NOTARIS CAROLINE DE HERDT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS CAROLINE DE HERDT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.429.603

Publication

07/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

StaatsbEad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

J iJllI 111111111111! JIJII JIJ1 JJJII 11111111! I1I

*14007871*

Benaming : Notaris Caroline De Herdt

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de vorm van een Besloten vennootschap met

Zetel : beperkte aansprakelijkheid P

Ondernemingsnr: Brusselsesteenweg 17 / U. O o1 tJ 9z.P

848429603

Voorwerp akte : Kapitaalverhoging - aanpassing der statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Henri Van den Bossche te Buggenhout, vervangende zijn ambtgenote notaris Caroline De Herdt met standplaats te Lebbeke op 18 december 2013, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Caroline De Herdt" met zetel te 9280 eebbeke, Brusselsesteenweg 17; opgericht bij akte verleden voor zelfde notaris Van den Bossche te Buggenhout op 4 september 2012; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 201209-1310154223, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

e) De vergadering beslist het kapitaal het kapitaal van de vennootschap belopende negentienduizend euro te verhogen met negentienduizend euro om het te brengen van negentienduizend euro op achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng in geld niet uitgifte van nieuwe aandelen.

b) Mevrouw De Herdt Caroline, enige aandeelhouder en zaakvoerder, verklaart en erkent dat zij vaar de geheelheid op deze kapitaalverhoging heeft ingeschreven, hetzij voor het voormelde bedrag van negentienduizend euro, welk bedrag voor de geheelheid volstort is.

Deze inbreng in geld werd gestort op een bijzondere rekening bij de Record Bank met nummer 6528331915-85 zoals blijkt uit een attest van de Record bank van 13 december 2013.

c) De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) werkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus gebracht wordt op achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00) met uitgifte van honderd nieuwe aandelen "B", zonder nominale waarde. De oorspronkelijke aandelen worden vanaf nu 'aandelen A' genoemd. De nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen.

d) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen aan de zaakvoerder alle bevoegdheden te verlenen om de hierboven vermelde besluiten uit te voeren, met inbegrip van de aanpassing van de statuten en de neerlegging ervan.

e) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten ais volgt te wijzigen: "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achtendertigduizend (38.000,00) EURO. Het is verdeeld in

honderd aandelen 'A' en honderd aandelen `B' , beiden zonder nominale waarde. Dit kapitaal is volgestort.' TWEEDE BESLISSING

2)a) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de datum van de jaarvergadering te verplaatsen van de derde vrijdag van de maand juni om vijftien uur naar de eerste maandag van de maand mei om negen uur.

b) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 11 van de statuten als volgt te wijzigen: "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei om negen uur in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op

hetzelfde uur.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens als het belang van de vennootschap het vereist. "

Deze beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Henri Van den Bossche

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akteLcolirdinatie van de stauten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

GRIFFIE

VAN K-,;C:',Pi-.#A`

1 1 OKT 2012

DENDERMONLi.~.

Griffie

L_

ili~m~~uu~Muiu~wiuu

" izi~svaa~

r

Ondernemingsnr: 0848.429.603

Benaming

(voluit) : Notaris Caroline De Herdt

(verkort) :

Rechtsvoren : Burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 17, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslagen met betrekking tot quasi-inbreng

Verslag van de BVBA "ERNST & YOUNG & PARTNERS", bedrijfsrevlsorenkantoor, met mandaatdrager Marleen HOSTE, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de voorgenomen overdracht van een vermogensbestanddeel aan de BVBA "Notaris Caroline De Herdt" - quasi-inbreng - dd. 19 september 2012

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BVBA "Notaris Caroline De Herdt" overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 26 september 2012

Caroline De Herdt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/09/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 64-6 41,5 60..

Benaming

(vomit) : Notaris Caroline De Herdt

(verkort) :

~ -1-4';' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~s GRIFFIE REOF-ITBANK

( VAN KOOPHAN!.) L

111q111121.111111fj1111!111p1

0 4 SEP. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bijTiet Re[gisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Burgerlijke vennootschap met de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Van den Bossche, te Buggenhout, op 4 september 2012 dat er een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Caroline De Herdt" met zetel te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 17 werd opgericht met volgende kenmerken:

OPRICHTER:

Mevrouw DE HERDT Caroline Jozef, geboren te Duffel op 2 oktober 1979, wonende te 2580 Putte,

Spoelstraat 52

BENAMING: "Notaris Caroline De Herdt",

RECHTSVORM: Burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

ZETEL: Brusselsesteenweg 17, 9280 Lebbeke.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische

bepalingen die het notariaat beheersen.

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00), Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde.

De oprichter verklaart dat de onderschreven aandelen volgestort zijn, hetgeen bewezen wordt door een attest van de ING Bank verklarende dat het bedrag van 19.000,00 euro op rekening voorkomt geopend op naam van de huidige opgerichte vennootschap, onder nummer 363-1065088-68.

BESTUUR:

(art. 7) De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die ofwel de enige vennoot is, ofwel de notariële participatievennootschap, ofwel de notariële bestuursvennootschap van de enige vennoot is. De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, gedurende de periode van de schorsing.

in alle gevallen waar de enige zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een plaatsvervanger, zal deze laatste opvolgend zaakvoerder zijn voor de duur van de plaatsvervanging, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter. De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of, noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

(art. 8) De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a)door haar zaakvoerder.

b)door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van

het beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

Artikel 9

(art. 9) Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw De Herdt

Caroline, voornoemd, die dit aanvaardt.

Het mandaat van statutaire zaakvoerder ïs bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

JAARVERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni om vijftien uur in de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizendveertien.

BOEKJAAR;

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde

rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op eenendertig december van jaar

tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen gedaan door de oprichters worden geacht voor rekening te zijn van de vennootschap vanaf 01 september 2012.

WINSTVERDELING:

(art. 14) Eik jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten

van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ONTBINDING - VEREFFENING:

(art, 15) Ingeval van ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering anders besluit. Dit alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

(art. '16) De vereffenaars hebben de ruimste wettelijke bevoegdheden

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars

gezamenlijk optredend of door een volmachtdrager.

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen. In geen geval mag de

vennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

Bijzonder volmacht wordt door de comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan de cvba Ernst & Young Fiduciaire, te Sint-Niklaas, Bellestraat 30; met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank, het Ondernemingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele andere administraties, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Henri Van den Bossche

Tegelijk hiermee neergelegd ;

-expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzis van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.02.2015, NGL 05.03.2015 15058-0029-015

Coordonnées
NOTARIS CAROLINE DE HERDT

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 17 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande