NIVERCO TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIVERCO TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.246.815

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 02.07.2014 14254-0386-013
25/04/2012
ÿþMpd Word 11.1

Vod:-

behouden aan het Belg:seh

wteatsbled

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : pS,Lk a,y6 g l 5

Benaming

cvaitia) : NIVERCO TECHNICS

(verkort)

Rechtsvorm . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9070 Destelbergen (Neusdek), Kalverbosdreef 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

N E ~ ~.~._t~ G D

*iaoIsa9z

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van geassocieerd notaris Jean Francis Claerhout te Gent op 5 april 2012, blijkt dat:

e De Heer VERCAMMEN Nicolas Walter Philippe Jacques, geboren te Gent op 16 augustus 1978, met rijksregisternummer 780816 329 12,echtgenoot van Mevrouw Daniels Julie, wonende te Destelbergen (Neusden), Kalverbosdreef, 5 en gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Jean Francis Claerhout op 2 mei 2007, naar verklaring tot op heden ongewijzigd;

Een handelsvennootschap heeft opgericht onder de benaming "NIVERCO TECHNICS", die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9070 Destelbergen (Heusden), Kalverbosdreef 5, en met een maatschappelijk kapitaal van E 18.600 dat volledig geplaatst en voor minstens E 12.400,- volstort is..

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

1 Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

ó2. Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren ;

3. Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen ;

4. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

5. Het aanleggen van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie, telecommunicatielijnen en  netten

ri) 6. Vervaardigen van computers en randapparatuur

' 7. Vervaardigen van airconditioning ;

8, Vervaardiging van schakel- en verdeelinrichtingen ;

9. Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie ;

10. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties ;

11. Isolatiewerkzaamheden;

12. installatie van stores en zonneschermen;

13. Installatie van lichtreclames en uithangborden f plaatsing van buitenreclame ;

14, Adviesverlening op het gebied van computers ;

15, Onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur, kantoormachines en consumentenelektronica ;

16. Onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

17. Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan.

18. Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende

handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreëks verband met haar

Qo de r.,< ste alz. van Luik B vermelden . Recta . Naar en hoedanigheid van de insirurenterenee notaris hetzrj van de perso(o)nren) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belglscif

= Staatst,lari

k _

1

maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

19. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst ...) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

20. Zij kan ook functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

21. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen;

22. het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

23. Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap is voor een onbepaalde duur opgericht met ingang van 05.04.2012.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal.

leder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort door storting ten belope van 12.400 ¬ in speciën op een bijzondere rekening nummer 8E70 1325 3878 4925 op naam van de vennootschap in oprichting bij Delta Lloyd te Brussel, zoals blijkt uit het attest van deponering afgeleverd op 4 april 2012.

De aandelen zijn op naam.

Het boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begon op 05.04.2012, en zal eindigen op 31.12.2013.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van juni om 10u.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kan een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

Een statutair zaakvoerder(s) kan/kunnen slechts ontslagen worden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling van de aanwinsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de Wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient er gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

zaakvoerder:

Wordt tot zaakvoerder van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur, gemelde Heer Nicolas Vercammen, die aanvaardt.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Jean-Francis Claerhout.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd 5 april 2012 + bankattest

t~ niz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln{,en i bevoegd ce rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 24.08.2015 15477-0265-013
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 25.08.2016 16467-0442-012

Coordonnées
NIVERCO TECHNICS

Adresse
KALVERBOSDREEF 5 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande