NIC CONSULTANCY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIC CONSULTANCY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.510.994

Publication

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 15.06.2013 13177-0009-010
28/09/2012
ÿþ mad 7 1.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l.;Itkt.



; l O ndernemi ngsnr : 0435.510.994

Benaming (voluit) : NIC ACCOUNTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

SF Zetel ; Nevelse Warande 6

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM, DOEL EN AARD - RECTIFICATIE ADRES ZETEL - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN - OMZETTING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING - BESTUUR - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke; ; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NIC; ACCOUNTANCY", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 6 (opgericht onder de? vorm van een coöperatieve vennootschap met de naam "SAUCAS", blijkens onderhandse akte van, 31 oktober 1988), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Grauwere,; geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Beel-De Brauwere" te Gent op vier; september tweeduizend en twaalf, dat met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen; werden genomen:

1) Wijziging van de naam van de vennootschap in "NIC CONSULTANCY", en overeenkomstige; i; wijziging van artikel 1 van de bestaande tekst van de statuten.

2) Aanpassing van artikel 2 van de tekst van de bestaande statuten als gevolg van beslissing van; de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 september 2007,; onder nummer 2007-09-20/0137512, om per 01 september 2007 de zetel te verplaatsen van 9051 Gent, Beukenlaan 421A, naar het huidige adres.

3) Na bespreking en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder van 16 augustus 2012; waarin de voorgestelde wijziging van het doel wordt verantwoord, waarbij gevoegd de staat van; activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2012, wijziging van het doel van de; vennootschap, en overeenkomstige wijziging van artikel 3 van de bestaande tekst statuten, om de! ; tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

A. het beheer van een roerend en onroerend vermogen, en het stellen van alle! rechtshandelingen die daar rechtreeks of onrechtstreeks verband mee houden, in de ruimste zin, en; waaronder dus een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen aanleggen: en verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zo, kan de vennootschap goederen verwerven als investering, een roerend en/of onroerend patrimonium; beheren, in stand houden, beleggen en valoriseren ; beleggingen en investeringen van haai middelen, mogen gefinancierd worden door leningen.

Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst, onder andere :

* alle verrichtingen stellen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke; ;: rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, verbouwing en ombouwing, de huur en verhuur, de huurfinanciering, de ruil, de verkaveling, prospectie en uitbating, de uitrusting, opschikking,!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo

behc

aan

Beiç

Staal

NEERGELEGD

1 9 SEP. 2012

REC1-IG)lffK VAN

KOOPT-t.\ TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

J Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

herstelling, onderhoud en het in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet' gemeubeld, en sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen als vastgoedmakelaar, met andere woorden het beheer of het productief maken in het algemeen, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

* het aan- en verkopen, het huren, verhuren, ruilen van roerende goederen, alle verrichtingen stellen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren van aile roerende goederen en waarden, het nemen van belangen of het verwerven door inschrijving of aankoop, en het beheren en valoriseren van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

B. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

In het algemeen mag de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet,

De vennootschap kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ter verwezenlijking van haar doel, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, analoog, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap geheel of gedeeltelijk te verwezenlijken.

De hiervoor vermelde activiteiten en omschrijvingen dienen in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd voor zoveel de eventuele benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn."

4) Tengevolge van gemelde doelswijziging, vaststelling van de wijziging van de aard van de vennootschap in een handelsvennootschap.

5) Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen, zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Omzetting van het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap in euro, zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omzetting achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ) zal bedragen.

7) Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met zeven euro negenennegentig cent (7,99 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), zonder nieuwe inbrengen en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en wel door omzetting van de beschikbare reserves ten belope van gezegd bedrag.

8) Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

9) Aanpassing van de statuten aan de nieuwe toestand van het kapitaal (wijziging van artikel 5 van de bestaande tekst van de statuten).

10) Benoeming van :

- de huidige enige gewone zaakvoerder van de vennootschap, de heer Arnold Niclaus, geboren te Etterbeek op zeven maart negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 6, tot statutaire zaakvoerder voor de verdere duur van de vennootschap,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

' Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



en mevrouw KRICK Carine Marie, geboren te Gent op negenentwintig maart negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Nevelse Warande 6, echtgenote van voornoemde heer Arnold Niclaus, tot opvolgend statutair zaakvoerder.

En overeenkomstige wijziging van artikel 10 van de bestaande tekst van de statuten.

11) Algemene aanpassing van de statuten, onder andere om deze aan te passen aan de voormelde genomen beslissingen, omvattende onder meer: het in overeenstemming brengen van de statuten met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen; de wijziging en/of (her)formulering van de statutaire bepalingen inzake de zetel van de vennootschap, inzake de uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeeldheid of aandelen bezwaard met een recht van vruchtgebruik, inzake de volstorting van het kapitaal, inzake de overdracht van effecten onder de levenden en bij overlijden, inzake de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, inzake de uitgifte van aandelen zonder stemrecht, obligaties, inzake de bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuursorgaan, inzake de benoeming en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen), inzake de bijeenkomst en werking van en de toelatingsvocrwaarden tot de algemene vergadering, inzake de winstverdeling, inzake de ontbinding, vereffening en omzetting van de vennootschap; de schrapping van aile overbodige bepalingen en van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de vennootschappenwet en de gecoördineerde vennootschapswetgeving. Vaststelling van een volledig nieuwe tekst van de statuten.

12) Het verlenen van de nodige volmachten aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot het uitvoeren van de genomen besluiten. Het verlenen van de nodige machten tot het coördineren van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1, uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 04109/2012;

2. Coördinatie van de statuten van 11/09/2012.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 05.06.2012 12143-0325-010
06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.05.2011 11127-0326-010
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.05.2010 10133-0589-010
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 12.06.2009 09217-0293-010
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 11.06.2008 08207-0102-023
20/09/2007 : GET000985
13/06/2007 : GET000985
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 19.06.2015 15185-0432-010
21/06/2005 : GET000985
24/06/2004 : GET000985
04/07/2003 : GET000985
17/06/2000 : GET000985
21/07/1999 : GET000985
15/06/1999 : GET000985
20/01/1998 : GET985
29/10/1991 : LE72950
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 24.06.2016 16210-0147-010

Coordonnées
NIC CONSULTANCY

Adresse
NEVELSE WARANDE 6 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande