat 3a te 8800 Roeselare, RPR Gent afdeling Kortrijk 0500.693.907, met als vaste vertegenwoordiger de heer Kevin ERVINCK, en dit met onmiddellijke ingang.

Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

Getekend

STEVEN DELHEYE COMM. V.

vertegenwoordigd door Steven Delheye

Zaakvoerder

Op de laatste blz. 'IiS Ë tiïtt"8 ------------------ 'Veto :'faam érï lióëdân3ÿhérd Van''' iristrûrrï''rïièrèiïdë n''3''ï)s,"fiï3tïi)"vsrii3'é përs~(ójrf{ériJ

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15560-0401-013
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 16.06.2016 16185-0117-014

Coordonnées
NEXEN

Adresse
OTTERGEMSESTEENWEG ZUID 808, BUS 334 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande