NOMADESK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOMADESK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 867.499.902

Publication

12/08/2013
ÿþ~ mod 11.1

e 53:r. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







1 NEERGELEGD

f 01 AS, 2iii3

-

EZECHGeiffte VAN

KOQPi-t.AN DEL TE CCF~T

RaMel

r

11

IY

A

:;

Ondernemingsnr : 0867.499.902

ii Benaming (voluit) : Nomadesk

i. (verkort) :

,

Rechtsvorm : naamloze vennootschap ;

;; Zetel : Xavier de Cocklaan 66, eenheid 66.5 Latem Business Park ;

(volledig adres) 9830 Sint-Martens-Later

Onderwerp(en) akte : UITGIFTE NIEUWE INSCHRIJVINGSRECHTEN OP CONVERTEERBARE WINSTBEWIJZEN

:; Uittreksel afgeleverd vóár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank! ;: Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 juli 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de uitgifte van maximaal drieënzestigduizend tweehonderdzevenenzestig:

(63.267) gratis inschrijvingsrechten op converteerbare winstbewijzen, genoemd de "Opties WB-2013", die recht: ;, verlenen om in te schrijven op Winstbewijzen-2013, met de uitgifte- en uitoefenvoorwaarden zoals uiteengezet! ;; in het bijzondere verslag van de raad van bestuur.

2. De vergadering besliste om, in de mate dat de algemene vergadering van aandeelhouders daartoe;

1. niet zelf beslist, met recht van indeplaatststelling een bijzondere volmacht te verlenen aan de raad van bestuur? rr om te bepalen hoeveel Opties WB-2013 effectief aan elk van de begunstigden worden aangeboden en om alle; handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn met betrekking tot het aanbod van de Opties WB-2013 en om de! rr uitgifte van de Opties WB-2013 te verwezenlijken

;r 3. Artikel Ibis van de statuten aangaande winstbewijzen werd dienovereenkomstig aangepast en luidt;

voortaan als volgt:

"Artikel Ibis: Winstbewiizen '

Het is de vennootschap toegestaan om winstbewijzen uit te geven die het kapitaal van de vennootschap!

;. niet vertegenwoordigen. De winstbewijzen zijn en blijven op naam. De eigendomstitel ervan wordt op! uitsluitende wijze vastgesteld door de inschrijving in het register van winstbewijzen dat wordt bijgehouden op de! maatschappelijke zetel van de vennootschap. Een Overdracht van winstbewijzen (verricht conform de; bepalingen van deze statuten) is slechts tegenwerpbaar aan de vennootschap en aan derden na inschrijving in! het register van winstbewijzen van een verklaring van overdracht, gedateerd en ondertekend door de! overdrager en de overnemer of door hun lasthebbers.

Aan de winstbewijzen zijn geen enkele andere rechten verbonden dan diegene die uitdrukkelijk worden: ;; voorzien in deze statuten of die worden voorzien door de wetgever. Voor alle duidelijkheid wordt gepreciseerd; i: dat geen enkele lidmaatschapsrechten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het recht om opgeroepen te;

worden tot, deel te nemen aan, of te stemmen op de algemene vergadering en het recht om de verslagen van;

de raad van bestuur of van de commissaris te ontvangen) worden verbonden aan de winstbewijzen, behoudens;

in de gevallen waarin de winstbewijzen krachtens de wet stemrecht hebben, in welke gevallen de; ;: oproepingsformaliteiten ook ten aanzien van de houders van winstbewijzen moeten worden nageleefd.

De winstbewijzen beschikken niet over een voorkeurrecht ingeval van een kapitaalverhoging noch; ;; ingeval van de uitgifte van nieuwe winstbewijzen.

De winstbewijzen delen op dezelfde wijze in de winst als de aandelen van de vennootschap. Zo zullen; de winstbewijzen bij dividenduitkering dezelfde dividenden (inclusief interimdividenden) genieten als de;

:1 aandelen van de vennootschap.

rr

Ingeval van enige splitsing of samenvoeging van de aandelen, zullen de bestaande winstbewijzen;

dezelfde splitsing of samenvoeging ondergaan, zodat, als gevolg van dergelijke splitsing of samenvoeging, het; aantal aandelen waarin de winstbewijzen zouden kunnen worden geconverteerd overeenkomstig het volgende; lid van dit artikel, uiteindelijk hetzelfde aantal zal zijn als het aantal aandelen dat de houders van winstbewijzen! zouden bezitten indien hun winstbewijzen waren geconverteerd onmiddellijk voorafgaand aan de! aandelensplitsing of  samenvoeging.

ln geval van een Exit of een IPO (beide zoals gedefinieerd in artikel 8.1) zullen (i) de Opties WB-2011; ;:_uitgage_ven.xoor.notaris_Er_ankl esse_te_Antwerpen_op-1.9_december.201.1_(de Optirees_u!B_2011.)..en_de_Opties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

)Voor-behotiden aan het Belgisch Staatsblad

WB-2013 uitgegeven voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 26juli 2013 (de Opties WB-2013) en (ii) de' winstbewijzen die werden uitgegeven naar aanleiding van de uitoefening van de Opties WB-2011 en de Opties WB-2013, automatisch en zonder dat hiervoor nog enige verdere beslissing van de algemene vergadering vereist is, worden geconverteerd in respectievelijk opties of warrants op Klasse A Aandelen van de vennootschap (in het geval vermeld onder (i)) en Klasse A Aandelen (in het geval vermeld onder (ii)) en dit telkens op een 1:1 basis.

Ingeval van een fusie of een splitsing van de vennootschap zullen de rechten van de uitstaande winstbewijzen worden aangepast in overeenstemming met dezelfde conversieratio's als deze toegepast bij zulke fusie of splitsing op de houders van aandelen van de vennootschap.

In geval van conversie van de winstbewijzen, zal het kapitaal van de vennootschap door middel van een inbreng van de inschrijvingsprijs van de winstbewijzen (kapitaalverhoging uit vennootschapsmiddelen) worden verhoogd met een bedrag gelijk aan de fractiewaarde die de aandelen hebben op het ogenblik van de uitgifte van de Klasse A Aandelen ten gevolge van de conversie van de betrokken winstbewijzen, Indien de inschrijvingsprijs van de winstbewijzen de fractiewaarde van de Klasse A Aandelen zou te boven gaan, zal het saldo als uitgiftepremie worden geboekt, die in dezelfde mate als het kapitaal de garantie van derden zal uitmaken en die op een onbeschikbare reserverekening wordt geboekt, die alleen kan warden verminderd of afgeboekt door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap beslissend overeenkomstig de regels van toepassing bij een statutenwijziging. Indien de inschrijvingsprijs van de winstbewijzen lager is dan de fractiewaarde die de aandelen hebben op het ogenblik van de uitgifte van Klasse A Aandelen ten gevolge van de conversie van het betrokken winstbewijs, zal de inschrijvingsprijs in zijn geheel worden geboekt als kapitaal en zal de kapitaalvertegenwoordigende waarde van de (nieuwe en bestaande) aandelen worden gelijkgeschakeld zonder evenwel afbreuk te doen aan de bijzondere rechten die verbonden zijn aan de respectieve bestaande aandelencategorieën.

Onmiddellijk na de automatische conversie van de winstbewijzen in Klasse A Aandelen, zal de kapitaalvertegenwoordigende waarde van alle bestaande aandelen van de vennootschap worden gelijkgeschakeld. De houders van de overige aandelen zullen, op dat ogenblik, een overeenkomstige verwatering van de vermogens- en lidmaatschapsrechten verbonden aan hun aandelen ondergaan. De klasse van de "winstbewijzen" zal, bij de automatische conversie van alle winstbewijzen, ophouden te bestaan, De conversie van de winstbewijzen geschiedt zonder enige retroactieve werking (in afwijking van artikel 1179 B.W., voor zover van toepassing).

De raad van bestuur is bevoegd om de automatische conversie van de winstbewijzen en de overeenkomstige statutenwijzigingen te laten vaststellen in een authentieke akte."

4. Er werd een bijzondere volmacht verleend aan 1) de heer heer TACK Filip Georges, geboren te Eeklo op 26 februari 1972, wonende te 9940 Evergem (Ertvelde), Zwaluwstraat 13, en 2) mevrouw BLAUWBLOMME Nathalie, advocate bij UNIQUM Honoré & Partners Advocaten, wanende te 9771 Kruishoutem (Nokere), Wortegemstraat 4, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om de uitgegeven nieuwe effecten in te schrijven in het desbetreffende register.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag raad van bestuur art.

5831560 W, Venn., verslag raad van bestuur art. 43 §4 °2 Wet 26 maart 1999, verslag bedrijfsrevisor art. 43 §4 Wet 26 maart 1999.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

~I

NEERGELEGD 1 7 JOLI 2e3

Griffie

F.t=C'HTf3 \K VAN

ius

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

K~llji~l-I a\'?t.l_ I I" CiN~ I

... .,..,,.,..~.

Ondernemingsnr : 0867.499.902

Benaming

(voluit) : NOMADESK

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9830 SINT-MARTENS-LATEM, XAVIER DE COCKLAAN 66 BUS 5 (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER EN HERBENOEMING COMMISSARIS

De algemene vergadering heeft op 17 mei 2013 het ontslag van bestuurder Aik DEVENEIJNS, met ingang op 28 juni 2012, met eenparigheid van stemmen bekrachtigd.

De algemene vergadering heeft op 17 mei 2013 met eenparigheid van stemmen besloten om BDO', BEDRIJFSREVISOREN BURG, VEN. CVBA, met zetel te 9820 MERELBEKE, Guldensporenpark 100 (BLOK', K), met mevrouw Veerle Catry als permanente vertegenwoordiger, te herbenoemen tot commissaris voor een; periode van 3 jaar.

Filip -rack voor BVBA Thirdexpert Management & Consulting Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 14.06.2013 13174-0051-038
25/01/2013
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

I 1A0.2013

RECHTIMUK VAN

KOOPHAN TE GENT

Ondernemingsnr : 0867.499.902

Benaming

(voluit) : Nomadesk

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Xavier De Cocklaan 66, eenheid 66.5, ILatem Business Park, 9830 Sint-Martens-

Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder! ontslag bestuurder Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 9/11/2012

De vergadering besluit tot het ontslag van de heer barren Trumeter, wonende te VS, Austin Texas 78733,,. 8411 Galeana Trace Cv, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van 15 november 2012.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 27/11/2012

De vergadering besluit de BVBA Thirdexpert Management & Consulting, met zetel te 9940 Evergem, Zwaluwstraat 13, RPR 878,117.640, vast vertegenwoordigd door de heer Filip Tack, te benoemen als; gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van 27/11/2012.

De gedelegeerd bestuurder heeft tevens genomen van de ontslagbrief van de heer barren Trumeter, waarin. deze zijn ontslag als bestuurder van de vennootschap geeft, met ingang van 15/11/2012.

De BVBA Thirdexpert Management & Consulting

Vast vertegenwoordigd door de heer Filip Tack

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 12.06.2012 12157-0542-040
25/01/2012
ÿþ~ rnotl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LYI zozIlIImll so~3 IIII11.1

" i











NEERGELEGD

1 3 JAN. 2012

Rr.C.ti l RANK VAN

KOOI'tf:1Ni`" í1i"Î-Y1'E GENT

0867.499.902

il .....-" . .F.~-._ ~ " . . .

4. .- Nomadesk

naamloze vennootschap

Xavier de Cocklaan 66, eenheid 66.5 Latem Business Park

a;.ras 9830 Sint-Martens-Latem

9,7":. "W . UITGIFTE NIEUWE INSCHRIJVINGSRECHTEN - OP CONVERTEERBARE WINSTBEWIJZEN

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 19 december 2011, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de uitgifte van maximaal eenenvijftigduizend tweehonderd tweeënnegentig (151.292) gratis inschrijvingsrechten op converteerbare winstbewijzen, genoemd de "Opties WB-2011", die recht verlenen om in te schrijven op Winstbewijzen-2011, met de uitgifte- en uitoefenvoorwaarden zoals uiteengezet in het bijzondere verslag van de raad van bestuur.

2. De vergadering besliste om, in de mate dat de algemene vergadering van aandeelhouders daartoe niet zelf beslist, met recht van indeplaatststelling een bijzondere volmacht te verlenen aan de raad van bestuur om te bepalen hoeveel Opties WB-2011 effectief aan elk van de begunstigden worden aangeboden en om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn niet betrekking tot het aanbod van de Opties WB-2011 en om de uitgifte van de Opties WB-2011 te verwezenlijken.

3. Artikel 7bis van de statuten aangaande winstbewijzen werd aangepast en luidt voortaan als volgt: "Artikel 7bis: Winstbewiizen

Het is de vennootschap toegestaan om winstbewijzen uit te geven die het kapitaal van de vennootschap niet vertegenwoordigen. De winstbewijzen zijn en blijven op naam. De eigendomstitel ervan wordt op uitsluitende wijze vastgesteld door de inschrijving in het register van winstbewijzen dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Een Overdracht van winstbewijzen (verricht conform de bepalingen van deze statuten) is slechts tegenwerpbaar aan de vennootschap en aan derden na inschrijving in het register van winstbewijzen van een verklaring van overdracht, gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebbers.

Aan de winstbewijzen zijn geen enkele andere rechten verbonden dan diegene die uitdrukkelijk worden voorzien in deze statuten of die worden voorzien door de wetgever. Voor alle duidelijkheid wordt gepreciseerd dat geen enkele lidmaatschapsrechten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het recht om opgeroepen te worden tot, deel te nemen aan, of te stemmen op de algemene vergadering en het recht om de verslagen van de raad van bestuur of van de commissaris te ontvangen) worden verbonden aan de winstbewijzen, behoudens in de gevallen waarin de winstbewijzen krachtens de wet stemrecht hebben, in welke gevallen de oproepingsformaliteiten ook ten aanzien van de houders van winstbewijzen moeten worden nageleefd.

De winstbewijzen beschikken niet over een voorkeurrecht ingeval van een kapitaalverhoging noch ingeval van de uitgifte van nieuwe winstbewijzen.

De winstbewijzen delen op dezelfde wijze in de winst als de aandelen van de vennootschap. Zo zullen de winstbewijzen bij dividenduitkering dezelfde dividenden (inclusief interimdividenden) genieten als de aandelen van de vennootschap.

Ingeval van enige splitsing of samenvoeging van de aandelen, zullen de bestaande winstbewijzen dezelfde splitsing of samenvoeging ondergaan, zodat, als gevolg van dergelijke splitsing of samenvoeging, het aantal aandelen waarin de winstbewijzen zouden kunnen worden geconverteerd overeenkomstig het volgende lid van dit artikel, uiteindelijk hetzelfde aantal zal zijn als het aantal aandelen dat de houders van winstbewijzen zouden bezitten indien hun winstbewijzen waren geconverteerd onmiddellijk voorafgaand aan de aandelensplitsing of  samenvoeging.

in geval van een Exit of een IPO (beide zoals gedefinieerd in artikel 8.1) zullen de winstbewijzen die worden uitgegeven naar aanleiding van de uitoefening van de Opties WB-2011 en de Opties WB-2011 uitgegeven bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 19 december 2011 automatisch en

.st - F ';f _.. -.. - E'_ t. .. .. i 'i?-".E"F^GF ?" _ 'E. Zr.

_ ` C

mod 11.1

}'c"~`" zonder dat hiervoor nog enige verdere beslissing van de algemene vergadering vereist is, worden

} ave ele_

e.r;s7., geconverteerd in respectievelijk Klasse A Aandelen en opties of warrants op klasse A Aandelen van de

f vennootschap op een 1:1 basis.

Ingeval van een fusie of een splitsing van de vennootschap zullen de rechten van de uitstaande winstbewijzen warden aangepast in overeenstemming met dezelfde conversieratio's als deze toegepast bij zulke fusie of splitsing op de houders van aandelen van de vennootschap.

In geval van conversie van de winstbewijzen, zal het kapitaal van de vennootschap door middel van een inbreng van de inschrijvingsprijs van de winstbewijzen (kapitaalverhoging uit vennootschapsmiddelen) worden verhoogd met een bedrag gelijk aan de fractiewaarde die de aandelen hebben op het ogenblik van de uitgifte van de Klasse A Aandelen ten gevolge van de conversie van de betrokken winstbewijzen. Indien de inschrijvingsprijs van de winstbewijzen de fractiewaarde van de Klasse A Aandelen zou te boven gaan, zal het saldo als uitgiftepremie worden geboekt, die in dezelfde mate als het kapitaal de garantie van derden zal uitmaken en die op een onbeschikbare reserverekening wordt geboekt, die alleen kan worden verminderd of afgeboekt door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap beslissend overeenkomstig de regels van toepassing bij een statutenwijziging. Indien de inschrijvingsprijs van de winstbewijzen lager is dan de fractiewaarde die de aandelen hebben op het ogenblik van de uitgifte van Klasse A Aandelen ten gevolge van de conversie van het betrokken winstbewijs, zal de inschrijvingsprijs in zijn geheel worden geboekt als kapitaal en zal de kapitaalvertegenwoordigende waarde van de (nieuwe en bestaande) aandelen worden gelijkgeschakeld zonder evenwel afbreuk te doen aan de bijzondere rechten die verbonden zijn aan de respectieve bestaande aandelencategorieën.

Onmiddellijk na de automatische conversie van de winstbewijzen in Klasse A Aandelen, zal de kapitaalvertegenwoordigende waarde van aile bestaande aandelen van de vennootschap worden gelijkgeschakeld. De houders van de overige aandelen zullen, op dat ogenblik, een overeenkomstige verwatering van de vermogens- en lidmaatschapsrechten verbonden aan hun aandelen ondergaan. De klasse van de "winstbewijzen" zal, bij de automatische conversie van alle winstbewijzen, ophouden te bestaan. De conversie van de winstbewijzen geschiedt zonder enige retroactieve werking (in afwijking van artikel 1179 B.W., voor zover van toepassing).

s-1 De raad van bestuur is bevoegd om de automatische conversie van de winstbewijzen en de overeenkomstige statutenwijzigingen te laten vaststellen in een authentieke akte.".

4. Er werd een bijzondere volmacht verseend aan mevrouw BLAUWBLOMME Nathalie, advocate bij Honoré & Gits Advocatenkantoor, wonende te 9971 Kruishoutem-Nokere, Wortegemstraat 4, met recht van indeplaatsstelling, om de uitgegeven effecten in te schrijven in het desbetreffende register. eVOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag raad van bestuur art. 583/560 W. Venn., verslag raad van bestuur art. 43 §4 Wet 26 maart 1999, verslag bedrijfsrevisor art. 43 §4 Wet 26 maart 1999.

N

rl

O

N

rl

Ità

N

,. . _ _ -'stç, 171-1 . , _ -.- . ..,. ^!;`'f.. " i'?2Ti er ver ._ Í',5!'4t-le'.^ié

OcYcer,J,C rezh.Er.arsGo' :er- " ,£r`a.,zin

i!sé:rr Er

15/09/2011
ÿþMod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 1111 INI IIIIIINIIII

" iii3sssa*

18

bel

Be Sta

NEERGELEGD

0 5 SEP. 2011

RrCH'l'IiANK VAN

KOOPHAVWit#iTr GENT

Ondernemingsnr: 0867.499.902

Benaming

(voluit) : Nomadesk

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem; Xavier De Cocklaan 66-5

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering dd. 9 juni 2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt; dat het volgende werd beslist:

De algemene vergadering neemt akte van de benoeming van de heer Darren Trumeter wonende te VS, Austin, Texas 78733, 84 11 Galeana Trace Cv als bestuurder van de vennootschap mits coöptatie door de raad" van bestuur en dit met ingang van 14 januari 2011. De algemene vergadering bevestigt deze coöptatie en beslist om de heer Darren Trumeter defintief te benoemen tot en met de gewone algemene vergadering te houden in 2014.

BVBA Thirdexpert Management & Consulting vertegenwoordigd door Filip Tack

Bestuurder

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 14.06.2011 11164-0075-045
11/02/2011
ÿþ Mad 2.1

ni In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van -Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

r

IIU HII IIIIIIVIII I IIAI I

*uoassa3"

fq(=

,- -1yfEB. 2011

. .;

kLcti :t ~eideeT!': (.iENT

Ondernemingsnr : 0867.499.902

Benaming

(voluit) : Nomadesk

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Xavier De Cocklaan 66/5, 9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte : Benoeming als bestuurder! gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 14 januari 2011:

De heer Darren Trumeter, wonende te VS, Austin Texas 78733, 8411 Galeana Trace Cv, wordt gecoopteerd als bestuurder.

De heer Darren Trumeter, wonende te VS, Austin Texas 78733, 8411 Galeana Trace Cv,wordt tevens aangesteld als gedelegeerd bestuurder van de NV Nomadesk.

BVBA Thirdexpert Management & Consulting

vertegenwoordigd door Filip Tack

Bestuurder

14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 11.06.2010 10164-0452-043
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 27.05.2009 09167-0289-027
30/01/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 23.01.2009 09020-0051-033
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 19.06.2008 08261-0184-031
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 12.06.2007 07211-0285-017
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.05.2006, NGL 07.07.2006 06425-3875-013
24/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deZ te,. -'

GD

Ondernemingsnr : 0867499902

Benaming

(voluit) : Nomadesk

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Xavier De Cocklaan 66 bus 5 - q (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen + verplaatsing maatschappelijke zetel Uittrekels uit de algemene vergadering gehouden op 15/05/2015:

De algemene vergadering besluit volgende bestuurders met terugwerkende kracht van 16/05/2014 tem de jaarvergadering gehouden in 2015 te herbenoemen:

-De heer Yves Michali wonende te 75016 Parijs, Rue de Boileu 52 (Frankrijk).

-De heer Bart Luyten wonende te 2560 Nijlen, Torenvenstraat 73 bus A,

-De heer Yvan Morel de Westgaver wonende te 1325 Bonlez, Bas-Bonlez 71,

-De heer Alex Brabers wonende te 3110 Roteslaar, Sparrenstraat 15 bus A.

-De vennootschap Thirdexpert Management and Consulting BVBA gekend onder het ondernemingsnummer

0878.117.640 met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Zwaluwstraat 13; vertegenwoordigd door haar

zaakvoerder de heer Filip Tack.

De algemene vergadering besluit volgende bestuurders te benoemen van 15105/2015 tot en met de

jaarvergadering gehouden in het jaar 2018:

-Mevrouw Muriel Uytterhaegen wonende te 9230, Laarnesteenweg 23 D.

-De heer Yves Michali wonende te 75016 Parijs, Rue de Boileu 52 (Frankrijk).

-De heer Bart Luyten wonende te 2560 Nijlen, Torenvenstraat 73 bus A,

-De heer Yvan Morel de Westgaver wonende te 1325 Bonlez, Bas-Bonlez 71,

-De heer Alex Brabers wonende te 3110 Roteslaar, Sparrenstraat 15 bus A.

-De vennootschap Thirdexpert Management and Consulting BVBA gekend onder het ondememingsnummer 0878,117.640 met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Zwaluwstraat 13; vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Filip Tack,

Uittreksel uit de Raad van Bestuur van 15/05/2015:

De Raad van Bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 30 mei 2015 te verplaatsen naar:

Kortrijksesteenweg 204 - 9830 Sint-Martens-Latem

Met eenparigheid van stemmen beslist de Raad van Bestuur volgende bestuurder te benoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang van 15/05/2015 tot en met de jaarvergadering gehoudein in 2015:

-De vennootschap Thirdexpert Management and Consulting BVBA gekend onder het ondernemingsnummer 0878.117.640 met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Zwaluwstraat 13; vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Filip Tack.

1 5 -Or- 2015

RECHTBANK VAN KOOI'#? ! ti DEL TE GENT

Griffie

1111111

15 8948

BVBA Thirdexpert Management and Consulting BVBA

Vast Vertegenwoordigd door de heer Filip Tack

Bestuurder

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 20.06.2016 16188-0086-036

Coordonnées
NOMADESK

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 204 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande